Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du står og skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare vil undgå fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne personligt. Dette er især muligt ved de velkendte byggemarkeder.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med talrige spørgsmål. På grund af det bør du handle hos en netbutik, hvor du bliver tilbudt gode råd til valg af ventilator med køling.
Du bør kende de regler butikken udsteder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med for eksempel returnering. Derfor skal man undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt udvalg af produkter, og nogle har fokus på en enkelt varegruppe. Du bør tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, udover blot ventilator med køling.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige ventilator med køling fra byggecenter til byggecenter. Nogle har gode tilbud, og nogle tilbyder en høj grad af service. Du skal gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Det er selvsagt super afgørende at se, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke må du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder køber varer fra talrige leverandører, hvorfor du kan vælge fra et bredt udvalg af ventilator med køling online.
De store byggekæder er populære og bekendte virksomheder, hvilket bidrager til øget sikkerhed når du shopper online. Dette vil nogle se som en fordel.
De velkendte byggecentre findes nær dig, og derfor har mange tilbuddet om at handle online og køre byggematerialerne personligt. Takket være dette er det muligt at slippe for fragten, samt ovenikøbet skaffe varerne med det samme.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede webshops står selv for produktion af de varer der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online bør du få gode tilbud.
Hovedparten af nichespecifikke webshops har en enorm viden om deres produkter, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Herved forventes det at du får ekstremt begavet vejledning fra ansatte med ekspertviden i netop ventilator med køling.
De fleste nichebutikker på nettet er mindre virksomheder, som oftest er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem bidrager du til idet du bestiller ventilator med køling online hos dem.
Danmarks største byggekæder
ventilator med køling bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 medarbejdere i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 personer i firmaets 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

ventilator med køling silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 medarbejdere i de 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af cirka 100 personer i kædens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

ventilator med køling jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 personer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

ventilator med køling harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 ansatte i de 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af over 2.300 ansatte i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 kollegaer i firmaets 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du skal aldrig nedprioritere din sikkerhed, så glem ikke påklædning inklusiv arbejdshjelm der sikrer dig overfor eventuelle risici. Det er uundværligt at have styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
2Forberedelse vedbliver at være metoden til at komme i mål med byggeriet. Du er nødt til at have en klar strategi, der beskriver hvilke opgaver der løses hvornår, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du sammensætter din plan.
3Det kan vise sig at være godt at søge assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt når det er omfangsrige arbejdsopgaver. Nogle byggeprojekter skal gerne udføres af mere end en person. Derudover må det være mere produktivt og mere interessant at være flere om det.
4For udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en stor rolle. På grund af dette skal du tit lægge mærke til vejrberetningerne i de dage der er op til dit byggeprojekt, så du undgår at det uventet begynder at piske ned når du lige står midt i dit komplicerede projekt.
5Typisk vil det vise sig fornuftigt at nedskrive et budget for renoveringen, så man har styr på udgifterne. Det kan blive fordelagtigt at beskrive hver enkelt udgiftspost, og bagefter finde frem til omkostningen ved dem hver især.
6Du skal aldrig fattes værktøj. Ofte kan det være essentielt at du har grejet ved hånden når du iværksætter byggeriet. I øvrigt må du huske at indkalkulere de medfølgende udgifter i din økonomi.
7Potentielt kan det blive betydningsfuldt at have de fornødne bygningsmaterialer indkøbt inden du går til værks med byggeprocessen. Du kunne notere en punktforms indkøbsseddel hvorpå der noteres det der skal bruges, og dernæst granske hver eneste ting, således at du bliver sikker på at der ikke mangler noget.
8Husk at vurdere hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du med fordel kan anskaffe hjælp fra en fagmand til afslutningen af arbejdet. Forudsat at du skal have professionel assistance vil det normalt anbefales at indhente en pris fra flere selskaber.
9Der kan findes utrolig mange hjælpeartikler og videoer på internettet som kan inspirere dig. Særligt YouTube giver ret så meget gavnlig information, især hvis man bruger engelske søgeord.
10Du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det gives i tilfælde hvor projektet er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud betinger at byggeprojektet påvirker planeten.
11I god tid inden at du iværksætter byggeriet kan det være ubeskriveligt afgørende at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor kan der være begrænsende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
12Der præsenterer sig altid pludselige bump på vejen i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og som følge heraf kan det være væsentligt at man afsætter en del plads i køreplanen, som bidrager til at man er sikker på at nå det inden ens deadline.
De højest ratede byggecentre
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ultra beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % giver topkarakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er hamrende betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og blot 8 % giver bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er enormt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er enormt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ultra overlegent. Ratingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

De fleste forretninger på nettet udlover i dag en lang række forskellige billige leveringstyper til ventilator med køling. Det mest almindelige er i dag pakkeshoppen, som gør det muligt at hente de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Leveringsmetoden er nemlig særdeles gnidningsløs, samt desuden ligeledes den mest letkøbte form for fragt.

