Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri ens betydende med en lang række spørgsmål. Derved kan du vælge en webshop, hvor du får rådgivning til valg af ventilator til bord.
Nogle byggecentre tilbyder et enormt produktudvalg, hvorimod øvrige specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du bør reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, foruden bare ventilator til bord.
Det er selvfølgelig super vigtigt at tjekke, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers må du kigge hos de andre.
Ifald du skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot gerne vil slippe for fragtgebyret, så kunne du overveje at hente varerne selv. Det er særligt en mulighed i de udbredte byggemarkeder.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige ventilator til bord fra byggecenter til byggecenter. Enkelte giver lave priser, og øvrige satser på faglig rådgivning. Du bør reflektere over hvad der for dig betyder mest.
Du bør vide hvilke betingelser der gælder når du bestiller online, så du undgår udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør du undersøge byggemarkedets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre køber produkter fra adskillige specialbutikker, og dermed kan du købe fra et stort udvalg af ventilator til bord online.
De kendte byggekæder findes i store dele af landet, og i kraft af det har flertallet adgang til at bestille online og køre materialerne på eget initiativ. Dermed er der mulighed for at slippe for fragten, og ovenikøbet skaffe produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte virksomheder, som bidrager til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker på internettet er producenter af de varer som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte igennem nicheforretningerne online vil du få ekstra gode tilbud.
En masse nicheforhandlere er ekstremt passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Altså får du formentlig endnu mere brugbar rådgivning fra personale som er specialister i netop ventilator til bord.
Størstedelen af små butikker er små virksomheder, der tit er danske, eventuelt endda lokalt i dit område. Dem hjælper du når du bestiller ventilator til bord online på deres hjemmeside.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag cirka 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

ventilator til bord harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 ansatte i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

ventilator til bord silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 ansatte i kædens 41 butikker. Silvan fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

ventilator til bord jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

ventilator til bord bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af mere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag over 1.000 ansatte i selskabets 9 varehuse. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Måske burde det overvejes om du selv vil klare det hele, eller du burde skaffe professionel assistance til områder af det. Når du benytter hjælp fra en professionel vil det ofte være fordelagtigt at lede efter priser fra diverse håndværkere.
2Inden du opstarter dit byggeprojekt kan det blive meget betydningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil lave er lovligt. Afhængigt af din bopæl kan der gælde forskellige love omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
3Potentielt kan det vise sig aktuelt at du har de påkrævede materialer parat på forhånd inden du tager fat på håndværket. Du kan med fordel forfatte en hurtig indkøbsseddel som samler alt du får brug for, og som det næste efterse hver eneste ting, med det formål at du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
4Ofte vil det vise sig vigtigt at lave en budgetoversigt for byggeriet, så du har et overblik over økonomien. Det kan være en fordel at notere samtlige poster, og dernæst tjekke ens udgift ved dem alle sammen.
5Du må på ingen måde negligere sikkerheden, så glem ej beklædning inklusiv hjelm og sko der skåner dig imod potentielle skader. Det er fundamentalt at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, specielt ifald du ikke køber assistance fra en fagmand.
6Man skal nødig undvære arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig meningsfuldt at have udstyret til rådighed inden du igangsætter dit byggeprojekt. Det er derudover godt at indkalkulere disse udgifter i regnskabet for byggeriet.
7Der er en overflod af hjælpeartikler og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. Især YouTube giver dig adgang til vældig meget udbytterig oplysning, i særlig grad forudsat at man leder på engelsk.
8Nogle gange kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives i tilfælde hvor byggeriet er klimavenligt. Den økonomiske støtte kræver dermed at byggeprojektet har en positiv indvirkning på naturen.
9Det kan vise sig nyttigt at indhente en hjælpende hånd til byggeprocessen, især i tilfælde af store byggeprojekter. Krævende byggeprojekter kræver flere personer. Desuden bør det være hurtigere og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
10Ved byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Af den årsag bør du hyppigt tage notits af vejrudsigten i perioden for projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det uventet starter med at regne absolut lige når du er midt i det ellers velplanlagte byggeprojekt.
11Der præsenterer sig næsten altid uventede vanskeligheder når det handler om krævende opgaver, og på grund af det kan det være afgørende at der er afsat nok tid i agendaen, med det formål at man er sikker på at nå det til den planlagte tid.
12Forberedelse vedbliver at være vejen til at lykkes med projektet. Du må udarbejde en strømlinet agenda, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, med en dertilhørende numerisk orden. Vær realistisk i udarbejdelsen af din arbejdsplan.
De højest bedømte byggeshops
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er rigtig godt arbejde. Vurderingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er enormt betryggende. Ratingen er baseret på 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er hamrende godt arbejde. Ratingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er hamrende imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som klart er absolut betryggende. Evalueringen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken slags levering er bedst?

