Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder har et stort produktudvalg, og øvrige specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du skal forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, udover bare ventilator til bil.
Ifald du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot vil undgå fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre byggematerialerne selv. Det er specielt en mulighed ved de velkendte byggekæder.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du vælge et andet.
Du bør kende de regler der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man undersøge webshoppens regler.
For mange er byggeri lig med diverse spørgsmål. Derved er det en fordel at bestille ved et online byggecenter, hvor du kan få gode råd til valg af ventilator til bil.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige ventilator til bil hos de forskellige online byggecentre. Enkelte tilbyder billige priser, og nogle satser på faglig sparring. Du skal gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og velkendte forretninger, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De store byggecentre findes i store dele af landet, og derigennem har kunderne mulighed for at købe online og transportere materialerne selv. Takket være dette har man valget om at slippe for fragtomkostningen, og samtidig have varerne med det samme.
De velkendte byggemarkeder tilbyder varer fra forskellige producenter, så du kan vælge fra et bredt sortiment af ventilator til bil online.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede webshops er producenter af varerne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online kan du få ekstra gode tilbud.
Alverdens nichebutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund kan du modtage en høj grad af god assistance fra mennesker som er eksperter i netop ventilator til bil.
De fleste webshops i små nicher er små familievirksomheder, som tit er dansk ejede, gerne tilmed lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at bestille ventilator til bil online hos dem.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 mennesker i deres 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

ventilator til bil harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 mennesker i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag ca. 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

ventilator til bil silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

ventilator til bil jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

ventilator til bil bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Man skal ikke stå uden det nødvendige grej. Typisk vil det være af stor betydning at du har grejet klar idet du starter byggeprocessen. Du bør i øvrigt huske at medtage de tilhørende udgifter i budgettet.
2Ved projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Således kan du ofte tjekke udsigten ift. vejret i forbindelse med projektets start, så du undgår at det mod forventning begynder at regne nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det ellers velplanlagte byggeprojekt.
3Potentielt kan det vise sig at have noget at sige at have de presserende bygningsmaterialer indkøbt forinden du indleder byggeriet. Du får god gavn af at udfærdige en hurtig liste som samler det du skal bruge, og bagefter tjekke hvert eneste punkt, således at du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
4Der præsenterer sig som regel pludselige udfordringer i tilfælde med omfangsrige projekter, og på grund af det er det væsentligt at man har afsat rigeligt med tid i agendaen, som bidrager til at man er overbevist om at nå i mål til tiden.
5Du kunne overveje hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal skaffe professionel assistance til områder af det. Ifald du søger hjælp fra en professionel er det fornuftigt at søge uforpligtende tilbud fra en håndfuld leverandører.
6Det anbefales at indhente hjælp til byggeprojektet, ikke mindst såfremt det er større arbejdsopgaver. Flere projekter skal gerne udføres af flere mennesker. Samtidig må det blive bedre og mere interessant når man er flere om opgaven.
7Du kan hente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det fås ifald byggeriet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud betinges altså af at byggeprojektet har en positiv effekt på naturen.
8Der findes rigelige mængder af artikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan vejlede dig. Særligt YouTube er kilde til ekstremt meget anvendelig info, ikke mindst når man benytter engelske ord i din søgning.
9Du skal nødig glemme dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse som sko og hjelm der hjælper dig overfor hændelige skader. Det er afgørende at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke investerer i eksperthjælp.
10Forberedelse vil være metoden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du kunne overveje at forfatte en effektiv dagsorden, som dikterer hvilke gøremål du vil klø på med på hvilke dage, og som også indeholder en nummerorden. Det anbefales at være konkret i udarbejdelsen af køreplanen.
11Ofte vil det vise sig afgørende at lave et regnskab for projektet, så du har kontrol over omkostningerne. Det vil være en fordel at dokumentere samtlige udgifter, hvorefter man kan notere ens købspris for hver enkelt.
12Inden du går i gang med byggeprocessen kan det være meget centralt at man sikrer sig, at projektet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig en række retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
De mest populære byggeshops
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er enormt betryggende. Scoren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er temmelig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ultra overlegent. Vurderingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er enormt imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er temmelig flot. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning skal jeg vælge?

De fleste online virksomheder tilbyder efterhånden mange forskellige billige fragttyper til ventilator til bil. Den mest almindelige er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, hvor du så selv henter de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er nemlig vældig ukompliceret, samt i mange tilfælde endvidere den mest prisbevidste form for fragt.

