Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de handelsbetingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor skal man læse webshoppens regler.
Ifald du skal have produkterne nu og her eller bare gerne vil spare fragten, så kunne du tænke over at transportere varerne på egen hånd. Det er i høj grad muligt ved de kendte byggecentre.
Det er selvfølgelig super relevant at vide, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du lede andre steder.
Flere byggekæder sælger et bredt udvalg af produkter, imens andre har fokus på en bestemt varegruppe. Du kan afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare ventilator til computer.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med adskillige spørgsmål. Af den grund bør du shoppe hos en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt gode råd til valg af ventilator til computer.
Der vil være forskel på prisen på billige ventilator til computer hos de forskellige online byggecentre. Enkelte vil have gode tilbud, hvorimod andre tilbyder kompetent sparring. Du skal tænke over hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og velkendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed til dig der shopper online. Det kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggecentre tilbyder varer fra forskellige leverandører, hvorfor du så kan bestille fra et stort udvalg af ventilator til computer online.
De store byggecentre er tilgængelige i store dele af landet, og derigennem har de fleste chancen for at købe online og køre produkterne på egen hånd. På grund af det har du chancen for at spare fragtomkostningen, samt tilmed hente varerne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af webshops i små nicher har en dyb forståelse for deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Således kan du opleve ekstra begavet service fra ansatte som er eksperter i lige præcis ventilator til computer.
Størstedelen af online nichebutikker er små firmaer, der oftest er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt nær dig. Disse understøtter du når du bestiller ventilator til computer online på deres webshop.
De fleste webshops i små nicher står selv for produktion af produkterne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte på nicheforretningerne online er det muligt at få bedre priser.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

ventilator til computer harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

ventilator til computer jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 personer i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 personer i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

ventilator til computer bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 kollegaer i forretningens 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

ventilator til computer silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag over 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan satser på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du skal nødig gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke påklædning som fod- og hovedbeklædning som beskytter dig imod hændelige skader. Det er af stor betydning at du husker dit eget helbred i byggeriet, hovedsageligt hvis du ikke får hjælp fra en fagmand.
2Forberedelse bliver metoden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du bør lave en velovervejet plan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, med en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk i sammensætningen af din dagsorden.
3Du finder rigelige mængder af vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube tilbyder rigelig almennyttig oplysning, ikke mindst såfremt du bruger den engelske version.
4Nogle gange kan man forsøge at få offentligt tilskud til ombygninger. Det fås forudsat at renoveringen gør en forskel for klimaet. At få tilskud kræver dermed at byggeprojektet gør en positiv forskel for planeten.
5Du skal nødig fattes udstyr. Det kan vise sig at være essentielt at du har grejet klar til brug når du påbegynder dit byggeprojekt. Desuden er det afgørende at tillægge de her udgiftsposter i budgettet.
6Muligvis vil det vise sig væsentligt at have de relevante materialer til disposition inden du begynder dit arbejde. Du bør sammenfatte en hurtig indkøbsseddel som samler alt du får brug for, og bagefter granske hvert eneste punkt, hvormed du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
7Der præsenterer sig altid uventede udfordringer ved større byggeprojekter, og altså vil det vise sig meningsfuldt at man afsætter god plads i kalenderen, som bidrager til at man kan være tryg ved at nå det til den planlagte tid.
8Ved udendørs opgaver har vejret stor betydning. Af den grund skal du hyppigt tage et kig på udsigten ift. vejret i den tid der er op til projektets start, så du undgår at det med et brag begynder at regne når du lige er trukket i arbejdstøjet til det vigtige projekt.
9Du kan overveje hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde købe hjælp fra en fagmand til områder af det. Såfremt du skal have assistance fra en fagperson vil det typisk være en god idé at få en pris fra en håndfuld virksomheder.
10Forinden du iværksætter arbejdet kan det vise sig rimeligt fundamentalt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
11Det kan vise sig nyttigt at få assistance til arbejdet, i særdeleshed hvis det er krævende byggeprocesser. Omfangsrige byggerier kræver flere mennesker. I øvrigt vil det være mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
12Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at lave et udgiftsbudget for dit projekt, så man har kontrol over udgifterne. Det er fordelagtigt at dokumentere hver eneste udgiftspost, og efterfølgende finde frem til prisen på dem én efter én.
De højest ratede byggeshops
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er ret så flot. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er hamrende betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er absolut imponerende. Karakteren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er rigtig flot. Ratingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er absolut flot. Ratingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken form for levering er bedst?

