Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man tjekke firmaets betingelser.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare gerne vil spare fragtomkostningen, så kunne du tænke over at fragte varerne på egen hånd. Dette er navnligt en mulighed ved de kendte byggecentre.
Nogle byggecentre fremviser et bredt produktudvalg, imens nogle specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du skal reflektere over om det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge i blandt, udover blot ventilator med solceller.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. Hermed er det en fordel at vælge en online byggeshop, som giver rådgivning og sparring omkring ventilator med solceller.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige ventilator med solceller fra byggecenter til byggecenter. En del har de bedste tilbud, hvorimod øvrige fokuserer på kompetent sparring. Du skal bestemme hvad du foretrækker.
Det er naturligvis meget vigtigt at tjekke, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder sælger produkter fra mange forskellige producenter, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et stort udvalg af ventilator med solceller online.
De store byggecentre er populære og anerkendte butikker, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Det vil nogle se som en fordel.
De udbredte byggecentre er tilgængelige nær dig, og hermed har du adgang til at handle online og køre produkterne personligt. På grund af det kan du overveje at undgå fragtomkostningen, samt samtidig få varerne lige nu.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online får du ekstra gode tilbud.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment er små familiefirmaer, der tit drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at handle ventilator med solceller online på deres side.
Mange nichespecifikke webshops er eksperter i det produktsortiment de har online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Herved kan du modtage endnu mere god rådgivning fra nogle som er specialister i netop ventilator med solceller.
Danmarks største byggekæder
ventilator med solceller silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 ansatte i forretningens 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 medarbejdere i kædens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

ventilator med solceller jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 medarbejdere i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

ventilator med solceller harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

ventilator med solceller bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 kollegaer i kædens 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 mennesker i selskabets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag mere end 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 kollegaer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Godt forarbejde er nøglen til at lykkes med din byggeproces. Du må nedskrive en klar handlingsplan, der viser hvilke gøremål du vil lave på hvilke dage, samt en tilhørende nummerorden. Vær skarp når du laver handlingsplanen.
2Ofte vil det være af stor betydning at nedskrive et budget for istandsættelsen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det er behjælpeligt at beskrive alle udgiftsposter, hvorefter man kan gennemgå mulige tilbud på hver eneste af dem.
3For udendørs projekter har vejret en stor rolle. Således må du tit tage notits af femdøgnsprognosen i dagene før arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uden varsel går i gang med at vælte ned netop som du er godt i gang med det komplicerede byggeprojekt.
4Glem ikke at du kan hente et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det fås såfremt ombygningen hjælper miljøet. Det forudsætter altså at byggeprojektet har en positiv betydning for miljøet.
5Måske kan det blive væsentligt at du har de presserende materialer klar forud for at du starter arbejdet. Du kan lave en simpel huskeliste med alt hvad der er nødvendige, og derefter granske hver enkelt ting, således at du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
6Der kommer næsten altid pludselige udfordringer når det gælder omfattende opgaver, og herved kan det være essentielt at man har afsat god plads i tidsplanen, så man kan føle sig afslappet omkring at man får det færdiggjort.
7Du skal på ingen måde mangle arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig fordelagtigt at du har det parat idet du påbegynder arbejdet. Det er derudover fordelagtigt at indkalkulere disse udgifter i din økonomi.
8Der findes utrolig mange instruktioner og videoer via nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube giver ret så meget gavnlig info, i særlig grad hvis man kigger på engelsk.
9Forud for at du indleder byggeprojektet kan det blive ultra centralt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig mange regler for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
10Det kan overvejes om du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør skaffe hjælp fra en ekspert til dele af byggeriet. Hvis du benytter hjælp fra en fagperson vil det ofte være en god idé at tage imod forslag fra flere virksomheder.
11Du skal aldrig forsømme dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse som sko og hjelm som sikrer dig mod eventuelle skader. Det er af stor betydning at have styr på din sikkerhed i byggeriet, hovedsageligt hvis du ikke får hjælp fra en professionel.
12Det kan være til god gavn at få hjælp til dele af projektet, navnlig såfremt det er væsentlige byggerier. Krævende byggerier gør krav på flere folk. Dertil vil det blive mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
Danskernes favorit byggecentre
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er hamrende overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ultra betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er kolossalt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er yderst godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % giver toprating, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er kolossalt overlegent. Evalueringen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken fragtmetode skal du vælge?

En række internet firmaer giver nu om stunder flere billige fragtmetoder til ventilator med solceller. Den mest populære er lige nu levering til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er nemlig ualmindeligt smertefri, samt ofte ydermere den mest prisbevidste fragtform.

