Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder præsterer et stort varesortiment, hvorimod nogle har fokus på en enkelt varetype. Du skal tænke på om det er afgørende for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, udover bare ventilator ø160.
Hvis du skal bruge produkterne med det samme eller bare vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du overveje at køre materialerne selv. Det er i høj grad en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder når du handler online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor undersøge virksomhedens regningslinjer.
For mange er et byggeprojekt lig med talrige spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at bestille ved et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt sparring omkring ventilator ø160.
Det er naturligvis utrolig afgørende at se, om det produkt du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers kan du være tvunget til tjekke de andre.
Der vil være forskel på prisen på billige ventilator ø160 fra webshop til webshop. En del satser på gode priser, hvorimod andre tilbyder et højt serviceniveau. Du skal tænke over hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder forhandler produkter fra alverdens specialbutikker, og hermed kan du handle fra et stort sortiment af ventilator ø160 online.
De udbredte byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og af den grund har man adgang til at bestille online og hente byggematerialerne på egen hånd. Dermed har man chancen for at undgå leveringsgebyret, og endda få fat i varerne lige nu.
De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede firmaer, hvilket bidrager til øget sikkerhed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker på nettet er mindre virksomheder, som tit er danske, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte når du bestiller ventilator ø160 online fra deres webshop.
De fleste niche webshops er producenter af de varer som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online kan du få en bedre pris.
Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund bør du få en høj grad af informativ sparring fra personale der er specialister i lige præcis ventilator ø160.
Danmarks største byggekæder

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

ventilator ø160 harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

ventilator ø160 silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

ventilator ø160 bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 personer i kædens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag i nærheden af 100 ansatte i de 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

ventilator ø160 jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 personer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 mennesker i kædens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du finder vældig mange guides og videoer online som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube er formidler af enorme mængder almennyttig oplysning, specielt ifald man benytter den engelske version.
2Det kan vise sig at være af stor betydning at nedskrive et budget for renoveringen, så man har styr på omkostningerne. Det bør være sundt at kortlægge alle udgifter, hvorefter man kan tjekke omkostningen ved dem én efter én.
3Der viser sig stort set altid uforudsigelige problemstillinger når det gælder svære projekter, og derfor kan det vise sig betydningsfuldt at der afsættes rimelig plads i handlingsplanen, som gør at man føler sig selvsikker på at nå i mål med projektet.
4Forinden du starter byggeriet må det være ekstremt vigtigt at man sikrer sig, at det du vil lave er lovligt. Alt efter hvor du bor kan der gælde diverse love omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
5Du må nødig undlade at tage højde for dit velbefindende, så husk beskyttelse inklusiv hoved- og fodbeklædning som skåner dig mod hændelige ulykker. Det er fornuftigt at have styr på din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
6Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Af den grund bør du ofte tjekke vejrberetningerne i de dage der er op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke med et brag begynder at stå ned i stænger når du lige er startet på dit komplekse projekt.
7Man skal ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige grej. Ofte kan det vise sig klogt at du har grejet klar til brug inden du igangsætter byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at tage højde for de her omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
8Det kan give mening at tænke over om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt bør have hjælp fra en fagmand til afslutningen af arbejdet. Forudsat at du søger professionel hjælp kunne det være fordelagtigt at indhente priser fra diverse virksomheder.
9Måske det viser sig væsentligt at have de påkrævede materialer tilgængelige forinden du påbegynder byggeriet. Du kan sammenfatte en punktforms indkøbsseddel som samler hver eneste ting der bliver brug for, og dernæst gennemgå hvert eneste punkt, med øje for at du føler dig sikker på at du ikke har glemt noget.
10Godt forarbejde vedbliver at være metoden til at lykkes med byggeprocessen. Du må lave en effektiv arbejdsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilken dag, samt en dertilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder handlingsplanen.
11Det kan vise sig at være godt at søge assistance til ens byggeprojekt, i særdeleshed når det er store ombygninger. Omfangsrige byggeprojekter stiller krav om flere folk. Ydermere er det mere effektivt og mere interessant når der er flere der bidrager.
12Man kan hente offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det tilbydes såfremt ombygningen er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af støtte er altså afhængig af at renoveringen gør en positiv forskel for naturen.
Danskernes favorit byggeshops
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er temmelig godt arbejde. Vurderingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket altså er ualmindeligt imponerende. Ratingen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ualmindeligt imponerende. Vurderingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er meget betryggende. Scoren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er absolut flot. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode er bedst?

Mange butikker på nettet udlover i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringsformer til ventilator ø160. En af de mest benyttede er nu om stunder pakkeshops, hvor du selv kan afhente de bestilte varer når du har lyst. Leveringsformen er altså virkelig gnidningsløs, samt mange gange endvidere den mest letkøbte fragtmetode.