Temmelig mange online webshops tildeler heldigvis diverse billige leveringsmodeller til ventilator til computer. Et hit er nu om stunder levering til en pakkeshop, og så henter du bare de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Leveringsmetoden er altså ekstremt fremkommelig, og typisk ligeledes den prisbilligste leveringsudgave.

Du bør derudover afveje for og imod at få pakken sendt hjem til dig privat eller ud på dit arbejde. Leveringsformen er gerne en anelse mindre billig, men endda ret så let med ventilator til computer online. Den mest billige leveringsversion kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, som desværre stiller krav om at du fysisk befinder dig lige ved online forretningens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Fragtperioden på ventilator til computer er naturligvis rigtig afgørende ifald vi behøver ordren øjeblikkeligt, så herved er det aldeles meningsfuldt at vi besigtiger den forventede leveringstid ved ventilator til computer. Temmelig mange byggecentre – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres produkter online, som dog forudsætter at ordren indsendes forinden et angivent klokkeslæt, så de kan nå at få produktet afsendt før medarbejderne har fyraften.

Nogle få byggecentre tilbyder gebyrfri levering på ventilator til computer online, men i reglen er det forudsat at du bestiller for et fastsat beløb. I øvrigt kunne du udse dig den billigste leveringsmetode, hvilket tit er at få fragtmanden til at levere ordren til en pakkeshop.

En del webshops giver afhentning hvor du bestiller billig ventilator til computer på nettet og selv henter i byggemarkedet. Fx 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Stark, Bauhaus og Silvan. De udlover blandt andet afhentning af ventilator til computer i følgende områder:

Rønne, Kalundborg, Struer, Allerød, Greve, Haderslev, Tilst, Hillerød, Glostrup, Aarhus, Randers, Vordingborg, Hedensted, Ringsted, København, Valby, Grenaa, Solrød Strand, Odense, Frederiksberg, Skive, Skanderborg, Brønshøj, Hjørring, Aalborg, Stenløse, Gentofte, Ikast, Holstebro, Nærum, Farum, Rødovre, Hørsholm, Kokkedal, Korsør, Holbæk, Albertslund, Næstved, Værløse, Lyngby, Søborg, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Tårnby, Thisted, Herning, Højbjerg, Nyborg, Hobro, Ølstykke, Frederiksværk, Birkerød, Helsingør, Horsens, Lillerød, Ballerup, Roskilde, Virum, Odder, Vanløse, Jyllinge, Middelfart, Vallensbæk, Aabenraa, Vejle, Varde, Brabrand, Fredericia, Gladsaxe, Åbyhøj, Nørresundby, Viborg, Silkeborg, Herlev, Dragør, Rudersdal, Brøndby, Hvidovre, Sønderborg, Slagelse, Esbjerg, Køge, Risskov, Hedehusene, Svendborg, Haslev, Brønderslev, Taastrup, Lystrup, Frederikssund, Nakskov, Kolding, Charlottenlund, og Ishøj, .

Afhentning for ventilator til computer er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden) og Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland).

Når der ses på statistikkerne er det klart, at internetbrugere tit søger fx ventilator til computer priser og køb ventilator til computer. Foruden dette ser vi ofte folk lede efter for eksempel billig ventilator til computer, ventilator til computer online og ventilator til computer tilbud, plus de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark.

Tilbud på ventilator til computer

Det er jo efterhånden ret praktisk for internetbrugere at kigge efter tilbud på billige ventilator til computer online i blandt diverse netshops, og for det har en lang række e-butikker set sig tvunget til at tvinge prisen på ventilator til computer kolossalt, og ovenikøbet yde fragt uden gebyr.

Dog kan det imidlertid være fordelagtigt at besigtige et par forskellige internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg på ventilator til computer online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du ikke er i tvivl om at antage den mest betalelige pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggecentre som Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen og Stark.

Du skal dog være klar over, at i tilfælde af at en shop på nettet forhandler billige ventilator til computer online til salg for en tilbudspris der virker kolossalt tiltalende, så kan det i nogle tilfælde være en indikation på en svindel online shop. Kortbetalinger er heldigvis inkluderet i en bestemmelse, som passer på en overfor fup e-forhandlere.

Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du drage fordel af en afbetalingsordning som fx ViaBill, ifald du foretrækker at dække regningen på ventilator til computer senere. Det foreslåes normalt hos specialiserede netshops, men ikke de udbredte byggecentre som for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma og XL-Byg.

Når vi ser på data står det tydeligt, at folk tit søger blandt andet ventilator til computer online og billig ventilator til computer. Derudover oplever man som regel online shoppere efterspørge eksempelvis ventilator til computer tilbud, ventilator til computer priser og køb ventilator til computer.

