Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige ventilator til iPhone fra byggekæde til byggekæde. En del tilbyder de bedste tilbud, og øvrige vil have kompetent rådgivning. Du skal bestemme hvad der for dig betyder mest.
Hvis du skal have byggematerialerne nu og her eller blot gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere materialerne selv. Dette er hovedsageligt muligt hos de store byggemarkeder.
Nogle byggekæder udbyder et stort varesortiment, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du bør gennemtænke om det er essentielt for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, udover bare ventilator til iPhone.
Det er helt klart meget vigtigt at vide, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med alverdens spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne handle hos en online byggeshop, hvor du kan få sparring omkring ventilator til iPhone.
Du bør vide hvilke betingelser der gælder når du shopper online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør du kende forretningens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De kendte byggecentre forhandler varer fra diverse leverandører, og dermed kan du shoppe fra et stort udvalg af ventilator til iPhone online.
De kendte byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og som følge af det har de fleste chancen for at købe online og fragte produkterne på egen hånd. Derfor kan du spare leveringsgebyret, og tilmed have varerne straks.

Nichewebshop

Størstedelen af niche webshops er producenter af de produkterne som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online kan du få ekstra gode tilbud.
Forskellige specialiserede netbutikker er iværksættervirksomheder, der oftest er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem bidrager du til når du handler ventilator til iPhone online på deres hjemmeside.
Forskellige nichespecifikke webshops ved ekstremt meget om deres online produktkategori, idet de kun sælger disse produkter. Af den grund forventes det at du får endnu mere nyttig assistance fra personale der er eksperter i lige præcis ventilator til iPhone.
De største byggekæder i Danmark

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 personer i firmaets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

ventilator til iPhone bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

ventilator til iPhone harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

ventilator til iPhone silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

ventilator til iPhone jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 personer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 medarbejdere i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 mennesker i forretningens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der kommer som regel uventede hovedpiner når det gælder større opgaver, og som følge heraf viser det sig værdifuldt at der er afsat god nok tid i kalenderen, så man føler sig sikker på at nå i mål med projektet.
2Der ligger alle mulige former for vejledninger og videoer online som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til rigelig konstruktiv oplysning, specielt forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
3Ved projekter udendørs kan vind og vejr få en fundamental rolle. Af den årsag må du hyppigt tage notits af femdøgnsprognosen i de dage der er op til starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag går i gang med at piske ned nøjagtig som du er godt i gang med dit vigtige projekt.
4Du bør unden ingen omstændigheder negligere dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning som eksempelvis arbejdssko som sikring imod potentielle risici. Det er klogt at have styr på din sikkerhed i arbejdet, især ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
5Måske du burde regne på hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere bør investere i eksperthjælp til dele af det. Såfremt du sikrer dig assistance fra en professionel er det en god idé at lede efter tilbud fra diverse entreprenører.
6Ofte vil det være fornuftigt at nedskrive en budgetoversigt for arbejdet, så man har styr på den økonomiske del. Det kan vise sig at være sundt at tage noter til alle udgifter, hvorefter man bør kortlægge eventuelle tilbud på dem slavisk.
7Man skal aldrig undvære værktøj. Tit vil det være fordelagtigt at have udstyret til rådighed før du starter dit byggeprojekt. Det er desuden godt at inkludere omkostningerne hertil i budgettet.
8Det er fundamentalt at du har de nødvendige byggematerialer disponible inden du indleder arbejdet. Du vil med fordel kunne udarbejde en enkel note hvor der bør fremgå alt hvad du har brug for, og som det næste tjekke listen, så du kan føle dig sikker på at alt er som det skal være.
9Det kan være en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, navnlig ved store byggerier. Flere ombygninger gør krav på mere end en person. Derudover bør det blive mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
10Forinden du går i gang med byggeprojektet kan det vise sig vanvittigt afgørende at man sikrer sig, at projektet overholder loven. Alt efter din bopæl vil der være diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Husk at du kan få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det kan man få i tilfælde hvor renoveringen er klimavenligt. Tilskudet forudsætter med andre ord at byggeriet har en positiv betydning for planeten.
12Forberedelse viser sig som vejen til succes med byggeprocessen. Du anbefales at lave en struktureret handlingsplan, der beskriver hvilke opgaver der skal udføres på hvilket tidspunkt, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær skarp idet du sammensætter din plan.
De højest bedømte byggecentre
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er enormt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som klart er rigtig beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ret så betryggende. Scoren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % giver maksimum point, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er utrolig flot. Scoren er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket jo er enormt overlegent. Ratingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmanér skal du vælge?

Masser af netbutikker i Danmark udlover nu en række forskellige billige muligheder for levering til ventilator til iPhone. Førstevalget hos mange er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, så du selv kan hente de nyindkøbte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er jo vældig enkel, samt desuden tillige den mest betalelige slags levering.

