Metabo Akku Ventilator AV 18 - 18 Volt
880 kr.
Mere info
Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have dine byggematerialer med det samme eller bare gerne vil undgå fragtgebyret, så kunne du tænke over at fragte produkterne på eget initiativ. Dette er navnligt muligt hos de store byggecentre.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige ventilator med sensor fra webshop til webshop. Nogle tilbyder gode priser, imens andre tilbyder kompetent rådgivning. Du skal beslutte hvad du helst vil have.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at vide, om de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers må du kigge hos de andre.
For en del er et byggeprojekt lig med en lang række spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at handle hos en netbutik, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring ventilator med sensor.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Du bør derfor kende firmaets regler.
Flere byggemarkeder fremviser et bredt udvalg, imens øvrige specialiserer sig i en bestemt varetype. Du skal tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, udover bare ventilator med sensor.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder forhandler varer fra adskillige specialbutikker, hvorfor du kan handle fra et stort sortiment af ventilator med sensor online.
De gængse byggemarkeder har butikker nær dig, og på grund af det har mange mulighed for at handle online og køre produkterne selv. Derigennem har du valget om at slippe for leveringsgebyret, samt sågar få varerne med det samme.
De store byggekæder er folkekære og landskendte virksomheder, som kan medvirke til øget troværdighed når du shopper online. Det er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, idet de kun sælger disse varer. Herved bør du modtage mere begavet rådgivning fra mennesker der er specialister i netop ventilator med sensor.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er iværksættervirksomheder, som oftest er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse bidrager du til når du køber ventilator med sensor online hos dem.
Diverse nichespecifikke webshops producerer selv produkterne der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få gode tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af cirka 100 medarbejdere i selskabets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 personer i deres 9 varehuse. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

ventilator med sensor silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag omkring 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

ventilator med sensor harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 personer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

ventilator med sensor jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og lønner i dag omtrent 500 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

ventilator med sensor bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der kommer som regel ubelejlige problemer når det gælder svære byggeprojekter, og af den grund kan det vise sig af stor betydning at der er afsat passende plads i tidsplanen, som vil medvirke til at man føler sig selvsikker på at nå i mål med projektet.
2Man må nødig mangle grej. Ofte kan det vise sig vigtigt at have det til rådighed forinden du starter arbejdet. Derudover er det vigtigt at indregne de her udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
3Der er alle mulige former for instruktioner og videoer online som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube er formidler af temmelig meget brugbar information, specielt forudsat at man bruger den engelske version.
4Det bør overvejes at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, ikke mindst når der er tale om væsentlige ombygninger. Omfattende opgaver gør krav på flere folk. Endvidere vil det være bedre og sjovere når man er flere om det.
5Godt forarbejde viser sig som metoden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du bør overveje at liste en gennemarbejdet agenda, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, samt en dertilhørende kronologisk orden. Forsøg at være realistisk idet du sammensætter din handlingsplan.
6Det viser sig aktuelt at du har alle bygningsmaterialer klar på forhånd inden du iværksætter håndværket. Du har fordel af at udfærdige en punktforms oversigt som samler alt hvad du får brug for, og så eftergå listen, så du føler dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
7Ofte vil det vise sig vigtigt at lave et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du har kontrol over omkostningerne. Det vil blive fornuftigt at notere samtlige poster, og herefter finde frem til beløbet for hver enkelt.
8I god tid inden at du starter byggeriet kan det blive ufatteligt centralt med en forsikring om, at dit projekt overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde diverse love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
9Du skal for alt i verden ikke undlade at tage højde for sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning såsom sikkerhedshjelm som hjælp med henblik på eventuelle skader. Det er uundværligt at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, hovedsageligt hvis du ikke får professionel hjælp.
10Husk at du kan forsøge at få tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives når byggeprojektet er positivt for miljøet. Bidraget forudsætter dermed at byggeprojektet har betydning for miljøet.
11Du bør gennemtænke hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du bør have assistance fra en fagperson til dele af byggeriet. Såfremt du tager imod eksperthjælp vil det normalt anbefales at indhente priser fra diverse håndværkere.
12For udendørs projekter kan vejret få en væsentlig rolle. Af den grund bør du regelmæssigt kigge på prognosen for vejret i perioden for byggeriets begyndelse, så du undgår at det pludselig går i gang med at stå ned i stænger når du netop er godt i gang med det komplekse projekt.
De højest bedømte byggekæder
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er kolossalt imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % har givet bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er temmelig overlegent. Scoren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor hele 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som naturligvis er hamrende betryggende. Scoren grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er utrolig overlegent. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken type af levering er bedst?

