Metabo Akku Ventilator AV 18 - 18 Volt
880 kr.
Mere info
Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt meget afgørende at undersøge, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at finde et andet.
Flere byggecentre præsterer et stort udvalg af produkter, og andre har fokus på en specifik varegruppe. Du kan tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, foruden blot ventilator med snor.
Når du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot ønsker at slippe for fragten, så kan du med fordel køre produkterne personligt. Det er først og fremmest et alternativ ved de kendte byggemarkeder.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige ventilator med snor fra byggekæde til byggekæde. Nogle har de bedste priser, hvorimod øvrige har fokus på kompetent rådgivning. Du bør gennemtænke hvad du vil prioritere.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man læse virksomhedens regler.
For mange er et byggeprojekt forbundet med massevis af spørgsmål. På grund af det kan du bestille ved et online byggecenter, hvor du får hjælp til valg af ventilator med snor.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og velkendte firmaer, hvilket kan give øget troværdighed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De udbredte byggecentre forhandler produkter fra flere nichebutikker, og pga. det kan du handle fra et bredt sortiment af ventilator med snor online.
De store byggecentre er tilgængelige i hele landet, og derigennem har du tilbuddet om at købe online og transportere varerne på egen hånd. Herigennem kan du vælge at undgå fragtgebyret, samt samtidig skaffe varerne straks.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment styrer selv produktionen af varerne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online kan du forvente at få en lavere pris.
Størsteparten af små butikker har en dybdegående viden om deres varer, da de ikke sælger andre varer. Ergo bør du få en høj grad af indsigtsfuld assistance fra folk med specialistviden i lige præcis ventilator med snor.
Forskellige niche webshops er mindre firmaer, der oftest er dansk ejede, måske endda lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du køber ventilator med snor online fra deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

ventilator med snor bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af over 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

ventilator med snor harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

ventilator med snor silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 mennesker i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 ansatte i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

ventilator med snor jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag mere end 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan vise sig at være afgørende at nedskrive en budgetoversigt for renoveringen, så man har styr på penge-delen af det. Det bør blive behjælpeligt at nedskrive alle omkostninger, hvorefter man kan notere ens købspris for dem én efter én.
2Der kan findes ekstremt mange instruktioner og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube giver dig adgang til vældig meget brugbar info, i særlig grad ifald du benytter engelske ord i din søgning.
3Der præsenterer sig stort set altid ubelejlige vanskeligheder i forbindelse med omfangsrige opgaver, og ergo vurderes det essentielt at man har afsat tilstrækkelig tid i agendaen, med det formål at man kan føle sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
4I visse tilfælde kan man indhente tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det ydes forudsat at renoveringen bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at byggeriet har positiv indfyldelse på naturen.
5Man bør aldrig nogensinde undvære arbejdsredskaber. Typisk vil det være vigtigt at du har udstyret ved hånden idet du begynder på dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at medregne disse omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
6Det kan være til god gavn at spørge om hjælp til byggeprocessen, hovedsageligt ved større arbejdsopgaver. Enkelte projekter gør krav på flere end en enkelt person. Samtidig vil det blive bedre og sjovere at lave arbejdet med andre.
7Måske det ville være relevant at overveje om du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere bør skaffe assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af projektet. Såfremt du ønsker assistance fra en professionel kan det være en god idé at hente tilbud fra forskellige selskaber.
8Potentielt kan det blive meningsgivende at du har alle byggematerialer klar inden du kaster dig over din byggeproces. Du vil med fordel kunne lave en simpel note med alt det der skal bruges, og som det næste efterse listen, således at du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
9For opgaver udenfor har eventuelt regnvejr meget at sige. Derfor må du hyppigt tage et kig på vejrprognosen i tiden op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke pludselig går i gang med at vælte ned netop som du er ved at færdiggøre det svære byggeprojekt.
10Godt forarbejde er vejen til et godt forløb med din byggeproces. Du bør sammensætte en struktureret agenda, som viser hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, og derudover en nummerorden. Forsøg at være skarp idet du udarbejder arbejdsplanen.
11Du skal ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så husk beklædning såsom arbejdshjelm der hjælper dig med henblik på eventuelle uheld. Det er smart at have styr på dit eget ve og vel i byggeriet, især såfremt du ikke investerer i professionel assistance.
12Forud for at du indleder byggeprocessen kan det blive ubeskriveligt afgørende med en forsikring om, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig fastsatte love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
De bedst anmeldte byggeshops
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket altså er fantastisk beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er fantastisk beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver topkarakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er rigtig overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som jo er ret så imponerende. Vurderingen er baseret på 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er enormt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % giver dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion er smartest?

