Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Metabo Akku Ventilator AV 18 - 18 Volt
880 kr.
Mere info
Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at transportere materialerne selv. Det er specielt muligt ved de gængse byggekæder.
Du skal kende de retningslinjer der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Derfor bør du læse butikkens handelsbetingelser.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. På grund af det kan du bestille ved en webshop, hvor du får information omkring ventilator med timer.
Der er forskel på prisen på billige ventilator med timer fra netbutik til netbutik. En del giver billige priser, imens nogle har fokus på faglig rådgivning. Du bør vide hvad du helst vil have.
Nogle byggekæder fremviser et stort produktsortiment, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik type af vare. Du bør reflektere over hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, foruden blot ventilator med timer.
Det er naturligvis meget afgørende at vide, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder køber produkter fra alverdens nicheshops, og hermed kan du bestille fra et bredt udvalg af ventilator med timer online.
De velkendte byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og derigennem har du valget om at bestille online og fragte materialerne på eget initiativ. Derfor har man mulighed for at undvære fragtgebyret, og sågar have produkterne hurtigere.
De store byggekæder er udbredte og almenkendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker er iværksætterfirmaer, der tit er danske, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Disse understøtter du idet du handler ventilator med timer online hos dem.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker har et indgående kendskab til det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Således er det forventeligt at du får ekstremt gavnlig hjælp fra mennesker med ekspertviden i netop ventilator med timer.
Diverse nichespecifikke webshops er producenter af de produkterne som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggecentre
ventilator med timer harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

ventilator med timer jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 ansatte i de 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

ventilator med timer silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag over 1.000 kollegaer i deres 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af ca. 500 ansatte i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

ventilator med timer bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Planlægning er vejen til at lykkes med byggeriet. Du anbefales at lave en klar arbejdsplan, som beskriver hvilke gøremål der skal laves hvornår, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du laver din arbejdsplan.
2Der viser sig altid pludselige bump på vejen i forbindelse med krævende byggeprojekter, og pga. dette vil det vise sig af stor betydning at man har afsat en god portion plads i køreplanen, med formålet om at man kan føle sig afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
3Ved opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Derfor kan du tit lægge mærke til prognosen for vejret i forbindelse med byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uanmeldt begynder at piske ned i samme sekund som du arbejder hårdt på dit ellers velplanlagte projekt.
4Du skal under ingen omstændigheder gå ned på grej. Ofte kan det vise sig betydningsfuldt at have det til disposition inden du tager fat på byggeriet. Du bør i øvrigt huske at medtage disse omkostninger i regnskabet for byggeriet.
5Man kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det ydes hvis byggeriet er godt for miljøet. Støtten betinger at projektet har positiv indfyldelse på planeten.
6Det er meningsfuldt at du har samtlige materialer parat forud for at du går i krig med håndværket. Du kan med fordel udarbejde en punktforms huskeliste med det du har brug for, og bagefter gennemløbe punkterne, således at du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
7Forinden du påbegynder byggeprocessen kan det være ganske vigtigt at være sikker på, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være gældende retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
8Ofte vil det være afgørende at udfærdige et regnskab for arbejdet, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan være en fordel at gennemgå hver enkelt omkostning, hvorefter man kan undersøge udgiften ved hver eneste af dem.
9Du må nødig glemme dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj som fx hjelm og sko der skåner dig imod hændelige ulykker. Det er uundværligt at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
10Du kan finde rigelige mængder af guides og videoer online som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube tilbyder utrolig meget konstruktiv viden, ikke mindst hvis man bruger engelske søgeord.
11Det kan være en god idé at sikre sig hjælp til arbejdet, hovedsageligt når det er større projekter. Store projekter behøver flere end en enkelt person. Samtidig bør det være bedre og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
12Du kan tænke over hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere bør fremskaffe hjælp fra en ekspert til opstarten af det. Såfremt du tager imod hjælp fra en ekspert er det fordelagtigt at lede efter tilbud fra diverse foretagender.
De bedst anmeldte byggecentre
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er fantastisk betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er absolut beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket jo er utrolig imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og blot 4 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er temmelig betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

En lang række internet selskaber foreslår nu om stunder diverse billige leveringsmetoder til ventilator med timer. Den mest benyttede er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, hvor det er muligt at hente din pakke lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er jo virkelig ukompliceret, samt desuden tilmed den billigste løsning til levering.

