Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du shopper online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du tjekke forretningens betingelser.
Du vil finde ulighed i prisen på billige ventilator til glas hos de forskellige online byggekæder. Enkelte satser på lave priser, og andre har fokus på kompetent rådgivning. Du bør forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at se, om den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du lede andre steder.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med mange spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at bestille ved en online byggeshop, hvor du tilbydes information omkring ventilator til glas.
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare har lyst til at undvære fragten, så kan du overveje at fragte materialerne på egen hånd. Det er først og fremmest muligt ved de gængse byggecentre.
Nogle byggecentre sælger et enormt udvalg, hvorimod øvrige specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du skal vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden blot ventilator til glas.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og i kraft af det har flertallet chancen for at handle online og hente byggematerialerne på egen hånd. I kraft af det har man mulighed for at slippe for fragtgebyret, og tilmed få produkterne på kortere tid.
De velkendte byggemarkeder forhandler varer fra flere nichebutikker, og hermed kan du handle fra et stort udvalg af ventilator til glas online.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede butikker, hvilket bidrager til ubekymrethed når man skal købe online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

Forskellige nicheforhandlere er små firmaer, som typisk er danske, muligvis endda lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe når du bestiller ventilator til glas online på deres webshop.
Majoriteten af niche netbutikker har en dyb forståelse for de varer de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derigennem kan du modtage mere indsigtsfuld sparring fra ansatte der er specialister i lige præcis ventilator til glas.
Alverdens webshops i små nicher styrer selv produktionen af de varer som du kan finde i byggemarkederne. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få bedre priser.
De største byggekæder i Danmark

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i de 9 butikker. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

ventilator til glas jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

ventilator til glas harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 personer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

ventilator til glas bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

ventilator til glas silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag flere end 500 ansatte i kædens 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 personer i firmaets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Forberedelse vil være kilden til at lykkes med byggeprocessen. Du bør overveje at lave en strømlinet tidsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, med en dertilhørende kronologisk orden. Forsøg at være realistisk når du udarbejder din agenda.
2Det er en god idé at indhente assistance til arbejdet, specielt ift. større byggeprocesser. Omfangsrige projekter kræver flere mennesker. Endvidere vil det være bedre og mere minderigt at være flere om det.
3Ved udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Af den årsag må du med jævne mellemrum holde øje med vejrberetningerne i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uventet går i gang med at vælte ned i samme sekund som du arbejder hårdt på dit komplicerede byggeprojekt.
4Du skal nødig fattes udstyr. Typisk vil det vise sig smart at have det tilgængeligt akkurat som du indleder arbejdet. Du må heller ikke glemme at medregne disse omkostninger i det økonomiske overblik.
5Du kunne tænke over hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt skal sikre dig professionel hjælp til områder af byggeprocessen. Hvis du tager imod hjælp fra en professionel er det fornuftigt at få tilbud fra flere firmaer.
6Du bør aldrig se bort fra dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj som fod- og hovedbeklædning som skåner dig med henblik på hændelige ulykker. Det er vigtigt med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke køber eksperthjælp.
7Ofte vil det vise sig fundamentalt at udarbejde en budgetoversigt for byggeriet, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan vise sig at være en fordel at gennemgå alle omkostninger, og herefter gennemgå ens omkostning ved dem alle sammen.
8I nogle tilfælde kan man indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det får man når ombygningen gør en forskel for klimaet. Bidraget forudsætter altså at byggeriet gør en positiv forskel for miljøet.
9Muligvis vil det vise sig at have noget at sige at du har de presserende materialer til disposition på forhånd inden du tager fat på arbejdet. Du kunne med fordel udfærdige en punktforms indkøbsseddel indeholdende de materialer der er nødvendige, og dernæst efterse hvert eneste punkt, så du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
10Før du indleder arbejdet kan det blive ganske vigtigt at man sikrer sig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Der præsenterer sig uden tvivl uforudsete problematikker når det gælder omfangsrige projekter, og herved kan det være essentielt at der afsættes god plads i agendaen, som vil medvirke til at man kan være tryg ved at man når det til siden.
12Der kan findes utallige instruktioner og videoer via internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Især YouTube bringer dig enormt meget almennyttig info, især ifald man bruger engelske søgeord.
De højest ratede byggeshops
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er meget beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som naturligvis er kolossalt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er kolossalt godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt imponerende. Vurderingen er baseret på 23.161 ratings, hvor hele 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er meget overlegent. Ratingen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er smartest?

Adskillige forhandlere på nettet yder i vore dage alverdens billige leveringsmidler til ventilator til glas. Den mest populære er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente varerne når du har lyst. Fragttypen er altså vældig gnidningsløs, samt typisk ligeledes den billigste mulighed for levering.

