Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke regler der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Af den grund skal man kende webshoppens betingelser.
For en del er byggeprojekter lig med alverdens spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at købe fra et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få information omkring ventilator med lys.
Ifald du skal have byggematerialerne hurtigt eller blot vil undgå fragtgebyret, så kan du med fordel hente produkterne på egen hånd. Det er især muligt ved de kendte byggecentre.
Nogle byggemarkeder har et bredt vareudvalg, hvorimod øvrige har fokus på en specifik varegruppe. Du bør bestemme om det er essentielt for dig at have mange varer at vælge i mellem, udover blot ventilator med lys.
Der er forskel på priserne på billige ventilator med lys fra byggecenter til byggecenter. En del giver gode priser, hvorimod nogle har fokus på service. Du skal bestemme hvad der betyder mest for dig.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at vide, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og kendte butikker, hvilket kan give øget tryghed når du skal købe online. Det vil nogle se som en fordel.
De udbredte byggekæder har butikker nær dig, og dermed har mange valget om at handle online og transportere materialerne på egen hånd. På grund af det har man chancen for at undgå leveringsgebyret, og samtidig få fat i produkterne hurtigere.
De kendte byggekæder forhandler varer fra talrige producenter, og takket være dette kan du shoppe fra et stort sortiment af ventilator med lys online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som sælger få produkter har en stor passion for deres online produktudvalg, idet de kun sælger disse produkter. Altså kan du modtage super brugbar sparring fra folk med specialistviden i lige præcis ventilator med lys.
Majoriteten af nichebutikker på internettet er producenter af de varer som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte på nichebutikkerne online er det muligt at få bedre priser.
Størstedelen af nichebutikker på nettet er opstartsfirmaer, som typisk er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Dem understøtter du idet du køber ventilator med lys online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 kollegaer i forretningens 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 personer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

ventilator med lys silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i forretningens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

ventilator med lys jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

ventilator med lys bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af over 1.000 personer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 personer i selskabets 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

ventilator med lys harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Planlægning bliver vejen til at få en god oplevelse med projektet. Du er nødt til at forfatte en effektiv arbejdsplan, som fortæller hvilke gøremål du vil klø på med på hvilke tidspunkter, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret idet du udarbejder din dagsorden.
2Det vil vise sig essentielt at have de relevante byggematerialer tilgængelige inden du går til værks med byggeriet. Du har fordel af at udarbejde en simpel liste hvor der bør fremgå alle de ting du får brug for, og bagefter tjekke punkterne, hvormed du bliver sikker på at alt er klar.
3For byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Således skal du regelmæssigt tage notits af femdøgnsprognosen i dagene op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke mod forventning begynder at regne i samme sekund som du er ved at færdiggøre det omfattende byggeprojekt.
4Der præsenterer sig utvivlsomt ubelejlige problemer når det handler om omfangsrige byggeprojekter, og følgelig vil det vise sig vigtigt at man afsætter god nok plads i tidsplanen, med formålet om at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål.
5Måske burde du overveje om projektet kan klares alene, eller du må anskaffe eksperthjælp til områder af projektet. Hvis du får professionel assistance anbefales det at indhente priser fra en håndfuld entreprenører.
6Husk at du kan spørge om et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få hvis byggeprojektet er positivt for miljøet. At få tilskud er altså betinget af at ombygningen influerer positivt på planeten.
7Man bør ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk vil det være erstatteligt at du har værktøjet tilgængeligt før du igangsætter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt vigtigt at indregne de medfølgende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
8Du bør aldrig nogensinde negligere din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning bl.a. arbejdssko der skåner dig overfor mulige ulykker. Det er essentielt at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, specielt ifald du ikke skaffer professionel hjælp.
9Det er oplagt at søge en hjælpende hånd til projektet, ikke mindst når det er omfattende byggeopgaver. Omfattende ombygninger behøver flere mennesker. Dertil bliver det mere effektivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
10Typisk vil det vise sig afgørende at have lavet et budget for renoveringen, så du giver sig selv et overblik. Det bør være en god idé at dokumentere hver enkelt udgift, og dernæst undersøge den billigste pris på dem én efter én.
11Du har adgang til ekstremt mange vejledninger og videoer online som kan vejlede dig. Navnligt YouTube er anvendeligt med ret så meget nyttig information, navnligt såfremt du bruger den engelske version.
12Forud for at du igangsætter arbejdet kan det vise sig ganske vigtigt at være sikker på, at det du vil bygge overholder loven. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig forskellige regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
De mest vellidte byggemarkeder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er enormt overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er usædvanligt beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som klart er kolossalt overlegent. Ratingen grundlægges af 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % giver toprating, og alene 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er temmelig flot. Evalueringen er baseret på 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er ultra overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % giver den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt er bedst?