Du burde ydermere forsøge at få varerne sendt til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Leveringsmetoden bliver af og til en lille smule mere omkostningsfuld, men derudover særligt let gængelig med ventilator til bil online. Den billigste fragtløsning vil dog altid være selv at hente produkterne, som jo afhænger af at du bor med kort afstand til e-forretningens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på ventilator til bil kan i nogle tilfælde være ualmindeligt afgørende ifald du skal bruge ordren nu og her, og herved er det fuldkommen centralt at vi tjekker den estimerede leveringstid på ventilator til bil. Masser af webbutikker – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på en række varer online, men det stiller krav om at du bestiller forinden et besluttet tidspunkt, således at de kan nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet forinden lagerpersonalet har fri.

Nogle internet firmaer sikrer portofri fragt på ventilator til bil online, men oftest forudsætter det at man handler for en bestemt pris. Alternativt må du tage den mest betalelige leveringsmetode, der i mange tilfælde vil blive at få dem til at levere din pakke til et udleveringssted.

En masse kæder giver afhentning hvor man køber billig ventilator til bil online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Jem og Fix og 10-4. Byggekæderne tildeler fx klik-og-hent på ventilator til bil i følgende områder:

Roskilde, Vordingborg, Risskov, Lyngby, Nakskov, Hillerød, Glostrup, Dragør, Aalborg, Thisted, Haderslev, Vallensbæk, Værløse, Jyllinge, Næstved, Højbjerg, Silkeborg, Hvidovre, Kolding, Tårnby, Søborg, Haslev, Viborg, Skanderborg, Nykøbing Falster, Kokkedal, Nørresundby, Nærum, Rødovre, Holstebro, Allerød, Aabenraa, Frederikshavn, Odder, Herning, Birkerød, Ikast, Frederiksværk, Lillerød, Aarhus, Horsens, Brøndby, Hørsholm, Ballerup, Rudersdal, Brønderslev, Gentofte, Taastrup, Herlev, Randers, Vejle, Køge, Skive, Rønne, Fredericia, Hjørring, Struer, Brabrand, Lystrup, København, Farum, Sønderborg, Grenaa, Ishøj, Frederikssund, Ølstykke, Gladsaxe, Åbyhøj, Esbjerg, Greve, Korsør, Hedensted, Valby, Slagelse, Svendborg, Tilst, Vanløse, Helsingør, Solrød Strand, Hedehusene, Albertslund, Kalundborg, Stenløse, Varde, Brønshøj, Charlottenlund, Nyborg, Middelfart, Virum, Frederiksberg, Odense, Hobro, Ringsted, og Holbæk, .

Click-and-collect for ventilator til bil er en mulighed i de fleste regioner af landet: Sjælland (Falster, Amager, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland), Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når man ser på tallene fremstår det markant, at internet shoppere ofte kigger efter eksempelvis ventilator til bil online og køb ventilator til bil. Derudover oplever man som regel folk lede efter blandt andet ventilator til bil tilbud, ventilator til bil priser og billig ventilator til bil, foruden de udbredte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Silvan og XL-Byg.

Spar penge på ventilator til bil

Det er jo super let gængeligt for almindelige mennesker at finde de laveste priser på billige ventilator til bil online på tværs af internet foretagender, og derved har en lang række internet outlets været presset til at at trykke prisen på ventilator til bil markant, og i øvrigt frembyde portofri levering.

Det kan dog trods alt være profitabelt at prøve nogle få internet selskaber efter tilbud og rabatter på ventilator til bil online før du færdiggør din shopping, således at man er tryg ved at opnå den mindst kostelige pris. Kig ikke blot på de gængse byggekæder som XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

Man bør imidlertid være obs på, at hvis en online forretning annoncerer billige ventilator til bil online til en pris som er urealistisk gunstig, kan det mange gange være et signal om en bedragerisk online shop. Bestillinger med betalingskort er heldigvis omfattet af en lovbestemmelse, der bistår dig imod bedrageriske online selskaber.

Generelt tilråder vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du vælge en afbetalingsordning som fx ViaBill, hvis du gerne vil klare omkostningerne til ventilator til bil over en længere periode. Det foreslåes som regel i specialiserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Bauhaus, Stark, Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg.

Når man kigger i søgedata bliver det klart, at netshoppere som regel efterspørger eksempelvis ventilator til bil priser og køb ventilator til bil. Foruden dette oplever vi som regel online shoppere lede efter eksempelvis ventilator til bil online, billig ventilator til bil samt ventilator til bil tilbud.

Analyser tidligere brugeres bedømmelser

Trustpilot tilbyder dig fuldstændig uafhængige løsninger til at gennemrode en stor gruppe eksisterende kunders ratings og på grund af dette kan det anbefales, at du tager et kig på netshoppens vurderinger før du handler billige ventilator til bil online.

