Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis meget relevant at undersøge, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke må du kigge andetsteds.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige ventilator på fod hos de forskellige online byggekæder. En del satser på de bedste priser, imens andre fokuserer på faglig sparring. Du skal bestemme hvad du foretrækker.
Flere byggekæder fremviser et stort sortiment, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du bør beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden blot ventilator på fod.
Hvis du skal have byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at undgå fragtgebyret, så kunne du overveje at fragte varerne selv. Det er i høj grad muligt ved de udbredte byggekæder.
Du bør have fokus på hvilke regler der gælder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Du bør derfor kende forretningens regningslinjer.
For mange er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at shoppe hos en webshop, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring ventilator på fod.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og derfor har mange tilbuddet om at bestille online og køre produkterne selv. Herigennem har man mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, og sågar få fat i varerne hurtigere.
De kendte byggecentre køber varer fra flere producenter, hvorfor du kan bestille fra et bredt udvalg af ventilator på fod online.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede forretninger, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker er producenter af produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte fra de nichefokuserede netbutikker online vil du få et ekstra godt tilbud.
Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er specialister i deres online produktkategori, da de fokuserer specifikt på disse varer. Af den grund er det forventeligt at du får mere indsigtsfuld vejledning fra folk med ekspertviden i netop ventilator på fod.
Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe idet du køber ventilator på fod online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggecentre
ventilator på fod silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af over 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 ansatte i virksomhedens 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 mennesker i kædens 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

ventilator på fod bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af i nærheden af 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 kollegaer i deres 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

ventilator på fod jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag over 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

ventilator på fod harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag over 2.000 mennesker i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig at være essentielt at have et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du har styr på omkostningerne. Det vil blive økonomisk at nedfærdige alle udgiftsposter, og efterfølgende søge sig frem til ens udgift ved dem enkeltvis.
2I nogle tilfælde kan man hente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde hvor byggeprojektet er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte betinger at byggeriet influerer positivt på naturen.
3Ved projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. På grund af dette kan du jævnligt tage et kig på vejrprognosen lige før byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden varsel går i gang med at regne når du lige er startet på dit krævende byggeprojekt.
4Der viser sig altid pludselige vanskeligheder ved avancerede projekter, og altså kan det vise sig væsentligt at der afsættes en god portion tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man kan være sikker på at komme i mål.
5Forud for at du indleder arbejdet må det være vildt essentielt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter din boligtype vil der vise sig forskellige love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Der ligger vældig mange instruktioner og videoer via nettet som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube faciliterer ekstremt meget gavnlig information, i særlig grad forudsat at du kigger på engelsk.
7Det bliver fundamentalt at have de nødvendige bygningsmaterialer klar til brug forinden du går i gang med dit byggeprojekt. Du kan med fordel udfærdige en hurtig indkøbsliste indeholdende alt det du skal bruge, og derefter tjekke hver eneste ting, hvormed du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
8Det bør overvejes at få hjælp til byggearbejdet, i særdeleshed når det er omfattende byggeprojekter. Større opgaver gør krav på flere folk. Endvidere bør det blive mere produktivt og mere minderigt når man er flere om det.
9Du skal på ingen måde undlade at tage højde for sikkerheden, så husk arbejdstøj herunder sikkerhedshjelm der hjælper dig med henblik på potentielle risici. Det er klogt at have styr på dit velbefindende i byggeprojektet, i særdeleshed hvis du ikke har hjælp fra en ekspert.
10Forberedelse vedbliver at være nøglen til at lykkes med byggeriet. Du bør have en klar agenda, som fortæller hvilke opgaver du vil klø på med på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du nedskriver din arbejdsplan.
11Man bør for alt i verden ikke gå ned på værktøj. Tit kan det vise sig betydningsfuldt at have værktøjet disponibelt når du iværksætter byggeprojektet. Husk også at indkalkulere de her omkostninger i økonomien.
12Du kan tænke over om projektet kan klares alene, eller du med fordel kan investere i eksperthjælp til dele af projektet. Såfremt du henter assistance fra en professionel er det en god idé at indhente prisoverslag fra diverse håndværkere.
De mest populære byggekæder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er hamrende betryggende. Karakteren er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ualmindeligt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er utrolig betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er usædvanligt betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

Adskillige internet webshops frembyder efterhånden diverse billige leveringsmetoder til ventilator på fod. En favorit er for nærværende levering til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de bestilte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er nemlig virkelig ukompliceret, og oftest derudover den mest letkøbte metode til levering.

