Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i prisniveauet på billige ventilator med varme fra netbutik til netbutik. Nogle har gode priser, og andre satser på kompetent rådgivning. Du skal vurdere hvad der for dig betyder mest.
Det er helt klart super afgørende at tjekke, om de produkter du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du vælge et andet.
Flere byggekæder har et stort produktsortiment, hvorimod andre har fokus på en specifik varegruppe. Du skal vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange typer af varer at vælge fra, foruden bare ventilator med varme.
For mange er byggeprojekter forbundet med talrige spørgsmål. Af den grund bør du vælge et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt rådgivning til valg af ventilator med varme.
Hvis du vil have byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at slippe for fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte produkterne selv. Det er først og fremmest et alternativ i de velkendte byggecentre.
Du skal kende de betingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund skal man læse byggeshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er tilgængelige mange steder i landet, og takket være dette har flertallet mulighed for at handle online og transportere varerne personligt. I kraft af det har man mulighed for at undvære fragtgebyret, og tilmed få fat i produkterne straks.
De velkendte byggemarkeder forhandler produkter fra forskellige nicheshops, så du kan handle fra et bredt sortiment af ventilator med varme online.
De store byggekæder er etablerede og bekendte butikker, som kan give en tryghedsfølelse til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker er små familiefirmaer, der typisk er dansk ejede, gerne endda lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe når du handler ventilator med varme online på deres side.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er specialister i de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre varer. Pga. dette kan du opleve en høj grad af gavnlig service fra ansatte med specialistviden i netop ventilator med varme.
En masse specialiserede netbutikker står selv for produktion af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online får du en skarpere pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
ventilator med varme silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 medarbejdere i forretningens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 kollegaer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 medarbejdere i kædens 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i selskabets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

ventilator med varme jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 personer i deres 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

ventilator med varme harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af mere end 100 personer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

ventilator med varme bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Forberedelse er nøglen til at lykkes med arbejdet. Du anbefales at udarbejde en gennemarbejdet arbejdsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du nedskriver køreplanen.
2Du må aldrig forsømme sikkerheden, så glem ikke påklædning som fod- og hovedbeklædning som skåner dig imod eventuelle uheld. Det er essentielt med fokus på sikkerheden i byggeriet, ikke mindst hvis du ikke køber eksperthjælp.
3Der præsenterer sig typisk uventede problemer i tilfælde med store opgaver, og pga. dette vil det vise sig essentielt at der er afsat god nok tid i kalenderen, som vil medvirke til at man kan være afslappet omkring at man får det færdiggjort.
4Du kunne overveje hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere bør fremskaffe professionel hjælp til færdiggørelsen af arbejdet. Forudsat at du tager imod hjælp fra en fagperson kan det være en god idé at notere tilbud fra flere leverandører.
5Det er en god idé at spørge om hjælp til projektet, især når der er tale om større byggeprocesser. Omfattende byggeprojekter gør krav på flere end en enkelt person. Desuden må det være bedre og mere socialt at være flere om det.
6Ofte vil det være fundamentalt at udarbejde et budget for renoveringen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det bør blive fornuftigt at nedskrive alle udgifter, og efterfølgende undersøge ens købspris for dem hver især.
7Ved udendørs projekter har vind og vejr en væsentlig rolle. Af den årsag kan du ofte undersøge udsigten ift. vejret i dagene før byggeriets begyndelse, så du undgår at det uanmeldt starter med at regne netop som du er trukket i arbejdstøjet til det svære projekt.
8Man skal aldrig nogensinde fattes arbejdsredskaber. Ofte vil det være smart at du har det til disposition forinden du indleder arbejdet. Desuden er det afgørende at inkludere disse udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
9Det kan vise sig meningsgivende at du har de påkrævede materialer til disposition i god tid før du begynder byggeriet. Du har fordel af at nedskrive en enkel liste hvor der bør fremgå hver eneste ting du får brug for, og efterfølgende eftergå materialerne, med det formål at du sikrer dig at alt er på sin plads.
10Der er et stort udvalg af instruktioner og videoer via nettet hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube er anvendeligt med vældig meget konstruktiv information, særligt når man benytter engelske søgeord.
11Før du påbegynder byggeriet kan det vise sig usandsynligt essentielt at være sikker på, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype kan der vise sig en række retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
12Du kan forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes hvis renoveringen bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at ombygningen har en positiv indvirkning på naturen.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er meget beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % giver topkarakter, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er yderst beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket klart er yderst godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ekstremt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er virkelig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor hele 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er bedst?