Facebook fører til ydermere altid gunstige genveje til at få indblik i internet butikkens troværdighed. Desuden er der en række e-forretninger som tilbyder kunderne at forfatte en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket på samme måde må tages i brug til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk køber billige ventilator til bil online hos en webbutik bør man i og for sig gennemlæse netshoppens handelsvilkår, dog er det mange gange ikke særlig spændende, især på de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Stark og Bauhaus.

Et andet forslag kunne derfor være at tjekke hvorvidt internet firmaet er e-mærke tilsluttet, siden det kan være en sikkerhed for at internet forretningen respekterer de danske regler, udover at webshoppen hyppigt undersøges af specialister som er indført i reglerne.

Det giver dig chance for assistance, såfremt du oplever problemer ved din ordre på ventilator til bil. Yderligere foreslåes det at køberen er hensynstagende til de mest essentielle betingelser der kan have indvirkning på bestillingen af ventilator til bil online, som eksempelvis hvilken bytteret internet webshoppen kører med.

På grund af dette er det ligeledes essesentielt, at man når som helst sikrer ens faktura e-mail, således man senere vil kunne bevidne købet af ventilator til bil, uagtet om man har handlet hos Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen eller Jem og Fix.

Jesper F gav 5 stjerner

Det var godt !

Maria Kristensen gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

Susanne Møller gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Mads gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

9 gode råd til internetshopping
1Leveringsdygtigheden er jo særdeles udslagsgivende såfremt vi mangler ordren om få sekunder, så med det formål er det fuldt ud på sin plads at man tjekker den anslåede leveringsdato for ventilator til bil. En stor portion online firmaer tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på en række varer, men vær obs på at det beroer på at bestillingen køres igennem inden et nøjagtigt klokkeslæt.
2Masser af internet foretagender frembyder nu til dags en række forskellige billige leveringsmodeller til ventilator til bil. En af de mest almindelige er i øjeblikket afhentningssteder, som gør det muligt at hente de købte produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er jo ret så bekvem, samt ofte desuden den prisbilligste slags levering.
3Generelt anbefaler vi at granske om e-firmaet er e-mærke godkendt, grundet at det generelt er en påvisning af at e-shoppen imødekommer de danske retningslinjer, udover at forretningen tit kigges til af jurister der er meget fortrolige de gældende love. Forud for at folk shopper billige ventilator til bil hos en online butik bør de faktisk tyde deres handelsaftale.
4Trustpilot fører til en del passelige chancer for at eksaminere mange tidligere køberes kritik og herved anbefaler vi, at du gransker online virksomhedens ratings før du bestiller billige ventilator til bil online. Facebook fremskaffer tillige visse troværdige genveje til at få indblik i internet shoppens troværdighed.
5Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er en del af et lovbud, som passer på køber overfor fup shops på nettet. Som et alternativ bør du overveje en afdragsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du agter at finansiere pengene over en periode.
6Inden folk bestiller billige ventilator til bil på en e-handler behøver man helt sikkert se på e-shoppens forretningsvilkår, men det er i mange tilfælde ikke specielt ophidsende. Foruden dette er det anbefalelsesværdigt at køber er vaks omkring de mest aktuelle vilkår der spiller ind i forbindelse med købet af billige ventilator til bil online, som for eksempel den ombytningsret e-forhandleren lover.
7Enkelte internet varehuse sikrer levering uden beregning på ventilator til bil, men i reglen gælder det kun hvis man bestiller for et bestemt beløb. I øvrigt skulle man foretrække den mindst kostelige leveringsløsning, der mange gange vil være at få fragtmanden til at bringe din bestilling til en pakkeshop. Fragttypen bliver i regelen ligeledes ekstremt let. Den billigste løsning til levering vil dog til enhver tid være selv at hente pakken.
8Den mest betalelige fragtmulighed vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, men det betinges af at du har bopæl nær netshoppens lager. Den løsning til levering er naturligvis temmelig betydningsfuld såfremt du absolut skal bruge ventilator til bil om et øjeblik. Alternativt så sikrer indtil flere online varehuse fragt uden omkostninger, men ofte kun når man bestiller for en bestemt sum.
9Det er efterhånden ret så praktisk for os alle at sammenligne priser online på billige ventilator til bil i blandt diverse netbutikker, og så lover de fleste internet selskaber i Danmark levering uden omkostninger. Det kan dog imidlertid være lukrativt at kigge forbi indtil flere online outlets efter rabat og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, således at du er tryg ved at skaffe sig den billigste pris.