Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du står og skal bruge produkterne hurtigt eller bare ønsker at undvære fragten, så kunne du tænke over at hente produkterne selv. Det er i høj grad en mulighed hos de store byggecentre.
Du skal kende de regler butikken udsteder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør du læse netbutikkens regler.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige ventilator med termostat fra byggekæde til byggekæde. Nogle tilbyder gode priser, og andre fokuserer på faglig rådgivning. Du må forholde dig til hvad du foretrækker.
For de fleste er et byggeprojekt lig med diverse spørgsmål. På grund af det bør du bestille ved en webshop, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring ventilator med termostat.
Nogle byggemarkeder har et bredt vareudvalg, hvorimod andre fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du skal afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, foruden blot ventilator med termostat.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at tjekke, om det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder sælger varer fra talrige producenter, og derigennem kan du bestille fra et stort udvalg af ventilator med termostat online.
De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede firmaer, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De gængse byggecentre er fysisk til stede overalt i landet, og herigennem har de fleste tilbuddet om at købe online og køre materialerne på egen hånd. Derved kan du vælge at slippe for leveringsomkostningen, samt endda få produkterne straks.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker har meget ekspertise i deres online produktkategori, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Ergo vil du få mere gavnlig hjælp fra mennesker der er specialister i netop ventilator med termostat.
Hovedparten af nichespecifikke netbutikker er producenter af de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du få en billig pris.
En masse små butikker er små firmaer, som oftest har danske ejere, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Dem hjælper du ved at købe ventilator med termostat online på deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
ventilator med termostat harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 ansatte i forretningens 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag i omegn af 2.000 mennesker i de 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 medarbejdere i firmaets 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

ventilator med termostat bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

ventilator med termostat jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 kollegaer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

ventilator med termostat silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i kædens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Forud for at du går i gang med byggeprocessen kan det være ganske fornuftigt med en forsikring om, at projektet ikke er ulovligt. Afhængigt af din boligtype vil der være gældende regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
2Måske du burde tage til overvejelse om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du må købe assistance fra en professionel til områder af arbejdet. Ifald du får assistance fra en professionel vil det ofte være fornuftigt at tage imod en pris fra en håndfuld håndværkere.
3Det kan vise sig nyttigt at søge assistance til projektet, hovedsageligt ift. vigtige ombygninger. Store ting gør krav på flere mennesker. Desuden må det blive hurtigere og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
4Man vil for alt i verden ikke fattes grej. Tit vil det være afgørende at have grejet parat når du påbegynder arbejdet. Husk også at indkalkulere de her omkostninger i budgettet for byggeriet.
5Du bør unden ingen omstændigheder glemme dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som hjælper dig overfor hændelige uheld. Det er vigtigt at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, navnlig ifald du ikke køber eksperthjælp.
6Du finder mange instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube giver dig adgang til enormt meget nyttig oplysning, særligt såfremt du bruger den engelske version.
7I nogle tilfælde kan man hente hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det kan man få hvis projektet er CO2-besparende. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at byggeprojektet forbedrer klimaet.
8Godt forarbejde viser sig som vejen til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du bør forfatte en effektiv strategi, som dikterer hvilke opgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du sammensætter agendaen.
9Typisk vil det være fornuftigt at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil blive rationelt at notere samtlige poster, og bagefter tjekke online tilbud på hver eneste af dem.
10Ved opgaver udenfor har eventuelt regnvejr stor betydning. På grund af dette skal du tit se prognosen for vejret i den tid der er op til starten på projektet, så du slipper for at det uventet begynder at piske ned netop som du er gået i gang med det store projekt.
11Det vil vise sig afgørende at du har samtlige byggematerialer til rådighed forinden du igangsætter projektet. Du bør nedskrive en punktforms indkøbsliste hvorpå der noteres alle de ting du får brug for, og dernæst gennemgå punkterne, således at du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
12Der viser sig som regel overraskende vanskeligheder når det gælder svære projekter, og følgelig er det væsentligt at man afsætter passende plads i agendaen, så man kan føle sig ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
De højest ratede byggeshops
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som klart er meget overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er enormt godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ualmindeligt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er ultra betryggende. Evalueringen er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % giver toprating, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er kolossalt betryggende. Ratingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % giver topkarakter, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken form for fragt skal du vælge?

En del online webshops frembyder nu om stunder en række forskellige billige leveringsmetoder til ventilator med termostat. En der er meget anvendt er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente de købte produkter når det passer dig bedst. Metoden er nemlig usædvanlig ligetil, samt mange gange ydermere den mest prisbevidste leveringsudgave.

