Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder fremviser et enormt udvalg af produkter, og andre specialiserer sig i en specifik varetype. Du skal tænke på hvorvidt det er essentielt for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare ventilator til autocamper.
Hvis du skal have byggematerialerne med det samme eller bare gerne vil slippe for fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere varerne på egen hånd. Dette er særligt en mulighed ved de velkendte byggekæder.
Det er helt klart utrolig afgørende at vide, om det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du kigge hos de andre.
Du bør vide hvilke regler der gælder når du handler online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returret. Derfor skal man kende forretningens regler.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en stor portion spørgsmål. Derfor kan det overvejes at handle hos en netbutik, som kan give information omkring ventilator til autocamper.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige ventilator til autocamper fra webshop til webshop. Nogle tilbyder billige priser, hvorimod andre tilbyder et højt serviceniveau. Du bør gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder samler varer fra alle mulige leverandører, og derigennem kan du bestille fra et bredt sortiment af ventilator til autocamper online.
De udbredte byggecentre har butikker nær dig, og derfor har du tilbuddet om at bestille online og hente byggematerialerne på eget initiativ. I kraft af det kan man blive fri for fragtgebyret, samt sågar få fat i varerne med det samme.
De store byggecentre er udbredte og landskendte firmaer, som kan medvirke til øget tryghed når man handler online. Dette er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche ved ekstremt meget om det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Følgelig vil du modtage en høj grad af kompetent hjælp fra medarbejdere der er eksperter i netop ventilator til autocamper.
De fleste niche webshops er producenter af produkterne der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online kan du få en lavere pris.
De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche er opstartsvirksomheder, der oftest er dansk ejede, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte idet du handler ventilator til autocamper online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggecentre
ventilator til autocamper silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

ventilator til autocamper bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag over 1.000 kollegaer i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 kollegaer i de 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 ansatte i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

ventilator til autocamper jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

ventilator til autocamper harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 personer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 mennesker i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 kollegaer i deres 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du bør aldrig gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke beklædning som fx arbejdssko der sikrer dig mod hændelige ulykker. Det er klogt at du husker din sikkerhed i arbejdet, især hvis du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
2Det er muligt at spørge om hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det ydes forudsat at byggeprojektet er klimavenligt. Bidraget betinger at ombygningen har en positiv indvirkning på miljøet.
3Potentielt kan det vise sig meningsgivende at du har de fornødne byggematerialer tilgængelige på forhånd inden du iværksætter projektet. Du har god gavn af at lave en overskuelig liste hvor der bør fremgå hver eneste ting som er nødvendige, og som det næste efterse hver enkelt ting, så du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
4Godt forarbejde viser sig som nøglen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du bør nedskrive en effektiv dagsorden, der dikterer hvilke gøremål der skal udføres på hvilke dage, samt derudover en rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du laver din tidsplan.
5Der viser sig altid uforudsete hovedpiner når det handler om krævende opgaver, og på grund af det er det væsentligt at man har afsat nok tid i agendaen, som gør at man kan være ubekymret om at nå i mål med projektet.
6Forinden du påbegynder byggeprocessen kan det være vildt betydningsfuldt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde mange retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
7For byggeprojekter udenfor har vejret en fundamental rolle. Derfor skal du løbende tjekke meldingerne om vejret i tiden op til dit byggeprojekt, så du undgår at det uden du havde regnet med det begynder at vælte ned når du lige er midt i det store byggeprojekt.
8Man skal for alt i verden ikke gå ned på udstyr. Ofte vil det vise sig vigtigt at have grejet til rådighed forinden du begynder på byggeriet. I øvrigt er det afgørende at indkalkulere de medfølgende omkostninger i din økonomi.
9Det er anbefalelsesværdigt at indhente assistance til arbejdet, især hvis det er krævende byggeopgaver. Flere ting gør krav på flere end en enkelt person. I øvrigt vil det være mere produktivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
10Ofte vil det være fundamentalt at udfærdige en budgetoversigt for byggeriet, så man har kontrol over udgifterne. Det kan vise sig at være behjælpeligt at notere samtlige omkostninger, hvorefter man kunne notere den billigste pris på hver eneste af dem.
11Der findes endeløse hjælpeartikler og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube giver enorme mængder almennyttig viden, specielt hvis man benytter engelske ord i din søgning.
12Du kan overveje hvorvidt projektet kan klares alene, eller du alternativt skal anskaffe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af projektet. Ifald du ønsker assistance fra en fagmand vil det ofte være fornuftigt at indhente tilbud fra diverse foretagender.
De bedst anmeldte byggekæder
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er yderst betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % har givet toprating, og blot 4 % giver bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er kolossalt overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % giver 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er hamrende imponerende. Evalueringen grundlægges af 11.467 ratings, hvor hele 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er hamrende betryggende. Evalueringen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket jo er hamrende godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % giver maksimum point, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er bedst?

