Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i priserne på billige ventilator til campingvogn hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte satser på billige priser, og andre fokuserer på kompetent rådgivning. Du bør tænke igennem hvad du helst vil have.
Flere byggemarkeder har et bredt sortiment, hvorimod andre fokuserer på en bestemt type af vare. Du kan reflektere over om det er afgørende for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, udover bare ventilator til campingvogn.
Det er absolut meget relevant at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
Du skal have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Man bør derfor læse firmaets betingelser.
Når du skal have dine byggematerialer med det samme eller blot har lyst til at undvære fragten, så kunne du med fordel fragte produkterne selv. Det er i høj grad et alternativ i de store byggemarkeder.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. Hermed kan du overveje at bestille ved en webshop, som kan give råd og vejledning til valg af ventilator til campingvogn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre tilbyder varer fra adskillige specialbutikker, så du kan vælge fra et stort udvalg af ventilator til campingvogn online.
De store byggekæder findes overalt i landet, og på grund af det har du tilbuddet om at handle online og fragte byggematerialerne selv. I kraft af det kan man undvære fragtomkostningen, og sågar skaffe produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte virksomheder, som kan bidrage til ubekymrethed til dig der skal købe online. Dette vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Størsteparten af niche webshops er opstartsfirmaer, som tit er danske, eventuelt endda fra dit lokalområde. Dem bidrager du til idet du køber ventilator til campingvogn online på deres side.
Størsteparten af nichebutikker på internettet er ekstraordinært passionerede omkring det produktudvalg de har online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Af den grund kan du modtage endnu mere anvendelig vejledning fra mennesker med specialistviden i netop ventilator til campingvogn.
Forskellige online nichebutikker producerer selv produkterne som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online får du bedre priser.
De største byggecentre i Danmark

10-4 startede i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 ansatte i firmaets 6 butikker. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

ventilator til campingvogn silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 mennesker i deres 41 varehuse. Silvan satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

ventilator til campingvogn bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 ansatte i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

ventilator til campingvogn harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i de 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

ventilator til campingvogn jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag over 2.100 mennesker i forretningens 122 butikker. Jem og Fix satser på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Man kan forsøge at få støtte fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes ifald byggeriet er klimavenligt. Støtten er altså betinget af at projektet har en positiv betydning for klimaet.
2Der ligger alle mulige former for vejledninger og videoer via internettet hvor du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube er formidler af ret så meget konstruktiv info, i særlig grad forudsat at man kigger på engelsk.
3Det kan blive af stor betydning at have de presserende materialer klar til brug forud for at du kaster dig over håndværket. Du kan sammensætte en enkel indkøbsliste med det der er nødvendige, og som det næste efterse oversigten, så du kan føle dig sikker på at du har husket alt.
4Man skal aldrig undvære udstyr. Tit vil det være meningsfuldt at du har udstyret disponibelt før du indleder byggeriet. Glem ikke at påregne disse udgiftsposter i byggeriets budget.
5Længe før du påbegynder byggeprocessen er det ekstremt fundamentalt at man sikrer sig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig mange retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
6Der præsenterer sig som regel uforudsete problemer når det handler om svære byggeprojekter, og herved er det vigtigt at man har afsat tilstrækkelig plads i tidsplanen, med det formål at man kan føle sig ubekymret om at nå i mål med projektet.
7Det er betydningsfuldt at have lavet et regnskab for dit byggeri, så du har styr på den økonomiske del. Det kan vise sig at være en fordel at beskrive samtlige udgifter, og herefter tjekke prisen på dem hver især.
8Planlægning er metoden til at få en god oplevelse med arbejdet. Du bør lave en effektiv dagsorden, der dikterer hvilke gøremål der laves på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en numerisk orden. Det anbefales at være konkret idet du nedskriver oversigten.
9Ved opgaver udenfor kan vind og vejr få stor betydning. Af den grund kan du jævnligt undersøge vejrprognosen i den tid der er op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uventet begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du er gået i gang med dit omfattende byggeprojekt.
10Du må unden ingen omstændigheder nedprioritere dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning såsom arbejdshjelm der sikrer dig med henblik på hændelige risici. Det er vigtigt at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke har assistance fra en fagperson.
11Det kan være til god gavn at søge hjælp til dele af projektet, især ved krævende byggeprocesser. Krævende projekter kræver flere mennesker. Desuden viser det sig mere produktivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
12Du kan tænke over om byggeriet kan klares alene, eller du burde få hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af byggeprocessen. Forudsat at du sikrer dig hjælp fra en fagperson er det en god idé at indhente en pris fra flere leverandører.
De bedst anmeldte byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er temmelig overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % giver bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er meget flot. Karakteren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er virkelig beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ultra flot. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

Størstedelen af internet outlets tildeler nu om stunder flere billige muligheder for levering til ventilator til campingvogn. Den mest anvendte er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine varer på et selvvalgt tidspunkt. Den er jo rigtig overkommelig, og typisk tilmed den mest prisbevidste metode til levering.

