Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder har et bredt udvalg af produkter, hvorimod øvrige fokuserer på en specifik varegruppe. Du bør gennemtænke om det er afgørende for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot ventilator til drivhus.
Der findes forskelle i priserne på billige ventilator til drivhus fra byggemarked til byggemarked. Enkelte har fokus på lave priser, imens andre har et højt serviceniveau. Du skal forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Af den grund skal man kende forretningens handelsbetingelser.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
Hvis du står og skal bruge produkterne med det samme eller bare gerne vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er især muligt i de udbredte byggemarkeder.
For de fleste er byggeprojekter lig med en stor portion spørgsmål. Af den grund kan du med fordel bestille ved en netbutik, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring ventilator til drivhus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre forhandler produkter fra flere specialbutikker, og så kan du købe fra et stort udvalg af ventilator til drivhus online.
De store byggemarkeder finder du i de større byer, og derfor har man adgang til at købe online og køre produkterne på egen hånd. På grund af det kan man slippe for fragtgebyret, samt endda få produkterne nu og her.
De store byggekæder er udbredte og landskendte butikker, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

En masse webshops i små nicher er producenter af de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en billig pris.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker har meget ekspertise i deres online produktkategori, idet de udelukkende sælger disse varer. Derfor vil du opleve ekstra gavnlig rådgivning fra folk som er eksperter i netop ventilator til drivhus.
Diverse nichefokuserede netbutikker er opstartsfirmaer, som typisk er dansk ejede, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du støtte ved at købe ventilator til drivhus online fra deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

ventilator til drivhus harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

ventilator til drivhus bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 mennesker i selskabets 17 butikker. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 ansatte i selskabets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

ventilator til drivhus jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 personer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag over 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

ventilator til drivhus silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 medarbejdere i de 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag omtrent 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Ofte vil det vise sig fundamentalt at have et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man har kontrol over omkostningerne. Det vil være fordelagtigt at dokumentere hver eneste udgift, og dernæst gennemgå online tilbud på dem alle sammen.
2Du bør reflektere over om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du i stedet for bør skaffe hjælp fra en ekspert til dele af arbejdet. Hvis du tager imod assistance fra en fagmand kan det være fordelagtigt at søge priser fra flere foretagender.
3Ved opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Af den årsag må du tit holde øje med vejrudsigten i forbindelse med projektets begyndelse, så det ikke uden varsel starter med at piske ned i samme sekund som du er godt i gang med dit svære byggeprojekt.
4Du bør på ingen måde glemme sikkerheden, så glem ej beklædning som fod- og hovedbeklædning som beskytter dig overfor potentielle ulykker. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, specielt hvis du ikke investerer i assistance fra en professionel.
5Der er utrolig mange instruktioner og videoer på internettet som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube supporterer dig med temmelig meget anvendelig viden, især ifald man kigger i hele verden.
6Forud for at du går i gang med byggeprojektet kan det være højst essentielt at man sikrer sig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor kan der vise sig en række love omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
7Forberedelse viser sig som metoden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du er nødt til at liste en gennemarbejdet dagsorden, der dikterer hvilke opgaver du vil klø på med på hvilken dag, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du laver din plan.
8Det kan vise sig nyttigt at spørge om assistance til arbejdet, hovedsageligt når der er tale om vigtige byggeopgaver. Nogle byggeprojekter skal gerne udføres af flere mennesker. Desuden må det være hurtigere og mere minderigt når der er flere der bidrager.
9Måske kan det blive meningsgivende at du har de presserende byggematerialer klar til brug forinden du kaster dig over arbejdet. Du vil med fordel kunne notere en punktforms liste hvorpå der noteres alle de ting du får brug for, og som det næste gennemgå hver enkelt ting, med øje for at du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
10I visse tilfælde kan man indhente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det får man såfremt projektet hjælper miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at renoveringen har positiv indfyldelse på naturen.
11Du vil på ingen måde gå ned på udstyr. Tit vil det vise sig smart at du har værktøjet ved hånden akkurat som du indleder dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at indregne de her udgifter i regnskabet for byggeriet.
12Der kommer som regel overraskende hovedpiner når det gælder omfattende opgaver, og derfor kan det vise sig vigtigt at man har afsat en god portion tid i køreplanen, således at man kan føle sig afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
De mest vellidte byggemarkeder
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som naturligvis er ualmindeligt flot. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % giver bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er meget overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % giver bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ret så flot. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som selvsagt er ret så flot. Scoren grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken fragtmetode er bedst?

Masser af firmaer på nettet tilbyder i øjeblikket et hav af forskellige billige leveringsformer til ventilator til drivhus. En favorit iblandt mange er p.t. udleveringssteder, og så kan du blot gå forbi efter produkterne den dag der passer dig. Muligheden er jo vældig hensigtsmæssig, og ofte desuden den billigste fragtmulighed.

