Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke retningslinjer der gælder når du køber online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør man tjekke netbutikkens handelsbetingelser.
Når du skal have dine byggematerialer nu og her eller blot har lyst til at undvære fragtgebyret, så kan du med fordel transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
Det er naturligvis ekstremt relevant at se, om de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at lede andre steder.
For de fleste er byggeri ens betydende med alverdens spørgsmål. På grund af det bør du overveje at vælge et online byggemarked, hvor du tilbydes hjælp og vejledning omkring ventilator til gulv.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige ventilator til gulv alt efter hvor du handler online. Nogle har lave priser, hvorimod nogle har kompetent rådgivning. Du skal vide hvad du vurderer er vigtigst.
Nogle byggemarkeder præsterer et bredt udvalg af varer, og andre er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange produkter at vælge i mellem, foruden blot ventilator til gulv.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder samler produkter fra diverse nichebutikker, og dermed har du mulighed for at handle fra et bredt sortiment af ventilator til gulv online.
De store byggemarkeder er populære og kendte butikker, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Dette vil nogle se fordele ved.
De store byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og i kraft af det har du valget om at bestille online og hente produkterne personligt. I kraft af det kan man slippe for fragten, og endda skaffe produkterne nu og her.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsvirksomheder, der typisk er danske, måske endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du køber ventilator til gulv online på deres webshop.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker er producenter af de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online vil du få ekstra gode tilbud.
Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche har en enorm viden om deres produkter, da de har skarpt fokus på disse varer. Følgelig er det forventeligt at du får ekstremt konstruktiv rådgivning fra folk som er specialister i netop ventilator til gulv.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af over 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

ventilator til gulv bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 ansatte i kædens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 mennesker i de 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af cirka 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

ventilator til gulv harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af over 2.000 kollegaer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

ventilator til gulv jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

ventilator til gulv silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 mennesker i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Forberedelse viser sig som kilden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du anbefales at forfatte en strømlinet køreplan, som beskriver hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilke dage, samt derudover en prioriteringsliste. Husk at være konkret idet du sammensætter strategien.
2Det kan overvejes at spørge om assistance til byggeprojektet, ikke mindst når det er krævende byggeopgaver. Krævende opgaver behøver flere mennesker. Derudover må det være mere effektivt og mere interessant at være flere om det.
3Potentielt kan det blive væsentligt at du har de påkrævede byggematerialer disponible forinden du kaster dig over dit arbejde. Du har fordel af at nedskrive en simpel liste hvorpå der noteres alt det der skal bruges, og efterfølgende eftergå materialerne, hvormed du er tryg ved at du har husket alt.
4Længe før du igangsætter byggeriet kan det vise sig ret meningsfuldt at sikre sig, at dit projekt overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor kan der være gældende love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
5Ved udendørs byggeprojekter har vind og vejr meget at sige. Af den grund bør du hyppigt undersøge vejrforudsigelserne i den tid der er op til starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned i samme sekund som du er midt i det komplekse byggeprojekt.
6Man må ikke undvære værktøj. Ofte kan det være essentielt at have det til rådighed når du begynder på arbejdet. Det er desuden godt at medregne de tilhørende omkostninger i byggeriets budget.
7Du skal aldrig nogensinde glemme dit eget ve og vel, så glem ej påklædning som fx hoved- og fodbeklædning der sikrer dig mod mulige skader. Det er uundværligt at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
8Der kan findes et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som kan vejlede dig. Særligt YouTube er kilde til betydelige mængder almennyttig info, særligt hvis man kigger på engelsk.
9Husk at tænke over om du burde stå med hele projektet selv, eller du bør have hjælp fra en fagperson til opstarten af byggeprocessen. Når du sikrer dig hjælp fra en ekspert vil det oftest være en god idé at søge tilbud fra en håndfuld håndværkere.
10I nogle tilfælde kan man indhente offentlig støtte til renoveringer. Det fås i tilfælde af at ombygningen bidrager positivt til klimaet. Tilskudet er altså afhængig af at byggeriet har en positiv indvirkning på naturen.
11Der kommer typisk uventede vanskeligheder når det handler om avancerede opgaver, og derfor vurderes det betydningsfuldt at man afsætter god nok plads i køreplanen, så man er tryg ved at komme i mål.
12Ofte vil det være essentielt at udarbejde et regnskab for renoveringen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan vise sig at være behjælpeligt at kortlægge alle udgifter, hvorefter man bør undersøge online tilbud på dem enkeltvis.
Danskernes favorit byggecentre
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er absolut imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ret så overlegent. Evalueringen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er rigtig godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er usædvanligt godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % giver den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er virkelig imponerende. Scoren er baseret på 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtform skal du vælge?