En stor portion online forhandlere giver til alt held en hel del forskellige billige løsninger til levering til ventilator til autocamper. En af de mest populære er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, som gør det muligt at hente bestillingen lige når det passer dig. Den er altså ualmindeligt nem, samt typisk ligeledes den billigste fragtmulighed.

Du burde også vælge at vælge at få leveret hjem til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Denne er tit en tak mere pebret, men også ualmindeligt let med ventilator til autocamper online. Den prisbilligste form for levering vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne, men den mulighed stiller krav om at du lever i kort afstand af internet virksomhedens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på ventilator til autocamper er jo usædvanlig central såfremt du står og skal bruge produkterne straks, og med det formål er det sandelig passende at du kontrollerer den forventede leveringsdato på ventilator til autocamper. De fleste webbutikker – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – stiller garanti om billig 1 hverdags levering på massevis af varer online, hvilket betinges af at der bestilles inden et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få varen på posthuset forinden lagerpersonalet tager hjem.

Nogle enkelte internet webshops lover fragt uden betaling på ventilator til autocamper online, men typisk er det forbeholdt når der erhverves for et fastsat beløb. Ellers bør man beslutte sig for den mest prisbevidste fragtform, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at køre din pakke til et afhentningssted.

Mange byggecentre foreslår afhentning hvor du bestiller billig ventilator til autocamper online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og Silvan. Byggemarkederne yder for eksempel click-and-collect på ventilator til autocamper i disse områder:

Randers, Frederiksværk, Glostrup, Lyngby, Ølstykke, Tilst, Holstebro, Brøndby, Holbæk, Varde, Dragør, Esbjerg, Farum, Værløse, Odder, Hillerød, Rudersdal, Odense, Skanderborg, Fredericia, Nærum, Rønne, Åbyhøj, Haderslev, Hjørring, Hørsholm, Viborg, Silkeborg, Jyllinge, Herlev, Roskilde, Aarhus, Middelfart, Ballerup, Frederiksberg, Søborg, Brønshøj, Helsingør, Aalborg, Virum, Køge, Struer, Vordingborg, Taastrup, Sønderborg, Skive, Allerød, Stenløse, Rødovre, Nyborg, Vallensbæk, Korsør, Gentofte, Gladsaxe, Birkerød, Albertslund, Hvidovre, Aabenraa, Herning, Brønderslev, Hedensted, Lillerød, Ringsted, Næstved, København, Lystrup, Valby, Kolding, Højbjerg, Nørresundby, Slagelse, Svendborg, Hobro, Solrød Strand, Greve, Vejle, Tårnby, Grenaa, Thisted, Hedehusene, Nykøbing Falster, Kokkedal, Horsens, Frederikshavn, Brabrand, Risskov, Charlottenlund, Vanløse, Frederikssund, Kalundborg, Haslev, Ikast, Nakskov, og Ishøj, .

Klik-og-hent af ventilator til autocamper er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Amager).

Når vi kigger i tallene står det markant, at internet shoppere tit søger efter for eksempel billig ventilator til autocamper og ventilator til autocamper tilbud. Man ser derudover jævnligt netshoppere søge efter fx ventilator til autocamper online, ventilator til autocamper priser og køb ventilator til autocamper, foruden de velkendte byggecentre som Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg.

Find den bedste pris på ventilator til autocamper

Det er efterhånden særdeles smertefrit for alle at sammenligne tilbud på billige ventilator til autocamper online i blandt forskellige e-butikker, og af den grund har massevis af online firmaer set sig tvunget til at nedbringe prisen på ventilator til autocamper betragteligt, og derudover love billig fragt.

Dog kan det trods alt vise sig gunstigt at prøve forskellige e-handler efter udsalg og tilbud på ventilator til autocamper online forinden du gennemfører dit køb, så du er usvigeligt sikker på at antage den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg.

Du må trods alt være så påpasselig, at i tilfælde af at en netshop reklamerer billige ventilator til autocamper online til salg for en pris som kan ses som overordentlig lav, kan det tit være et karakteristika der viser en bedragerisk e-butik. Betalinger med kort er ikke desto mindre en del af en orden, hvilket bistår os overfor uoprigtige online virksomheder.

Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du vælge en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, forudsat du agter at afdrage beløbet til ventilator til autocamper over en længere periode. Dette fås normalt ved nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de velkendte byggekæder som fx Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4 og Silvan.

Ved indkig i tendenserne fremstår det tydeligt, at internetbrugere typisk kigger efter blandt andet ventilator til autocamper priser og ventilator til autocamper tilbud. Derudover ser vi som regel netshoppere søge efter bl.a. ventilator til autocamper online, køb ventilator til autocamper og billig ventilator til autocamper.