Du kan på samme måde påtænke at få produkterne sendt til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Fragtformen er almindeligvis en kende mere bekostelig, men til gengæld yderst overkommelig med ventilator til drivhus online. Den mest betalelige metode til levering vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, men den mulighed beroer på at du har bopæl lige ved internet virksomhedens byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på ventilator til drivhus kan vise sig at være super vital forudsat man behøver produktet nu og her, og i det øjemed er det virkelig aktuelt at vi studerer den anslåede leveringstid for ventilator til drivhus. Mange online varehuse – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på en masse varer online, hvilket står og falder med at bestillingen placeres inden et aftalt klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få dit nye produkt på posthuset inden personalet holder fyraften.

Nogle enkelte e-firmaer sikrer fri fragt på ventilator til drivhus online, men for det meste er det under forudsætning af at der shoppes for en præcis sum. Ellers burde du beslutte sig for den prisbilligste leveringsmulighed, som mange gange er at få fragtmanden til at levere din bestilling til et afhentningssted.

De største byggemarkeder yder click-and-collect hvor man bestiller billig ventilator til drivhus på nettet men selv henter i butikken. Eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark, Jem og Fix og Silvan. Byggekæderne frembyder for eksempel afhentning af ventilator til drivhus i følgende områder:

Haderslev, Brønderslev, Ølstykke, Dragør, Valby, Varde, Nykøbing Falster, Ishøj, Kokkedal, Greve, Rødovre, Aarhus, Næstved, Køge, København, Hvidovre, Nakskov, Gentofte, Lystrup, Hørsholm, Frederikshavn, Herlev, Tårnby, Frederikssund, Højbjerg, Frederiksværk, Åbyhøj, Virum, Aalborg, Ikast, Kalundborg, Lyngby, Aabenraa, Brøndby, Korsør, Jyllinge, Randers, Lillerød, Kolding, Ringsted, Stenløse, Skanderborg, Esbjerg, Hedensted, Glostrup, Odder, Brabrand, Herning, Vanløse, Risskov, Horsens, Ballerup, Farum, Odense, Albertslund, Brønshøj, Solrød Strand, Skive, Frederiksberg, Charlottenlund, Vordingborg, Hillerød, Sønderborg, Søborg, Helsingør, Holbæk, Nærum, Hobro, Roskilde, Svendborg, Værløse, Viborg, Vejle, Tilst, Middelfart, Birkerød, Struer, Nørresundby, Gladsaxe, Thisted, Rønne, Allerød, Hjørring, Hedehusene, Vallensbæk, Grenaa, Rudersdal, Taastrup, Haslev, Nyborg, Slagelse, Holstebro, Fredericia, og Silkeborg, .

Klik-og-hent ift. ventilator til drivhus er muligt i alle dele af Danmark: Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland), Sjælland (Amager, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Falster, Lolland, Nordsjælland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når vi ser på søgedata er det markant, at netshoppere ofte søger efter blandt andet ventilator til drivhus tilbud og ventilator til drivhus priser. Man ser derudover ofte internet shoppere søge efter blandt andet billig ventilator til drivhus, køb ventilator til drivhus og ventilator til drivhus online, foruden de udbredte byggecentre som Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og 10-4.

Gode priser på ventilator til drivhus

Det er yderst smertefrit for alle at analysere priser på billige ventilator til drivhus online fra forskellige netbutikker, og ergo har en lang række online virksomheder været tvunget til at nedsætte prisen på ventilator til drivhus voldsomt, og ydermere byde på portofri fragt.

Trods dette kan det imidlertid være lønsomt at se nærmere på indtil flere internet webshops efter tilbud og udsalg på ventilator til drivhus online inden du shopper, sådan at man er på den sikre side med at opnå den billigste pris. Se ikke bare hos de kendte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Stark, Bygma og Davidsen.

Man skal blot være så påvagt, at såfremt en e-handler afhænder billige ventilator til drivhus online til salg for en tilbudspris som er ubegribelig billig, burde det undertiden være et tegn på en uægte internet webshop. Handler med kort er trods alt dækket ind under et lovbud, som værner os overfor uægte e-forretninger.

Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du overveje en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, forudsat du higer efter at klare beløbet til ventilator til drivhus over tid. Dette foreslåes som regel hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og Jem og Fix.

Når der ses på tallene står det markant, at online shoppere tit søger efter blandt andet billig ventilator til drivhus og ventilator til drivhus online. Derudover ser vi ofte netshoppere kigge efter for eksempel ventilator til drivhus tilbud, ventilator til drivhus priser og køb ventilator til drivhus.

Se nærmere på tidligere køberes synspunkter

Trustpilot resulterer i fuldkommen strålende chancer for at evaluere en hel del øvrige kunders meninger og af den grund stiller vi forslag om, at du tager et kig på internet butikkens omtaler forinden du færdiggør din shopping med billige ventilator til drivhus online.

