Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Metabo Akku Ventilator AV 18 - 18 Volt
880 kr.
Mere info
Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Derfor skal man undersøge forretningens regler.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige ventilator til indbygning hos de forskellige online byggekæder. Nogle fokuserer på gode tilbud, hvorimod nogle tilbyder faglig sparring. Du må tænke igennem hvad du helst vil have.
Såfremt du skal have produkterne hurtigt eller bare ønsker at spare leveringsomkostningen, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er især muligt hos de store byggekæder.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort sortiment af produkter, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange produkter at vælge fra, udover bare ventilator til indbygning.
For de fleste er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at handle hos et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af ventilator til indbygning.
Det er helt klart super afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og almenkendte forretninger, hvilket medvirker til øget troværdighed når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De udbredte byggecentre har butikker i det meste af landet, og dermed har flertallet adgang til at købe online og fragte produkterne selv. Takket være dette har man chancen for at spare fragtgebyret, og endda have varerne straks.
De udbredte byggekæder udbyder varer fra alle mulige nicheshops, og dermed har du mulighed for at købe fra et bredt udvalg af ventilator til indbygning online.

Nichewebshop

De fleste webshops i små nicher har en enorm viden om deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre produkter. Således får du formentlig ekstra god sparring fra folk der er eksperter i netop ventilator til indbygning.
Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre firmaer, som tit drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Dem hjælper du idet du køber ventilator til indbygning online på deres hjemmeside.
Mange online nichebutikker er producenter af produkterne der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online vil du få en skarpere pris.
De største byggekæder i Danmark

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

ventilator til indbygning jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 kollegaer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 kollegaer i deres 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 mennesker i forretningens 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

ventilator til indbygning silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 medarbejdere i deres 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

ventilator til indbygning bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 personer i firmaets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i deres 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

ventilator til indbygning harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1For opgaver udenfor kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Af den årsag bør du løbende tage et kig på udsigten ift. vejret i forbindelse med projektets begyndelse, så du slipper for at det med et brag starter med at stå ned i stænger netop som du er i fuld gang med dit vigtige projekt.
2Det er meningsfuldt at udarbejde et budget for renoveringen, så man har kontrol over udgifterne. Det er fordelagtigt at beskrive alle udgifter, og efterfølgende notere ens omkostning ved dem hver især.
3Godt forarbejde vedbliver at være vejen til at komme i mål med byggeprocessen. Du bør overveje at udarbejde en struktureret strategi, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du nedskriver oversigten.
4Der kan findes stribevis af hjælpeartikler og videoer på internettet som du kan finde inspiration i. Især YouTube supporterer dig med overvældende meget brugbar information, især såfremt du bruger engelske søgeord.
5Du kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få når renoveringen er energi- og miljøvenligt. Af få støtte kræver altså at byggeriet influerer positivt på klimaet.
6Måske det viser sig betydningsfuldt at du har de fornødne bygningsmaterialer tilgængelige inden du går i krig med arbejdet. Du kunne med fordel udfærdige en enkel liste med det du har brug for, og derefter gennemløbe hvert eneste punkt, med øje for at du er overbevist om at du har styr på det.
7Du må ikke forsømme sikkerheden, så glem ikke beklædning herunder arbejdshjelm der sikrer dig med henblik på hændelige skader. Det er yderst relevant at have styr på dit eget helbred i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
8Det kan overvejes at indhente hjælp til byggearbejdet, navnlig såfremt det er omfangsrige arbejdsopgaver. Nogle ting stiller krav om flere end en enkelt person. Desuden er det mere produktivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
9Du bør ikke mangle udstyr. I mange tilfælde vil det være erstatteligt at du har grejet parat inden du påbegynder dit byggeprojekt. Glem ikke at medregne de tilhørende omkostninger i dit udgiftsbudget.
10Før du iværksætter dit byggeprojekt må det være ganske fornuftigt med en forsikring om, at dit projekt overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig mange regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
11Du bør gennemtænke om projektet er et du kan klare selv, eller du bør tilkøbe hjælp fra en fagmand til noget af byggeprocessen. Ifald du søger hjælp fra en fagmand vil det normalt være en god idé at tage imod prisoverslag fra en håndfuld leverandører.
12Der præsenterer sig altid uforudsigelige problematikker ved avancerede byggeprojekter, og derfor er det betydningsfuldt at der afsættes rigeligt med tid i handlingsplanen, med formålet om at man kan føle sig ubekymret om at komme i mål.
De højest bedømte byggekæder
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som selvsagt er utrolig imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ualmindeligt imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er rigtig godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % giver maksimum point, og blot 4 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ret så flot. Karakteren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken metode til levering skal du vælge?