Du kan derudover vælge at bestille varerne til levering til din lejlighed eller hus eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmuligheden viser sig jævnligt en lille smule mere pebret, men tillige vældig smart for ventilator med termostat online. Den mest letkøbte leveringsform er uden tvivl selv at hente pakken, men det nødvendiggør at du har bopæl nærved online virksomhedens butikker, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på ventilator med termostat er jo rigtig aktuel forudsat vi står og skal bruge dine nye produkter om kort tid, og af den grund er det selvfølgelig væsentligt at man studerer leveringstiden ved ventilator med termostat. Masser af online varehuse – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – tilsiger billig dag-til-dag levering på masser af varenumre online, men vær obs på at det antager at bestillingen anbringes forud for et besluttet klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer fikset før de pakkeansatte tager hjem.

Visse shops på nettet tilbyder fragtfri levering på ventilator med termostat online, men oftest forudsætter det at du shopper for et præcist beløb. I øvrigt må man tage den mest letkøbte løsning til levering, som mange gange vil være at få leveret produkterne til et udleveringssted.

Adskillige webbutikker frembyder klik-og-hent hvor du handler billig ventilator med termostat online men afhenter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggekæderne tildeler for eksempel click-and-collect på ventilator med termostat i disse områder:

Nakskov, Hvidovre, Haslev, Brønshøj, Roskilde, Hedehusene, Skive, Stenløse, Ishøj, Lyngby, Virum, Tilst, Frederiksværk, Taastrup, Korsør, Horsens, Værløse, Næstved, Esbjerg, Lystrup, Nykøbing Falster, Aarhus, Frederikshavn, Gentofte, Søborg, Viborg, Vordingborg, Kolding, Holstebro, Vanløse, Frederikssund, Åbyhøj, Hillerød, Valby, Odder, Skanderborg, Rudersdal, Lillerød, Risskov, Nørresundby, Hjørring, Odense, Holbæk, Herning, Farum, Rødovre, Aabenraa, Albertslund, Dragør, Solrød Strand, Charlottenlund, Silkeborg, Kalundborg, Brabrand, Grenaa, Middelfart, Slagelse, Vejle, Nærum, Tårnby, Frederiksberg, Hørsholm, Haderslev, Hedensted, Aalborg, Køge, Randers, Svendborg, Højbjerg, Varde, Ringsted, Kokkedal, København, Hobro, Nyborg, Jyllinge, Sønderborg, Greve, Helsingør, Glostrup, Gladsaxe, Herlev, Brøndby, Vallensbæk, Fredericia, Struer, Brønderslev, Thisted, Ballerup, Ikast, Birkerød, Rønne, Ølstykke, og Allerød, .

Click-and-collect ift. ventilator med termostat er en mulighed i alle regioner af landet: Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Falster, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Amager, Hovedstaden).

Ses der på tendenserne står det markant, at mennesker ofte kigger efter fx køb ventilator med termostat og ventilator med termostat online. Vi ser derudover jævnligt netshoppere efterspørge bl.a. ventilator med termostat priser, ventilator med termostat tilbud og billig ventilator med termostat, foruden de udbredte byggecentre som Bauhaus, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Silvan.

Bedste tilbud på ventilator med termostat

Det har vist sig at være særdeles ligetil for almindelige mennesker at kigge efter tilbud på billige ventilator med termostat online hos forskellige netshops, og af den grund har en lang række e-shops set sig nødsaget til at nedskære priserne på ventilator med termostat voldsomt, og endda frembyde fragt uden omkostninger.

Det kan alligevel blive nyttigt at efterprøve en række internet forretninger efter tilbud og rabatter på ventilator med termostat online inden du handler, sådan at du er tryg ved at få den skarpeste pris. Kig ikke blot på de velkendte byggecentre som Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen.

Du må alligevel være klar over, at når en forhandler på nettet reklamerer billige ventilator med termostat online til salg for en pris som virker helt ekstremt billig, så burde det i nogle tilfælde være en indikation på en snydagtig internet butik. Køb med betalingskort er ikke desto mindre omfavnet af et regulativ, hvilket forsvarer dig som køber overfor snydagtige internet virksomheder.

Generelt tilråder vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du vælge en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du tilstræber at afdrage prisen på ventilator med termostat over flere uger. Det foreslåes som regel i specialiserede webshops, men sjældent de gængse byggemarkeder som fx Stark, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, XL-Byg og Davidsen.

Når vi kigger i tendenserne bliver det markant, at folk som regel efterspørger fx ventilator med termostat tilbud og billig ventilator med termostat. Derudover oplever man som regel netshoppere søge fx køb ventilator med termostat, ventilator med termostat online og ventilator med termostat priser.

Gennemsøg tidligere brugeres ratings

Trustpilot fremskaffer ret så strålende muligheder for at betragte en hel del tidligere brugeres iagttagelser og herved tilrådes det, at du udforsker e-butikkens anmeldelser forud for at du færdiggør din shopping med billige ventilator med termostat online.