Størstedelen af online selskaber frembyder heldigvis et hav af forskellige billige fragttyper til ventilator med snor. En der er meget populær er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, som gør at du kan hente de nyindkøbte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er altså super ligetil, samt endda tilmed den prisbilligste leveringstype.

Du kunne også tænke over at få ordren sendt hjem til dig eller ud på din arbejdsplads. Leveringsmetoden er somme tider en sjat mere pebret, men også rigtig fremkommelig ift. ventilator med snor online. Den billigste løsning er dog at hente pakken selv, men den mulighed kræver at du er med kort afstand til online virksomhedens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringshastigheden på ventilator med snor kan vise sig at være særligt vigtig ifald du absolut skal bruge din ordre med det samme, og derfor er det temmelig meningsfuldt at vi efterser leveringstiden på ventilator med snor. Masser af online webshops – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – byder på billig 1 dags levering på deres primære varenumre online, som er afhængig af at ordren køres igennem inden et besluttet klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få ordren fikset forinden lagermedarbejderne får fri.

Visse internet firmaer byder på gratis fragt på ventilator med snor online, men oftest afkræver det at man indkøber for et konkret beløb. Som alternativ kan man foretrække den billigste fragttype, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop.

En stor portion byggecentre tilbyder click-and-collect hvor du handler billig ventilator med snor derhjemme og selv henter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg. Byggecentrene tilbyder fx afhentning af ventilator med snor i følgende byer:

Gentofte, Greve, Ikast, København, Taastrup, Hedensted, Kalundborg, Viborg, Ishøj, Næstved, Tilst, Åbyhøj, Højbjerg, Køge, Vanløse, Skive, Nykøbing Falster, Horsens, Middelfart, Risskov, Frederiksberg, Farum, Herning, Esbjerg, Struer, Hillerød, Haderslev, Slagelse, Rønne, Hvidovre, Charlottenlund, Birkerød, Fredericia, Virum, Tårnby, Nørresundby, Thisted, Vordingborg, Brønderslev, Rødovre, Roskilde, Herlev, Silkeborg, Ølstykke, Brønshøj, Aalborg, Kokkedal, Lyngby, Vallensbæk, Grenaa, Værløse, Sønderborg, Aabenraa, Odense, Holstebro, Lillerød, Hørsholm, Albertslund, Lystrup, Ringsted, Odder, Haslev, Stenløse, Gladsaxe, Korsør, Hobro, Nyborg, Svendborg, Glostrup, Valby, Rudersdal, Randers, Søborg, Holbæk, Aarhus, Brøndby, Skanderborg, Kolding, Jyllinge, Allerød, Vejle, Frederiksværk, Helsingør, Hedehusene, Hjørring, Nærum, Brabrand, Varde, Solrød Strand, Frederikshavn, Nakskov, Ballerup, Frederikssund, og Dragør, .

Afhentning for ventilator med snor er tilgængeligt i alle dele af landet: Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland), Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Lolland, Bornholm, Amager, Sydsjælland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når vi kigger i søgedata er det klart, at online shoppere tit leder efter blandt andet køb ventilator med snor og ventilator med snor priser. Foruden dette ser vi tit folk søge fx billig ventilator med snor, ventilator med snor online og ventilator med snor tilbud, foruden de udbredte byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Silvan.

Gode priser på ventilator med snor

Det er jo ekstremt bekvemt for købere at finde information om priser på billige ventilator med snor online på diverse internet varehuse, og for det har en hel del netbutikker fundet det nødvendigt at formindske prisniveauet på ventilator med snor drastisk, og ovenikøbet tilbyde billig fragt.

Til gengæld kan det trods alt være nyttigt at studere nogle få netshops efter tilbud og udsalg på ventilator med snor online inden du gennemfører dit køb, så du ikke er i tvivl om at modtage den bedste pris. Kig ikke kun hos de store byggecentre som Davidsen, Bygma, Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan.

Du bør imidlertid være så påpasselig, at i tilfælde af at en forhandler på nettet forhandler billige ventilator med snor online til en udsalgspris der anses for utrolig attraktiv, kunne det undertiden være en indikation på en uærlig internet forhandler. Bestillinger med kort er i hvert fald omsluttet af en forordning, hvilket bistår dig som køber overfor svindlende internet forretninger.

Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Som alternativ burde du bruge en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, for så vidt du hellere vil honorere prisen på ventilator med snor over et længere tidsrum. Det foreslåes ofte i nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de store byggecentre som eksempelvis 10-4, Bauhaus, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

Når vi kigger i tendenserne bliver det markant, at mennesker mange gange søger efter fx ventilator med snor priser og ventilator med snor tilbud. Foruden dette oplever man ofte online shoppere efterspørge fx køb ventilator med snor, ventilator med snor online og billig ventilator med snor.

