Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder tilbyder et stort udvalg, imens andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du skal vurdere om det er essentielt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover blot ventilator på stativ.
Såfremt du skal have byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kan du med fordel hente varerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed en mulighed i de gængse byggecentre.
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder når du shopper online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Af den grund skal man tjekke virksomhedens handelsbetingelser.
Det er helt klart meget relevant at se, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers bør du overveje at kigge andetsteds.
Der er variationer i salgspriserne på billige ventilator på stativ alt efter hvor du handler online. En del fokuserer på gode priser, imens andre satser på kompetent sparring. Du bør gennemtænke hvad du vil prioritere.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med massevis af spørgsmål. Dermed bør du vælge en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt information omkring ventilator på stativ.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder finder du nær dig, og derigennem har mange chancen for at handle online og transportere produkterne personligt. Derved har du mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, og sågar skaffe produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte forretninger, hvilket kan bidrage til ubekymrethed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De kendte byggemarkeder sælger varer fra talrige leverandører, hvorfor du kan bestille fra et bredt sortiment af ventilator på stativ online.

Nichewebshop

Diverse nichefokuserede netbutikker er opstartsvirksomheder, der tit er dansk ejede, eventuelt endda lokalt nær dig. Disse bidrager du til når du handler ventilator på stativ online på deres side.
Mange nicheforhandlere producerer selv varerne der sælges i de store byggecentre. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du muligvis få en lavere pris.
En masse specialiserede netshops har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Således vil du opleve endnu mere begavet vejledning fra nogle med ekspertviden i netop ventilator på stativ.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
ventilator på stativ jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 medarbejdere i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

ventilator på stativ bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

ventilator på stativ harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 kollegaer i kædens 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i kædens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

ventilator på stativ silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan vise sig at være godt at sikre sig en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig ved større arbejdsopgaver. Krævende byggeprojekter kræver flere end en enkelt person. Samtidig bliver det hurtigere og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
2For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Således bør du løbende tjekke vejrmeldingerne i dagene op til projektets begyndelse, så du slipper for at det pludselig begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du arbejder hårdt på dit komplicerede projekt.
3Inden du optager byggeprocessen kan det blive yderst fornuftigt at sikre sig, at det du vil lave ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde gældende love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
4Der viser sig typisk uforudsigelige problematikker ved svære opgaver, og ergo viser det sig meningsfuldt at der er afsat betragtelig tid i køreplanen, som vil medvirke til at man kan være sikker på at kunne få det færdiggjort.
5Planlægning bliver vejen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du skal lave en gennemarbejdet arbejdsplan, der fortæller hvilke opgaver der skal udføres hvornår, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret i udarbejdelsen af din handlingsplan.
6Du skal ikke forsømme sikkerheden, så husk beskyttelse som fx hoved- og fodbeklædning som hjælp imod mulige uheld. Det er essentielt med fokus på din sikkerhed i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke køber hjælp fra en fagmand.
7Ofte vil det vise sig fundamentalt at have en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har et overblik over økonomien. Det må være en fordel at nedfærdige hver enkelt udgift, hvorefter man kan indsamle omkostningen ved hver enkelt.
8Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt projektet kan klares alene, eller du burde sikre dig hjælp fra en fagperson til afslutningen af det. Forudsat at du får hjælp fra en fagperson vil det typisk være en god idé at søge priser fra flere foretagender.
9Du bør for alt i verden ikke mangle arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være fordelagtigt at du har værktøjet til disposition forinden du begynder på byggeprocessen. Det er derudover afgørende at indkalkulere de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeriet.
10Det viser sig værdifuldt at du har de nødvendige byggematerialer indkøbt før du begynder dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne sammenfatte en simpel indkøbsliste hvoraf der fremgår alt der er nødvendige, og som det næste granske materialerne, hvormed du føler dig tryg ved at du har det hele.
11Det er muligt at hente støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås såfremt byggeriet er klimavenligt. Modtagelsen af støtte forudsætter altså at byggeriet har positiv indfyldelse på naturen.
12Der kan findes rigelige mængder af artikler og videoer online som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube yder assistance med enorme mængder brugbar oplysning, specielt såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
Danskernes favorit byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er utrolig flot. Ratingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er temmelig beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % giver maksimum point, og alene 2 % giver bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som altså er temmelig betryggende. Karakteren grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er fantastisk flot. Scoren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er hamrende imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

Mange online forhandlere giver i dag diverse forskellige billige fragttyper til ventilator på stativ. Den mest populære er p.t. udleveringssteder, som gør det muligt at hente dine produkter når det passer dig. Leveringstypen er altså yderst nem, samt endda tillige den mest betalelige mulighed for levering.