Du burde på samme måde forsøge at vælge at få leveret til din bopæl eller ud på din arbejdsplads. Metoden bliver i mange tilfælde en tak mere omkostningsfuld, men på den anden side i høj grad let ved køb af ventilator til campingvogn online. Den prisbilligste leveringsmodel vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, hvilket betinges af at du lever i kort afstand af e-handlens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på ventilator til campingvogn kan vise sig at være ekstremt udslagsgivende ifald vi står og skal bruge produktet øjeblikkeligt, og derfor er det altså aktuelt at du ser den estimerede leveringstid ved ventilator til campingvogn. En del byggecentre – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – yder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varer online, som trods alt beroer på at orden realiseres forud for et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få bestillingen fikset inden pakkemedarbejderne har fri.

En række webbutikker yder fragt uden beregning på ventilator til campingvogn online, men i mange tilfælde under forudsætning af at der erhverves for et fastslået beløb. Som alternativ burde du udse dig den mest letkøbte leveringsløsning, som typisk vil være at få leveret pakken til et udleveringssted.

En masse kæder udlover klik-og-hent hvor du køber billig ventilator til campingvogn online men afhenter i butikken. Fx Stark, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg og 10-4. Byggekæderne tilbyder fx click-and-collect på ventilator til campingvogn i disse områder:

Brabrand, Vejle, Svendborg, Odder, Glostrup, Taastrup, Brøndby, Randers, Køge, Middelfart, Thisted, Rønne, Brønshøj, Haderslev, Hvidovre, Grenaa, Solrød Strand, Ishøj, Hillerød, Valby, København, Rudersdal, Lillerød, Viborg, Tilst, Brønderslev, Ølstykke, Ballerup, Sønderborg, Lystrup, Nakskov, Frederikshavn, Hørsholm, Haslev, Aarhus, Frederiksværk, Roskilde, Nyborg, Kolding, Silkeborg, Holstebro, Næstved, Værløse, Hedensted, Allerød, Skive, Fredericia, Albertslund, Charlottenlund, Vallensbæk, Skanderborg, Søborg, Risskov, Herlev, Slagelse, Greve, Horsens, Aabenraa, Dragør, Hjørring, Gladsaxe, Kalundborg, Frederikssund, Stenløse, Tårnby, Odense, Hedehusene, Frederiksberg, Vanløse, Nørresundby, Lyngby, Nykøbing Falster, Aalborg, Korsør, Højbjerg, Herning, Esbjerg, Vordingborg, Ikast, Kokkedal, Gentofte, Jyllinge, Ringsted, Farum, Holbæk, Nærum, Virum, Varde, Hobro, Helsingør, Struer, Rødovre, Birkerød, og Åbyhøj, .

Afhentning af ventilator til campingvogn er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn), Jylland (Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark) og Sjælland (Falster, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland).

Når vi kigger i tendenserne er det markant, at online shoppere ofte søger efter fx ventilator til campingvogn priser og køb ventilator til campingvogn. Man ser derudover jævnligt netshoppere kigge efter for eksempel billig ventilator til campingvogn, ventilator til campingvogn online samt ventilator til campingvogn tilbud, plus de udbredte byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bygma, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

Bedste tilbud på ventilator til campingvogn

Det er efterhånden ultra hensigtsmæssigt for alle at tjekke tilbud på billige ventilator til campingvogn online på tværs af internet webshops, og altså har massevis af online butikker fundet det uundgåeligt at mindske udsalgspriserne på ventilator til campingvogn eftertrykkeligt, og endda tilbyde fragt uden beregning.

Derfor kan det til hver en tid være indbringende at checke indtil flere internet varehuse i Danmark efter tilbud på ventilator til campingvogn online før du handler, så man er velinformeret til at antage den bedste pris. Se ikke kun hos de velkendte byggekæder som 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Silvan og Stark.

Du må ikke desto mindre være så påvagt, at såfremt en forhandler på nettet sælger billige ventilator til campingvogn online for en tilbudspris som kan ses som overordentlig beskeden, kunne det tit være et karakteristika der viser en bedragerisk e-handler. Shopping med kort er trods alt omsluttet af en regel, der begunstiger dig som kunde overfor bedrageriske forhandlere på nettet.

Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du drage nytte af en løsning som for eksempel ViaBill, hvis du ser en fordel i at klare pengene til ventilator til campingvogn over et længere tidsrum. Det fås som regel hos niche netbutikker, men sjældent de velkendte byggekæder som fx Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus.