En hel del internet firmaer frembyder i vore dage mange forskellige billige fragttyper til ventilator til gulv. En yndling er i dag at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din pakke når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er nemlig særligt uproblematisk, og tit tillige den billigste form for levering.

Du kunne tillige afveje for og imod at vælge levering til din adresse eller til dit arbejdes adresse. Løsningen viser sig for det meste en anelse mere bekostelig, men lige så vel særdeles fleksibel for ventilator til gulv online. Den mest betalelige metode til levering kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, men den løsning stiller krav om at du lever i kort afstand af online virksomhedens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på ventilator til gulv er usædvanlig essentiel forudsat man står og skal bruge varerne øjeblikkeligt, og herved er det aldeles meningsfuldt at vi kigger nærmere på den forventede leveringsdato ved ventilator til gulv. Temmelig mange online webshops – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – præsterer billig 1 dags levering på en række af deres varenumre online, som står og falder med at orden realiseres før et aftalt klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få produkterne fikset forinden lagermedarbejderne har fyraften.

Flere online forhandlere garanterer gratis fragt på ventilator til gulv online, men undertiden kun hvis der aftages for et fastslået beløb. I øvrigt kunne du beslutte sig for den billigste leveringsmetode, hvilket typisk vil være at få fragtfirmaet til at køre ordren til et afhentningssted.

En masse byggemarkeder tildeler klik-og-hent hvor du bestiller billig ventilator til gulv derhjemme men afhenter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark og Jem og Fix. Byggemarkederne tildeler bl.a. afhentning af ventilator til gulv i følgende byer:

Nykøbing Falster, Silkeborg, Thisted, Kolding, Holbæk, Kokkedal, Nyborg, Korsør, Nørresundby, Ishøj, Odder, Allerød, Grenaa, Struer, Albertslund, Brøndby, Farum, Brønshøj, Haslev, Svendborg, Skanderborg, Aalborg, Nærum, Tilst, Hedehusene, Åbyhøj, Valby, Taastrup, Søborg, Gladsaxe, Ballerup, Glostrup, Lillerød, Skive, Rønne, Vejle, Varde, Slagelse, Hobro, Odense, Middelfart, Vordingborg, Helsingør, Hillerød, Frederikshavn, Sønderborg, Vallensbæk, Roskilde, Esbjerg, Birkerød, Lystrup, Kalundborg, København, Jyllinge, Herlev, Tårnby, Ringsted, Dragør, Holstebro, Værløse, Frederiksværk, Vanløse, Hvidovre, Stenløse, Højbjerg, Lyngby, Horsens, Hjørring, Køge, Viborg, Randers, Aabenraa, Fredericia, Næstved, Frederiksberg, Frederikssund, Gentofte, Charlottenlund, Hedensted, Ikast, Brabrand, Rudersdal, Haderslev, Solrød Strand, Rødovre, Hørsholm, Herning, Greve, Brønderslev, Aarhus, Nakskov, Risskov, Virum, og Ølstykke, .

Afhentning for ventilator til gulv er muligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland, Amager, Falster, Midtsjælland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland).

Ses der på tendenserne er det klart, at internetbrugere som regel kigger efter for eksempel billig ventilator til gulv og ventilator til gulv priser. Derudover oplever vi typisk netshoppere lede efter bl.a. ventilator til gulv online, køb ventilator til gulv samt ventilator til gulv tilbud, foruden de store byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus og Stark.

Find den bedste pris på ventilator til gulv

Det har vist sig at være ret smertefrit for forbrugerne at sammenligne priser på billige ventilator til gulv online på diverse e-forhandlere, og for det har en lang række internet webshops været tvunget til at reducere salgspriserne på ventilator til gulv betragteligt, og endda tilbyde levering uden gebyr.

Det kan dog trods alt blive lønnende at sammenligne diverse forretninger på nettet efter tilbud og rabatter på ventilator til gulv online forinden du shopper, så man er usvigeligt sikker på at opnå den billigste pris. Se ikke kun på de gængse byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4 og Harald Nyborg.

Man skal ikke desto mindre ikke glemme, at hvis en forretning på nettet annoncerer billige ventilator til gulv online for en udsalgspris der kan ses som mystisk billig, så kan det for det meste være et tegn på en bedragerisk online butik. Handler med kort er heldigvis omfattet af en vedtægt, som skærmer os imod snydagtige online shops.

Vi anbefaler bestillinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ kan du anvende en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du vil betale prisen på ventilator til gulv over en længere periode. Dette tilbydes som regel hos specialiserede webshops, i modsætning til de gængse byggecentre som fx XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, Bauhaus og Jem og Fix.

Når man kigger i statistikkerne fremstår det klart, at online shoppere mange gange leder efter bl.a. ventilator til gulv priser og ventilator til gulv online. Vi ser derudover tit netshoppere lede efter fx køb ventilator til gulv, ventilator til gulv tilbud og billig ventilator til gulv.

