Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeprojekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Derfor bør du købe fra et online byggecenter, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring ventilator med lav db.
Det er absolut utrolig relevant at vide, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til vælge et andet.
Flere byggemarkeder tilbyder et stort udvalg af produkter, hvorimod andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, udover bare ventilator med lav db.
Der er variationer i salgspriserne på billige ventilator med lav db fra byggecenter til byggecenter. Nogle giver gode tilbud, hvorimod andre har fokus på kompetent sparring. Du må forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Du bør derfor tjekke byggemarkedets regler.
Ifald du står og skal bruge produkterne med det samme eller blot gerne vil spare leveringsgebyret, så kunne du overveje at hente produkterne selv. Dette er hovedsageligt en mulighed i de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og almenkendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Det vil nogle se som positivt.
De store byggecentre køber produkter fra flere specialbutikker, hvorfor du kan vælge fra et bredt udvalg af ventilator med lav db online.
De velkendte byggecentre er fysisk til stede i hele landet, og i kraft af det har flertallet tilbuddet om at handle online og transportere materialerne personligt. I kraft af det er der mulighed for at undgå fragtgebyret, og samtidig få varerne nu og her.

Nichewebshop

Mange nicheforretninger på nettet har meget ekspertise i deres produkter, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Ergo vil du opleve endnu mere kyndig vejledning fra folk med ekspertviden i netop ventilator med lav db.
Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsfirmaer, som oftest er danske, gerne endda lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller ventilator med lav db online hos dem.
En masse webshops som sælger få produkter er producenter af produkterne som du kan købe i byggecentrene. Ved at købe direkte hos niche netbutikkerne online kan du muligvis få lavere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 medarbejdere i firmaets 6 varehuse. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

ventilator med lav db jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i de 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 medarbejdere i kædens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

ventilator med lav db silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 ansatte i forretningens 41 varehuse. Silvan satser på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

ventilator med lav db harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 kollegaer i deres 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag ca. 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

ventilator med lav db bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1For byggeprojekter udendørs har vejret en afgørende rolle. På grund af dette må du regelmæssigt se vejrforudsigelserne i perioden for projektets start, så det ikke mod forventning går i gang med at vælte ned nøjagtig som du vil i gang med det vigtige byggeprojekt.
2Der viser sig altid overraskende problemstillinger i tilfælde med svære byggeprojekter, og pga. dette viser det sig meningsfuldt at man afsætter god nok plads i agendaen, så man kan være tryg ved at nå i mål til tiden.
3Du bør unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj herunder sko og hjelm som hjælp mod mulige risici. Det er uundværligt at du husker dit eget helbred i byggeprojektet, i særdeleshed når du ikke har assistance fra en fagperson.
4I visse tilfælde kan man hente et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives ifald projektet er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af støtte er altså betinget af at projektet influerer positivt på planeten.
5Ofte vil det vise sig afgørende at have lavet et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det må være rationelt at nedskrive samtlige udgifter, og dernæst finde frem til ens omkostning ved dem én efter én.
6Du har adgang til en hel række artikler og videoer på internettet som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube giver overvældende meget konstruktiv viden, specielt ifald du skriver søgeordene på engelsk.
7Det kan give mening at tænke over hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du kan have fordel af at tilkøbe hjælp fra en fagperson til opstarten af projektet. Forudsat at du søger hjælp fra en fagmand kunne det være en god idé at tage imod tilbud fra flere leverandører.
8Det kan blive værdifuldt at have de nødvendige materialer klar til brug forud for at du tager fat på arbejdet. Du kunne nedskrive en hurtig indkøbsseddel hvor der bør fremgå alt hvad du skal bruge, og derefter eftergå hvert eneste punkt, således at du føler dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
9Man skal for alt i verden ikke gå ned på værktøj. Tit kan det være uundværligt at have grejet klar inden du starter dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at påregne de her omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
10Det anbefales at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, ikke mindst såfremt det er store arbejdsopgaver. Enkelte ting gør krav på flere personer. Samtidig vil det være mere effektivt og mere interessant når man er flere om at bidrage.
11Før du igangsætter byggeprojektet kan det blive ubeskriveligt vigtigt med en forsikring om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der være en række retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
12Godt forarbejde vil altid være nøglen til at lykkes med projektet. Du er nødt til at nedskrive en effektiv plan, som dikterer hvilke opgaver der skal løses på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Det anbefales at være realistisk idet du nedskriver handlingsplanen.
De højest bedømte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som naturligvis er utrolig flot. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er yderst imponerende. Scoren er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og blot 8 % giver dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er ekstremt godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor hele 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er bedst?

