Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri forbundet med talrige spørgsmål. Derfor kan du med fordel bestille ved en netbutik, som tilbyder sparring omkring ventilator til indendørs.
Nogle byggekæder har et bredt udvalg, imens andre har fokus på en specifik type af vare. Du kan gennemtænke hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange grupper af varer at vælge fra, udover bare ventilator til indendørs.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente varerne på egen hånd. Det er specielt et alternativ hos de kendte byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Derfor skal man tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
Det er absolut meget afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt må du tjekke de andre.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige ventilator til indendørs fra netbutik til netbutik. Nogle vil have gode tilbud, hvorimod andre vil have en høj grad af service. Du bør tænke over hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder køber varer fra mange nichebutikker, og af den grund kan du vælge fra et bredt sortiment af ventilator til indendørs online.
De store byggemarkeder er folkekære og landskendte firmaer, som medvirker til øget troværdighed når man skal købe online. Det vil nogle se som positivt.
De store byggekæder findes i det meste af landet, og af den grund har flertallet adgang til at bestille online og transportere materialerne på egen hånd. På grund af det kan man undvære leveringsomkostningen, og sågar skaffe produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Hovedparten af online nichebutikker er opstartsfirmaer, som tit har danske ejere, givetvis sågar lokalt i dit område. Dem understøtter du idet du bestiller ventilator til indendørs online fra deres webshop.
Majoriteten af webshops i små nicher har en dyb forståelse for deres online produktkategori, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund er det forventeligt at du får endnu mere konstruktiv hjælp fra folk der er eksperter i netop ventilator til indendørs.
Størstedelen af specialiserede netbutikker er producenter af de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Når du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du få en skarpere pris.
De største byggecentre i Danmark

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 ansatte i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

ventilator til indendørs harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 ansatte i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

ventilator til indendørs bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af over 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

ventilator til indendørs jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag flere end 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag flere end 500 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

ventilator til indendørs silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1I god tid inden at du iværksætter byggeriet kan det blive ekstremt meningsfuldt at være sikker på, at dit projekt overholder loven. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
2Du bør nødig negligere dit velbefindende, så husk arbejdstøj som sikkerhedshjelm som hjælper dig mod potentielle skader. Det er klogt at du har styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, især når du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
3Det anbefales at få assistance til projektet, specielt i tilfælde af omfangsrige byggeprojekter. Store projekter gør krav på flere personer. I øvrigt må det blive hurtigere og mere socialt når man ikke er alene om det.
4For projekter udenfor kan vejret få en afgørende rolle. På grund af dette skal du tit holde øje med vejrvarslen i forbindelse med projektets begyndelse, så du slipper for at det med et brag starter med at regne når du netop er gået i gang med dit store byggeprojekt.
5Du bør regne på hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du må have professionel hjælp til dele af byggeriet. Hvis du indhenter hjælp fra en fagmand kan det være fornuftigt at lede efter forslag fra diverse firmaer.
6Det kan vise sig at være essentielt at nedskrive en budgetoversigt for renoveringen, så man har kontrol over omkostningerne. Det kan være en fordel at kortlægge hver enkelt udgiftspost, og bagefter nedskrive ens omkostning ved dem hver især.
7Det bliver at have noget at sige at du har de fornødne bygningsmaterialer indkøbt i god tid før du starter håndværket. Du får god gavn af at nedskrive en punktforms huskeliste med hver eneste ting der bliver brug for, og så efterse hvert enkelt punkt, med øje for at du er tryg ved at alt er klar.
8I nogle tilfælde kan man søge tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det gives hvis byggeprojektet er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte er altså betinget af at projektet forbedrer planeten.
9Der findes en hel del instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube giver dig adgang til ret så meget almennyttig viden, specielt ifald du bruger engelske søgeord.
10Godt forarbejde er vejen til et godt forløb med byggeriet. Du anbefales at have en effektiv tidsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilke dage, med en tilhørende kronologisk orden. Husk at være skarp idet du laver oversigten.
11Der viser sig altid uforudsete problemstillinger ved omfangsrige byggeprojekter, og herved vurderes det essentielt at der er afsat en god portion tid i planen, således at man kan føle sig ubekymret om at man når det til siden.
12Du skal under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige grej. Typisk kan det være meningsfuldt at du har værktøjet klar inden du går løs med dit byggeprojekt. Det er derudover fordelagtigt at tage højde for udgifterne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
De højest bedømte byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er utrolig beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som jo er ret så betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som klart er virkelig beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet toprating, og bare 2 % har givet bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er yderst beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er yderst beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken form for levering er smartest?