Du bør lige så vel overveje at få produkterne leveret til din private bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden er gennemsnitligt en kende mere pebret, men endvidere ekstremt ligetil med ventilator ø160 online. Den mest prisbevidste fragttype vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, men dette står og falder med at du bor med kort afstand til online forhandlerens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på ventilator ø160 er jo vældig vital hvis du behøver ordren øjeblikkeligt, og i det øjemed er det komplet klogt at man checker den forventede leveringsdato på ventilator ø160. En masse e-shops – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – giver billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres varer online, men vær vagtsom da det nødvendiggør at ordren aflægges tidligere end et fastslået klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet inden de lageransatte tager hjem.

Enkelte internet webshops præsterer gratis levering på ventilator ø160 online, men i mange tilfælde gælder det kun hvis du handler for en bestemt pris. Derudover kunne man foretrække den mest prisbevidste form for levering, som ofte er at få dem til at bringe bestillingen til et afhentningssted.

En masse netbutikker tildeler click-and-collect hvor du handler billig ventilator ø160 online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggekæderne yder fx klik-og-hent på ventilator ø160 i følgende områder:

Ikast, Stenløse, Ishøj, Rødovre, Ølstykke, Vordingborg, Helsingør, Farum, Middelfart, Valby, Skanderborg, Ballerup, Aarhus, Frederikshavn, Højbjerg, Tårnby, Haderslev, Gladsaxe, Taastrup, Fredericia, Gentofte, Nykøbing Falster, Brønshøj, Thisted, Slagelse, Allerød, Vanløse, Esbjerg, Haslev, Struer, Nørresundby, Frederiksberg, Odder, Svendborg, Værløse, Horsens, Sønderborg, Hobro, Frederikssund, Lillerød, København, Aabenraa, Næstved, Jyllinge, Grenaa, Risskov, Herning, Vallensbæk, Dragør, Lyngby, Tilst, Hedensted, Korsør, Brabrand, Åbyhøj, Glostrup, Ringsted, Lystrup, Aalborg, Nakskov, Viborg, Virum, Hillerød, Roskilde, Hvidovre, Randers, Herlev, Holstebro, Brønderslev, Varde, Frederiksværk, Birkerød, Skive, Kalundborg, Rønne, Kolding, Søborg, Odense, Nærum, Kokkedal, Holbæk, Hjørring, Charlottenlund, Albertslund, Vejle, Greve, Nyborg, Rudersdal, Solrød Strand, Hørsholm, Silkeborg, Brøndby, Hedehusene, og Køge, .

Afhentning af ventilator ø160 er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Amager, Falster, Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Østsjælland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland).

Når man ser på tallene er det klart, at online shoppere typisk efterspørger fx billig ventilator ø160 og ventilator ø160 priser. Man ser desuden tit mennesker lede efter for eksempel ventilator ø160 online, ventilator ø160 tilbud og køb ventilator ø160, plus de velkendte byggecentre som XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og 10-4.

Find den bedste pris på ventilator ø160

Det er i dag virkelig fleksibelt for købere at lave prissammenligning på billige ventilator ø160 online fra flere internet selskaber, og til gengæld har en hel del online butikker fundet det nødvendigt at stampe salgspriserne på ventilator ø160 betragteligt, og endda tilbyde levering uden omkostninger.

Derfor kan det ikke desto mindre være lønnende at sammenligne flere e-forhandlere efter udsalg og tilbud på ventilator ø160 online forinden du køber, således at man er usvigeligt sikker på at modtage den billigste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Davidsen.

Du bør blot være klar over, at såfremt en netbutik markedsfører billige ventilator ø160 online for en pris som kan ses som besynderligt letkøbt, kunne det i nogle tilfælde være et kendetegn på en svindel netshop. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omfavnet af en forordning, hvilket dækker os imod fup internet shops.

Generelt tilråder vi shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, såfremt du tilstræber at afbetale omkostningerne til ventilator ø160 over en periode. Det fås som regel i specialiserede webshops, i modsætning til de udbredte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

Når vi ser på data står det tydeligt, at netshoppere jævnligt leder efter bl.a. ventilator ø160 tilbud og køb ventilator ø160. Vi ser desuden ofte folk lede efter fx ventilator ø160 priser, billig ventilator ø160 samt ventilator ø160 online.

Udforsk tidligere køberes anbefalinger

Trustpilot genererer ultra passelige genveje til at kigge på en længere række eksisterende brugeres kritik og af den grund er det prisværdigt, at du gennemsøger e-forretningens anmeldelser forinden du handler billige ventilator ø160 online.

