Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du står og skal bruge varerne med det samme eller blot gerne vil slippe for fragtomkostningen, så kan du tænke over at hente produkterne på egen hånd. Dette er først og fremmest et alternativ ved de gængse byggekæder.
Det er selvfølgelig super vigtigt at tjekke, om de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Flere byggekæder tilbyder et enormt produktsortiment, imens andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan overveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, udover blot ventilator på solceller.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige ventilator på solceller fra netbutik til netbutik. Enkelte har billige priser, imens nogle vil have faglig sparring. Du skal vide hvad du vurderer er vigtigst.
For en del er byggeprojekter forbundet med alverdens spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at vælge et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt hjælp og vejledning omkring ventilator på solceller.
Du skal vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Du bør derfor undersøge byggemarkedets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder tilbyder produkter fra flere nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af ventilator på solceller online.
De store byggecentre er etablerede og velkendte butikker, som kan bidrage til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det kan du se en fordel i.
De store byggecentre findes i hele landet, og som følge af det har man tilbuddet om at bestille online og køre byggematerialerne på egen hånd. Derved er der mulighed for at slippe for fragtomkostningen, samt endda få fat i produkterne nu og her.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker har ekstremt meget forstand på deres produkter, idet de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem bør du modtage super kompetent hjælp fra personale som er specialister i netop ventilator på solceller.
Størstedelen af niche webshops styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online kan du få en billigere pris.
Størstedelen af nichefokuserede webshops er opstartsfirmaer, der typisk drives i Danmark, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Disse støtter du når du handler ventilator på solceller online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 personer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 kollegaer i selskabets 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag mere end 100 ansatte i virksomhedens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

ventilator på solceller harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 mennesker i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

ventilator på solceller silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 medarbejdere i kædens 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

ventilator på solceller jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af over 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

ventilator på solceller bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 personer i deres 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du må ikke se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj herunder sko og hjelm som beskytter dig mod hændelige ulykker. Det er afgørende med fokus på sikkerheden i byggeprocessen, især hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
2Det bliver meningsgivende at have de nødvendige materialer parat forinden du starter håndværket. Du vil med fordel kunne notere en simpel liste med de materialer du skal bruge, og dernæst gennemgå hver eneste ting, med øje for at du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
3Der kommer typisk overraskende problematikker når det gælder krævende projekter, og af den grund viser det sig betydningsfuldt at der afsættes betragtelig plads i køreplanen, som vil medvirke til at man er sikker på at kunne få det færdiggjort.
4Man kan spørge om et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes når byggeprojektet hjælper miljøet. Den økonomiske støtte beroer altså på at renoveringen har betydning for naturen.
5Længe før du indleder byggeriet må det være ultra betydningsfuldt at være sikker på, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig mange retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
6Godt forarbejde er kilden til at komme i mål med byggeprocessen. Du må nedskrive en struktureret plan, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, og en tilhørende nummerorden. Husk at være konkret idet du laver køreplanen.
7Det kan overvejes at spørge om assistance til arbejdet, hovedsageligt hvis det er omfangsrige byggeopgaver. Enkelte byggerier kræver flere mennesker. Ydermere bliver det hurtigere og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
8Det kan give mening at overveje hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt burde anskaffe assistance fra en fagmand til områder af projektet. Når du benytter assistance fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at hente priser fra en håndfuld håndværkere.
9For udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Af den grund må du jævnligt holde øje med vejrprognosen lige før byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag går i gang med at vælte ned absolut lige når du er i fuld gang med det ellers velplanlagte projekt.
10Der findes vældig mange instruktioner og videoer på nettet som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube giver ekstremt meget konstruktiv information, specielt forudsat at du bruger den engelske version.
11Typisk vil det være afgørende at udarbejde et regnskab for dit byggeri, så du har styr på den økonomiske del. Det kan blive rationelt at dokumentere hver enkelt udgift, hvorefter man bør undersøge ens købspris for dem slavisk.
12Du vil aldrig nogensinde stå uden det nødvendige grej. Tit vil det være fornuftigt at have udstyret tilgængeligt forinden du påbegynder arbejdet. Det er derudover en fordel at medtage de tilhørende udgifter i budgettet for byggeriet.
De mest populære byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er rigtig betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og blot 2 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er meget overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er yderst overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er enormt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er meget imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % giver maksimum point, og kun 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken mulighed for fragt er smartest?

En masse online butikker frembyder i vore dage alverdens billige former for fragt til ventilator på solceller. Førstevalget hos mange er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er altså ret så praktisk, og tit tillige den billigste leveringsløsning.