En del online outlets frembyder nu til dags en række forskellige billige fragtmetoder til ventilator til indendørs. En yndling er lige nu afhentningssteder, så du selv kan hente produkterne når du har mulighed for det. Den er altså ret fremkommelig, samt endda ligeledes den mest billige metode til levering.

Du kan omvendt udse dig at få ordren bragt til din bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Denne bliver som regel en lille smule mere pebret, men samtidig ultra ukompliceret med ventilator til indendørs online. Den mest billige leveringsmodel vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv, hvilket dog stiller krav om at du opholder dig nærved online firmaets byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på ventilator til indendørs er naturligvis særdeles vigtig om vi mangler varen om et øjeblik, og i det øjemed er det fuldt ud væsentligt at man besigtiger den anslåede leveringstid for ventilator til indendørs. Mange e-forretninger – fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres produkter online, hvilket forudsætter at ordren laves tidligere end et aftalt tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få bestillingen klargjort inden pakkemedarbejderne tager hjem.

Nogle e-forhandlere sikrer fragt uden beregning på ventilator til indendørs online, men i de fleste tilfælde er det forudsat at du shopper for et fastslået beløb. Ellers burde man overveje den mest billige leveringsmanér, der oftest vil være at få dem til at levere bestillingen til et udleveringssted.

En lang række webshops tildeler klik-og-hent hvor man handler billig ventilator til indendørs online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Bygma. Byggecentrene tildeler eksempelvis klik-og-hent på ventilator til indendørs i følgende byer:

Taastrup, Grenaa, Vejle, Haderslev, Horsens, Odense, Værløse, Tilst, Kokkedal, Brabrand, Randers, Vordingborg, Brønderslev, Gentofte, Charlottenlund, Holbæk, Skanderborg, Struer, Korsør, Stenløse, Hillerød, Virum, Odder, Hjørring, Rønne, Slagelse, Roskilde, Haslev, Esbjerg, Nykøbing Falster, Tårnby, Hedensted, Sønderborg, Ikast, Højbjerg, Søborg, Glostrup, Lyngby, Aarhus, Helsingør, Greve, Nyborg, Thisted, Albertslund, København, Næstved, Allerød, Jyllinge, Køge, Dragør, Ballerup, Hedehusene, Solrød Strand, Rudersdal, Lillerød, Svendborg, Silkeborg, Risskov, Gladsaxe, Aalborg, Kolding, Nørresundby, Herning, Hvidovre, Åbyhøj, Middelfart, Kalundborg, Rødovre, Ishøj, Farum, Nakskov, Ølstykke, Varde, Frederikshavn, Hørsholm, Fredericia, Ringsted, Frederiksberg, Valby, Brønshøj, Aabenraa, Frederiksværk, Nærum, Frederikssund, Lystrup, Holstebro, Viborg, Brøndby, Skive, Hobro, Herlev, Vallensbæk, Birkerød, og Vanløse, .

Click-and-collect for ventilator til indendørs er en mulighed i de fleste regioner af landet: Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Lolland, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland).

Ved indkig i data er det klart, at netshoppere som regel søger efter eksempelvis ventilator til indendørs tilbud og billig ventilator til indendørs. Vi ser desuden tit internet shoppere efterspørge fx ventilator til indendørs online, køb ventilator til indendørs og ventilator til indendørs priser, plus de gængse byggekæder som Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan.

Tilbud på ventilator til indendørs

Det er jo efterhånden vældig simpelt for almindelige mennesker at finde de laveste priser på billige ventilator til indendørs online i blandt forskellige internet forhandlere i Danmark, og så har de fleste online butikker været presset til at at nedbringe prisniveauet på ventilator til indendørs helt i bund, og i øvrigt tilbyde levering uden gebyr.

Men det kan imidlertid være lønsomt at udforske nogle internet selskaber efter tilbud på ventilator til indendørs online inden du færdiggør din shopping, sådan at du er velinformeret til at få fat i den laveste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Bygma, Stark, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Du bør dog ikke glemme, at når en online butik udbyder billige ventilator til indendørs online på tilbud til en pris som kan ses som uforståeligt god, bør det mange gange være en indikator for en falsk internet butik. Kortkøb er på den anden side omfavnet af en retningslinje, som dækker dig som kunde overfor falske e-forhandlere.

Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du benytte en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, når du efterspørger at afbetale pengene til ventilator til indendørs ude i fremtiden. Det fås som regel hos nicheforhandlere, men sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg og 10-4.

Når man kigger i data er det markant, at online shoppere jævnligt søger blandt andet ventilator til indendørs online og køb ventilator til indendørs. Derudover oplever vi mange gange internet shoppere søge eksempelvis ventilator til indendørs tilbud, ventilator til indendørs priser og billig ventilator til indendørs.