Facebook forærer dig ydermere nogenlunde gode metoder til at få et kig ind i internet webshoppens troværdighed. Desuden er der faktisk online butikker hvor kunder kan registrere en bedømmelse af deres køb, hvilket tillige burde bruges til afvejning af kundetilfredsheden.

Før folk handler billige ventilator ø160 online hos en butik burde de helt sikkert gennemgå deres handelsvilkår, det er dog almindeligvis et tidskrævende arbejde, særligt ved de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

Et nemmere alternativ er at se nærmere på hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det længe har været en indikation om at internet forhandleren accepterer de officielle regler, tillige med at online butikken lejlighedsvis føres tilsyn med af fagmænd der har nøje kendskab til vedtægterne på området.

Det er en rigtig god anledning til at få assistance, for så vidt du møder vanskeligheder som følge af din handel med ventilator ø160. Desuden er det fornuftigt at køber er vaks omkring de mest vitale retningslinjer der kan have indvirkning på bestillingen af ventilator ø160 online, f.eks. den byttepolitik netbutikken har.

I den relation er det tilmed afgørende, at man stadigvæk sikrer ens kvittering på e-mail, således man til enhver tid kan dokumentere bestillingen af ventilator ø160, uafhængig af om man bestiller ved 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma eller XL-Byg.

Hans K gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Erik Madsen gav 4 stjerner

SUPER

Lene gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Mads U gav 5 stjerner

Fremragende service.

9 gode råd til køb på nettet
1Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfavnet af en ordning, der beskytter en overfor bedrageriske internet shops. Alternativt kan du udnytte en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at klare omkostningerne over en længere periode.
2En række webbutikker i Danmark frembyder nu et stort udvalg af billige leveringsløsninger til ventilator ø160. En favorit iblandt mange er for nærværende pakkeshoppen, som gør det muligt at hente dine nye produkter når du har tid. Muligheden er nemlig usædvanlig praktisk, samt desuden endda den mest prisbevidste type af levering.
3Trustpilot fremskaffer egentlig hensigtsmæssige chancer for at inspicere en lang række andre brugeres reflektioner og af den grund slår vi et slag for, at du studerer online firmaets omtaler inden du køber billige ventilator ø160 online. Facebook tilbyder dig på samme måde absolut passende løsninger til at få indsigt i online firmaets popularitet.
4Den billigste leveringsløsning kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, men det beroer på at du bor nærved e-firmaets arbejdslager. Den løsning er selvfølgelig særligt central om man skal bruge ventilator ø160 om få sekunder. Alternativt så yder flere webshops fragt uden betaling, men undertiden forudsætter det at man indkøber for en fastsat pris.
5Før nogen handler billige ventilator ø160 på en internet virksomhed kunne de i og for sig tyde butikkens vilkår, men det er typisk ikke særlig morsomt. For øvrigt tilråder vi at køberen er på vagt for de mest basale betingelser der er gældende for handlen med billige ventilator ø160 online, for eksempel hvilken returneringsret webshoppen tilsikrer.
6En række online webshops garanterer fragt uden betaling på ventilator ø160, men undertiden kræves det at der købes for en konkret sum. Derudover kunne du foretrække den mest prisbevidste metode til levering, som ofte vil blive at få fragtmanden til at levere din pakke til et udleveringssted. Den er af og til samtidig særdeles ukompliceret. Den prisbilligste fragtmetode vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.
7Leveringshastigheden er naturligvis ultra afgørende hvis vi har brug for pakken omgående, og med det formål er det aldeles meningsfuldt at du finder leveringstidspunktet ved ventilator ø160. De fleste webshops stiller udsigt til billig 1 dags fragt på en række varenumre, hvilket nødvendiggør at ordren lægges forinden et fastsat tidspunkt.
8Vi tilråder generelt at granske om internet forhandleren er medlem af e-mærket, hvilket typisk er en påvisning af at internet forhandleren forsvarer den officielle danske lovgivning, tillige med at online butikken jævnligt undersøges af eksperter som forstår bestemmelserne på området. Inden nogen bestiller billige ventilator ø160 i en e-shop kunne man reelt løbe igennem webbutikkens forretningsvilkår.
9Det har vist sig at være yderst let gængeligt for alle og enhver at tjekke tilbud online på billige ventilator ø160 fra diverse netbutikker, og herved tilbyder langt de fleste online varehuse billig fragt. Derfor kan det immervæk blive udbytterigt at undersøge visse internet firmaer efter tilbud forinden du færdiggør din shopping, så man er velinformeret til at skaffe sig den mindst kostelige pris.