Du bør lige så vel udse dig at vælge levering til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Muligheden viser sig undertiden en tak mere omkostningsfuld, men endvidere meget simpel ift. ventilator på solceller online. Den mest letkøbte leveringsversion vil dog altid være at du selv henter varerne, hvilket dog forudsætter at du fysisk befinder dig tæt på internet forhandlerens butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på ventilator på solceller er jo ultra afgørende forudsat man behøver din pakke om et øjeblik, så med det formål er det nemlig væsentligt at du dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt ved ventilator på solceller. De fleste internet selskaber – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – reklamerer med billig levering på næste hverdag på deres primære produkter online, men som ikke desto mindre er afhængig af at ordren køres igennem før et besluttet klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få varen på posthuset forud for at medarbejderne drager hjemad.

Nogle få shops på nettet sikrer gebyrfri levering på ventilator på solceller online, men typisk er det under forudsætning af at du shopper for et bestemt beløb. I øvrigt kunne du snuppe den mest billige form for levering, som mange gange er at få fragtmanden til at levere produkterne til et afhentningssted.

En stor portion byggemarkedskæder yder afhentning hvor du bestiller billig ventilator på solceller derhjemme men selv henter i byggemarkedet. For eksempel 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg. Byggemarkederne tilbyder fx click-and-collect på ventilator på solceller i følgende byer:

Fredericia, Holstebro, Vanløse, Herlev, Værløse, Hørsholm, Stenløse, Solrød Strand, Haslev, Lyngby, Lillerød, Aarhus, Lystrup, Grenaa, Herning, Vallensbæk, Brønshøj, Horsens, Jyllinge, Køge, Farum, Greve, Viborg, Struer, Brønderslev, Ikast, Frederiksberg, Randers, Odder, Silkeborg, Rudersdal, Valby, Skive, Roskilde, Vejle, Skanderborg, Svendborg, Ringsted, Hillerød, Ballerup, Nakskov, Søborg, Ølstykke, Slagelse, Esbjerg, Taastrup, Frederikssund, Højbjerg, Nyborg, Kalundborg, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Risskov, Sønderborg, Kokkedal, Næstved, København, Helsingør, Brabrand, Åbyhøj, Rødovre, Albertslund, Holbæk, Gladsaxe, Middelfart, Brøndby, Vordingborg, Frederiksværk, Charlottenlund, Ishøj, Varde, Glostrup, Tilst, Nærum, Thisted, Hvidovre, Odense, Nørresundby, Allerød, Hedehusene, Rønne, Korsør, Hobro, Haderslev, Hedensted, Hjørring, Tårnby, Birkerød, Aabenraa, Gentofte, Dragør, Aalborg, Virum, og Kolding, .

Klik-og-hent ift. ventilator på solceller er muligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Bornholm), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland).

Når man ser på tallene fremstår det tydeligt, at online shoppere jævnligt efterspørger for eksempel ventilator på solceller tilbud og ventilator på solceller online. Man ser derudover som regel mennesker kigge efter fx køb ventilator på solceller, billig ventilator på solceller samt ventilator på solceller priser, foruden de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Bygma, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Davidsen.

Gode tilbud på ventilator på solceller

Det er jo rigtig praktisk for enhver at sammenholde priser på billige ventilator på solceller online i blandt forskellige netbutikker, og for det har en hel del netshops været presset til at at reducere udsalgspriserne på ventilator på solceller eftertrykkeligt, og endda præstere levering uden omkostninger.

Derfor kan det immervæk vise sig rentabelt at analysere nogle enkelte e-shops efter billige priser på ventilator på solceller online før du placerer ordren, sådan at du er sikret at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggekæder som Silvan, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Bauhaus.

Du må alligevel være årvågen med, at ifald en e-handler sælger billige ventilator på solceller online til salg for en salgspris der kan virke enormt billig, så kunne det for det meste være en indikation på en svindel online butik. Køb med betalingskort er trods alt dækket ind under et reglement, der dækker dig som kunde overfor svindlende netbutikker.

Vi anbefaler kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du benytte en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du vil dække prisen på ventilator på solceller over en længere periode. Dette foreslåes normalt ved niche webshops, men sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 og Silvan.

Når der ses på statistikkerne bliver det markant, at folk ofte søger efter eksempelvis billig ventilator på solceller og ventilator på solceller priser. Vi ser derudover mange gange internet shoppere søge efter fx ventilator på solceller tilbud, ventilator på solceller online og køb ventilator på solceller.

Tjek tidligere køberes anmeldelser

Trustpilot medfører faktisk gode chancer for at beskue en lang række andre konsumenters synspunkter og af den grund tilrådes det, at du evaluerer online butikkens vurderinger før du færdiggør din shopping med billige ventilator på solceller online.