Udforsk nuværende kunders erfaringer

Trustpilot yder flere solide løsninger til at sondere en stor gruppe forhenværende brugeres bedømmelser og herved tilråder vi, at du tager et kig på netshoppens kritik forinden du shopper billige ventilator til gulv online.

Facebook forærer dig ligeledes relativt sikre løsninger til at få indtryk af online virksomhedens kundefokus. Her er der en række online forretninger som tilbyder folk at forfatte en omtale af virksomhedens service, som ydermere kan udnyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen shopper billige ventilator til gulv online på en e-butik burde de på en vis måde have øje for e-butikkens forretningsbetingelser, men det er oftest ikke særlig interessant, særligt ved de gængse byggecentre som 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen og Silvan.

En nem løsning kan derfor være at granske om e-forretningen er e-mærke godkendt, hvilket burde være en sikkerhed for at online firmaet imødekommer gældende dansk lovgivning, tillige med at internet forretningen lejlighedsvis kigges til af sagkyndige der behersker de gældende love.

Det er en rigtig god genvej til at få hjælp, ifald du udsættes for dilemmaer i processen med dit indkøb af ventilator til gulv. Ydermere kan det anbefales at køber er opmærksom på de mest vedkommende bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af ventilator til gulv online, fx hvilken bytteret internet shoppen har.

Her er det ydermere vigtigt, at man stadigvæk bevarer sin ordrekvittering, således man når som helst vil kunne bevidne bestillingen af ventilator til gulv, uagtet om man har handlet ved 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark eller Davidsen.

Helle Poulsen gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Thomas gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

Hanne Andersen gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Maria Knudsen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Trustpilot byder på fuldt ud nyttige muligheder for at dechifrere en række aktuelle brugeres bedømmelser og på grund af dette rekommanderer vi, at du tolker internet forretningens vurderinger forinden du køber billige ventilator til gulv online. Facebook fører til derudover evigt belejlige metoder til at få et kig ind i online butikkens troværdighed.
2Forinden folk bestiller billige ventilator til gulv hos en internet shop kunne man i princippet gennemgå webbutikkens vilkår, men det er ofte et omfattende arbejde. Dertil tilråder vi at køber er vidende om de mest centrale forhold der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige ventilator til gulv online, til eksempel hvilken byttepolitik online webshoppen kører med.
3Mange butikker på nettet tilbyder nu om stunder et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til ventilator til gulv. En favorit er i dag at få leveret til et udleveringssted, hvor du kan afhente ordren på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er altså vældig nem, samt typisk tillige den billigste leveringsversion.
4En række internet firmaer sikrer levering uden betaling på ventilator til gulv, men undertiden kun ifald man handler for en konkret pris. Derudover må du udse dig den prisbilligste fragtmulighed, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere varerne til en pakkeshop. Fragtformen bliver gerne tillige usædvanlig overkommelig. Den mest billige type af levering kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv.
5Vi tilråder betalinger med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er omfattet af en regel, der beskytter dig som kunde imod uoprigtige online forhandlere. Som alternativ bør du udnytte en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, hvis du gerne vil honorere betalingen af flere omgange.
6Leveringstiden kan i nogle tilfælde være rigtig aktuel forudsat vi behøver dine nye produkter fluks, og i det øjemed er det jo meningsfuldt at vi besigtiger leveringstidspunktet ved ventilator til gulv. Flere e-handler yder billig dag-til-dag fragt på en lang række produkter, men det betinges af at bestillingen anbringes forud for et besluttet tidspunkt.
7Den prisbilligste leveringsmulighed er dog at du selv henter varerne, men dette kræver at du lever i nærheden af e-forhandlerens hjemsted. Den form for fragt er meget central ifald vi absolut skal bruge ventilator til gulv lige om lidt. Alternativt så præsterer nogle enkelte internet forretninger fragtfri levering, men i mange tilfælde kun såfremt man shopper for en fastsat sum.
8Det er jo super fremkommeligt for almindelige mennesker at finde de laveste priser online på billige ventilator til gulv hos flere firmaer på nettet, og følgelig præsterer masser af online virksomheder levering uden omkostninger. Trods dette kan det ikke desto mindre være nyttigt at udforske diverse e-butikker efter billige priser forud for at du gennemfører din handel, således at man er velinformeret til at få fat i den skarpeste pris.
9Vi tilråder generelt at undersøge hvorvidt webbutikken er e-mærke godkendt, grundet at det er en angivelse af at online firmaet opretholder dansk lovgivning, udover at e-shoppen regelmæssigt besigtiges af specialister som har ekspertise inden for de gældende bestemmelser. Forud for at folk shopper billige ventilator til gulv hos en shop på nettet kunne de de facto se på webshoppens forretningsaftale.