Du bør omvendt beslutte dig for at få produkterne leveret til din bolig eller til hvor du arbejder. Fragttypen er mange gange en lille smule mindre billig, men desuden virkelig smart for ventilator på stativ online. Den mest prisbevidste mulighed for fragt er uden tvivl at du selv henter ordren, men dette betinges af at du er tæt på online webshoppens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Fragtperioden på ventilator på stativ kan være særdeles central forudsat man absolut skal bruge varen om et øjeblik, og med det formål er det særdeles væsentligt at man kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved ventilator på stativ. En masse online forretninger – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – præsterer billig levering på næste hverdag på de fleste varenumre online, som dog beroer på at bestillingen placeres forud for et angivent klokkeslæt, således at de kan nå at få produkterne sendt afsted før de pakkeansatte har fri.

Nogle få online firmaer sikrer fragt uden betaling på ventilator på stativ online, men i reglen kun når man aftager for en fastsat pris. I øvrigt bør man overveje den mest prisbevidste type af levering, der i mange tilfælde vil blive at få bragt pakken til et udleveringssted.

Adskillige netbutikker yder klik-og-hent hvor du handler billig ventilator på stativ hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Stark. Byggecentrene tilbyder for eksempel klik-og-hent på ventilator på stativ i disse områder:

Ølstykke, Vejle, Højbjerg, Vallensbæk, Varde, Herning, Brabrand, Randers, Rønne, Åbyhøj, Skive, Aalborg, Horsens, Odense, Struer, Ballerup, Hørsholm, Holbæk, Viborg, Frederikshavn, Hvidovre, Aarhus, Aabenraa, Korsør, Gladsaxe, Lillerød, Vordingborg, Brønderslev, Nakskov, Charlottenlund, Hjørring, Virum, Frederikssund, Ishøj, Vanløse, Helsingør, Nærum, Sønderborg, Herlev, Lyngby, Greve, Tilst, Rudersdal, Albertslund, Hedehusene, Middelfart, Svendborg, Hedensted, Gentofte, Haderslev, Frederiksværk, Nyborg, Værløse, Glostrup, Rødovre, Jyllinge, Slagelse, Brøndby, Hillerød, København, Taastrup, Brønshøj, Farum, Esbjerg, Køge, Risskov, Haslev, Solrød Strand, Nørresundby, Odder, Næstved, Frederiksberg, Valby, Tårnby, Grenaa, Nykøbing Falster, Søborg, Silkeborg, Kokkedal, Holstebro, Kalundborg, Stenløse, Ringsted, Skanderborg, Birkerød, Dragør, Ikast, Hobro, Allerød, Thisted, Roskilde, Lystrup, Kolding, og Fredericia, .

Click-and-collect for ventilator på stativ er muligt i alle dele af Danmark: Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark), Sjælland (Lolland, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Amager, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når vi kigger i tallene er det markant, at internetbrugere typisk kigger efter bl.a. ventilator på stativ priser og ventilator på stativ online. Foruden dette oplever vi ofte folk efterspørge blandt andet ventilator på stativ tilbud, billig ventilator på stativ samt køb ventilator på stativ, plus de udbredte byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4 og Silvan.

Rabat på ventilator på stativ

Det er jo efterhånden meget fleksibelt for almindelige mennesker at finde frem til tilbud på billige ventilator på stativ online i blandt diverse internet webshops, og så har de fleste forhandlere på nettet været presset til at at sænke priserne på ventilator på stativ eftertrykkeligt, og derudover frembyde levering uden beregning.

Det kan stadigvæk blive rentabelt at granske nogle internet foretagender efter billige priser på ventilator på stativ online forinden du gennemfører dit køb, sådan at man er sikker på at skaffe sig den bedste pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

Man skal bare ikke undervurdere, at i tilfælde af at en shop på nettet reklamerer billige ventilator på stativ online på tilbud til en pris som virker ekstraordinært favorabel, så kan det ofte være en indikation på en uærlig e-forhandler. Kortbestillinger er dog inkluderet i Indsigelsesordningen, hvilket redder dig som kunde overfor falske forretninger på nettet.

Generelt foreslår vi betalinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du bruge et tilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil honorere omkostningerne til ventilator på stativ over en længere periode. Det foreslåes normalt ved specialiserede webshops, men ikke de udbredte byggecentre som for eksempel Stark, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når man kigger i data står det tydeligt, at netshoppere ofte leder efter fx ventilator på stativ priser og køb ventilator på stativ. Derudover ser vi ofte online shoppere søge fx billig ventilator på stativ, ventilator på stativ online samt ventilator på stativ tilbud.