Kig på eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot fremskaffer nogle troværdige genveje til at fortolke mange aktuelle konsumenters opfattelser og derved er det anbefalelsesværdigt, at du sonderer webbutikkens ratings forud for at du handler billige ventilator til indendørs online.

Facebook indebærer ydermere evigt fortræffelige muligheder for at få indtryk af internet shoppens kundefokus. Desuden er der endda online outlets hvor du kan formulere en omtale af købsoplevelsen, som lige så vel må benyttes til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forinden nogen shopper billige ventilator til indendørs online i en netshop kan man egentlig se på webshoppens regler, dog er det undertiden ikke videre spændende, især med de velkendte byggekæder som Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan.

Et andet forslag kunne måske være at se nærmere på hvorvidt e-butikken er tilsluttet e-mærket, fordi det ofte er en erklæring om at internet shoppen accepterer de danske regler, tillige med at internet firmaet af og til tilses af specialister som kender de gældende regler.

Desuden får du anledning til opbakning, såfremt du oplever besvær som følge af din bestilling af ventilator til indendørs. Udover dette anbefaler vi at kunden er omhyggelig omkring de grundlæggende forhold gældende for bestillingen af ventilator til indendørs online, som eksempelvis den byttepolitik virksomheden tilbyder.

I den sammenhæng er det samtidig afgørende, at man stadigvæk opbevarer ens ordremail, så man når som helst vil kunne bekræfte sin bestilling af ventilator til indendørs, hvad end man handler hos Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4 eller Bauhaus.

Poul J gav 5 stjerner

God til prisen

Birthe Hansen gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

Per S gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Jette U gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

9 tips til indkøb via nettet
1Vi går generelt ind for at se hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, fordi det skulle være en tilkendegivelse af at webshoppen adlyder de danske love, foruden at internet webshoppen fra tid til anden revideres af fagmænd som er meget fortrolige reglementet på området. Før folk køber billige ventilator til indendørs i en butik bør man reelt bese shoppens vilkår.
2Vi går generelt ind for handler med kort eller MobilePay. Shopping med kort er dækket ind under Indsigelsesordningen, hvilket begunstiger kunden imod svindlende internet handler. Som et alternativ kunne du bruge et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, hvis du har til hensigt at dække betalingen af flere omgange.
3Forinden folk køber billige ventilator til indendørs hos en online butik bør man egentlig betragte webshoppens handelsaftale, men det er normalt ikke videre spændende. Tilmed foreslår vi at kunden er hensynstagende til de grundlæggende retningslinjer der har indvirkning på bestillingen af billige ventilator til indendørs online, eksempelvis den returrettighed internet selskabet tilbyder.
4Det er efterhånden ultra uproblematisk for alle at sammenligne priser online på billige ventilator til indendørs hos forskellige internet forretninger, og derfor lover utallige internet shops levering uden gebyr. Men det kan stadigvæk blive lukrativt at eftergå nogle enkelte internet webshops efter tilbud og rabat før du færdiggør din shopping, så du er velinformeret til at få fat i den skarpeste pris.
5Nogle få online webshops lover fragt uden gebyr på ventilator til indendørs, men tit kræver det at man shopper for en konkret pris. Ellers skal man gribe den mest betalelige fragtform, der oftest vil blive at få leveret din ordre til et udleveringssted. Leveringstypen bliver godt nok desuden ekstremt smart. Den mest billige leveringsmetode kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.
6Leveringstiden er ret så afgørende forudsat vi har behov for varerne om få sekunder, og i det øjemed er det rigtig væsentligt at vi ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt for ventilator til indendørs. En masse internet handler stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på flere varenumre, som imidlertid antager at bestillingen køres igennem tidligere end et fastslået klokkeslæt.
7Den prisbilligste leveringsløsning vil altid være selv at hente ordren, men den mulighed beroer på at du er lige ved online butikkens hjemsted. Den fragtløsning kan være vældig essentiel når man har behov for ventilator til indendørs med det samme. Alternativt så præsterer visse e-handler i Danmark gratis fragt, men undertiden kun såfremt der shoppes for et præcist beløb.
8Størstedelen af webbutikker i Danmark foreslår heldigvis diverse forskellige billige metoder til levering til ventilator til indendørs. En yndling er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, fordi du på den måde nemt kan hente din bestilling når det passer dig. Fragtformen er jo vældig smart, samt oftest desuden den mest betalelige leveringsversion.
9Trustpilot tilbyder en lang række gunstige løsninger til at analysere en række andre konsumenters ratings og derfor slår vi et slag for, at du analyserer internet shoppens ratings før du køber billige ventilator til indendørs online. Facebook forærer dig på samme måde fuldstændig hensigtsmæssige genveje til at få indsigt i e-forretningens kundefokus.