Facebook fremskaffer ydermere rigtig gunstige genveje til at få indtryk af e-butikkens kundefokus. Her er der en del online webshops hvor man kan registrere en kritik af ordreforløbet, som på samme måde burde anvendes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen køber billige ventilator på solceller online hos en webshop behøver man ideelt set tyde e-butikkens forretningsaftale, men det er naturligvis ikke særlig interessant, i særdeleshed ved de store byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

Et alternativt forslag kunne være at granske om online virksomheden er verificeret af e-mærket, da det typisk er et fingerpeg om at webshoppen efterlever den officielle danske lovgivning, og at webbutikken nu og da undersøges af fagfolk der er meget bekendte med de gældende love.

Derudover tilbydes du mulighed for hjælpende service, ifald du oplever problemer i processen med dit indkøb af ventilator på solceller. Ligeså er det godt at køberen er oppe på mærkerne omkring de vigtigste bestemmelser der gælder for bestillingen af ventilator på solceller online, til eksempel den byttepolitik netshoppen har.

I den sammenhæng er det tilmed essesentielt, at man stadig bibeholder ens kvitteringsmail, således man senere vil kunne bevise købet af ventilator på solceller, hvad end man handler ved XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg eller Stark.

Henrik gav 5 stjerner

Fremragende!

Charlotte gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

Susanne gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Kirsten Kristensen gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

9 gode råd til online indkøb
1Nogle enkelte internet foretagender lover fragt uden betaling på ventilator på solceller, men oftest påkræves det at der aftages for en fastsat pris. Som alternativ kunne du foretrække den mest prisbevidste fragttype, hvilket ofte vil være at få fragtmanden til at levere din ordre til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver jævnligt samtidig ualmindeligt fleksibel. Den prisbilligste leveringsløsning er utvivlsomt at hente ordren selv.
2Trustpilot frembringer adskillige fine genveje til at tyde ganske mange nuværende konsumenters bedømmelser og derfor rekommanderer vi, at du efterforsker e-handlens ratings inden du køber billige ventilator på solceller online. Facebook resulterer i lige så vel en lang række belejlige metoder til at få indsigt i e-forhandlerens popularitet.
3Mange internet handler tilbyder i øjeblikket diverse forskellige billige leveringstyper til ventilator på solceller. En af favoritterne er for nærværende at afsende til en pakkeshop, som gør at du kan hente de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er nemlig rigtig gnidningsløs, samt mange gange ydermere den prisbilligste metode til levering.
4Generelt foreslår vi at se om e-forretningen er e-mærket, fordi det kan være en antydning af at internet butikken efterkommer de danske regler, tillige med at hjemmesiden en gang i mellem føres tilsyn med af jurister som er indført i vilkårene. Inden folk shopper billige ventilator på solceller på en online virksomhed bør de sådan set sætte sig ind i deres regler.
5Det har vist sig at være særligt ukompliceret for os alle at finde tilbud online på billige ventilator på solceller fra flere internet firmaer i Danmark, og på grund af dette frembyder massevis af internet outlets gebyrfri levering. Dog kan det imidlertid vise sig tiden værd at studere nogle forskellige internet selskaber efter udsalg og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, så man er skudsikker på at få den billigste pris.
6Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er omfavnet af en bestemmelse, som assisterer en imod bedrageriske internet virksomheder. Som et alternativ burde du drage nytte af en afdragsordning fra fx ViaBill, såfremt du higer efter at betale omkostningerne i flere bidder.
7Leveringshastigheden er selvfølgelig virkelig betydningsfuld forudsat du mangler dine nye varer om kort tid, så derfor er det utvivlsomt fornuftigt at du studerer leveringstidspunktet på ventilator på solceller. En lang række internet outlets tilbyder billig 1 hverdags levering på en lang række varer, men vær opmærksom på at det regnes ud fra at ordren indsendes før et bestemt tidspunkt.
8Den prisbilligste form for levering er dog selv at hente pakken, men dette afhænger af at du befinder dig tæt på internet butikkens tilholdssted. Den leveringsmulighed er usædvanlig relevant ifald man skal bruge ventilator på solceller straks. Alternativt så præsterer indtil flere internet varehuse levering uden betaling, men tit gælder det kun hvis der handles for et præcist beløb.
9Før nogen bestiller billige ventilator på solceller på en netbutik behøver de når alt kommer til alt sætte sig ind i dens handelsaftale, det er dog naturligvis ikke videre interessant. Tillige foreslår vi at kunden er opmærksom på de mest betydningsfulde reglementer der kan have indflydelse på købet af billige ventilator på solceller online, som fx den returrettighed internet butikken bruger.