En masse online outlets giver på nuværende tidspunkt flere billige fragtmuligheder til ventilator til bord. En yndling er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente dine produkter når der er mulighed for det. Fragttypen er jo super praktisk, og tit tillige den billigste fragtløsning.

Du bør derudover foretrække at få ordren sendt til dit hus eller til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden viser sig desværre en tand dyrere, men på den anden side ualmindeligt simpel med ventilator til bord online. Den mest letkøbte fragtmetode vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne, som dog afhænger af at du bor nærved e-firmaets byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringshastigheden på ventilator til bord er selvfølgelig virkelig betydningsfuld forudsat du mangler produktet med det samme, og herved er det rimelig meningsfuldt at man ser den anslåede leveringsdato på ventilator til bord. De fleste forhandlere på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – lover billig 1 hverdags levering på masser af varer online, som alligevel antager at du når at bestille forud for et fastslået klokkeslæt, sådan at de kan nå at få ordren sendt afsted forinden personalet holder fyraften.

Indtil flere internet handler lover levering uden beregning på ventilator til bord online, men typisk forudsætter det at man aftager for en konkret sum. Desuden skulle man tage den mindst kostelige form for fragt, der tit vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et udleveringssted.

Adskillige byggemarkedskæder tildeler klik-og-hent hvor du bestiller billig ventilator til bord online og afhenter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Stark. Byggekæderne udlover fx klik-og-hent på ventilator til bord i disse byer:

Holbæk, Taastrup, Lyngby, Slagelse, Hedensted, Brøndby, Kokkedal, Middelfart, Næstved, Struer, Grenaa, Skive, Rønne, Haderslev, Frederikshavn, Brønshøj, Vejle, Herlev, Hvidovre, Haslev, Brønderslev, Nyborg, Svendborg, Sønderborg, Nakskov, Risskov, Birkerød, Herning, Stenløse, Roskilde, Køge, Silkeborg, Ikast, Ballerup, Vordingborg, Hjørring, Aabenraa, Helsingør, Nørresundby, Fredericia, Ishøj, Aalborg, Jyllinge, Aarhus, Vallensbæk, Skanderborg, Randers, Odense, Kolding, Åbyhøj, Gentofte, Tilst, Hørsholm, Gladsaxe, Horsens, Holstebro, Værløse, Charlottenlund, Solrød Strand, Albertslund, Ringsted, Virum, Højbjerg, Hobro, Glostrup, Allerød, Lillerød, Brabrand, Greve, Kalundborg, Nærum, Viborg, Odder, Thisted, Hedehusene, Dragør, Valby, Farum, Vanløse, Frederiksværk, Frederikssund, Søborg, Nykøbing Falster, Rudersdal, København, Korsør, Hillerød, Ølstykke, Esbjerg, Varde, Rødovre, Lystrup, Tårnby, og Frederiksberg, .

Afhentning af ventilator til bord er en mulighed i de fleste dele af landet: Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland), Sjælland (Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Østsjælland, Falster, Bornholm, Sydsjælland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn).

Når man kigger i søgedata fremstår det markant, at internetbrugere typisk efterspørger blandt andet køb ventilator til bord og ventilator til bord tilbud. Man ser desuden som regel online shoppere søge efter for eksempel ventilator til bord online, ventilator til bord priser og billig ventilator til bord, foruden de gængse byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen og Bygma.

Gode tilbud på ventilator til bord

Det er yderst overkommeligt for folk at søge sig frem til priser på billige ventilator til bord online fra diverse internet selskaber, og ergo har flere online forretninger set sig tvunget til at reducere priserne på ventilator til bord en hel del, og endda tilbyde levering uden betaling.

Derfor kan det til hver en tid være lønsomt at eftergå diverse e-shops efter tilbud og rabatter på ventilator til bord online før du placerer ordren, sådan at du er skråsikker på at få den mest billige pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggecentre som Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg.

Du bør ikke desto mindre huske på, at i tilfælde af at en internet webshop markedsfører billige ventilator til bord online til salg for en udsalgspris der kan ses som overordentlig billig, kunne det mange gange være et kendetegn på en uoprigtig online webshop. Shopping med kort er trods alt indbefattet af en vedtægt, hvilket assisterer kunden overfor uoprigtige forretninger på nettet.

Generelt slår vi et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du drage fordel af en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du har til hensigt at afdrage regningen på ventilator til bord ude i fremtiden. Det fås normalt hos nichefokuserede netbutikker, men sjældent de kendte byggemarkeder som fx Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Bauhaus.

Når vi ser på søgedata fremstår det klart, at folk ofte søger efter fx køb ventilator til bord og ventilator til bord tilbud. Man ser desuden som regel online shoppere efterspørge blandt andet ventilator til bord online, billig ventilator til bord samt ventilator til bord priser.

Tjek folks betragtninger

Trustpilot resulterer i ret så tiltalende genveje til at eksaminere forskellige nuværende køberes tanker og derfor anbefales det, at du vurderer netshoppens ratings forinden du placerer din ordre på billige ventilator til bord online.

Facebook frembyder derudover nogle gunstige genveje til at få indsigt i internet shoppens pålidelighed. Herinde møder vi nogle online forhandlere som tilbyder folk at meddele en omtale af ordreforløbet, hvilket tilmed må benyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk køber billige ventilator til bord online hos en internet forhandler burde de i virkeligheden bese butikkens forretningsaftale, men det er bare et tidskrævende projekt, særligt hos de kendte byggecentre som Davidsen, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

En anden valgmulighed kan være at bemærke hvorvidt webshoppen er verificeret af e-mærket, hvilket skulle være en forsikring om at online forretningen tilslutter sig de officielle danske regler, og at online shoppen fra tid til anden besøges af jurister der har indsigt i bestemmelserne på området.

Det er en rigtig god anledning til en håndsrækning, for så vidt du udsættes for udfordringer i processen med din ordre på ventilator til bord. Tillige er det smart at kunden er påpasselig med de mest aktuelle regler der er gældende for købet af ventilator til bord online, som eksempelvis den bytteret online forhandleren kører med.

På grund af dette er det ligeledes essesentielt, at man permanent bevarer ens faktura, således man når som helst kan eftervise bestillingen af ventilator til bord, hvad end man shopper hos 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Silvan, Bygma, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Jesper Petersen gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Inge gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Susanne I gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Jørgen S gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

9 gode råd til internetshopping
1En hel del e-forhandlere frembyder på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige muligheder for levering til ventilator til bord. En af dem der er mest anvendt er efterhånden pakkeshops, hvor du så nemt kan hente de bestilte varer når du har lyst. Fragttypen er nemlig i høj grad overkommelig, samt i mange tilfælde desuden den billigste mulighed for fragt.
2Trustpilot tilbyder dig i højeste grad fine muligheder for at inspicere en stor portion eksisterende konsumenters betragtninger og af den grund rekommanderer vi, at du ser nærmere på e-forretningens bedømmelser forinden du bestiller billige ventilator til bord online. Facebook giver dig ydermere aldeles fantastiske genveje til at få kendskab til netshoppens popularitet.
3Før nogen handler billige ventilator til bord på en butik på nettet behøver man for at være på den sikre side gøre sig bekendt med indholdet af deres handelsaftale, men det er naturligvis ikke særlig interessant. For øvrigt slår vi et slag for at du er påpasselig med de vigtigste betingelser der kan have indflydelse på handlen med billige ventilator til bord online, til eksempel den returrettighed hjemmesiden garanterer.
4Det er i dag særligt problemfrit for almindelige mennesker at sammenligne tilbud online på billige ventilator til bord i blandt diverse internet forhandlere i Danmark, og med det motiv yder adskillige e-forhandlere billig levering. Derfor kan det ikke desto mindre blive rentabelt at analysere forskellige online webshops efter udsalg og tilbud forud for at du handler, således at du er velinformeret til at modtage den skarpeste pris.
5Generelt slår vi et slag for at kigge hvorvidt online forhandleren er godkendt af e-mærket, eftersom det længe har været en sikring om at internet webshoppen accepterer de danske retningslinjer, og at online shoppen en gang i mellem besigtiges af fagfolk der er meget fortrolige bestemmelserne på området. Forud for at folk køber billige ventilator til bord på en internet forhandler bør man til hver en tid gennemgå virksomhedens forretningsaftale.
6Indtil flere online forretninger lover billig fragt på ventilator til bord, men undertiden kun ifald man shopper for et præcist beløb. Derudover kan du gribe den billigste løsning til levering, der mange gange vil være at få dem til at bringe produkterne til en pakkeshop. Muligheden bliver gerne til gengæld super hensigtsmæssig. Den mindst kostelige leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken.
7Fragtperioden er naturligvis temmelig central ifald vi skal bruge varerne lige om lidt, så af den grund er det øjensynligt passende at du kigger nærmere på den forventede leveringstid for ventilator til bord. Flere online firmaer tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende varer, som alligevel er afhængig af at ordren køres igennem tidligere end et angivent tidspunkt.
8Generelt tilråder vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omfattet af et regelsæt, hvilket støtter dig som køber overfor svindlende online butikker. Alternativt bør du drage fordel af en løsning som f.eks. ViaBill, hvis du tilstræber at dække omkostningerne over et længere tidsrum.
9Den prisbilligste løsning til levering vil altid være selv at hente ordren, som desværre er betinget af at du er i nærheden af online forretningens lager. Den fragtløsning er temmelig aktuel når vi mangler ventilator til bord inden for kort tid. Alternativt så yder flere forhandlere på nettet levering uden beregning, men tit er det påkrævet at man aftager for et fastsat beløb.