Du kan ydermere udse dig at få varerne leveret til din private bopæl eller til hvor du arbejder. Den er som regel en smule dyrere, men omvendt ultra simpel ved køb af ventilator med timer online. Den prisbilligste fragtløsning vil dog altid være at hente produkterne selv, hvilket er betinget af at du lever tæt på internet forretningens butikker, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på ventilator med timer kan være vældig central såfremt du skal bruge varerne om et øjeblik, så med det formål er det uden tvivl centralt at vi ser den anslåede leveringsdato for ventilator med timer. En del byggeforretninger – fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – reklamerer med billig 1 dags levering på mange af deres produkter online, der dog er afhængig af at bestillingen realiseres forinden et fastslået tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få de nye varer fikset forinden logistikpersonalet får fri.

Enkelte online varehuse lover levering uden omkostninger på ventilator med timer online, men undertiden er det forudsat at man shopper for en præcis sum. Ellers skulle du beslutte sig for den mest prisbevidste slags levering, der i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe dine varer til et udleveringssted.

En stor portion netshops udlover click-and-collect hvor du bestiller billig ventilator med timer derhjemme og selv henter i butikken. Eksempelvis Bygma, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggemarkederne udlover eksempelvis click-and-collect på ventilator med timer i følgende byer:

Brønshøj, Ikast, Næstved, Farum, Frederikssund, Køge, Brabrand, Hjørring, Stenløse, Solrød Strand, Aalborg, Nakskov, Taastrup, Holbæk, Herning, Værløse, Hobro, Hvidovre, Brønderslev, Tilst, Birkerød, Albertslund, Gladsaxe, Ballerup, Holstebro, København, Ringsted, Nærum, Nyborg, Nørresundby, Greve, Aabenraa, Skive, Kokkedal, Struer, Odense, Vanløse, Aarhus, Frederiksberg, Åbyhøj, Randers, Dragør, Risskov, Skanderborg, Allerød, Hillerød, Odder, Virum, Vejle, Ishøj, Silkeborg, Gentofte, Lyngby, Rønne, Kolding, Sønderborg, Rudersdal, Vordingborg, Thisted, Hørsholm, Lystrup, Korsør, Roskilde, Lillerød, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Glostrup, Kalundborg, Slagelse, Haderslev, Charlottenlund, Middelfart, Højbjerg, Helsingør, Hedehusene, Herlev, Valby, Haslev, Ølstykke, Horsens, Viborg, Varde, Jyllinge, Rødovre, Vallensbæk, Hedensted, Brøndby, Tårnby, Grenaa, Esbjerg, Fredericia, Søborg, og Svendborg, .

Click-and-collect ift. ventilator med timer er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Amager, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland), Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Når vi kigger i data bliver det klart, at internet shoppere typisk efterspørger fx køb ventilator med timer og ventilator med timer tilbud. Man ser derudover typisk internet shoppere lede efter bl.a. ventilator med timer priser, billig ventilator med timer og ventilator med timer online, foruden de store byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

Den bedste pris på ventilator med timer

Det er i høj grad nemt for folk at analysere tilbud på billige ventilator med timer online på diverse internet virksomheder, og af den grund har mange netshops været tvunget til at sænke priserne på ventilator med timer drastisk, og i øvrigt frembyde fri fragt.

Trods dette kan det trods alt vise sig fordelagtigt at se nærmere på nogle internet virksomheder i Danmark efter rabatter og tilbud på ventilator med timer online forinden du gennemfører din handel, sådan at man ikke er i tvivl om at få den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de kendte byggekæder som 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma og Harald Nyborg.

Du skal blot ikke glemme, at i tilfælde af at en shop på nettet udbyder billige ventilator med timer online til salg for en pris der kan virke kolossalt favorabel, kan det ofte være en indikation på en snydagtig online shop. Kortkøb er ikke desto mindre omsluttet af et reglement, hvilket skærmer køber imod svindlende internet butikker.

Vi tilråder generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en løsning som for eksempel ViaBill, ifald du tilstræber at godtgøre regningen på ventilator med timer over et længere tidsrum. Det tilbydes typisk i specialiserede webshops, men sjældent de gængse byggekæder som fx Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark og Bygma.

Når man ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at internet shoppere tit leder efter eksempelvis billig ventilator med timer og ventilator med timer priser. Derudover ser vi jævnligt mennesker søge eksempelvis køb ventilator med timer, ventilator med timer online samt ventilator med timer tilbud.

Læs tidligere køberes betragtninger

Trustpilot yder flere ønskværdige chancer for at udforske en stor portion andre køberes synspunkter og på grund af dette stiller vi forslag om, at du verificerer online butikkens ratings inden du køber billige ventilator med timer online.