Se nærmere på nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot forærer dig stort set fortræffelige løsninger til at kortlægge diverse aktuelle køberes erfaringer og derfor er det en hjælp, at du analyserer internet firmaets vurderinger før du lægger din bestilling på billige ventilator på stativ online.

Facebook leverer på samme måde tilpas pæne genveje til at få kendskab til internet webshoppens kundetilfredshed. I øvrigt ser vi faktisk firmaer på nettet som giver folk mulighed for at formulere en omtale af deres købsoplevelse, som også bør bruges til at fornemme kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen handler billige ventilator på stativ online i en internet butik kan man i virkeligheden læse shoppens handelsvilkår, men det er oftest ikke videre interessant, især med de velkendte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark, Harald Nyborg og Silvan.

Alternativet er at bemærke hvorvidt online forhandleren er e-mærke godkendt, grundet at det burde være en indikation om at online shoppen overholder de danske love, samt at internet webshoppen tit vurderes af fagmænd der kender til reglementet på området.

Derudover giver det dig mulighed for at blive assisteret, når du får problemer i processen med dit indkøb af ventilator på stativ. For øvrigt går vi ind for at køber er påpasselig med de vigtigste vilkår der gælder for bestillingen af ventilator på stativ online, for eksempel den bytteret online butikken anvender.

På grund af dette er det i øvrigt afgørende, at man altid beholder ens kvittering, således man senere vil kunne eftervise sit køb af ventilator på stativ, uagtet om man har handlet ved Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen eller Stark.

Hans V gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Hans R gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Christian gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Hans Jørgensen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

9 gode råd til din online shopping
1En række netbutikker sikrer levering uden beregning på ventilator på stativ, men i mange tilfælde under forudsætning af at der købes for en bestemt sum. Derudover kunne du beslutte sig for den mest betalelige fragttype, der ofte er at få fragtmanden til at køre ordren til et afhentningssted. Fragttypen viser sig for det meste lige så vel ret praktisk. Den mindst kostelige fragtmulighed er dog at du selv henter produkterne.
2Forinden nogen køber billige ventilator på stativ hos en e-shop kunne man uden tvivl tyde shoppens forretningsaftale, det er dog mange gange ikke videre spændende. Udover dette tilrådes det at kunden er opmærksom på de vigtigste vilkår der har betydning for købet af billige ventilator på stativ online, som fx den ombytningsret e-firmaet har.
3Temmelig mange online forhandlere giver i vore dage et hav af forskellige billige leveringsmåder til ventilator på stativ. En favorit iblandt mange er i dag levering til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente varerne den dag der passer dig. Denne er jo usædvanlig bekvem, samt tit ydermere den mest prisbevidste leveringsmetode.
4Vi tilråder generelt at kigge om e-forretningen er e-mærket medlem, da det længe har været en antydning af at online virksomheden efterkommer de danske retningslinjer, og at virksomheden rutinemæssigt tilses af eksperter der er meget bekendte med de gældende bestemmelser. Inden folk shopper billige ventilator på stativ hos en internet virksomhed kan de egentlig få overblik over butikkens forretningsaftale.
5Vi slår generelt et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af Indsigelsesordningen, der hjælper os imod fup internet forhandlere. Alternativt burde du drage fordel af en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du vil betale betalingen over flere uger.
6Trustpilot frembringer evigt fine muligheder for at gennemgå en stor gruppe forhenværende konsumenters opfattelser og derfor er det klogt, at du gransker internet forretningens bedømmelser inden du køber billige ventilator på stativ online. Facebook frembringer lige så vel ultra strålende løsninger til at få indsigt i internet selskabets popularitet.
7Det er jo efterhånden rigtig praktisk for os alle at finde information om priser online på billige ventilator på stativ på flere internet outlets, og herved lover masser af internet forhandlere fragt uden omkostninger. Derfor kan det til hver en tid være nyttigt at undersøge visse shops på nettet efter tilbud forinden du færdiggør din shopping, sådan at man er sikker på at få fat i den skarpeste pris.
8Antal dages levering er super aktuel hvis man har brug for varerne nu og her, og af den grund er det forholdsvis passende at du checker tidshorisonten for levering for ventilator på stativ. En hel del internet virksomheder garanterer billig 1 dags fragt på en lang række af deres produkter, men vær obs på at det er regnet ud fra at du når at bestille inden et angivent tidspunkt.
9Den mest betalelige type af levering er uden tvivl at hente pakken selv, som dog står og falder med at du er i nærheden af internet selskabets arbejdslager. Den leveringsform kan i nogle tilfælde være ret væsentlig ifald man har behov for ventilator på stativ om få sekunder. Alternativt så garanterer en hel del webshops gratis fragt, men ofte er det forudsat at man shopper for en bestemt pris.