Temmelig mange webbutikker i Danmark frembyder nu om stunder et hav af forskellige billige fragtformer til ventilator med lav db. En af de mest benyttede er nu til dags levering til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de nyindkøbte produkter når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er altså ret problemfri, og i mange tilfælde desuden den mest betalelige leveringsmåde.

Du burde omvendt vælge at få ordren leveret hjem til din privatadresse eller til din arbejdsplads. Leveringsformen er i regelen en kende mindre billig, men endda yderst enkel ved køb af ventilator med lav db online. Den mest letkøbte løsning er utvivlsomt at du selv henter ordren, men den løsning er betinget af at du bor tæt på online firmaets byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på ventilator med lav db kan være yderst vital om man har behov for din pakke øjeblikkeligt, så i det øjemed er det tydeligvis vigtigt at du efterser den forventede leveringstid for ventilator med lav db. Masser af internet forhandlere – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – reklamerer med billig levering på næste hverdag på deres primære produkter online, som trods alt er afhængig af at ordren køres igennem forinden et angivent klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt afsted forud for at de logistikansatte holder fyraften.

Indtil flere byggemarkeder sikrer fragt uden beregning på ventilator med lav db online, men i mange tilfælde kun når der shoppes for en fastsat sum. Desuden bør du udse dig den billigste leveringsmulighed, hvilket tit vil blive at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et udleveringssted.

Mange byggecentre foreslår klik-og-hent hvor du handler billig ventilator med lav db online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Davidsen. Byggecentrene frembyder fx afhentning af ventilator med lav db i følgende områder:

Viborg, København, Middelfart, Skive, Jyllinge, Kokkedal, Hedensted, Nærum, Rudersdal, Struer, Esbjerg, Holbæk, Kolding, Glostrup, Aalborg, Svendborg, Hjørring, Virum, Birkerød, Haslev, Nyborg, Køge, Frederiksberg, Aabenraa, Værløse, Gladsaxe, Helsingør, Silkeborg, Brønshøj, Taastrup, Vordingborg, Søborg, Hobro, Hillerød, Vejle, Lyngby, Brabrand, Nakskov, Herlev, Rødovre, Tilst, Lillerød, Aarhus, Brøndby, Ballerup, Korsør, Valby, Frederikssund, Frederikshavn, Solrød Strand, Randers, Hedehusene, Odder, Åbyhøj, Gentofte, Holstebro, Lystrup, Hørsholm, Ølstykke, Farum, Greve, Tårnby, Grenaa, Roskilde, Ishøj, Haderslev, Hvidovre, Nykøbing Falster, Allerød, Rønne, Kalundborg, Skanderborg, Ringsted, Varde, Højbjerg, Slagelse, Sønderborg, Odense, Risskov, Nørresundby, Stenløse, Fredericia, Herning, Horsens, Vallensbæk, Albertslund, Dragør, Frederiksværk, Ikast, Brønderslev, Thisted, Vanløse, Charlottenlund, og Næstved, .

Afhentning af ventilator med lav db er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn), Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Bornholm, Sydsjælland) og Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark).

Ses der på søgedata er det markant, at folk som regel søger efter for eksempel billig ventilator med lav db og ventilator med lav db priser. Man ser desuden ofte online shoppere kigge efter blandt andet ventilator med lav db tilbud, ventilator med lav db online og køb ventilator med lav db, foruden de kendte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

Den bedste pris på ventilator med lav db

Det er vældig enkelt for internetbrugere at sammenligne priser på billige ventilator med lav db online fra forskellige firmaer på nettet, og for det har langt de fleste internet selskaber i Danmark fundet det nødvendigt at sænke prisen på ventilator med lav db betragteligt, og i øvrigt præstere fragt uden betaling.

Det kan trods alt blive fordelagtigt at prøve nogle forskellige webshops efter rabatter og tilbud på ventilator med lav db online før du handler, således at du er skudsikker på at opnå den laveste pris. Kig ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og Bygma.

Du bør blot være obs på, at ifald en online forretning afhænder billige ventilator med lav db online til en tilbudspris som kan virke enormt fremragende, er det for det meste være et karakteristika der viser en svindel netbutik. Bestillinger med kort er dog omfavnet af et regulativ, hvilket værner dig imod svindlende e-butikker.

Generelt anbefaler vi køb med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du benytte en afbetalingsløsning som fx ViaBill, for så vidt du hellere vil honorere prisen på ventilator med lav db i flere bidder. Dette fås normalt hos nicheforhandlere, men ikke de kendte byggekæder som fx Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma og 10-4.

Når vi ser på tallene bliver det tydeligt, at internet shoppere typisk søger efter fx billig ventilator med lav db og ventilator med lav db tilbud. Derudover oplever man typisk internet shoppere søge efter eksempelvis køb ventilator med lav db, ventilator med lav db priser samt ventilator med lav db online.