Du bør alternativt tænke over at vælge levering til dit hus eller til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden er som oftest en tand dyrere, men lige så vel særdeles fleksibel med ventilator på fod online. Den prisbilligste leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, men den løsning afhænger af at du er nær e-shoppens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på ventilator på fod er rigtig udslagsgivende i tilfælde af at du behøver din ordre om kort tid, så herved er det ret så aktuelt at du efterser leveringstidspunktet på ventilator på fod. En stor portion online varehuse – for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – lover billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres varenumre online, men som imidlertid betinges af at ordren indsendes inden et konkret klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få pakken ordnet forinden logistikmedarbejderne drager hjemad.

Nogle få e-butikker sikrer fragt uden gebyr på ventilator på fod online, men i de fleste tilfælde kun såfremt du køber for en konkret pris. Som alternativ kunne du vælge den mest prisbevidste fragtform, som i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et afhentningssted.

Masser af netbutikker giver click-and-collect hvor du køber billig ventilator på fod online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg og Stark. Byggekæderne tildeler bl.a. afhentning af ventilator på fod i disse områder:

Fredericia, Helsingør, Charlottenlund, Ringsted, Dragør, Hjørring, Thisted, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Esbjerg, Svendborg, Hobro, Lystrup, Herning, Hvidovre, Hillerød, Frederiksværk, Brønderslev, København, Taastrup, Skanderborg, Vanløse, Lyngby, Randers, Skive, Aabenraa, Silkeborg, Vallensbæk, Brønshøj, Ishøj, Køge, Haderslev, Risskov, Virum, Frederiksberg, Tilst, Ølstykke, Nærum, Rødovre, Holbæk, Herlev, Haslev, Gentofte, Hedensted, Brabrand, Højbjerg, Rønne, Valby, Frederikshavn, Kalundborg, Ikast, Farum, Slagelse, Lillerød, Viborg, Sønderborg, Rudersdal, Næstved, Solrød Strand, Albertslund, Horsens, Nyborg, Nakskov, Korsør, Nørresundby, Vejle, Brøndby, Birkerød, Hedehusene, Tårnby, Odder, Søborg, Glostrup, Aalborg, Odense, Hørsholm, Roskilde, Stenløse, Grenaa, Åbyhøj, Holstebro, Varde, Frederikssund, Ballerup, Kolding, Vordingborg, Jyllinge, Allerød, Kokkedal, Aarhus, Struer, Middelfart, Værløse, og Greve, .

Klik-og-hent af ventilator på fod er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Falster, Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Midtsjælland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn) og Jylland (Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland).

Når vi ser på tendenserne er det markant, at mennesker typisk søger efter eksempelvis ventilator på fod online og billig ventilator på fod. Man ser derudover mange gange folk efterspørge eksempelvis ventilator på fod priser, køb ventilator på fod og ventilator på fod tilbud, foruden de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark, Silvan, XL-Byg og Jem og Fix.

Bedste tilbud på ventilator på fod

Det har vist sig at være særdeles let for forbrugerne at finde frem til tilbud på billige ventilator på fod online hos forskellige e-shops, og så har adskillige internet butikker ikke kunne lade være med at sænke priserne på ventilator på fod eftertrykkeligt, og i øvrigt frembyde gebyrfri levering.

Derfor kan det ikke desto mindre blive lukrativt at analysere visse netbutikker efter tilbud og rabatter på ventilator på fod online før du gennemfører dit køb, således at man er garanteret at indhente den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggecentre som Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og 10-4.

Du skal bare være årvågen med, at hvis en e-butik sælger billige ventilator på fod online til salg for en tilbudspris som kan virke ekstraordinært billig, så kunne det ofte være et symbol på en uærlig internet webshop. Kortbestillinger er på den anden side inkluderet i et regelsæt, hvilket sikrer dig som køber overfor uægte shops på nettet.

Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Som alternativ bør du overveje et tilbud som f.eks. ViaBill, hvis du ser en fordel i at godtgøre omkostningerne til ventilator på fod over et længere tidsrum. Dette fås normalt i specialiserede webshops, i modsætning til de udbredte byggekæder som for eksempel Bygma, Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen.

Når man kigger i søgedata står det klart, at internet shoppere tit kigger efter blandt andet ventilator på fod priser og ventilator på fod online. Vi ser derudover typisk mennesker efterspørge eksempelvis køb ventilator på fod, ventilator på fod tilbud og billig ventilator på fod.