Du bør på samme måde planlægge at få produkterne sendt til din privatbolig eller ud på dit arbejde. Den bliver sædvanligvis en tand dyrere, men endda ualmindeligt enkel ved køb af ventilator til glas online. Den mest prisbevidste leveringsmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, hvilket dog beroer på at du lever tæt på netshoppens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på ventilator til glas er selvfølgelig vældig essentiel forudsat du behøver varen fluks, og derfor er det tydeligvis klogt at du studerer det forventede leveringstidspunkt på ventilator til glas. Temmelig mange webshops – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på deres primære varer online, som dog står og falder med at ordren aflægges før et fast klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt ud af døren forinden personalet drager hjemad.

Visse e-forretninger i Danmark sikrer levering uden gebyr på ventilator til glas online, men i mange tilfælde kun når man bestiller for en bestemt sum. Derudover bør man beslutte sig for den mest prisbevidste fragtløsning, der mange gange er at få leveret ordren til et afhentningssted.

En stor portion byggemarkedskæder foreslår afhentning hvor man bestiller billig ventilator til glas online men afhenter i byggemarkedet. Fx Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4 og Jem og Fix. Byggekæderne foreslår eksempelvis klik-og-hent på ventilator til glas i disse byer:

Hvidovre, Haslev, Brøndby, Vejle, Næstved, Skanderborg, Gladsaxe, Frederiksværk, Ikast, Aabenraa, Jyllinge, Nyborg, Allerød, Korsør, Kalundborg, Værløse, Silkeborg, Viborg, Søborg, København, Skive, Valby, Grenaa, Haderslev, Varde, Vallensbæk, Frederikshavn, Hedensted, Birkerød, Risskov, Svendborg, Ishøj, Tilst, Hillerød, Rødovre, Herlev, Nærum, Tårnby, Gentofte, Odder, Fredericia, Greve, Nakskov, Nykøbing Falster, Helsingør, Hedehusene, Herning, Dragør, Vanløse, Ringsted, Aalborg, Hjørring, Esbjerg, Slagelse, Stenløse, Lillerød, Virum, Holbæk, Ølstykke, Roskilde, Kolding, Thisted, Brønderslev, Lystrup, Lyngby, Sønderborg, Kokkedal, Rudersdal, Rønne, Randers, Åbyhøj, Nørresundby, Glostrup, Solrød Strand, Albertslund, Middelfart, Køge, Holstebro, Højbjerg, Horsens, Frederikssund, Ballerup, Brabrand, Frederiksberg, Vordingborg, Struer, Brønshøj, Farum, Taastrup, Charlottenlund, Aarhus, Hørsholm, Hobro, og Odense, .

Click-and-collect af ventilator til glas er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Amager, Falster, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn) og Jylland (Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland).

Når der ses på tendenserne fremstår det tydeligt, at internetbrugere som regel efterspørger blandt andet ventilator til glas online og ventilator til glas tilbud. Foruden dette ser man ofte folk søge efter eksempelvis billig ventilator til glas, ventilator til glas priser samt køb ventilator til glas, foruden de store byggekæder som Silvan, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg og 10-4.

Gode priser på ventilator til glas

Det er jo efterhånden ultra hensigtsmæssigt for internetbrugere at finde information om priser på billige ventilator til glas online fra forskellige internet shops, og derfor har masser af webbutikker været presset til at at presse prisniveauet på ventilator til glas eftertrykkeligt, og ovenikøbet tilbyde levering uden beregning.

Derfor kan det stadigvæk vise sig lønnende at se nærmere på flere internet forhandlere efter tilbud og udsalg på ventilator til glas online forinden du placerer ordren, sådan at du er på den sikre side med at skaffe sig den skarpeste pris. Se ikke bare hos de velkendte byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan og Bygma.

Man skal dog være så påvagt, at når en online shop reklamerer billige ventilator til glas online for en udsalgspris som kan ses som ekstraordinært fordelagtig, er det undertiden være et fingerpeg om en uægte internet virksomhed. Køb med gængse betalingskort er trods alt omfavnet af en vedtægt, der beskytter dig som køber overfor snydagtige e-firmaer.

Vi anbefaler køb med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kan du drage nytte af et tilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at godtgøre prisen på ventilator til glas over flere uger. Det fås normalt i niche webshops, men ikke de velkendte byggekæder som for eksempel 10-4, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen og Jem og Fix.

Ses der på statistikkerne bliver det klart, at internet shoppere som regel søger efter eksempelvis ventilator til glas tilbud og ventilator til glas online. Foruden dette oplever man tit mennesker søge efter bl.a. ventilator til glas priser, køb ventilator til glas samt billig ventilator til glas.

Læs tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot fremskaffer immervæk anstændige genveje til at kigge på forskellige øvrige konsumenters erfaringer og herved rekommanderer vi, at du kigger nærmere på online butikkens ratings inden du lægger din bestilling på billige ventilator til glas online.

Facebook resulterer i tilsvarende i højeste grad sikre løsninger til at få indsigt i internet butikkens popularitet. Her er der faktisk online outlets hvor man kan skrive en kritik af ordreforløbet, som på samme måde må bruges til at vurdere kundetilfredsheden.

Forud for at nogen køber billige ventilator til glas online i en internet forhandler burde de uden tvivl have øje for webshoppens forretningsvilkår, dog er det i mange tilfælde ikke videre spændende, specielt på de udbredte byggekæder som 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

Et andet forslag kunne være at granske om webbutikken er e-mærket medlem, siden det skulle være en indikation om at online webshoppen respekterer de officielle danske regler, og at den af og til føres tilsyn med af jurister der har den nødvendige knowhow om vedtægterne på området.

Dette er desuden en god chance for hjælpende service, såfremt du oplever vanskeligheder med dit indkøb af ventilator til glas. Tilsvarende kan det anbefales at kunden er omhyggelig omkring de mest relevante betingelser der har indvirkning på bestillingen af ventilator til glas online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed forretningen har.

På grund af dette er det på samme måde vigtigt, at man permanent bevarer ens faktura, så man når som helst vil kunne bevidne sit køb af ventilator til glas, ligegyldig om man shopper hos Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma eller Silvan.

Ole gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Anne gav 4 stjerner

Helt i orden.

Peter J gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Jette gav 4 stjerner

Fornuftig pris

9 tips til internetshopping
1Masser af e-forretninger udlover i dag en hel del forskellige billige leveringsløsninger til ventilator til glas. Det mest populære er for nærværende levering til en pakkeshop, som gør det muligt at hente din ordre når det passer dig. Løsningen er nemlig super let gængelig, og oftest også den billigste slags levering.
2Trustpilot indebærer en lang række fantastiske chancer for at kortlægge en længere række forhenværende forbrugeres observationer og derved kan det være til hjælp, at du evaluerer internet butikkens ratings før du shopper billige ventilator til glas online. Facebook tilbyder for øvrigt ultra habile metoder til at få en idé om internet selskabets kundefokus.
3Generelt tilråder vi at kigge hvorvidt internet webshoppen er verificeret af e-mærket, siden det bør være et tegn på at e-shoppen accepterer de danske retningslinjer, udover at online forretningen regelmæssigt overværes af fagfolk der forstår reglerne. Forinden nogen bestiller billige ventilator til glas i en online virksomhed kunne de i princippet bese deres handelsvilkår.
4Inden nogen shopper billige ventilator til glas på en internet virksomhed burde man sådan set granske shoppens betingelser, det er dog i reglen ikke super spændende. Ligeledes går vi ind for at kunden er omhyggelig omkring de mest aktuelle forhold der gælder for shopping af billige ventilator til glas online, fx den bytteret internet selskabet anvender.
5Leveringshastigheden er selvfølgelig virkelig vital når man har brug for din pakke lige om lidt, så af den grund er det uden tvivl fornuftigt at vi besigtiger den estimerede leveringstid for ventilator til glas. En hel del butikker på nettet stiller udsigt til billig 1 dags fragt på en masse varenumre, hvilket dog regnes ud fra at bestillingen placeres før et konkret klokkeslæt.
6En række internet webshops frembyder fragt uden gebyr på ventilator til glas, men i de fleste tilfælde kun hvis man indkøber for et fastslået beløb. Ellers burde man tage den mest prisbevidste leveringstype, der mange gange er at få dem til at levere bestillingen til et udleveringssted. Den viser sig gerne endda ret så overkommelig. Den billigste fragtløsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
7Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfattet af et lovbud, hvilket forsvarer os overfor uærlige online selskaber. Som en alternativ mulighed burde du overveje en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du foretrækker at dække betalingen af flere omgange.
8Det er jo meget bekvemt for alle at vurdere tilbud online på billige ventilator til glas på flere shops på nettet, og herved garanterer adskillige online virksomheder fragt uden betaling. Trods dette kan det til hver en tid blive fordelagtigt at sammenligne enkelte butikker på nettet efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din bestilling, således at du ikke er i tvivl om at få den mest attraktive pris.
9Den billigste type af levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, som desværre stiller krav om at du fysisk befinder dig nær online firmaets tilholdssted. Den leveringsversion kan være særligt aktuel om du absolut skal bruge ventilator til glas om få sekunder. Alternativt så præsterer enkelte butikker på nettet levering uden omkostninger, men tit kun ifald man handler for en bestemt sum.