En lang række byggemarkeder frembyder i øjeblikket diverse forskellige billige former for levering til ventilator til indbygning. Førstevalget hos mange er nu til dags pakkeshops, hvor det er nemt for dig at hente de bestilte produkter når du har lyst. Løsningen er jo super let gængelig, samt oftest ydermere den mest betalelige fragtform.

Du burde derudover foretrække at få leveret til din privatbolig eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmetoden er som oftest lidt mindre billig, men desuden super fremkommelig for ventilator til indbygning online. Den billigste mulighed for fragt vil dog til enhver tid være at hente varerne selv, men den mulighed stiller krav om at du befinder dig nærved online forretningens byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på ventilator til indbygning kan vise sig at være ekstremt essentiel om vi mangler varerne om få sekunder, så i det øjemed er det sandelig essentielt at vi ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på ventilator til indbygning. Flere e-forhandlere – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på mange af deres produkter online, men som ikke desto mindre kræver at du når at bestille forud for et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få pakken ud af døren forinden de pakkeansatte holder fyraften.

En række online webshops præsterer portofri fragt på ventilator til indbygning online, men undertiden er det så nødvendigt at der købes for et fastsat beløb. Derudover skulle du tage den billigste metode til levering, som i de fleste tilfælde vil være at få dem til at bringe bestillingen til en pakkeshop.

Store webshops tilbyder afhentning hvor du handler billig ventilator til indbygning online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Bygma. Byggecentrene giver fx afhentning af ventilator til indbygning i disse byer:

Kalundborg, Haslev, Nørresundby, Viborg, Gentofte, Risskov, Brabrand, Allerød, Herlev, Stenløse, Birkerød, Vejle, Rønne, Nyborg, Ikast, Greve, Odense, Rudersdal, Aabenraa, Vallensbæk, Varde, Holbæk, Svendborg, Ølstykke, Skive, Herning, Tilst, Ringsted, Jyllinge, Nakskov, Brønderslev, Haderslev, Silkeborg, Kokkedal, Frederiksberg, Sønderborg, Lyngby, Helsingør, Dragør, Lystrup, Rødovre, Ishøj, Struer, Esbjerg, Albertslund, Aalborg, Hvidovre, Grenaa, Glostrup, Gladsaxe, Fredericia, Aarhus, Horsens, Slagelse, Hobro, Køge, Odder, Middelfart, Frederikssund, Skanderborg, Kolding, Hillerød, Ballerup, Virum, Hørsholm, Valby, Vanløse, Hedehusene, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Roskilde, Farum, Værløse, Lillerød, Charlottenlund, Hjørring, Randers, Brønshøj, Hedensted, Taastrup, Korsør, Vordingborg, Åbyhøj, Højbjerg, Frederikshavn, Thisted, Søborg, Tårnby, København, Holstebro, Nærum, Frederiksværk, Brøndby, og Næstved, .

Click-and-collect ift. ventilator til indbygning er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Falster, Amager, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn) og Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland).

Når der ses på data fremstår det markant, at internet shoppere tit søger for eksempel ventilator til indbygning online og ventilator til indbygning priser. Derudover ser vi som regel online shoppere søge for eksempel ventilator til indbygning tilbud, billig ventilator til indbygning samt køb ventilator til indbygning, foruden de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan og Bygma.

Rabat på ventilator til indbygning

Det er jo efterhånden ultra overkommeligt for internetbrugere at finde frem til de bedste priser på billige ventilator til indbygning online på diverse internet selskaber, og derfor har en lang række internet forretninger i Danmark været presset til at at trykke prisen på ventilator til indbygning enormt, og endda byde på gratis levering.

Men det kan imidlertid vise sig lukrativt at efterprøve nogle forskellige internet varehuse i Danmark efter rabatter og tilbud på ventilator til indbygning online før du shopper, således at du er sikker på at antage den billigste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

Man skal ikke desto mindre være så påpasselig, at ifald en forhandler på nettet udbyder billige ventilator til indbygning online til en pris som er umådelig billig, bør det tit være et signal om en snydagtig online forretning. Kortbetalinger er trods alt indbefattet af en foranstaltning, hvilket dækker folk overfor svindlende internet forhandlere.

Vi anbefaler kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du bruge en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, ifald du efterspørger at klare betalingen af ventilator til indbygning senere. Dette foreslåes ofte ved niche netbutikker, men ikke de store byggemarkeder som for eksempel Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg og Jem og Fix.

Når vi kigger i tallene fremstår det tydeligt, at internetbrugere ofte leder efter bl.a. ventilator til indbygning tilbud og ventilator til indbygning priser. Foruden dette ser man jævnligt netshoppere søge efter blandt andet køb ventilator til indbygning, billig ventilator til indbygning samt ventilator til indbygning online.