Mange internet virksomheder foreslår i vore dage alverdens billige leveringstyper til ventilator med sensor. Den mest populære er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, hvor du så selv henter din ordre når det passer dig bedst. Den er nemlig yderst overkommelig, og oftest også den billigste leveringstype.

Du bør derudover foretrække at få varerne sendt hjem til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Denne er gerne en sjat mere bekostelig, men ligeledes temmelig simpel for ventilator med sensor online. Den mindst kostelige form for levering vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne, men dette nødvendiggør at du fysisk befinder dig nær online forhandlerens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på ventilator med sensor er naturligvis temmelig betydningsfuld i tilfælde af at du har brug for varerne lige om lidt, så med det formål er det helt afgørende at du kigger nærmere på den estimerede leveringsdato for ventilator med sensor. Mange forretninger på nettet – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på en lang række varer online, men vær vagtsom da det antager at bestillingen realiseres tidligere end et konkret tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få produkterne distribueret forud for at pakkemedarbejderne har fri.

Nogle enkelte internet outlets frembyder fragt uden beregning på ventilator med sensor online, men tit er det betinget af at du aftager for en konkret pris. Alternativt må man tage den billigste løsning til levering, som i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til en pakkeshop.

En masse byggemarkeder udlover klik-og-hent hvor du handler billig ventilator med sensor derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggecentrene udlover eksempelvis afhentning af ventilator med sensor i disse områder:

Skanderborg, Gladsaxe, Odense, Lystrup, Kokkedal, Hedensted, Hjørring, Ishøj, Søborg, Nørresundby, København, Haderslev, Greve, Frederikssund, Højbjerg, Hillerød, Rønne, Køge, Nyborg, Varde, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Viborg, Tilst, Stenløse, Rødovre, Thisted, Brønshøj, Horsens, Sønderborg, Værløse, Farum, Solrød Strand, Kolding, Brabrand, Holstebro, Aabenraa, Hørsholm, Ringsted, Albertslund, Glostrup, Herlev, Allerød, Silkeborg, Valby, Dragør, Frederiksværk, Hvidovre, Kalundborg, Nakskov, Holbæk, Helsingør, Hobro, Vejle, Lyngby, Aarhus, Vanløse, Lillerød, Skive, Birkerød, Næstved, Odder, Frederikshavn, Haslev, Nærum, Struer, Herning, Risskov, Aalborg, Middelfart, Brøndby, Gentofte, Hedehusene, Jyllinge, Taastrup, Svendborg, Randers, Åbyhøj, Brønderslev, Esbjerg, Ballerup, Ølstykke, Charlottenlund, Grenaa, Tårnby, Slagelse, Roskilde, Korsør, Fredericia, Ikast, Virum, Vallensbæk, Rudersdal, og Vordingborg, .

Click-and-collect for ventilator med sensor er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland), Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Lolland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Ses der på tendenserne står det tydeligt, at folk mange gange efterspørger eksempelvis køb ventilator med sensor og ventilator med sensor priser. Foruden dette ser vi ofte internet shoppere kigge efter eksempelvis billig ventilator med sensor, ventilator med sensor online og ventilator med sensor tilbud, foruden de store byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og Bygma.

Få den bedste pris på ventilator med sensor

Det har vist sig at være temmelig overkommeligt for forbrugerne at finde de laveste priser på billige ventilator med sensor online på forskellige internet forretninger, og derfor har flere online webshops været nødt til at trykke prisniveauet på ventilator med sensor enormt, og derudover yde portofri levering.

Til gengæld kan det ikke desto mindre være profitabelt at eftergå indtil flere forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg på ventilator med sensor online forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er skudsikker på at antage den bedste pris. Kig ikke blot på de store byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma, Stark og Davidsen.

Du må ikke desto mindre ikke undervurdere, at i tilfælde af at en internet butik markedsfører billige ventilator med sensor online til salg for en udsalgspris der er ubegribelig gunstig, så kunne det i nogle tilfælde være en varsel om en uærlig internet shop. Betalinger med kort er imidlertid omsluttet af en lov, hvilket assisterer os overfor falske shops på nettet.

Vi anbefaler handler med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du anvende en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, når du efterspørger at betale prisen på ventilator med sensor over et længere tidsrum. Dette tilbydes ofte ved online nichebutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som for eksempel Stark, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Ved kig i søgedata står det tydeligt, at internetbrugere som regel søger efter fx køb ventilator med sensor og ventilator med sensor priser. Derudover ser vi typisk internet shoppere lede efter for eksempel billig ventilator med sensor, ventilator med sensor tilbud og ventilator med sensor online.