Facebook giver dig også ganske stabile metoder til at få en idé om online firmaets pålidelighed. Her er der endda online forhandlere hvor man kan frembringe en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket også bør tages i brug til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige ventilator med termostat online på en e-forretning kan man i princippet gennemlæse shoppens handelsvilkår, det er dog gerne et omfattende projekt, særligt ved de kendte byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan og Bauhaus.

Et nemt alternativ kunne måske være at se hvorvidt online webshoppen er e-mærket, siden det almindeligvis er en påvisning af at webbutikken respekterer de danske love, tillige med at e-butikken regelmæssigt kontrolleres af eksperter der har meget erfaring med vedtægterne på området.

Derudover giver det dig genvej til at blive hjulpet, ifald du møder dilemmaer i processen med dit køb af ventilator med termostat. Ydermere er det godt at man er obs på de vigtigste regler der kan influere på købet af ventilator med termostat online, fx hvilken ombytningspolitik e-handlen har.

I den sammenhæng er det samtidig afgørende, at man når som helst opbevarer sin ordrekvittering, så man senere kan vidne om sin bestilling af ventilator med termostat, ligegyldig om man har handlet ved Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 eller Davidsen.

Michael Thomsen gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Charlotte B gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

Martin Christiansen gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Rasmus gav 4 stjerner

Det fungerer jo bare

9 tips til internetshopping
1Leveringshastigheden kan vise sig at være temmelig bestemmende forudsat man absolut skal bruge produkterne nu og her, og herved er det fuldt ud meningsfuldt at man finder den estimerede leveringsdato på ventilator med termostat. Størstedelen af internet firmaer byder på billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres produkter, som imidlertid kræver at bestillingen gennemføres forinden et givent klokkeslæt.
2Det er jo efterhånden i høj grad problemfrit for alle og enhver at finde tilbud online på billige ventilator med termostat fra flere webshops, og herved præsterer langt de fleste firmaer på nettet levering uden gebyr. Men det kan immervæk være fordelagtigt at se nærmere på diverse internet shops i Danmark efter rabat og tilbud inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er sikret at opnå den bedste pris.
3Størstedelen af internet butikker tildeler i dag alverdens billige leveringsmodeller til ventilator med termostat. En af de mest moderne er p.t. udleveringssteder, så du nemt selv kan hente produkterne præcis når det passer dig. Muligheden er altså ekstremt praktisk, samt mange gange endvidere den mest prisbevidste leveringsversion.
4Den billigste fragttype er utvivlsomt at hente ordren selv, hvilket dog beroer på at du lever i kort afstand af e-forhandlerens arbejdslager. Den fragtløsning kan i nogle tilfælde være usædvanlig aktuel om du står og skal bruge ventilator med termostat omgående. Alternativt så tilbyder visse internet firmaer levering uden beregning, men i reglen er det så nødvendigt at man indkøber for et fastsat beløb.
5Forinden folk bestiller billige ventilator med termostat i en online virksomhed behøver de egentlig granske webbutikkens handelsvilkår, dog er det uden tvivl ikke særlig sjovt. Ligeså kan det være til hjælp at køber er vidende om de mest relevante betingelser gældende for handlen med billige ventilator med termostat online, eksempelvis hvilken returrettighed butikken garanterer.
6Trustpilot frembringer uden sammenligning passelige genveje til at besigtige flere tidligere køberes iagttagelser og derved er det godt, at du efterforsker online shoppens ratings inden du bestiller billige ventilator med termostat online. Facebook yder for øvrigt ret relevante chancer for at få et kig ind i internet forhandlerens kundetilfredshed.
7Generelt går vi ind for at finde ud af hvorvidt internet shoppen er verificeret af e-mærket, som er en angivelse af at webshoppen forsvarer de opstillede regler, foruden at e-firmaet tit føres tilsyn med af jurister som mestrer reglementet på området. Før folk handler billige ventilator med termostat hos en online butik kan de på en vis måde skimme shoppens forretningsvilkår.
8Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfavnet af en retningslinje, hvilket redder kunden overfor fup outlets på nettet. Som alternativ kan du overveje en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, når du foretrækker at afbetale beløbet over en længere periode.
9Nogle få firmaer på nettet garanterer levering uden beregning på ventilator med termostat, men typisk kræves det at man køber for et fastslået beløb. Ellers skulle man vælge den prisbilligste form for levering, som mange gange vil være at få fragtfirmaet til at køre ordren til et afhentningssted. Løsningen bliver som oftest endvidere temmelig hensigtsmæssig. Den mest betalelige leveringsmåde vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.