Udforsk eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot forærer dig visse fortræffelige chancer for at eftergå en stor gruppe aktuelle forbrugeres anmeldelser og af den grund kan det anbefales, at du bliver klogere på online forretningens omtaler forud for at du lægger din bestilling på billige ventilator på fod online.

Facebook giver dig ydermere immervæk pålidelige muligheder for at få indsigt i e-shoppens kundetilfredshed. Her ser vi en del online varehuse i Danmark hvor det er muligt at afgive en evaluering af købsoplevelsen, som desuden burde udnyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen køber billige ventilator på fod online hos en e-forretning kan de for at være sikker overveje shoppens handelsvilkår, dog er det gerne ikke super spændende, særligt med de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma, Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg.

En anden valgmulighed kan derfor være at se om netbutikken er e-mærke tilsluttet, hvilket generelt er en tilkendegivelse af at internet forhandleren efterfølger dansk lovgivning, samt at internet forretningen hyppigt overvåges af fagmænd der har ekspertise inden for vedtægterne på området.

Derudover giver det dig genvej til støtte, når du oplever vanskeligheder med din ordre på ventilator på fod. Tilmed tilrådes det at kunden er vidende om de mest essentielle reglementer gældende for købet af ventilator på fod online, for eksempel hvilken bytteret internet firmaet har.

I den sammenhæng er det tilmed relevant, at man altid sikrer ens kvittering på e-mail, således man til enhver tid kan bevidne sit køb af ventilator på fod, uagtet om man har købt fra Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark eller 10-4.

Marianne F gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Michael Jensen gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Mads Andersen gav 5 stjerner

Intet at klage over

Jette gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

9 gode råd til når du køber online
1Visse online webshops sikrer levering uden gebyr på ventilator på fod, men for det meste under forudsætning af at der erhverves for en bestemt sum. Derudover skal du tage den mindst kostelige leveringsmodel, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig somme tider til gengæld rigtig uproblematisk. Den mest prisbevidste mulighed for fragt vil dog til enhver tid være at hente ordren selv.
2Størstedelen af internet butikker tildeler i vore dage et stort udvalg af billige metoder til levering til ventilator på fod. En sikker vinder er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv afhenter dine produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er jo temmelig fleksibel, og mange gange tillige den billigste fragtmulighed.
3Den prisbilligste løsning er utvivlsomt selv at hente varerne, men den løsning forudsætter at du er i kort afstand af online webshoppens tilholdssted. Den fragttype er naturligvis meget essentiel når du har brug for ventilator på fod øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer en hel del e-firmaer gratis levering, men tit påkræves det at man køber for en præcis sum.
4Det er jo efterhånden ualmindeligt bekvemt for alle og enhver at lave prissammenligning online på billige ventilator på fod på forskellige e-forretninger, og så lover mange online selskaber gratis levering. Det kan dog immervæk vise sig lønsomt at analysere indtil flere online butikker efter billige priser før du bestiller, således at du er usvigeligt sikker på at opnå den mest betalelige pris.
5Trustpilot byder på en del fortræffelige løsninger til at finde ud af en stor gruppe aktuelle forbrugeres meninger og af den grund går vi ind for, at du eksaminerer netshoppens omtaler før du handler billige ventilator på fod online. Facebook fremskaffer lige så vel ret stabile genveje til at få indtryk af internet firmaets popularitet.
6Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i en regel, som værner dig som kunde overfor uoprigtige firmaer på nettet. Som en alternativ mulighed kunne du bruge en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du gerne vil afbetale beløbet senere.
7Forud for at folk køber billige ventilator på fod i en forhandler på nettet burde man altid gennemløbe butikkens vilkår, dog er det for det meste ikke videre spændende. Endvidere støtter vi at køberen er klar over de mest basale betingelser der kan have indflydelse på købet af billige ventilator på fod online, eksempelvis den returneringsret webbutikken kører med.
8Generelt tilråder vi at undersøge hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det typisk er en garanti for at internet webshoppen respekterer de danske retningslinjer, samt at den fra tid til anden føres tilsyn med af fagfolk der er inde i de gældende vilkår. Forud for at folk bestiller billige ventilator på fod hos en forhandler på nettet kan de principielt kigge på webshoppens handelsaftale.
9Leveringstiden er selvfølgelig ualmindeligt udslagsgivende hvis man står og skal bruge varerne straks, og af den grund er det særdeles centralt at vi checker leveringstidspunktet på ventilator på fod. De fleste online forhandlere tilsiger billig levering på næste hverdag på en række af deres varer, men som imidlertid er afhængig af at transaktionen realiseres forinden et givent klokkeslæt.