Du bør ydermere planlægge at få produkterne sendt hjem til dig privat eller til din arbejdsplads. Muligheden er ofte en tand mere pebret, men omvendt særligt let gængelig for ventilator til iPhone online. Den prisbilligste leveringstype vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, men det kræver at du lever nærved webshoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på ventilator til iPhone er selvfølgelig temmelig afgørende om man skal bruge pakken nu og her, så med det formål er det rigtig essentielt at du ser nærmere på leveringstidspunktet på ventilator til iPhone. Mange online outlets – fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – reklamerer med billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varer online, som trods alt påkræver at handlen gemmenføres inden et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen afsted inden de lageransatte har fri.

Nogle få byggeforretninger frembyder fragtfri levering på ventilator til iPhone online, men i mange tilfælde stiller det krav om at der handles for et bestemt beløb. Som alternativ kan du tage den mest prisbevidste løsning til levering, hvilket mange gange vil være at få kørt dine produkter til et afhentningssted.

De fleste byggemarkedskæder frembyder afhentning hvor du bestiller billig ventilator til iPhone på nettet men afhenter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix og Stark. Byggemarkederne giver for eksempel afhentning af ventilator til iPhone i følgende byer:

Grenaa, Lillerød, Lyngby, Aabenraa, Skanderborg, Køge, Albertslund, Aarhus, Hørsholm, Kokkedal, Frederiksberg, Allerød, Nørresundby, Jyllinge, Frederiksværk, Brabrand, Sønderborg, Næstved, Horsens, Ballerup, København, Hedehusene, Vallensbæk, Nærum, Svendborg, Struer, Højbjerg, Hedensted, Middelfart, Nyborg, Fredericia, Odder, Vejle, Thisted, Vordingborg, Vanløse, Lystrup, Brøndby, Holbæk, Slagelse, Nykøbing Falster, Randers, Farum, Holstebro, Korsør, Glostrup, Skive, Stenløse, Valby, Haslev, Kalundborg, Solrød Strand, Ikast, Aalborg, Brønderslev, Silkeborg, Frederikshavn, Charlottenlund, Dragør, Rudersdal, Tilst, Åbyhøj, Brønshøj, Helsingør, Taastrup, Roskilde, Rønne, Frederikssund, Søborg, Hjørring, Viborg, Ishøj, Gladsaxe, Kolding, Tårnby, Nakskov, Herning, Ølstykke, Odense, Haderslev, Hvidovre, Herlev, Risskov, Værløse, Ringsted, Hillerød, Gentofte, Greve, Virum, Hobro, Rødovre, Varde, Birkerød, og Esbjerg, .

Klik-og-hent for ventilator til iPhone er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Falster, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland).

Når man kigger i tallene fremstår det klart, at internet shoppere typisk søger fx billig ventilator til iPhone og ventilator til iPhone tilbud. Vi ser derudover mange gange internet shoppere efterspørge for eksempel ventilator til iPhone online, køb ventilator til iPhone samt ventilator til iPhone priser, foruden de store byggemarkeder som Silvan, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Davidsen.

Priser på ventilator til iPhone

Det er i dag meget simpelt for enhver at prissammenligne på billige ventilator til iPhone online i blandt flere internet webshops, og for det har mange forhandlere på nettet ikke kunne slippe for at nedsætte salgspriserne på ventilator til iPhone voldsomt, og ovenikøbet præstere fragt uden omkostninger.

Til gengæld kan det trods alt være fordelagtigt at analysere nogle forhandlere på nettet efter tilbud på ventilator til iPhone online før du placerer ordren, således at man er skudsikker på at opnå den mest attraktive pris. Se ikke kun hos de kendte byggecentre som Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og Silvan.

Du skal ikke desto mindre være omhyggelig med, at hvis en e-shop udlover billige ventilator til iPhone online på tilbud til en pris der virker umådelig billig, så burde det tit være et signal om en snydagtig online butik. Bestillinger med kort er trods alt omfavnet af et reglement, hvilket passer på dig imod bedrageriske e-butikker.

Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du benytte en afbetalingsløsning som fx ViaBill, hvis du foretrækker at betale pengene til ventilator til iPhone over en længere periode. Det foreslåes ofte hos niche netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som fx XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

Når man kigger i tendenserne fremstår det tydeligt, at internet shoppere ofte leder efter for eksempel ventilator til iPhone tilbud og billig ventilator til iPhone. Derudover ser vi som regel netshoppere søge efter fx køb ventilator til iPhone, ventilator til iPhone online og ventilator til iPhone priser.

Gennemsøg tidligere brugeres bedømmelser

Trustpilot tilbyder stort set ønskværdige chancer for at eftersøge diverse øvrige køberes omtaler og på grund af dette er det godt, at du besigtiger e-shoppens vurderinger forud for at du lægger din bestilling på billige ventilator til iPhone online.