Ses der på statistikkerne står det markant, at internet shoppere jævnligt efterspørger fx ventilator til campingvogn online og billig ventilator til campingvogn. Foruden dette oplever vi typisk folk søge efter bl.a. ventilator til campingvogn tilbud, køb ventilator til campingvogn samt ventilator til campingvogn priser.

Tjek eksisterende kunders anmeldelser

Trustpilot bringer dig en lang række solide genveje til at efterse en række eksisterende kunders iagttagelser og på grund af dette går vi ind for, at du tager et kig på online butikkens vurderinger forinden du færdiggør din shopping med billige ventilator til campingvogn online.

Facebook tilbyder dig tillige regulære pæne løsninger til at få indtryk af online butikkens pålidelighed. Foruden det er der mange internet outlets som giver kunderne mulighed for at frembringe en vurdering af købsoplevelsen, som på samme måde burde tages i brug til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige ventilator til campingvogn online hos en internet shop burde de for at være på den sikre side gennemløbe forhandlerens forretningsvilkår, det er dog naturligvis et tidskrævende projekt, specielt på de velkendte byggecentre som Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

Et nemmere alternativ kan være at tjekke hvorvidt online forhandleren er e-mærket, hvilket bør være et kendetegn for at netbutikken respekterer gældende dansk lovgivning, tillige med at e-handlen tit overvåges af fagfolk der har megen viden om reglerne.

Dette er desuden en god genvej til bistand, for så vidt du skulle få besvær i forbindelse med din handel med ventilator til campingvogn. Udover dette er det godt at køberen er opmærksom på de mest essentielle retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af ventilator til campingvogn online, som for eksempel den returneringsret online webshoppen benytter.

I den sammenhæng er det tilmed relevant, at man altid sikrer sin købsbekræftelse, således man en anden gang vil kunne vidne om bestillingen af ventilator til campingvogn, hvad end man shopper hos Stark, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma eller 10-4.

Kim O gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Marianne Jensen gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Thomas G gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Susanne gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 tips til online indkøb
1Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en foranstaltning, hvilket støtter dig som kunde overfor snydagtige internet handler. Som et alternativ burde du vælge et tilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at klare betalingen over flere uger.
2Det er jo temmelig praktisk for forbrugerne at undersøge tilbud online på billige ventilator til campingvogn fra flere internet virksomheder, og ergo garanterer mange outlets på nettet portofri levering. Dog kan det stadigvæk være gavnligt at eftergå nogle online varehuse efter rabat og tilbud forud for at du shopper, så man er på den sikre side med at få den laveste pris.
3Vi anbefaler at bemærke hvorvidt e-forretningen er e-mærket, hvilket generelt er en indikator for at netshoppen imødekommer den officielle danske lovgivning, og at internet virksomheden af og til overværes af fagmænd der mestrer lovene på området. Før nogen køber billige ventilator til campingvogn i en online virksomhed bør man helt sikkert bese e-shoppens forretningsvilkår.
4En lang række shops på nettet udlover efterhånden en lang række forskellige billige muligheder for fragt til ventilator til campingvogn. En der er meget almindelig er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente bestillingen når det passer dig. Muligheden er altså ret enkel, og desuden tillige den prisbilligste leveringsudgave.
5Forud for at folk bestiller billige ventilator til campingvogn på en netbutik kan man altid gennemgå netbutikkens regler, men det er i mange tilfælde et omfattende arbejde. Tillige er det at foretrække at køber er opmærksom på de fundamentale bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige ventilator til campingvogn online, som eksempelvis den returrettighed internet firmaet lover.
6Den mest prisbevidste fragtløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, men den mulighed betinges af at du lever tæt på internet firmaets arbejdslager. Den leveringstype er ultra vital hvis man absolut skal bruge ventilator til campingvogn om få sekunder. Alternativt så frembyder en række online webshops fragtfri levering, men i de fleste tilfælde kun såfremt der erhverves for en præcis sum.
7Trustpilot frembyder adskillige fine genveje til at læse en stor gruppe tidligere konsumenters anmeldelser og herved er det prisværdigt, at du iagttager internet forretningens anmeldelser forinden du køber billige ventilator til campingvogn online. Facebook medfører lige så vel ganske sikre chancer for at få en idé om e-handlens kundefokus.
8Fragtperioden er naturligvis yderst afgørende om man har brug for pakken omgående, og derfor er det forholdsvis meningsfuldt at vi dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt ved ventilator til campingvogn. Masser af online forhandlere stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på utallige varer, som alligevel står og falder med at bestillingen placeres inden et aftalt klokkeslæt.
9Flere webshops garanterer fragt uden betaling på ventilator til campingvogn, men oftest under forudsætning af at der erhverves for en fastsat sum. Derudover bør man beslutte sig for den mest letkøbte mulighed for levering, som i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig typisk ydermere meget gnidningsløs. Den mest letkøbte form for levering vil dog til enhver tid være selv at hente ordren.