Masser af webshops i Danmark udlover nu om stunder et stort udvalg af billige leveringsmodeller til ventilator med lys. Det mest almindelige er i øjeblikket pakkeshoppen, hvor du selv afhenter produkterne når du har lyst. Leveringsmetoden er jo ualmindeligt uproblematisk, samt typisk derudover den billigste leveringsløsning.

Du burde ydermere overveje at få det leveret til din lejlighed eller ud på din arbejdsplads. Fragtmuligheden bliver somme tider en tak mindre billig, men på den anden side i høj grad let gængelig ved køb af ventilator med lys online. Den prisbilligste leveringsversion er dog at du selv henter ordren, som dog er betinget af at du bor i nærheden af online firmaets butikker, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på ventilator med lys er selvfølgelig særdeles betydningsfuld såfremt vi absolut skal bruge produktet inden for få dage, så i det øjemed er det ganske centralt at vi undersøger leveringstiden for ventilator med lys. Størstedelen af e-shops – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres varer online, som trods alt er underforstået at bestillingen laves tidligere end et fastslået tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få produkterne sendt afsted inden de logistikansatte får fri.

En hel del internet handler tilbyder fragt uden gebyr på ventilator med lys online, men i mange tilfælde er det betinget af at der indkøbes for et fastslået beløb. Som alternativ skulle man snuppe den billigste leveringsudgave, hvilket oftest vil være at få fragtfirmaet til at køre din pakke til en pakkeshop.

De største byggecentre tildeler click-and-collect hvor man bestiller billig ventilator med lys online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg og Bauhaus. Byggekæderne udlover bl.a. click-and-collect på ventilator med lys i følgende områder:

Holbæk, Aabenraa, Silkeborg, Valby, Åbyhøj, Slagelse, Sønderborg, Frederikssund, Vallensbæk, Odense, Korsør, Skanderborg, Middelfart, Frederiksværk, Charlottenlund, Struer, Rudersdal, Rønne, Brønderslev, Fredericia, Horsens, Frederikshavn, Nærum, Albertslund, Lystrup, Randers, Haderslev, Risskov, Vejle, Søborg, Lyngby, Jyllinge, Ølstykke, Skive, Farum, Grenaa, Herning, Frederiksberg, Gladsaxe, Viborg, Dragør, Hedehusene, Tårnby, Thisted, Lillerød, Værløse, Hedensted, Holstebro, Rødovre, Allerød, Kokkedal, Kalundborg, Taastrup, Odder, Hvidovre, Hjørring, Tilst, Ringsted, Helsingør, Solrød Strand, København, Næstved, Nykøbing Falster, Ikast, Nakskov, Nyborg, Stenløse, Aarhus, Hillerød, Hørsholm, Svendborg, Vanløse, Roskilde, Esbjerg, Ishøj, Hobro, Nørresundby, Virum, Brabrand, Birkerød, Greve, Herlev, Glostrup, Gentofte, Ballerup, Haslev, Vordingborg, Varde, Højbjerg, Kolding, Køge, Brønshøj, Aalborg, og Brøndby, .

Click-and-collect for ventilator med lys er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Amager, Falster, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland).

Når vi ser på søgedata er det tydeligt, at netshoppere jævnligt kigger efter blandt andet ventilator med lys tilbud og ventilator med lys priser. Derudover oplever man mange gange mennesker kigge efter fx ventilator med lys online, køb ventilator med lys samt billig ventilator med lys, plus de store byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

Priser på ventilator med lys

Det er efterhånden virkelig enkelt for almindelige mennesker at finde de bedste priser på billige ventilator med lys online på forskellige internet forretninger, og herved har langt de fleste e-handler været presset til at at nedsætte prisen på ventilator med lys voldsomt, og derudover garantere gebyrfri levering.

Trods dette kan det til hver en tid vise sig lønnende at eftergå en række netbutikker efter udsalg og tilbud på ventilator med lys online forinden du bestiller, således at du er skråsikker på at få den prisbilligste pris. Se ikke blot på de gængse byggekæder som Stark, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen og Bygma.

Du skal ikke desto mindre være så påpasselig, at ifald en e-handler udlover billige ventilator med lys online for en pris som er enormt beskeden, så kunne det i nogle tilfælde være en indikation på en snydagtig webbutik. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald omsluttet af en ordning, hvilket redder dig som kunde imod snydagtige forhandlere på nettet.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Alternativt bør du benytte en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, når du ser en fordel i at klare betalingen af ventilator med lys over en periode. Det foreslåes ofte i niche netbutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma og Stark.

Når man ser på tendenserne er det klart, at internet shoppere som regel leder efter eksempelvis billig ventilator med lys og køb ventilator med lys. Derudover oplever vi typisk mennesker søge efter blandt andet ventilator med lys priser, ventilator med lys online og ventilator med lys tilbud.

Undersøg eksisterende kunders erfaringer

Trustpilot genererer immervæk relevante løsninger til at iagttage ganske mange øvrige kunders domme og derved foreslår vi, at du tager et kig på online forhandlerens kritik forud for at du shopper billige ventilator med lys online.

Facebook præsterer for øvrigt relativt gunstige metoder til at få indtryk af e-handlens troværdighed. Her møder vi endda online virksomheder hvor det er muligt at give en anmeldelse af deres køb, hvilket også bør benyttes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk handler billige ventilator med lys online hos en internet handler kan de helt sikkert løbe igennem dens betingelser, det er dog almindeligvis en tidskrævende opgave, særligt med de kendte byggecentre som Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

Et andet forslag kunne måske være at granske hvorvidt netbutikken er e-mærket, som almindeligvis er en tilkendegivelse af at internet firmaet opfylder de danske love, og at online shoppen tit vurderes af sagkyndige som har meget erfaring med de gældende regulativer.

Det er en rigtig god lejlighed til en hjælpende hånd, såfremt du forvoldes problemstillinger som følge af din bestilling af ventilator med lys. Endvidere kan det være til hjælp at man er påpasselig med de primære retningslinjer der har betydning for købet af ventilator med lys online, som eksempelvis hvilken byttepolitik e-forhandleren bruger.

I den forbindelse er det tillige relevant, at man stadig opbevarer sin ordrekvittering, således man når som helst vil kunne bevidne sit køb af ventilator med lys, uanset om man har bestilt fra Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4 eller Bauhaus.

Else A gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Bente S gav 4 stjerner

Rigtig god service

Bente gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Marianne R gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

9 tips til online indkøb
1Generelt anbefaler vi shopping med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er en del af en ordning, der garanterer en overfor falske webbutikker. Alternativt kan du overveje en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du tilstræber at afdrage pengene over et længere tidsrum.
2Det er vældig problemfrit for internetbrugere at søge information om priser online på billige ventilator med lys fra flere internet foretagender, og herved yder mange netbutikker levering uden omkostninger. Derfor kan det til hver en tid vise sig profitabelt at checke forskellige forhandlere på nettet efter billige priser inden du placerer ordren, sådan at man er usvigeligt sikker på at få den bedste pris.
3En lang række internet butikker yder efterhånden et bredt udvalg af billige leveringstyper til ventilator med lys. En yndling er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente de bestilte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er jo rigtig nem, og mange gange derudover den mest letkøbte form for levering.
4Fragttiden er naturligvis usædvanlig afgørende i tilfælde af at du har brug for din pakke om kort tid, og af den grund er det komplet relevant at du ser nærmere på tidshorisonten for levering ved ventilator med lys. En hel del online outlets giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på masser af varer, men som imidlertid er regnet ud fra at ordren gennemføres forinden et aftalt klokkeslæt.
5Trustpilot fører til adskillige solide chancer for at evaluere en række nuværende køberes synspunkter og derved er det klogt, at du tolker e-butikkens ratings før du bestiller billige ventilator med lys online. Facebook genererer lige så vel rigtig sikre løsninger til at få indtryk af e-handlens popularitet.
6Indtil flere netshops garanterer gebyrfri levering på ventilator med lys, men undertiden under forudsætning af at der bestilles for et fastsat beløb. I øvrigt kunne man gribe den mest prisbevidste leveringstype, der ofte vil blive at få dem til at køre produkterne til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver en gang i mellem lige så vel usædvanlig let. Den mest billige leveringsudgave er uden tvivl at hente varerne selv.
7Før nogen handler billige ventilator med lys hos en e-forretning bør de i og for sig gøre sig bekendt med indholdet af shoppens forretningsvilkår, dog er det undertiden ikke specielt ophidsende. Tillige tilråder vi at køber er omhyggelig omkring de mest vitale bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige ventilator med lys online, for eksempel den returret hjemmesiden bruger.
8Den mest prisbevidste fragtform er unægtelig at hente ordren selv, men det er betinget af at du bor tæt på internet butikkens bopæl. Den form for levering er naturligvis ret så aktuel i tilfælde af at vi skal bruge ventilator med lys inden for kort tid. Alternativt så garanterer enkelte butikker på nettet fragtfri levering, men typisk er det betinget af at du shopper for en fastsat sum.
9Vi slår generelt et slag for at undersøge om e-firmaet er støttet af e-mærket, hvilket bør være et tegn på at internet firmaet accepterer de danske retningslinjer, udover at virksomheden tit efterses af eksperter der er meget fortrolige vilkårene. Inden folk shopper billige ventilator med lys på en internet virksomhed burde de i virkeligheden granske dens handelsaftale.