Adskillige online varehuse foreslår nu om dage flere billige fragttyper til ventilator med varme. Det mest populære er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente dine varer på et valgfrit tidspunkt. Leveringsformen er altså særligt bekvem, og desuden også den billigste leveringsmetode.

Du bør alternativt forsøge at få produkterne leveret til dit hus eller til adressen hvor du arbejder. Leveringstypen bliver tit en smule mere omkostningsfuld, men omvendt ret smertefri med ventilator med varme online. Den mest billige form for levering er utvivlsomt at du selv henter ordren, hvilket er betinget af at du er med kort afstand til e-handlens butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på ventilator med varme er jo ekstremt vital om man mangler dine nye varer fluks, så herved er det øjensynligt klogt at du efterser tidshorisonten for levering ved ventilator med varme. En hel del forhandlere på nettet – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på en masse produkter online, som imidlertid forudsætter at bestillingen køres igennem forud for et angivent klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen betjent forud for at lagerpersonalet holder fyraften.

Nogle enkelte butikker på nettet sikrer gratis fragt på ventilator med varme online, men i mange tilfælde kun såfremt du bestiller for en konkret sum. Alternativt må man udvælge den billigste leveringsløsning, der i mange tilfælde vil være at få dem til at køre dine produkter til et afhentningssted.

En del byggemarkedskæder foreslår afhentning hvor du køber billig ventilator med varme derhjemme men selv henter i byggemarkedet. Fx 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Stark. Byggecentrene giver for eksempel click-and-collect på ventilator med varme i disse områder:

Frederiksberg, Rudersdal, Sønderborg, Dragør, Brabrand, Odder, Jyllinge, Odense, Værløse, Frederiksværk, Rødovre, Farum, Solrød Strand, Virum, Nakskov, Næstved, Rønne, Gladsaxe, Middelfart, Tilst, Fredericia, Ballerup, Esbjerg, Frederikshavn, Lystrup, Stenløse, Brønshøj, Køge, Lyngby, Randers, Skive, Hvidovre, Varde, Slagelse, Frederikssund, Glostrup, Gentofte, Hillerød, Brønderslev, Nykøbing Falster, København, Vanløse, Vejle, Hedehusene, Grenaa, Haderslev, Aalborg, Hedensted, Valby, Horsens, Nørresundby, Ølstykke, Holstebro, Svendborg, Thisted, Charlottenlund, Skanderborg, Herlev, Ringsted, Nærum, Birkerød, Silkeborg, Viborg, Roskilde, Albertslund, Kalundborg, Kokkedal, Hørsholm, Nyborg, Brøndby, Ikast, Åbyhøj, Aabenraa, Struer, Ishøj, Højbjerg, Vallensbæk, Greve, Vordingborg, Hjørring, Holbæk, Taastrup, Tårnby, Allerød, Kolding, Søborg, Herning, Hobro, Haslev, Korsør, Helsingør, Aarhus, Lillerød, og Risskov, .

Click-and-collect af ventilator med varme er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland), Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn).

Ved kig i data fremstår det markant, at folk mange gange kigger efter eksempelvis ventilator med varme priser og ventilator med varme tilbud. Vi ser derudover ofte mennesker lede efter eksempelvis køb ventilator med varme, ventilator med varme online og billig ventilator med varme, plus de gængse byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

Spar penge på ventilator med varme

Det er jo efterhånden ultra let gængeligt for alle at analysere priser på billige ventilator med varme online i blandt flere internet varehuse, og på grund af dette har langt de fleste online shops været nødt til at formindske salgspriserne på ventilator med varme drastisk, og i øvrigt byde på gratis levering.

Men det kan ikke desto mindre være nyttigt at studere forskellige shops på nettet efter udsalg og tilbud på ventilator med varme online før du gennemfører din handel, så man er sikret at opnå den prisbilligste pris. Se ikke bare hos de gængse byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus.

Man må imidlertid være klar over, at ifald en e-butik sælger billige ventilator med varme online på tilbud til en tilbudspris der kan virke ekstraordinært billig, så burde det ofte være en indikation på en uægte internet shop. Kortbetalinger er imidlertid indbefattet af et reglement, der støtter folk overfor bedrageriske netshops.

Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du vælge en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, ifald du gerne vil honorere pengene til ventilator med varme senere. Dette tilbydes typisk ved nicheforhandlere, men dog sjældent de kendte byggecentre som fx Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Davidsen.

Når man ser på statistikkerne fremstår det markant, at internet shoppere som regel leder efter blandt andet billig ventilator med varme og ventilator med varme priser. Foruden dette oplever vi mange gange mennesker lede efter bl.a. ventilator med varme tilbud, ventilator med varme online samt køb ventilator med varme.

