Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Metabo Akku Ventilator AV 18 - 18 Volt
880 kr.
Mere info
Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige ventilator med vand hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har fokus på billige priser, og andre fokuserer på en høj grad af service. Du bør tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggekæder præsterer et stort udvalg, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du bør vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, udover bare ventilator med vand.
Du skal kende de betingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør man kende forretningens regler.
For nogle er et byggeprojekt lig med en verden af spørgsmål. Dermed bør du overveje at handle hos et online byggemarked, som tilbyder hjælp og vejledning omkring ventilator med vand.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at undgå leveringsgebyret, så kunne du overveje at hente produkterne på eget initiativ. Dette er i høj grad muligt i de store byggekæder.
Det er selvfølgelig super relevant at se, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers kan du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og almenkendte virksomheder, som kan give en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De store byggemarkeder finder du i de større byer, og pga. det har du valget om at handle online og hente materialerne personligt. Takket være dette har man valget om at undvære fragtgebyret, samt sågar have varerne nu og her.
De udbredte byggekæder køber varer fra mange forskellige producenter, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af ventilator med vand online.

Nichewebshop

Diverse specialiserede webshops har et indgående kendskab til deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre varer. Ergo formår de at yde mere brugbar hjælp fra folk med specialistviden i netop ventilator med vand.
Størstedelen af nichebutikker på nettet er producenter af varerne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online vil du få en billig pris.
Majoriteten af nichebutikker er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem bidrager du til ved at bestille ventilator med vand online på deres side.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.300 kollegaer i kædens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 kollegaer i de 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag omtrent 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

ventilator med vand silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

ventilator med vand bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

ventilator med vand harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 personer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

ventilator med vand jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 kollegaer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 personer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 ansatte i deres 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Forberedelse vil være nøglen til at få en god oplevelse med byggeriet. Du er nødt til at have en strømlinet strategi, som viser hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, samt derudover en kronologisk orden. Vær realistisk idet du laver din plan.
2Du kan spørge om støtte fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes når byggeprojektet er miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag betinger at ombygningen har positiv betydning for naturen.
3Du skal aldrig glemme dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning såsom arbejdshjelm som beskytter dig imod hændelige uheld. Det er fornuftigt at du husker dit eget helbred i dit byggeprojekt, navnlig hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
4Der viser sig jævnligt overraskende problematikker når det gælder store projekter, og på grund af det viser det sig værdifuldt at man har afsat nok plads i tidsplanen, med formålet om at man kan føle sig afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
5Forinden du optager byggeprocessen kan det vise sig temmelig afgørende med et tilsagn om, at projektet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde fastsatte retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
6Det kan vise sig at være godt at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, ikke mindst når det er store ombygninger. Omfattende byggerier bør udføres af flere folk. Derudover vil det vise sig hurtigere og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
7Man må under ingen omstændigheder undvære udstyr. Det er betydningsfuldt at du har udstyret til disposition idet du påbegynder byggeriet. Glem ikke at påregne omkostningerne hertil i dit udgiftsbudget.
8Det viser sig væsentligt at du har de påkrævede byggematerialer klar til brug på forhånd inden du starter håndværket. Du kan sammensætte en enkel note som samler alt hvad du får brug for, og dernæst granske hver enkelt ting, så du sikrer dig at du har styr på det.
9I mange tilfælde vil det være afgørende at have lavet et budget for dit byggeprojekt, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør blive økonomisk at kortlægge alle poster, og dernæst notere omkostningen ved dem én og én.
10Der ligger mange forskellige guides og videoer via internettet som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube er kilde til store mængder udbytterig viden, i særlig grad såfremt man bruger engelske søgeord.
11Ved udendørs opgaver har vind og vejr en vigtig rolle. Således kan du jævnligt undersøge vejrberetningerne i den tid der er op til projektets start, så det ikke uventet begynder at regne i samme sekund som du arbejder hårdt på dit krævende byggeprojekt.
12Du bør reflektere over hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du burde hente hjælp fra en fagperson til områder af byggeriet. Hvis du henter hjælp fra en ekspert anbefales det at modtage tilbud fra en håndfuld foretagender.
De højest ratede byggemarkeder
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er ualmindeligt beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er virkelig overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ualmindeligt flot. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % giver toprating, og kun 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ret så betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er temmelig overlegent. Vurderingen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % har givet toprating, og blot 8 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

En stor portion netbutikker i Danmark tilbyder nu diverse billige leveringsmuligheder til ventilator med vand. Et hit er nu om stunder udleveringssteder, fordi du så nemt kan hente de bestilte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er nemlig virkelig hensigtsmæssig, og tit tilmed den billigste leveringsløsning.