Se nærmere på nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot byder på sådan set solide løsninger til at gennemsøge en række nuværende forbrugeres erfaringer og herved foreslår vi, at du studerer internet shoppens kritik forud for at du placerer din ordre på billige ventilator til computer online.

Facebook yder også ganske nyttige løsninger til at få kendskab til internet shoppens popularitet. Foruden det er der mange outlets på nettet som tilbyder folk at udforme en evaluering af virksomhedens service, som på samme måde bør anvendes til at bedømme kundetilfredsheden.

Før folk bestiller billige ventilator til computer online i en e-handler bør de i princippet bese butikkens handelsvilkår, det er dog naturligvis et tidskrævende arbejde, specielt på de velkendte byggecentre som 10-4, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Silvan og Bauhaus.

Et andet forslag kunne derfor være at undersøge hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærket, hvilket ofte er et sympol på at e-butikken efterkommer de danske love, samt at den undertiden kontrolleres af jurister som er meget bekendte med de gældende bestemmelser.

Det er en rigtig god chance for hjælpende service, hvis du oplever udfordringer med din ordre på ventilator til computer. Yderligere rekommanderer vi at køberen er klar over de elementære vilkår der gælder for købet af ventilator til computer online, f.eks. den bytteret webbutikken garanterer.

Derfor er det samtidig afgørende, at man stadig bibeholder sin købsbekræftelse, så man altid vil kunne påvise sit køb af ventilator til computer, uanset om man bestiller hos Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma eller Harald Nyborg.

Tina gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Jesper C gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Pia gav 5 stjerner

Perfekt køb

Tina gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

9 tips til din online shopping
1Fragttiden er naturligvis særdeles aktuel ifald man har brug for dine nye varer inden for få dage, så af den grund er det temmelig på sin plads at du dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt på ventilator til computer. Mange webbutikker yder billig levering på næstkommende hverdag på en række varer, men det kræver at ordren aflægges inden et fastsat klokkeslæt.
2De fleste internet foretagender tilbyder nu om stunder mange forskellige billige leveringsmidler til ventilator til computer. Et hit er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, som giver dig mulighed for at hente bestillingen lige når det passer dig. Denne er altså ekstremt enkel, og ofte ligeledes den mindst kostelige fragtmulighed.
3Forinden folk bestiller billige ventilator til computer i en shop på nettet kan man faktisk skimme webbutikkens handelsbetingelser, det er dog mange gange ikke særlig spændende. Ydermere foreslåes det at køber er hensynstagende til de mest essentielle betingelser der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige ventilator til computer online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed online virksomheden benytter.
4Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er en del af en regel, hvilket hjælper os imod fup butikker på nettet. Som en anden løsning kan du drage nytte af en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du har til hensigt at godtgøre prisen i flere bidder.
5Trustpilot medfører stort set fine muligheder for at eksaminere en stor portion andre brugeres betragtninger og derfor anbefaler vi, at du kigger nærmere på internet butikkens anmeldelser før du shopper billige ventilator til computer online. Facebook tilbyder dig tillige nogenlunde ærlige chancer for at få en idé om webshoppens kundefokus.
6Det er i dag rigtig gnidningsløst for folk at vurdere tilbud online på billige ventilator til computer i blandt flere internet firmaer i Danmark, og med det motiv præsterer langt de fleste internet forhandlere billig fragt. Trods dette kan det stadigvæk vise sig tiden værd at studere diverse online firmaer efter tilbud før du handler, således at man er usvigeligt sikker på at antage den billigste pris.
7Den billigste leveringsløsning vil altid være selv at hente varerne, som jo står og falder med at du bor tæt på internet virksomhedens arbejdslager. Den type af levering er jo ekstremt betydningsfuld i tilfælde af at du absolut skal bruge ventilator til computer om et øjeblik. Alternativt så garanterer flere online virksomheder gratis levering, men ofte er det under forudsætning af at du shopper for en fastsat pris.
8Vi slår generelt et slag for at bemærke hvorvidt online shoppen er e-mærke godkendt, fordi det generelt er en indikation om at internet butikken accepterer dansk lovgivning, tillige med at online webshoppen løbende kigges til af fagmænd der forstår de gældende love. Forud for at nogen handler billige ventilator til computer hos en internet virksomhed burde de faktisk granske virksomhedens forretningsaftale.
9Visse internet forretninger frembyder levering uden gebyr på ventilator til computer, men typisk er det under betingelse af at man køber for et konkret beløb. Som alternativ bør man vælge den mest prisbevidste fragtmetode, som tit vil være at få dem til at køre varerne til en pakkeshop. Fragtmuligheden er i regelen til gengæld super uproblematisk. Den mest billige form for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren.