Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du undersøge forretningens regningslinjer.
Såfremt du skal have dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at spare fragten, så kan du med fordel transportere varerne på egen hånd. Det er hovedsageligt et alternativ ved de kendte byggecentre.
Der er forskel på prisniveauet på billige ventilator til garage alt efter hvor du handler online. En del vil have gode tilbud, hvorimod andre tilbyder service. Du bør vurdere hvad der for dig betyder mest.
For mange er byggeri forbundet med mange spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne købe fra et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få hjælp til valg af ventilator til garage.
Flere byggecentre præsterer et bredt udvalg af produkter, imens nogle er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange produkter at vælge i mellem, udover bare ventilator til garage.
Det er absolut ekstremt afgørende at se, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers må du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder køber varer fra forskellige producenter, og derigennem kan du vælge fra et stort sortiment af ventilator til garage online.
De store byggemarkeder er etablerede og bekendte forretninger, som bidrager til øget tryghed når man handler online. Det vil nogle se en fordel i.
De udbredte byggemarkeder finder du i det meste af landet, og takket være dette har folk adgang til at bestille online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Takket være dette er det muligt at spare leveringsgebyret, og endda have varerne straks.

Nichewebshop

Alverdens nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af de varer der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online kan du forvente at få en bedre pris.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Således bør du modtage mere konstruktiv sparring fra personale der er specialister i netop ventilator til garage.
Alverdens nichebutikker er iværksættervirksomheder, der tit er danske, givetvis endda fra dit lokalområde. Disse hjælper du når du handler ventilator til garage online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggekæder
ventilator til garage harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag omtrent 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

ventilator til garage silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

ventilator til garage jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 personer i de 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

ventilator til garage bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 mennesker i kædens 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Nogle gange kan man få et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet såfremt byggeriet er CO2-besparende. Bidraget betinges altså af at byggeriet har positiv indfyldelse på miljøet.
2Der præsenterer sig jævnligt pludselige hovedpiner i forbindelse med store opgaver, og ergo vil det være meningsfuldt at man afsætter en god portion tid i planen, som bidrager til at man kan føle sig tryg ved at man når det til siden.
3Før du påbegynder dit byggeprojekt må det være vildt fornuftigt med en forsikring om, at dit projekt ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor kan der gælde mange regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
4Husk at vurdere hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du med fordel kan købe assistance fra en fagmand til opstarten af byggeprocessen. Hvis du tager imod professionel hjælp kan det være fordelagtigt at lede efter tilbud fra diverse håndværkere.
5Det kan være nyttigt at søge en hjælpende hånd til projektet, i særdeleshed i tilfælde af større byggeopgaver. Store projekter stiller krav om flere mennesker. Desuden er det hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med andre.
6Du skal på ingen måde gå ned på grej. Typisk kan det være fundamentalt at have udstyret ved hånden akkurat som du iværksætter arbejdet. Desuden er det fordelagtigt at medregne de tilhørende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
7Du må på ingen måde nedprioritere din sikkerhed, så glem ej påklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning som hjælp overfor eventuelle uheld. Det er uundværligt at du har styr på sikkerheden i arbejdet, specielt hvis du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
8Ved byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. Derfor må du tit kigge på prognosen for vejret i forbindelse med projektets start, så du undgår at det uventet går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det ellers velplanlagte byggeprojekt.
9Potentielt kan det blive væsentligt at have de presserende materialer indkøbt før du begynder dit arbejde. Du bør sammensætte en overskuelig huskeliste som samler hver eneste ting som er nødvendige, og dernæst eftergå punkterne, så du sikrer dig at du har styr på det.
10Godt forarbejde vil være vejen til at komme i mål med din byggeproces. Du må liste en klar handlingsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Vær konkret når du laver tidsplanen.
11Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at lave et regnskab for projektet, så du giver sig selv et overblik. Det bør være sundt at beskrive samtlige omkostninger, hvorefter man kan dokumentere ens købspris for dem slavisk.
12Der er mange hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som kan inspirere dig. Specielt YouTube giver overvældende meget anvendelig information, navnligt når du kigger i hele verden.
De mest populære byggecentre
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er utrolig imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er enormt betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er utrolig flot. Karakteren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er utrolig betryggende. Ratingen er baseret på 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er hamrende betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt skal du vælge?

Flere internet selskaber udlover i vore dage diverse forskellige billige leveringsformer til ventilator til garage. En der er meget populær er nu om stunder pakkeshops, hvor det er muligt at hente de købte produkter når det passer dig bedst. Fragttypen er jo vældig nem, og oftest ligeledes den mest prisbevidste mulighed for fragt.