Du kunne ydermere overveje at vælge at få udbragt til din bolig eller til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden bliver jævnligt et hak mere pebret, men lige så vel ekstremt bekvem med ventilator med solceller online. Den billigste type af levering kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, som desværre afhænger af at du befinder dig i kort afstand af e-handlens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på ventilator med solceller er naturligvis ekstremt afgørende såfremt man skal bruge varen nu og her, og derfor er det altså centralt at man undersøger den estimerede leveringstid for ventilator med solceller. En lang række online butikker – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – giver billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens varenumre online, men vær opmærksom på at det er forudsat at ordren lægges forinden et besluttet klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få varen hen til fragtfirmaet forud for at de lageransatte har fri.

En hel del online virksomheder garanterer portofri fragt på ventilator med solceller online, men i mange tilfælde påkræves det at der erhverves for et bestemt beløb. Ellers skal du udvælge den mindst kostelige mulighed for levering, som tit er at få dem til at køre din pakke til en pakkeshop.

En lang række webshops foreslår afhentning hvor du bestiller billig ventilator med solceller online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark og Silvan. Byggecentrene yder blandt andet click-and-collect på ventilator med solceller i følgende byer:

Albertslund, Dragør, Skanderborg, Nørresundby, Greve, Allerød, Kalundborg, Ballerup, Odder, Brøndby, Hvidovre, Middelfart, Birkerød, Slagelse, Hjørring, Holbæk, Varde, Charlottenlund, Hørsholm, Rødovre, Brønderslev, Aarhus, Jyllinge, Horsens, Lystrup, Odense, Helsingør, Glostrup, Esbjerg, Vanløse, Stenløse, Grenaa, Hobro, Lillerød, Roskilde, Kokkedal, Frederiksberg, Sønderborg, Ikast, Virum, Køge, Tilst, København, Nakskov, Næstved, Højbjerg, Svendborg, Taastrup, Randers, Kolding, Søborg, Holstebro, Herlev, Viborg, Ishøj, Haderslev, Hedehusene, Silkeborg, Vallensbæk, Ringsted, Vordingborg, Rønne, Ølstykke, Gentofte, Aabenraa, Farum, Værløse, Nærum, Valby, Frederikshavn, Nyborg, Thisted, Fredericia, Solrød Strand, Frederikssund, Frederiksværk, Risskov, Hedensted, Åbyhøj, Vejle, Struer, Hillerød, Korsør, Nykøbing Falster, Brønshøj, Gladsaxe, Haslev, Rudersdal, Herning, Brabrand, Skive, Tårnby, Aalborg, og Lyngby, .

Click-and-collect af ventilator med solceller er muligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Falster, Amager).

Ses der på søgedata er det klart, at internetbrugere jævnligt søger blandt andet køb ventilator med solceller og ventilator med solceller online. Derudover oplever vi mange gange folk kigge efter eksempelvis ventilator med solceller tilbud, billig ventilator med solceller samt ventilator med solceller priser, plus de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark og Bauhaus.

Få den bedste pris på ventilator med solceller

Det er i dag ret nemt for forbrugerne at sammenligne priser på billige ventilator med solceller online på flere internet virksomheder, og derved har en hel del online shops været presset til at at sænke priserne på ventilator med solceller betragteligt, og endda sikre gratis levering.

Dog kan det alligevel blive fordelagtigt at udforske diverse internet shops i Danmark efter billige priser på ventilator med solceller online inden du gennemfører din bestilling, så man er sikker på at opnå den mest betalelige pris. Se ikke blot på de store byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Stark, Bygma og Davidsen.

Du skal alligevel være årvågen med, at i tilfælde af at en webbutik markedsfører billige ventilator med solceller online til salg for en tilbudspris der kan ses som utrolig favorabel, så bør det tit være en varsel om en svindel netshop. Betalinger med kort er ikke desto mindre omfattet af en orden, der hjælper dig som køber imod bedrageriske internet virksomheder.

Vi går generelt ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du udnytte en løsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du tilstræber at afbetale betalingen af ventilator med solceller senere. Dette fås normalt i nichefokuserede netbutikker, men sjældent de kendte byggecentre som fx Bygma, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg og Stark.

Når man ser på tendenserne står det markant, at internet shoppere tit leder efter for eksempel ventilator med solceller priser og køb ventilator med solceller. Derudover oplever man mange gange online shoppere efterspørge blandt andet ventilator med solceller online, billig ventilator med solceller og ventilator med solceller tilbud.

Undersøg tidligere kunders vurderinger

Trustpilot medfører regulære troværdige muligheder for at studere en stor portion eksisterende køberes synspunkter og herved er det smart, at du tager et kig på e-forretningens kritik inden du placerer din ordre på billige ventilator med solceller online.