Analyser tidligere brugeres meninger

Trustpilot resulterer i ultra pålidelige løsninger til at tyde flere øvrige konsumenters evalueringer og af den grund er det at foretrække, at du gransker e-shoppens vurderinger før du køber billige ventilator med sensor online.

Facebook frembyder tilsvarende en del anstændige chancer for at få kendskab til netshoppens troværdighed. I øvrigt ses nogle online virksomheder hvor det er muligt at ytre en anmeldelse af købsoplevelsen, som desuden bør bruges til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Før folk bestiller billige ventilator med sensor online i en webbutik bør man i reglen have øje for e-shoppens forretningsvilkår, men det er mange gange et tidskrævende arbejde, særligt på de udbredte byggekæder som Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen og XL-Byg.

En anden mulighed kan være at kontrollere om internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, siden det ofte er et billede på at internet butikken føjer de danske regler, og at internet shoppen løbende gennemses af eksperter som kender til de gældende regulativer.

Derudover giver det dig anledning til at få assistance, når du får vanskeligheder som følge af din shopping med ventilator med sensor. Yderligere stiller vi forslag om at du er vaks omkring de væsentligste reglementer der gælder for bestillingen af ventilator med sensor online, til eksempel den returret internet webshoppen garanterer.

I relation til det er det ydermere essesentielt, at man permanent gemmer ens ordrekvittering, så man en anden gang kan påvise sin bestilling af ventilator med sensor, hvad end man køber ved Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus eller Silvan.

Henrik Jensen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Mette H gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Anders E gav 5 stjerner

Har handlet der før

Anne T gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 gode råd til online shopping
1Leveringstidspunktet er jo særdeles vital om vi mangler produktet inden for kort tid, og herved er det utvivlsomt meningsfuldt at vi gransker den estimerede leveringstid for ventilator med sensor. Mange netbutikker stiller garanti om billig 1 dags fragt på utallige varer, men som ikke desto mindre tager udgangspunkt i at bestillingen fuldbyrdes inden et fastsat klokkeslæt.
2Den mest prisbevidste form for levering kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, hvilket dog stiller krav om at du fysisk befinder dig nærved online forhandlerens tilholdssted. Den leveringsversion er virkelig udslagsgivende når du har brug for ventilator med sensor straks. Alternativt så yder nogle forhandlere på nettet fragt uden betaling, men i de fleste tilfælde er det betinget af at du aftager for en fastsat pris.
3Flere online butikker garanterer fri fragt på ventilator med sensor, men undertiden er det under forudsætning af at man aftager for en bestemt pris. Ellers må man foretrække den mest billige leveringsmetode, der gerne vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et afhentningssted. Leveringsformen bliver gennemsnitligt til gengæld ultra praktisk. Den mest billige leveringsmulighed kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.
4Vi går generelt ind for at finde ud af hvorvidt online webshoppen er godkendt af e-mærket, siden det almindeligvis er en forsikring om at online forhandleren adlyder de gældende danske regler, foruden at forretningen fra tid til anden revurderes af sagkyndige der kender til reglementet på området. Inden folk køber billige ventilator med sensor hos en forhandler på nettet behøver man i virkeligheden gennemgå e-butikkens handelsvilkår.
5Det har vist sig at være temmelig bekvemt for os alle at finde frem til de bedste priser online på billige ventilator med sensor fra diverse e-shops, og så tilbyder adskillige online forretninger levering uden omkostninger. Det kan stadigvæk blive fordelagtigt at inspicere et par online butikker efter tilbud og udsalg forud for at du køber, sådan at man er velinformeret til at indhente den billigste pris.
6Flere internet foretagender tildeler nu om stunder diverse forskellige billige leveringsløsninger til ventilator med sensor. En yndling er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente dine varer præcis når det passer dig. Fragttypen er jo ret så enkel, og ofte derudover den billigste mulighed for levering.
7Før folk handler billige ventilator med sensor i en online virksomhed kunne de til hver en tid tage stilling til e-shoppens forretningsaftale, men det er ofte en omfattende opgave. Desuden anbefales det at køberen er obs på de grundlæggende vilkår der spiller ind i forbindelse med handlen med billige ventilator med sensor online, som for eksempel hvilken returrettighed online firmaet bruger.
8Trustpilot præsterer forholdsvis stabile muligheder for at kontrollere mange tidligere forbrugeres reflektioner og på grund af dette tilrådes det, at du sonderer netshoppens omtaler forinden du shopper billige ventilator med sensor online. Facebook præsterer ligeledes absolut passende løsninger til at få indblik i online butikkens troværdighed.
9Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omfavnet af en retningslinje, som bistår folk imod uærlige internet virksomheder. Som alternativ kan du drage nytte af en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du gerne vil klare regningen over et længere tidsrum.