Du kan også tænke over at få ordren bragt hjem til dig privat eller ud på din arbejdsplads. Leveringstypen er almindeligvis en lille smule mere omkostningsfuld, men tillige ultra uproblematisk ved køb af ventilator til garage online. Den billigste type af levering vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv, som jo betinges af at du befinder dig i nærheden af netshoppens butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på ventilator til garage er naturligvis usædvanlig aktuel ifald man står og skal bruge dine nye varer lige om lidt, så af den grund er det tydeligvis meningsfuldt at vi kigger nærmere på den estimerede leveringstid på ventilator til garage. En del outlets på nettet – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver løfte om billig levering på næste hverdag på de fleste af deres produkter online, men som imidlertid er underforstået at bestillingen laves forud for et nøjagtigt klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få dit nye produkt afsted før logistikmedarbejderne har fyraften.

En hel del e-firmaer tilbyder fragt uden gebyr på ventilator til garage online, men ofte kun når der aftages for en præcis sum. Derudover skal du beslutte sig for den mest letkøbte fragtform, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få dem til at levere varerne til en pakkeshop.

En masse byggecentre tilbyder afhentning hvor man handler billig ventilator til garage online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark, Harald Nyborg og Silvan. Byggemarkederne tildeler blandt andet klik-og-hent på ventilator til garage i følgende byer:

Ballerup, Holbæk, Birkerød, Horsens, Solrød Strand, Lillerød, Højbjerg, København, Kalundborg, Værløse, Nærum, Aarhus, Frederikssund, Nykøbing Falster, Hedehusene, Lystrup, Rødovre, Rønne, Virum, Vallensbæk, Hjørring, Køge, Nyborg, Struer, Nakskov, Hobro, Grenaa, Tårnby, Frederiksværk, Aalborg, Odense, Haslev, Charlottenlund, Aabenraa, Rudersdal, Vordingborg, Haderslev, Ringsted, Nørresundby, Varde, Farum, Vanløse, Thisted, Skanderborg, Gentofte, Tilst, Viborg, Åbyhøj, Skive, Hvidovre, Hørsholm, Vejle, Kolding, Jyllinge, Silkeborg, Greve, Gladsaxe, Kokkedal, Risskov, Hillerød, Ishøj, Korsør, Randers, Helsingør, Herlev, Hedensted, Herning, Søborg, Holstebro, Brabrand, Brønderslev, Frederikshavn, Odder, Taastrup, Frederiksberg, Valby, Næstved, Middelfart, Ølstykke, Brøndby, Slagelse, Sønderborg, Allerød, Dragør, Svendborg, Stenløse, Esbjerg, Ikast, Brønshøj, Fredericia, Albertslund, Lyngby, Roskilde, og Glostrup, .

Click-and-collect for ventilator til garage er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Når vi ser på tendenserne er det markant, at mennesker ofte leder efter bl.a. ventilator til garage tilbud og billig ventilator til garage. Foruden dette ser vi tit online shoppere lede efter for eksempel ventilator til garage priser, køb ventilator til garage samt ventilator til garage online, foruden de kendte byggecentre som Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og Stark.

Gode tilbud på ventilator til garage

Det har vist sig at være ret ukompliceret for forbrugerne at finde tilbud på billige ventilator til garage online på diverse internet handler, og herved har massevis af internet virksomheder fundet det uundgåeligt at nedbringe udsalgspriserne på ventilator til garage betydeligt, og derudover garantere gratis fragt.

Men det kan stadigvæk vise sig fordelagtigt at kontrollere nogle enkelte internet butikker efter tilbud og rabatter på ventilator til garage online før du gennemfører dit køb, så du er usvigeligt sikker på at indhente den mest betalelige pris. Se ikke kun på de velkendte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Stark.

Du må alligevel huske på, at hvis en forhandler på nettet reklamerer billige ventilator til garage online på tilbud til en tilbudspris der er helt fantastisk god, kan det i nogle tilfælde være en indikation på en snydagtig internet virksomhed. Kortbetalinger er heldigvis dækket ind under en vedtægt, der dækker os imod fup webbutikker.

Generelt tilråder vi køb med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du overveje en afdragsløsning som fx ViaBill, forudsat du gerne vil afbetale prisen på ventilator til garage over en periode. Det tilbydes som regel hos nichefokuserede webshops, men ikke de velkendte byggekæder som fx Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4 og Silvan.

Ved kig i tendenserne er det klart, at folk som regel søger bl.a. ventilator til garage priser og billig ventilator til garage. Vi ser desuden tit mennesker efterspørge eksempelvis køb ventilator til garage, ventilator til garage tilbud og ventilator til garage online.

Gennemsøg eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot medfører faktisk troværdige løsninger til at gennemgå en hel del nuværende brugeres omtaler og herved rekommanderer vi, at du kigger på internet selskabets omtaler inden du færdiggør din shopping med billige ventilator til garage online.

Facebook fører til på samme måde adskillige fordelagtige chancer for at få indblik i online firmaets troværdighed. Foruden det er der endda online webshops som giver folk mulighed for at sammensætte en evaluering af deres køb, som tillige kan udnyttes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen handler billige ventilator til garage online på en internet handler kunne man for at være sikker betragte dens forretningsbetingelser, men det er normalt et tidskrævende arbejde, særligt på de kendte byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, Bauhaus og 10-4.

En nemmere løsning kunne derfor være at finde ud af hvorvidt e-forretningen er tilsluttet e-mærket, siden det er et kendetegn for at online shoppen accepterer de officielle danske regler, og at online forhandleren løbende evalueres af sagkyndige der er inde i lovgivningen.

Det giver dig chance for hjælpende service, for så vidt du møder vanskeligheder som følge af dit indkøb af ventilator til garage. Desuden er det fornuftigt at køber er klar over de fundamentale retningslinjer der indvirker på købet af ventilator til garage online, som fx hvilken returpolitik internet forhandleren tilbyder.

Her er det tilmed afgørende, at man stadigvæk beholder ens kvittering på e-mail, så man altid kan bekræfte købet af ventilator til garage, uagtet om man bestiller hos Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 eller Davidsen.

Christian S gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Jan D gav 4 stjerner

Det virker bare.

Niels P gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Lars I gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

9 gode råd til når du køber online
1Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Kortkøb er omfavnet af en vedtægt, hvilket bistår køberen imod bedrageriske forhandlere på nettet. Som alternativ kan du vælge en afdragsløsning som fx ViaBill, hvis du ser en fordel i at godtgøre pengene senere.
2Trustpilot præsterer fuldt ud pæne muligheder for at finde ud af en stor gruppe øvrige kunders anmeldelser og derved slår vi et slag for, at du studerer e-shoppens vurderinger forud for at du shopper billige ventilator til garage online. Facebook giver dig ydermere altid fine chancer for at få en idé om webshoppens popularitet.
3Det har vist sig at være særdeles problemfrit for folk at finde de laveste priser online på billige ventilator til garage i blandt diverse online virksomheder, og så frembyder massevis af shops på nettet levering uden omkostninger. Men det kan til hver en tid vise sig smart at undersøge indtil flere online butikker efter tilbud før du færdiggør din shopping, så man er skråsikker på at få fat i den mindst kostelige pris.
4Generelt tilråder vi at kontrollere hvorvidt online shoppen er støttet af e-mærket, grundet at det typisk er en erklæring om at e-forhandleren føjer de danske love, tillige med at den nu og da kontrolleres af sagkyndige som forstår de gældende regulativer. Forud for at nogen bestiller billige ventilator til garage på en internet shop behøver man på en vis måde gennemse e-shoppens handelsvilkår.
5En række internet firmaer udlover i øjeblikket mange forskellige billige metoder til levering til ventilator til garage. Et hit er efterhånden levering til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine nye varer når det passer dig bedst. Fragtmetoden er jo super fleksibel, og oftest tilmed den billigste leveringsudgave.
6Forinden folk bestiller billige ventilator til garage på en netshop burde man faktisk gennemlæse deres regler, men det er uden tvivl ikke super spændende. Endvidere anbefales det at køber er obs på de fundamentale bestemmelser der har indflydelse på bestillingen af billige ventilator til garage online, som fx den returpolitik online virksomheden lover.
7Leveringstidspunktet kan vise sig at være virkelig vigtig ifald man har brug for pakken fluks, og derfor er det aldeles centralt at man ser den forventede leveringsdato ved ventilator til garage. En del e-handler præsterer billig dag-til-dag fragt på deres favorit varer, men husk at det påkræver at der bestilles før et konkret tidspunkt.
8Nogle internet virksomheder frembyder fragt uden betaling på ventilator til garage, men i reglen kun når der købes for et bestemt beløb. Ellers kan du overveje den billigste fragtmulighed, som i de fleste tilfælde vil være at få leveret din pakke til et udleveringssted. Fragttypen viser sig sædvanligvis derudover særdeles problemfri. Den prisbilligste slags levering er unægtelig selv at hente pakken.
9Den mest betalelige fragtmulighed er uden tvivl at hente produkterne selv, men den mulighed kræver at du befinder dig lige ved e-forretningens adresse. Den leveringsudgave er jo virkelig væsentlig hvis vi har behov for ventilator til garage lige om lidt. Alternativt så tilbyder nogle enkelte webbutikker levering uden gebyr, men typisk kun ifald der indkøbes for et fastsat beløb.