Undersøg eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot forærer dig forholdsvis uafhængige genveje til at læse ret mange eksisterende kunders anmeldelser og af den grund tilråder vi, at du tjekker e-forhandlerens vurderinger før du bestiller billige ventilator med snor online.

Facebook medfører også altid passelige muligheder for at få indtryk af webshoppens pålidelighed. Tilmed ser vi en række internet virksomheder hvor du kan levere en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket også kan bruges til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Inden folk køber billige ventilator med snor online hos en internet butik behøver man reelt tyde dens forretningsaftale, det er dog oftest ikke særlig sjovt, i særdeleshed på de kendte byggecentre som Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Davidsen og Bauhaus.

En anden valgmulighed er at kigge om online virksomheden er tilsluttet e-mærket, eftersom det er en erklæring om at webbutikken lever op til de danske regler, samt at online virksomheden tit tilses af fagmænd som er indført i bestemmelserne på området.

Derudover giver det dig genvej til en håndsrækning, hvis du udsættes for udfordringer med din ordre på ventilator med snor. Ydermere anbefales det at man er påpasselig med de mest essentielle reglementer der har betydning for købet af ventilator med snor online, som eksempelvis hvilken bytteret internet forhandleren anvender.

I den forbindelse er det tilmed relevant, at man når som helst opbevarer sin kvittering på e-mail, så man i fremtiden vil kunne bekræfte bestillingen af ventilator med snor, uanset om man bestiller hos Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bauhaus eller Stark.

Jesper gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Louise A gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Jette Jørgensen gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Erik Olsen gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

9 tips til din online shopping
1Det er efterhånden ualmindeligt ligetil for folk at finde tilbud online på billige ventilator med snor hos forskellige webbutikker, og altså præsterer en lang række online virksomheder portofri fragt. Det kan dog ikke desto mindre vise sig lønnende at kontrollere nogle enkelte internet varehuse i Danmark efter rabat og tilbud forinden du gennemfører dit køb, så du er skråsikker på at skaffe sig den bedste pris.
2Visse internet shops frembyder fri fragt på ventilator med snor, men i reglen er det betinget af at man handler for en bestemt pris. Som alternativ kan du udse dig den mest betalelige leveringsmulighed, som i mange tilfælde er at få bragt ordren til en pakkeshop. Løsningen er sædvanligvis på den anden side ret så praktisk. Den mest billige fragtmetode vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken.
3Trustpilot genererer tilpas gunstige chancer for at se nøjere på en længere række eksisterende kunders synspunkter og derved slår vi et slag for, at du eksaminerer netbutikkens omtaler inden du shopper billige ventilator med snor online. Facebook tilbyder dig tilsvarende i højeste grad fremragende løsninger til at få indblik i internet selskabets kundetilfredshed.
4Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med kort er omsluttet af en orden, hvilket beskytter folk imod fup e-butikker. Alternativt burde du bruge en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, såfremt du ønsker at dække beløbet over et længere tidsrum.
5En del e-shops tildeler i dag et hav af forskellige billige leveringsudgaver til ventilator med snor. En der er meget almindelig er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din bestilling når du har mulighed for det. Fragtmetoden er jo vældig overkommelig, og endda desuden den mindst kostelige mulighed for fragt.
6Den mest prisbevidste fragttype vil i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men det betinges af at du opholder dig med kort afstand til netshoppens tilholdssted. Den løsning er selvfølgelig ualmindeligt væsentlig ifald vi absolut skal bruge ventilator med snor om kort tid. Alternativt så tilbyder en række internet foretagender fri fragt, men undertiden kun såfremt der bestilles for en bestemt sum.
7Vi anbefaler generelt at kontrollere om internet firmaet er støttet af e-mærket, grundet at det typisk er en indikator for at online forretningen retter sig efter gældende dansk lovgivning, udover at internet webshoppen jævnligt overværes af fagfolk der forstår bestemmelserne på området. Før nogen bestiller billige ventilator med snor i en forhandler på nettet kan de de facto skimme e-shoppens regler.
8Leveringstidspunktet er jo særdeles aktuel når man skal bruge din ordre inden for kort tid, så herved er det ganske vigtigt at vi besigtiger den estimerede leveringsdato på ventilator med snor. De fleste internet foretagender stiller udsigt til billig 1 dags fragt på en lang række varer, hvilket forudsætter at handlen laves inden et fast klokkeslæt.
9Forud for at folk handler billige ventilator med snor på en internet butik behøver man sådan set se på netshoppens forretningsaftale, det er dog normalt ikke videre spændende. Dertil støtter vi at køberen er vaks omkring de væsentligste forhold der indvirker på handlen med billige ventilator med snor online, fx den returret e-forhandleren har.