Udforsk andre menneskers vurderinger

Trustpilot indebærer regulære stabile løsninger til at tolke en lang række nuværende køberes tanker og af den grund anbefales det, at du analyserer online forretningens anmeldelser forud for at du placerer din ordre på billige ventilator til autocamper online.

Facebook indebærer desuden tilpas tiltalende genveje til at få et kig ind i online shoppens kundetilfredshed. Her ses nogle shops på nettet hvor du kan meddele en vurdering af virksomhedens service, hvilket ligeledes må benyttes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen handler billige ventilator til autocamper online i en internet shop kan man for at være sikker tage stilling til netbutikkens forretningsvilkår, dog er det for det meste ikke videre interessant, især med de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg og Silvan.

Alternativet kunne derfor være at tjekke hvorvidt internet shoppen er tilsluttet e-mærket, fordi det generelt er et fingerpeg om at online forhandleren opretholder den officielle danske lovgivning, udover at virksomheden regelmæssigt evalueres af specialister der er meget bekendte med reglerne på området.

Det giver dig chance for support, såfremt du udsættes for udfordringer som følge af din shopping med ventilator til autocamper. Ligeledes er det fornuftigt at man er obs på de væsentligste vilkår der kan spille ind i forbindelse med købet af ventilator til autocamper online, som eksempelvis den byttepolitik netshoppen har.

Derfor er det ligeledes relevant, at man når som helst opbevarer ens købsbekræftelse, så man en anden gang vil kunne bevidne sin bestilling af ventilator til autocamper, ligegyldig om man har bestilt ved Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark eller XL-Byg.

Kirsten gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Peter gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Inger N gav 5 stjerner

Alt var i orden

Lone C gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

9 tips til køb på nettet
1Den billigste leveringsmodel vil til enhver tid være selv at hente varerne, men den mulighed står og falder med at du befinder dig i nærheden af internet virksomhedens bopæl. Den løsning til levering er naturligvis ret udslagsgivende i tilfælde af at vi absolut skal bruge ventilator til autocamper om få sekunder. Alternativt så lover indtil flere butikker på nettet billig levering, men tit kræves det at du bestiller for en konkret pris.
2Vi går generelt ind for at granske om e-butikken er e-mærke tilsluttet, eftersom det almindeligvis er en antydning af at internet shoppen anerkender de opstillede regler, udover at online butikken fra tid til anden evalueres af jurister som har den nødvendige knowhow om reglerne. Forud for at nogen handler billige ventilator til autocamper på en butik kunne man utvivlsomt få overblik over dens forretningsbetingelser.
3De fleste e-handler giver på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige former for levering til ventilator til autocamper. Den mest moderne er lige nu at få leveret til et udleveringssted, hvor du kan afhente din pakke når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er altså yderst simpel, og typisk tillige den billigste leveringsversion.
4Det er efterhånden yderst hensigtsmæssigt for almindelige dødelige at lave prissammenligning online på billige ventilator til autocamper fra forskellige internet varehuse, og til tak garanterer masser af forhandlere på nettet fragtfri levering. Det kan dog trods alt blive lønnende at efterprøve en række internet forhandlere efter udsalg og tilbud før du gennemfører din bestilling, så man er sikker på at skaffe sig den bedste pris.
5Trustpilot tilbyder visse gode genveje til at vurdere en længere række aktuelle konsumenters domme og derved er det smart, at du kigger nærmere på online virksomhedens ratings før du køber billige ventilator til autocamper online. Facebook fremskaffer også evigt gunstige chancer for at få en idé om internet virksomhedens troværdighed.
6Visse internet selskaber lover fragt uden gebyr på ventilator til autocamper, men oftest stiller det krav om at der handles for en konkret pris. Derudover må du beslutte sig for den mest billige fragtform, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted. Leveringsformen viser sig jævnligt til gengæld rigtig smertefri. Den prisbilligste fragtform vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv.
7Forinden folk køber billige ventilator til autocamper på en online butik bør man i og for sig tage stilling til forhandlerens handelsbetingelser, dog er det gerne et tidskrævende projekt. For øvrigt foreslår vi at du er hensynstagende til de mest vedkommende retningslinjer der har betydning for købet af billige ventilator til autocamper online, f.eks. den byttepolitik webbutikken garanterer.
8Leveringshastigheden er selvfølgelig ret vital forudsat du mangler produkterne om kort tid, og med det formål er det øjensynligt afgørende at vi checker den anslåede leveringsdato for ventilator til autocamper. En stor portion online outlets udlover billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit varenumre, men glem ikke at det står og falder med at ordren køres igennem forud for et aftalt klokkeslæt.
9Vi tilråder betalinger med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i en lovbestemmelse, som støtter dig overfor bedrageriske online firmaer. Som et alternativ burde du drage fordel af et tilbud fra fx ViaBill, når du tilstræber at betale pengene over en længere periode.