Facebook frembringer også i højeste grad anstændige chancer for at få en idé om online forretningens pålidelighed. Derudover møder vi endda e-butikker som tilbyder folk at frembringe en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket ydermere burde drages fordel af til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen køber billige ventilator til drivhus online på en netbutik kunne man altid gennemse webshoppens handelsbetingelser, men det er oftest ikke videre interessant, specielt med de store byggekæder som Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

Et nemt alternativ kunne måske være at kontrollere om online webshoppen er medlem af e-mærket, eftersom det burde være et tegn på at internet webshoppen forstår de officielle danske regler, foruden at internet forretningen en gang i mellem ses til af eksperter der er meget bekendte med de gældende vilkår.

Dette er desuden en god genvej til at få hjælp, når du bliver udsat for problemer i processen med dit indkøb af ventilator til drivhus. Derudover går vi ind for at du er sat ind i de grundlæggende bestemmelser der indvirker på bestillingen af ventilator til drivhus online, som eksempelvis den returneringsret internet shoppen benytter.

Her er det i øvrigt essesentielt, at man til enhver tid opbevarer ens kvitteringsmail, således man fremadrettet vil kunne vidne om bestillingen af ventilator til drivhus, uagtet om man shopper hos Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 eller Bauhaus.

Lone Andersen gav 5 stjerner

God webshop

Jens L gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

Henrik S gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Michael Poulsen gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 tips til online indkøb
1Inden nogen køber billige ventilator til drivhus hos en forretning på nettet kunne man reelt tyde shoppens handelsaftale, dog er det tit ikke super spændende. Endvidere er det klogt at køberen er hensynstagende til de mest basale regler der kan spille ind i forbindelse med købet af billige ventilator til drivhus online, for eksempel hvilken returrettighed online forhandleren lover.
2Trustpilot resulterer i absolut solide chancer for at inspicere en række aktuelle forbrugeres anmeldelser og på grund af dette tilråder vi, at du sonderer internet virksomhedens bedømmelser forud for at du køber billige ventilator til drivhus online. Facebook frembyder derudover fuldt ud udmærkede løsninger til at få indsigt i online virksomhedens kundefokus.
3Fragttiden kan i nogle tilfælde være vældig central ifald man har behov for din pakke om kort tid, og herved er det øjensynligt vigtigt at du kontrollerer den estimerede leveringstid ved ventilator til drivhus. Masser af internet firmaer frembyder billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende varer, men vær obs på at det regnes ud fra at transaktionen realiseres før et angivent klokkeslæt.
4Den mest betalelige mulighed for fragt er uden tvivl at du selv henter produkterne, som jo er betinget af at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-forretningens adresse. Den leveringsmanér kan i nogle tilfælde være ret så vital forudsat du står og skal bruge ventilator til drivhus lige om lidt. Alternativt så frembyder nogle få internet butikker portofri fragt, men ofte gælder det kun hvis du indkøber for en konkret pris.
5Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er dækket ind under en orden, hvilket assisterer køberen overfor falske internet firmaer. Som et alternativ burde du bruge en løsning som f.eks. ViaBill, forudsat du efterspørger at afdrage beløbet af flere omgange.
6Det er i dag særligt fremkommeligt for enhver at søge sig frem til priser online på billige ventilator til drivhus hos diverse forhandlere på nettet, og derfor præsterer langt de fleste e-handler fri fragt. Men det kan til hver en tid være lønsomt at granske forskellige online webshops efter rabat og tilbud forinden du gennemfører dit køb, så du er sikker på at få fat i den mest betalelige pris.
7Flere internet butikker yder heldigvis et bredt udvalg af billige leveringsmidler til ventilator til drivhus. En af de mest populære er lige nu udleveringssteder, hvor det er muligt at hente pakken når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er altså særdeles bekvem, samt typisk endvidere den mindst kostelige leveringsmetode.
8En hel del forhandlere på nettet byder på fragtfri levering på ventilator til drivhus, men undertiden gælder det kun hvis man indkøber for en bestemt sum. Som alternativ kunne man vælge den mest prisbevidste metode til levering, som mange gange vil blive at få fragtmanden til at køre din pakke til et afhentningssted. Løsningen er undertiden endda meget praktisk. Den mest billige leveringstype kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne.
9Generelt går vi ind for at efterse om online forretningen er tilsluttet e-mærket, siden det burde være en forsikring om at internet webshoppen imødekommer de officielle danske regler, samt at online forhandleren nu og da føres tilsyn med af sagkyndige der forstår de gældende regler. Forinden nogen handler billige ventilator til drivhus hos en forretning på nettet burde man til hver en tid gennemlæse webbutikkens forretningsaftale.