Facebook byder på lige så vel adskillige fornemme genveje til at få indblik i internet forhandlerens troværdighed. Desuden ses faktisk online forhandlere hvor folk kan levere en vurdering af ordreforløbet, som også må udnyttes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden folk bestiller billige ventilator med timer online hos en shop bør man for at være på den sikre side studere netshoppens handelsaftale, men det er i reglen en tidskrævende opgave, specielt hos de kendte byggecentre som Stark, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan og Davidsen.

Et nemmere alternativ er at granske hvorvidt online forhandleren er godkendt af e-mærket, som almindeligvis er et tegn på at internet butikken opfylder de officielle danske regler, udover at internet selskabet ofte monitoreres af jurister der har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser.

Det giver dig genvej til en håndsrækning, såfremt du får problemstillinger i forbindelse med din bestilling af ventilator med timer. Ydermere tilrådes det at køberen er obs på de mest centrale vilkår der indvirker på bestillingen af ventilator med timer online, eksempelvis den ombytningsret e-handlen bruger.

I den forbindelse er det også relevant, at man når som helst sikrer sin kvittering, så man altid vil kunne vidne om sin bestilling af ventilator med timer, ligegyldig om man har handlet ved Silvan, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg eller Stark.

Jens G gav 5 stjerner

Fremragende service

Kirsten Poulsen gav 4 stjerner

Bestilte online

Louise Madsen gav 5 stjerner

Perfekt køb

Maria Andersen gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

9 gode råd til online shopping
1Før folk shopper billige ventilator med timer i en e-butik kunne de sådan set gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens vilkår, men det er i reglen ikke særlig spændende. Tilsvarende rekommanderer vi at du er obs på de mest basale regler gældende for bestillingen af billige ventilator med timer online, for eksempel hvilken ombytningsret webshoppen kører med.
2Den billigste leveringsmulighed er unægtelig at du selv henter pakken, men den mulighed nødvendiggør at du bor tæt på internet firmaets lager. Den fragtform kan i nogle tilfælde være yderst aktuel når man har brug for ventilator med timer om kort tid. Alternativt så yder en hel del outlets på nettet fragt uden omkostninger, men tit afkræver det at der indkøbes for en fastsat pris.
3Indtil flere online forhandlere lover fragt uden omkostninger på ventilator med timer, men i mange tilfælde kun ifald du shopper for en fastsat sum. Ellers kunne du vælge den mest betalelige leveringsversion, der typisk vil blive at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Denne viser sig som oftest endvidere temmelig nem. Den mindst kostelige fragtmetode er utvivlsomt selv at hente ordren.
4Trustpilot bringer dig regulære gavnlige genveje til at kortlægge en længere række tidligere brugeres omtaler og af den grund anbefaler vi, at du eksaminerer online forretningens ratings inden du shopper billige ventilator med timer online. Facebook forærer dig ligeledes immervæk gode løsninger til at få kendskab til internet forhandlerens pålidelighed.
5Vi foreslår generelt at se nærmere på hvorvidt internet forretningen er medlem af e-mærket, da det ofte er et kendetegn for at online shoppen opretholder de danske regler, og at e-butikken fra tid til anden efterses af sagkyndige som er indført i reglementet på området. Forinden nogen bestiller billige ventilator med timer i en internet shop behøver man sådan set sætte sig ind i webbutikkens handelsaftale.
6Flere online butikker frembyder til alt held en hel del forskellige billige løsninger til levering til ventilator med timer. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente din nyindkøbte vare den dag der passer dig. Løsningen er nemlig ekstremt problemfri, og typisk endvidere den mindst kostelige form for levering.
7Fragttiden er usædvanlig aktuel såfremt vi mangler produktet omgående, så derfor er det rimelig vigtigt at vi efterser det estimerede leveringstidspunkt ved ventilator med timer. Størstedelen af online shops stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på en række varer, men vær obs på at det regnes ud fra at bestillingen fuldbyrdes inden et besluttet tidspunkt.
8Det er jo særdeles smart for os alle at kigge efter tilbud online på billige ventilator med timer fra flere internet shops, og derved tilbyder langt de fleste internet handler i Danmark fragt uden betaling. Men det kan imidlertid vise sig tiden værd at tjekke en række online virksomheder efter billige priser før du placerer ordren, således at du er på den sikre side med at opnå den billigste pris.
9Generelt foreslår vi handler med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er en del af et reglement, hvilket støtter kunden overfor uærlige netbutikker. Som en anden løsning kan du benytte en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, når du ønsker at finansiere pengene senere.