Gennemsøg eksisterende kunders meninger

Trustpilot giver dig immervæk fordelagtige løsninger til at finde ud af en lang række andre konsumenters omtaler og herved går vi ind for, at du gennemgår online forhandlerens kritik forud for at du placerer din ordre på billige ventilator med varme online.

Facebook medfører derudover super hæderlige genveje til at få et kig ind i webshoppens kundefokus. Her er der en del e-butikker som tilbyder kunderne at give en omtale af virksomhedens service, som desuden må tages i brug til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Før nogen shopper billige ventilator med varme online hos en internet virksomhed burde man i reglen skimme netshoppens handelsbetingelser, det er dog ofte en omfattende opgave, specielt hos de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, Stark og Jem og Fix.

En anden valgmulighed kunne måske være at undersøge hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærket, fordi det skulle være et billede på at online firmaet overholder de danske regler, foruden at den rutinemæssigt evalueres af sagkyndige som mestrer de gældende vilkår.

Derudover giver det dig chance for at få hjælp, hvis du får besvær som følge af din bestilling af ventilator med varme. Dertil foreslåes det at du er opmærksom på de mest vitale retningslinjer der kan have betydning for købet af ventilator med varme online, eksempelvis den bytteret e-firmaet tilsikrer.

I den sammenhæng er det tilmed relevant, at man stadig bibeholder ens kvittering på e-mail, så man en anden gang vil kunne vidne om købet af ventilator med varme, ligegyldig om man har bestilt hos Bygma, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg eller Bauhaus.

Charlotte gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Søren Jensen gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Lene C gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Hanne gav 4 stjerner

Fornuftig pris

9 gode råd til indkøb via nettet
1Det er særligt praktisk for almindelige dødelige at søge sig frem til priser online på billige ventilator med varme hos forskellige internet outlets, og med det motiv garanterer langt de fleste outlets på nettet fragt uden beregning. Det kan dog til hver en tid vise sig tiden værd at udforske et par forskellige internet butikker efter tilbud og rabat før du shopper, sådan at man er på den sikre side med at få fat i den mest attraktive pris.
2Generelt slår vi et slag for at se om e-firmaet er e-mærket, siden det længe har været et bevis på at internet forhandleren opretholder gældende dansk lovgivning, tillige med at webbutikken en gang i mellem undersøges af eksperter som har indsigt i retningslinjerne. Inden folk shopper billige ventilator med varme hos en shop på nettet burde de reelt gennemlæse forhandlerens handelsvilkår.
3Den mindst kostelige fragtmulighed kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, hvilket forudsætter at du bor i kort afstand af e-shoppens hjemsted. Den fragtmetode er selvfølgelig ekstremt udslagsgivende hvis vi behøver ventilator med varme fluks. Alternativt så lover en hel del outlets på nettet fragt uden betaling, men for det meste kræver det at man shopper for en fastsat sum.
4Nogle enkelte netshops tilbyder levering uden omkostninger på ventilator med varme, men oftest er det påkrævet at der shoppes for en præcis sum. Ellers skulle man udvælge den mest betalelige fragtform, hvilket gerne er at få dem til at køre dine produkter til en pakkeshop. Fragtmetoden er i regelen lige så vel særligt overkommelig. Den mest letkøbte leveringsversion vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren.
5Temmelig mange e-shops tilbyder heldigvis flere billige løsninger til levering til ventilator med varme. En af de mest benyttede er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente pakken lige når det passer dig. Den er altså vældig uproblematisk, samt typisk også den billigste fragtmetode.
6Trustpilot resulterer i tilpas stabile chancer for at beskue ret mange nuværende forbrugeres domme og af den grund rekommanderer vi, at du eftergår e-firmaets ratings inden du shopper billige ventilator med varme online. Facebook tilbyder dig tillige de facto relevante løsninger til at få et kig ind i e-firmaets pålidelighed.
7Leveringstiden kan vise sig at være ultra betydningsfuld forudsat du behøver din pakke øjeblikkeligt, og i det øjemed er det selvsagt på sin plads at du ser leveringstiden for ventilator med varme. En lang række online virksomheder tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens varer, som trods alt stiller krav om at handlen gemmenføres før et konkret klokkeslæt.
8Inden nogen handler billige ventilator med varme på en internet forhandler burde man reelt skimme netshoppens handelsbetingelser, det er dog gerne et tidskrævende projekt. Tilsvarende kan det anbefales at du er vidende om de mest vedkommende reglementer der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige ventilator med varme online, fx den byttepolitik e-forretningen tilsikrer.
9Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfattet af en vedtægt, som sikrer folk overfor falske netbutikker. Som et alternativ bør du overveje et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, når du tilstræber at godtgøre pengene over en længere periode.