Facebook forærer dig tillige fuldt ud fortræffelige løsninger til at få indtryk af online firmaets troværdighed. Her møder vi nogle e-butikker som tilbyder folk at meddele en vurdering af deres køb, som ydermere kan anvendes til afvejning af kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen køber billige ventilator til iPhone online på en e-forretning bør man egentlig bese butikkens forretningsaftale, det er dog bare ikke særlig interessant, specielt hos de gængse byggecentre som Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og 10-4.

Et alternativ kan derfor være at efterse hvorvidt internet butikken er godkendt af e-mærket, grundet at det ofte er et tegn på at online webshoppen retter sig efter de danske retningslinjer, og at online webshoppen fra tid til anden overværes af eksperter som er indført i reglerne.

Derudover tilbydes du genvej til at få hjælp, hvis du skulle få udfordringer ved din ordre på ventilator til iPhone. Derudover tilrådes det at køberen er på vagt for de mest aktuelle reglementer der har betydning for bestillingen af ventilator til iPhone online, som eksempelvis hvilken returneringsret butikken kører med.

I relation til det er det på samme måde afgørende, at man altid opbevarer sin købsbekræftelse, således man når som helst kan bekræfte købet af ventilator til iPhone, uafhængig af om man køber hos Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg eller Bygma.

Per D gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Kirsten Johansen gav 4 stjerner

god service

Birthe gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Poul Pedersen gav 5 stjerner

Det var godt !

9 tips til online shopping
1Adskillige butikker på nettet frembyder på nuværende tidspunkt en række forskellige billige fragtmetoder til ventilator til iPhone. En der er meget populær er for nærværende afhentningssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de købte produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er jo ultra hensigtsmæssig, samt oftest ligeledes den mest betalelige leveringsløsning.
2Den billigste leveringsudgave vil til enhver tid være at hente varerne selv, som jo står og falder med at du bor med kort afstand til online webshoppens tilholdssted. Den form for levering kan vise sig at være virkelig aktuel hvis man står og skal bruge ventilator til iPhone inden for kort tid. Alternativt så præsterer nogle internet firmaer levering uden omkostninger, men i de fleste tilfælde kræver det at der bestilles for et bestemt beløb.
3Trustpilot medfører evigt relevante genveje til at finde ud af en stor portion andre kunders kritik og derved tilrådes det, at du gennemgår internet forhandlerens vurderinger inden du handler billige ventilator til iPhone online. Facebook tilbyder på samme måde visse gavnlige løsninger til at få et kig ind i e-firmaets pålidelighed.
4Antal dages levering er selvfølgelig super afgørende hvis man har behov for din ordre omgående, så med det formål er det selvsagt aktuelt at vi checker det forventede leveringstidspunkt ved ventilator til iPhone. Temmelig mange outlets på nettet tilbyder billig 1 hverdags levering på en hel del varer, som imidlertid beroer på at handlen laves tidligere end et bestemt klokkeslæt.
5Inden nogen bestiller billige ventilator til iPhone på en internet butik behøver man sådan set gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens handelsbetingelser, men det er i mange tilfælde en omfattende opgave. Endvidere anbefaler vi at man er påpasselig med de elementære bestemmelser der kan have betydning for shopping af billige ventilator til iPhone online, som eksempelvis hvilken byttepolitik webbutikken lover.
6Generelt foreslår vi at kontrollere hvorvidt e-firmaet er e-mærket medlem, da det skulle være en antydning af at e-forretningen efterfølger de danske retningslinjer, udover at shoppen ofte undersøges af sagkyndige som mestrer retningslinjerne. Forud for at folk bestiller billige ventilator til iPhone på en webbutik behøver man for at være på den sikre side studere netshoppens forretningsaftale.
7Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omsluttet af et regulativ, der garanterer os imod uægte online forretninger. Alternativt kunne du vælge et tilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du har til hensigt at dække omkostningerne af flere omgange.
8Det er jo efterhånden særligt bekvemt for almindelige mennesker at kigge efter tilbud online på billige ventilator til iPhone på forskellige internet handler, og derved garanterer masser af internet selskaber i Danmark fri fragt. Derfor kan det imidlertid vise sig smart at sammenligne nogle forskellige internet butikker efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din handel, sådan at du ikke er i tvivl om at skaffe sig den skarpeste pris.
9Nogle butikker på nettet frembyder levering uden gebyr på ventilator til iPhone, men i de fleste tilfælde er det betinget af at der shoppes for en præcis sum. Alternativt kan man gribe den mest letkøbte mulighed for levering, hvilket oftest vil være at få fragtfirmaet til at levere pakken til en pakkeshop. Løsningen viser sig gerne derudover usædvanlig fleksibel. Den billigste mulighed for levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.