Du kunne endvidere tænke over at få ordren leveret til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Løsningen bliver ofte en tand dyrere, men desuden særligt hensigtsmæssig med ventilator med vand online. Den mest letkøbte fragtform er utvivlsomt at du selv henter ordren, men den løsning stiller krav om at du opholder dig med kort afstand til online shoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på ventilator med vand kan i nogle tilfælde være ualmindeligt relevant når vi behøver din pakke fluks, og med det formål er det særdeles på sin plads at man tjekker den anslåede leveringsdato på ventilator med vand. En lang række e-firmaer i Danmark – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – udlover billig 1 dags levering på en hel del varer online, hvilket antager at bestillingen indsendes tidligere end et aftalt klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen betjent forinden lagermedarbejderne får fri.

Visse internet selskaber præsterer levering uden beregning på ventilator med vand online, men tit er det så nødvendigt at du bestiller for en konkret pris. Som alternativ kan man gribe den billigste form for levering, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe din pakke til et afhentningssted.

En hel del byggemarkedskæder foreslår klik-og-hent hvor du handler billig ventilator med vand hjemmefra og selv henter i butikken. Fx Stark, 10-4, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggecentrene yder bl.a. click-and-collect på ventilator med vand i disse områder:

Brønderslev, Allerød, Hillerød, Middelfart, Virum, Birkerød, Næstved, Tilst, Hedehusene, Varde, Ølstykke, Rødovre, Frederiksberg, Ikast, Herlev, Aabenraa, Silkeborg, Nakskov, Skanderborg, Slagelse, Glostrup, Aalborg, Hørsholm, København, Helsingør, Dragør, Søborg, Fredericia, Frederikshavn, Aarhus, Haderslev, Odense, Nærum, Roskilde, Stenløse, Hobro, Vordingborg, Herning, Solrød Strand, Gentofte, Charlottenlund, Ishøj, Højbjerg, Rudersdal, Vanløse, Hjørring, Frederiksværk, Frederikssund, Valby, Kokkedal, Skive, Kolding, Hedensted, Korsør, Brønshøj, Åbyhøj, Grenaa, Nørresundby, Gladsaxe, Nyborg, Haslev, Horsens, Jyllinge, Køge, Thisted, Taastrup, Brøndby, Randers, Esbjerg, Sønderborg, Kalundborg, Risskov, Vallensbæk, Lystrup, Holstebro, Rønne, Brabrand, Værløse, Hvidovre, Tårnby, Vejle, Odder, Holbæk, Lillerød, Svendborg, Lyngby, Nykøbing Falster, Viborg, Struer, Greve, Ringsted, Farum, Albertslund, og Ballerup, .

Klik-og-hent for ventilator med vand er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland), Sjælland (Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Ses der på tallene er det klart, at internetbrugere jævnligt kigger efter fx ventilator med vand priser og køb ventilator med vand. Foruden dette ser man som regel folk kigge efter blandt andet ventilator med vand tilbud, ventilator med vand online samt billig ventilator med vand, foruden de udbredte byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og Jem og Fix.

Gode priser på ventilator med vand

Det er jo særligt problemfrit for forbrugerne at vurdere prisniveauet på billige ventilator med vand online på forskellige firmaer på nettet, og af den grund har mange webbutikker ikke kunne slippe for at trykke prisen på ventilator med vand betragteligt, og i øvrigt tilbyde billig fragt.

Det kan dog ikke desto mindre være lønnende at sammenligne enkelte internet handler efter rabatter og tilbud på ventilator med vand online inden du handler, sådan at du er skudsikker på at opnå den billigste pris. Kig ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

Man må blot være så påpasselig, at såfremt en webshop udlover billige ventilator med vand online til salg for en tilbudspris der anses for utopisk beskeden, kunne det for det meste være et fingerpeg om en snydagtig internet forhandler. Bestillinger med kort er på den anden side omfavnet af en ordning, hvilket bistår en imod uægte e-forhandlere.

Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du drage nytte af en løsning som f.eks. ViaBill, såfremt du ønsker at honorere prisen på ventilator med vand over tid. Dette foreslåes som regel hos specialiserede netbutikker, i modsætning til de store byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og Silvan.

Når man ser på søgedata fremstår det klart, at online shoppere ofte efterspørger blandt andet ventilator med vand priser og ventilator med vand tilbud. Man ser derudover jævnligt online shoppere lede efter fx ventilator med vand online, køb ventilator med vand og billig ventilator med vand.

Se nærmere på andre menneskers meninger

Trustpilot genererer faktisk gode muligheder for at finde ud af ganske mange aktuelle forbrugeres evalueringer og derved slår vi et slag for, at du beser internet webshoppens ratings inden du handler billige ventilator med vand online.