Facebook fremskaffer desuden rigtig tiltalende metoder til at få indsigt i internet butikkens kundefokus. Herinde møder vi mange internet virksomheder hvor det er muligt at aflevere en bedømmelse af deres købsoplevelse, som tilmed kan udnyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen handler billige ventilator med solceller online hos en netshop kunne de når alt kommer til alt gennemlæse e-shoppens vilkår, dog er det oftest ikke særlig morsomt, særligt ved de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma og Bauhaus.

En anden valgmulighed kunne være at tjekke hvorvidt netshoppen er støttet af e-mærket, hvilket kan være en forsikring om at online virksomheden adlyder den officielle danske lovgivning, og at e-butikken rutinemæssigt føres tilsyn med af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om retningslinjerne.

Dette er desuden din mulighed for hjælpende service, ifald du får problemstillinger i forbindelse med din bestilling af ventilator med solceller. Foruden dette stiller vi forslag om at du er omhyggelig omkring de væsentligste vedtægter der indvirker på købet af ventilator med solceller online, fx hvilken bytteret online virksomheden lover.

På grund af dette er det i øvrigt vigtigt, at man altid bibeholder ens købsbekræftelse, således man til enhver tid kan eftervise sin bestilling af ventilator med solceller, ligegyldig om man handler fra Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan eller Stark.

Jette gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Inger Johansen gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Henrik B gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Henrik R gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

9 tips til køb på nettet
1Forud for at nogen køber billige ventilator med solceller på en online butik kunne de når alt kommer til alt se på netshoppens forretningsvilkår, det er dog ofte ikke super interessant. Herudover kan det anbefales at man er hensynstagende til de grundlæggende forhold der kan have indvirkning på bestillingen af billige ventilator med solceller online, f.eks. den ombytningsrettighed online forhandleren garanterer.
2Størstedelen af e-firmaer yder efterhånden flere billige fragtformer til ventilator med solceller. Et hit er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de købte varer når det passer ind i din kalender. Fragtformen er jo usædvanlig uproblematisk, og oftest også den mest letkøbte fragtmulighed.
3Trustpilot genererer visse gavnlige genveje til at tolke en længere række tidligere kunders reflektioner og derved foreslår vi, at du gennemsøger webshoppens bedømmelser forinden du bestiller billige ventilator med solceller online. Facebook byder på for øvrigt absolut ærlige genveje til at få en idé om online virksomhedens kundetilfredshed.
4Generelt anbefaler vi køb med kort eller MobilePay. Kortkøb er indbefattet af en regel, hvilket assisterer en overfor snydagtige online shops. Som alternativ kan du vælge en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at honorere omkostningerne af flere omgange.
5Den prisbilligste form for fragt er unægtelig selv at hente ordren, som desværre betinges af at du lever i kort afstand af internet webshoppens hjemsted. Den leveringsmulighed er selvfølgelig rigtig afgørende ifald du har brug for ventilator med solceller nu og her. Alternativt så garanterer visse online varehuse fragt uden beregning, men tit påkræves det at du indkøber for et bestemt beløb.
6Det er jo efterhånden ualmindeligt gnidningsløst for forbrugerne at analysere priser online på billige ventilator med solceller i blandt diverse online webshops, og af den grund præsterer mange internet foretagender fragt uden beregning. Det kan imidlertid blive profitabelt at studere et par internet foretagender efter billige priser inden du gennemfører din bestilling, sådan at man ikke er i tvivl om at få fat i den skarpeste pris.
7Vi anbefaler at granske hvorvidt e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket er en garanti for at online shoppen efterfølger den officielle danske lovgivning, foruden at online firmaet undertiden føres tilsyn med af eksperter som forstår bestemmelserne på området. Inden nogen handler billige ventilator med solceller hos en internet webshop kunne de altid gennemse deres handelsaftale.
8Fragtperioden er selvfølgelig ualmindeligt relevant om vi behøver ordren straks, og af den grund er det virkelig væsentligt at man efterser tidshorisonten for levering ved ventilator med solceller. En lang række netshops i Danmark stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens varenumre, men vær obs på at det antager at ordren køres igennem tidligere end et konkret tidspunkt.
9Nogle få internet selskaber byder på gratis fragt på ventilator med solceller, men for det meste er det så nødvendigt at du bestiller for en bestemt sum. Derudover bør man udse dig den billigste leveringsmodel, der ofte vil blive at få dem til at levere dine produkter til et afhentningssted. Den bliver som oftest omvendt usædvanlig smertefri. Den mest billige leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at hente pakken selv.