Se nærmere på nuværende kunders oplevelser

Trustpilot yder en række ærlige genveje til at blive klogere på forskellige aktuelle konsumenters vurderinger og derfor tilrådes det, at du gennemgår e-forhandlerens anmeldelser forud for at du lægger din bestilling på billige ventilator til indbygning online.

Facebook præsterer for øvrigt faktisk gode løsninger til at få kendskab til e-butikkens kundetilfredshed. Derudover ses en del internet selskaber hvor folk kan meddele en kritik af deres køb, hvilket ligeledes burde benyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen shopper billige ventilator til indbygning online hos en internet webshop burde man altid skimme e-shoppens regler, det er dog almindeligvis ikke særlig sjovt, specielt på de kendte byggekæder som Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og Silvan.

Et alternativt forslag kunne være at se nærmere på om e-handlen er e-mærke godkendt, da det burde være et signal om at internet firmaet tilslutter sig de danske retningslinjer, foruden at online webshoppen af og til besigtiges af fagmænd som har nøje kendskab til de gældende regler.

Derudover tilbydes du chance for opbakning, når du udsættes for dilemmaer med din bestilling af ventilator til indbygning. Tilmed foreslåes det at man er vidende om de mest vitale regler der indvirker på købet af ventilator til indbygning online, til eksempel hvilken returneringsret internet forhandleren tilsikrer.

I den sammenhæng er det virkelig vigtigt, at man stadig sikrer ens kvittering, således man når som helst kan påvise bestillingen af ventilator til indbygning, uafhængig af om man shopper hos Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Jørgen U gav 5 stjerner

Nemt køb

Mads F gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Louise K gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Hans B gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

9 tips til internetshopping
1Det er jo særligt simpelt for forbrugerne at analysere priser online på billige ventilator til indbygning på flere internet virksomheder, og derfor frembyder langt de fleste internet firmaer levering uden beregning. Derfor kan det imidlertid vise sig lønnende at studere enkelte forhandlere på nettet efter tilbud og rabat inden du gennemfører din handel, således at du er tryg ved at modtage den laveste pris.
2Forinden nogen bestiller billige ventilator til indbygning i en online webshop kan man egentlig kigge på dens forretningsbetingelser, men det er for det meste ikke særlig sjovt. Tilmed er det anbefalelsesværdigt at man er sat ind i de mest basale retningslinjer der har betydning for shopping af billige ventilator til indbygning online, fx den returret virksomheden benytter.
3Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er inkluderet i en ordning, der assisterer dig som kunde overfor falske online virksomheder. Som alternativ burde du udnytte et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du vil godtgøre omkostningerne i flere bidder.
4Den mest prisbevidste fragtmulighed er unægtelig at du selv henter produkterne, hvilket dog forudsætter at du opholder dig nær webbutikkens lager. Den leveringsløsning er naturligvis super væsentlig såfremt vi har behov for ventilator til indbygning med det samme. Alternativt så præsterer indtil flere e-forretninger i Danmark levering uden gebyr, men i de fleste tilfælde forudsætter det at man indkøber for en fastsat pris.
5Antal dages levering kan være super væsentlig såfremt vi har brug for produktet øjeblikkeligt, og i det øjemed er det komplet aktuelt at vi besigtiger leveringstidspunktet for ventilator til indbygning. En række internet forretninger annoncerer billig 1 dags fragt på en lang række af deres varer, men vær på vagt da det kræver at handlen gemmenføres før et aftalt tidspunkt.
6De fleste online butikker tildeler heldigvis diverse billige metoder til levering til ventilator til indbygning. Det mest populære er for nærværende levering til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente dine nye produkter når der er mulighed for det. Leveringsformen er altså vældig overkommelig, samt tit desuden den mest prisbevidste fragttype.
7Trustpilot præsterer regulære sikre chancer for at granske en række forhenværende kunders anmeldelser og af den grund anbefaler vi, at du tjekker internet forhandlerens bedømmelser forud for at du shopper billige ventilator til indbygning online. Facebook resulterer i også absolut fremragende genveje til at få kendskab til online forretningens kundetilfredshed.
8En række butikker på nettet yder fragt uden gebyr på ventilator til indbygning, men undertiden kræves det at der erhverves for en fastsat pris. Ellers skulle du beslutte sig for den billigste leveringsversion, der oftest vil blive at få bragt bestillingen til et afhentningssted. Denne er i regelen på den anden side rigtig enkel. Den mest prisbevidste løsning er unægtelig at hente ordren selv.
9Vi anbefaler generelt at tjekke hvorvidt webshoppen er e-mærket, grundet at det burde være en tryghed om at internet webshoppen opfylder de officielle regler, tillige med at e-handlen af og til besøges af fagmænd som forstår de gældende regler. Før nogen shopper billige ventilator til indbygning hos en e-shop behøver man i og for sig få overblik over dens handelsaftale.