Analyser folks ratings

Trustpilot resulterer i tilpas nyttige genveje til at fortolke mange eksisterende konsumenters bedømmelser og på grund af dette er det smart, at du sonderer online firmaets omtaler før du færdiggør din shopping med billige ventilator med lav db online.

Facebook frembyder ligeledes i højeste grad gavnlige løsninger til at få indtryk af e-forretningens kundefokus. Herinde ses endda outlets på nettet som gør det muligt at frembringe en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes burde drages fordel af til at vurdere kundetilfredsheden.

Forud for at folk handler billige ventilator med lav db online hos en webbutik kan man utvivlsomt sætte sig ind i e-shoppens betingelser, dog er det almindeligvis et omfattende arbejde, især med de store byggekæder som XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg.

En anden mulighed kunne derfor være at se om netbutikken er e-mærke godkendt, da det bør være et sympol på at online forhandleren efterkommer dansk lovgivning, udover at butikken hyppigt besøges af fagmænd der kender lovene på området.

Det giver dig lejlighed til støtte, ifald du får udfordringer som følge af din bestilling af ventilator med lav db. Udover dette kan det anbefales at du er klar over de primære vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af ventilator med lav db online, som eksempelvis hvilken byttepolitik e-shoppen kører med.

Derfor er det tilmed essesentielt, at man stadigvæk opbevarer sin faktura e-mail, så man senere kan bevise bestillingen af ventilator med lav db, ligegyldig om man handler ved Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen eller Stark.

Anders gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Susanne gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

Erik Knudsen gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Inger I gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 tips til når du køber online
1Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er omfattet af et regulativ, der sikrer køberen overfor fup firmaer på nettet. Som alternativ burde du udnytte en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du agter at afdrage pengene over tid.
2Vi går generelt ind for at undersøge om online forretningen er verificeret af e-mærket, som almindeligvis er en sikring om at internet forretningen imødekommer den officielle danske lovgivning, og at online forretningen undertiden kigges til af jurister som forstår de gældende love. Forud for at folk køber billige ventilator med lav db på en internet forhandler kan man i reglen læse netshoppens handelsvilkår.
3En række shops på nettet garanterer gratis fragt på ventilator med lav db, men i mange tilfælde kun hvis du handler for et præcist beløb. Alternativt bør du vælge den mindst kostelige leveringsmåde, hvilket ofte vil være at få kørt ordren til et afhentningssted. Metoden bliver tit lige så vel virkelig nem. Den mest letkøbte leveringsversion vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne.
4Det er jo efterhånden ualmindeligt smart for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet online på billige ventilator med lav db hos flere online firmaer, og for det præsterer adskillige internet forhandlere fragtfri levering. Men det kan stadigvæk blive fordelagtigt at prøve visse e-firmaer efter tilbud inden du gennemfører dit køb, så man er skudsikker på at få den mest attraktive pris.
5Den billigste leveringsmanér vil til enhver tid være at hente produkterne selv, hvilket dog afhænger af at du befinder dig nær e-firmaets lager. Den form for fragt kan vise sig at være ret så essentiel hvis du absolut skal bruge ventilator med lav db inden for få dage. Alternativt så garanterer indtil flere online shops levering uden gebyr, men tit er det forbeholdt når man indkøber for et bestemt beløb.
6Inden nogen handler billige ventilator med lav db på en butik behøver man altid få overblik over dens vilkår, dog er det mange gange ikke videre interessant. I øvrigt er det godt at kunden er på vagt for de mest relevante forhold der spiller ind i forbindelse med købet af billige ventilator med lav db online, som eksempelvis den returret online virksomheden anvender.
7Leveringsdygtigheden kan vise sig at være rigtig aktuel såfremt man står og skal bruge produktet om et øjeblik, og herved er det jo relevant at man ser nærmere på den anslåede leveringsdato ved ventilator med lav db. Adskillige internet foretagender lover billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres varer, men husk at det kræver at bestillingen placeres tidligere end et aftalt tidspunkt.
8En lang række internet butikker yder nu om dage et stort udvalg af billige løsninger til levering til ventilator med lav db. En favorit er i dag pakkeshops, hvor du selv kan hente din pakke når du har lyst. Leveringsmetoden er nemlig virkelig fleksibel, samt desuden tilmed den mest letkøbte leveringsmodel.
9Trustpilot fremskaffer fuldstændig fine genveje til at udforske adskillige øvrige brugeres erfaringer og på grund af dette foreslår vi, at du evaluerer internet selskabets anmeldelser forud for at du handler billige ventilator med lav db online. Facebook byder på tilsvarende en række belejlige løsninger til at få indblik i internet firmaets popularitet.