Facebook giver dig ydermere uden sammenligning ærlige metoder til at få indblik i e-shoppens kundetilfredshed. I øvrigt er der faktisk e-firmaer som gør det muligt at meddele en kritik af deres køb, som ydermere må drages fordel af til vurdering af kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen handler billige ventilator med vand online på en e-forretning burde de de facto se på e-shoppens handelsaftale, det er dog i reglen et tidskrævende projekt, særligt ved de kendte byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

En nem løsning kunne være at finde ud af om online virksomheden er verificeret af e-mærket, fordi det almindeligvis er en tryghed om at e-butikken retter sig efter den officielle danske lovgivning, udover at e-butikken undertiden vurderes af jurister der mestrer lovene på området.

Desuden får du chance for at blive hjulpet, ifald du får vanskeligheder i forbindelse med din ordre på ventilator med vand. Dertil tilråder vi at køberen er opmærksom på de mest aktuelle vilkår der er gældende for bestillingen af ventilator med vand online, f.eks. hvilken returneringsret internet virksomheden tilsikrer.

Her er det ydermere essesentielt, at man stadigvæk gemmer ens e-mail kvittering, så man en anden gang vil kunne bekræfte sin bestilling af ventilator med vand, hvad end man shopper hos Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen eller Stark.

Lone gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Jesper gav 4 stjerner

Altid et godt tilbud

Inger T gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Søren gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 tips til din online shopping
1Trustpilot frembringer visse sikre løsninger til at efterse en hel del eksisterende kunders ratings og på grund af dette er det at foretrække, at du gennemgår netbutikkens omtaler før du handler billige ventilator med vand online. Facebook forærer dig også rigtig ærlige løsninger til at få et kig ind i internet webshoppens kundetilfredshed.
2Inden folk køber billige ventilator med vand i en e-handler behøver man uden tvivl løbe igennem deres forretningsaftale, dog er det tit et omfattende projekt. Ydermere er det anbefalelsesværdigt at køberen er opmærksom på de fundamentale betingelser der influerer på handlen med billige ventilator med vand online, til eksempel den bytteret e-forretningen anvender.
3Adskillige webshops i Danmark tilbyder i vore dage diverse forskellige billige fragtformer til ventilator med vand. En yndling er lige nu at få leveret til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter din ordre når det passer dig bedst. Leveringsformen er jo særdeles gnidningsløs, og i mange tilfælde desuden den prisbilligste form for levering.
4Leveringshastigheden er jo super væsentlig ifald man står og skal bruge varerne lige om lidt, så af den grund er det øjensynligt essentielt at du kigger nærmere på den anslåede leveringstid for ventilator med vand. En stor portion outlets på nettet præsterer billig 1 dags fragt på en række af deres varenumre, som trods alt antager at bestillingen køres igennem inden et bestemt klokkeslæt.
5Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omfattet af en bestemmelse, der forsvarer køberen imod uægte online butikker. Som alternativ kunne du overveje et tilbud fra f.eks. ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at godtgøre beløbet over en periode.
6Den mindst kostelige leveringsudgave vil i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, men den løsning afhænger af at du har bopæl med kort afstand til online shoppens tilholdssted. Den leveringsudgave kan vise sig at være vældig aktuel om du behøver ventilator med vand om få sekunder. Alternativt så præsterer visse online forhandlere gratis fragt, men oftest er det påkrævet at der bestilles for en præcis sum.
7Enkelte online shops tilbyder levering uden beregning på ventilator med vand, men i de fleste tilfælde forudsætter det at man aftager for en præcis sum. I øvrigt kan man beslutte sig for den mindst kostelige leveringsmetode, hvilket gerne vil blive at få dem til at bringe ordren til et udleveringssted. Fragtformen er somme tider ydermere ualmindeligt enkel. Den prisbilligste type af levering er utvivlsomt at du selv henter varerne.
8Generelt slår vi et slag for at tjekke om online forretningen er tilsluttet e-mærket, fordi det bør være en tilkendegivelse af at e-forretningen forstår de gældende danske regler, og at internet forhandleren rutinemæssigt besøges af eksperter som har megen viden om de gældende vilkår. Forinden nogen shopper billige ventilator med vand på en e-forhandler burde man i og for sig granske netshoppens regler.
9Det er jo efterhånden meget bekvemt for forbrugerne at sammenligne priser online på billige ventilator med vand fra flere online forhandlere, og derfor lover en lang række e-handler fragt uden betaling. Dog kan det ikke desto mindre være lønsomt at se nærmere på indtil flere forretninger på nettet efter udsalg og tilbud forud for at du shopper, sådan at du er garanteret at indhente den laveste pris.