Du kunne også afveje for og imod at få produkterne leveret til din bopæl eller til når du er på job. Fragtformen bliver i regelen en lille smule mere omkostningsfuld, men også usædvanlig praktisk ved køb af ventilator med køling online. Den mindst kostelige leveringstype er uden tvivl at hente ordren selv, men den mulighed beroer på at du bor tæt på netshoppens butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på ventilator med køling kan vise sig at være usædvanlig relevant i tilfælde af at man skal bruge varen om et øjeblik, så med det formål er det bestemt passende at vi finder det estimerede leveringstidspunkt for ventilator med køling. De fleste online webshops – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – lover billig dag-til-dag levering på massevis af produkter online, som trods alt påkræver at bestillingen placeres forud for et fastsat klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få pakken pakket inden pakkepersonalet får fri.

Flere internet firmaer præsterer levering uden omkostninger på ventilator med køling online, men ofte er det påkrævet at du indkøber for et præcist beløb. Derudover burde man tage den billigste leveringstype, der oftest vil være at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et afhentningssted.

De fleste byggecentre foreslår afhentning hvor du køber billig ventilator med køling derhjemme og selv henter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Stark. Byggecentrene udlover for eksempel afhentning af ventilator med køling i følgende byer:

Nærum, Rudersdal, Nykøbing Falster, Højbjerg, Vallensbæk, Hedehusene, Vordingborg, Søborg, Aabenraa, Hvidovre, Odense, Gladsaxe, Køge, Virum, Risskov, Thisted, Odder, Gentofte, Struer, Randers, Ikast, Solrød Strand, Ølstykke, Skanderborg, Viborg, Fredericia, Silkeborg, Taastrup, Nakskov, Slagelse, Ballerup, Herlev, Dragør, Nørresundby, Hørsholm, Hjørring, Tårnby, Haslev, Nyborg, Aalborg, Hobro, Haderslev, Farum, Kolding, Varde, Holbæk, Brabrand, Åbyhøj, Aarhus, Albertslund, Helsingør, Frederiksværk, Ishøj, Kalundborg, Brønshøj, København, Allerød, Herning, Glostrup, Middelfart, Kokkedal, Vanløse, Brønderslev, Vejle, Horsens, Sønderborg, Birkerød, Frederikssund, Greve, Esbjerg, Valby, Stenløse, Rødovre, Hedensted, Værløse, Lystrup, Tilst, Lyngby, Roskilde, Frederiksberg, Skive, Ringsted, Charlottenlund, Frederikshavn, Svendborg, Lillerød, Næstved, Jyllinge, Grenaa, Rønne, Hillerød, Holstebro, Brøndby, og Korsør, .

Click-and-collect af ventilator med køling er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Amager, Falster, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn) og Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland).

Når man kigger i statistikkerne er det markant, at mennesker ofte leder efter bl.a. ventilator med køling online og ventilator med køling priser. Foruden dette ser man jævnligt netshoppere lede efter blandt andet køb ventilator med køling, billig ventilator med køling og ventilator med køling tilbud, foruden de store byggekæder som Bygma, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og XL-Byg.

Få rabat på ventilator med køling

Det er efterhånden ultra fleksibelt for almindelige mennesker at søge sig frem til tilbud på billige ventilator med køling online på diverse internet foretagender, og altså har flere online webshops set sig nødsaget til at mindske prisen på ventilator med køling betydeligt, og derudover frembyde gebyrfri levering.

Derfor kan det imidlertid blive lønsomt at sammenligne flere webbutikker efter udsalg og tilbud på ventilator med køling online inden du gennemfører din bestilling, sådan at du er skudsikker på at opnå den mest betalelige pris. Se ikke bare hos de store byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, Harald Nyborg og 10-4.

Man bør trods alt ikke overse, at hvis en internet webshop afhænder billige ventilator med køling online til salg for en pris som kan ses som ekstraordinært favorabel, bør det mange gange være et tegn på en uærlig shop. Handler med kort er heldigvis omfattet af en orden, der assisterer køberen overfor uoprigtige online selskaber.

Generelt anbefaler vi shopping med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du vil klare prisen på ventilator med køling senere. Dette foreslåes normalt i nichebutikker, men ikke de kendte byggemarkeder som fx XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bygma, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det klart, at mennesker mange gange leder efter blandt andet ventilator med køling online og billig ventilator med køling. Derudover oplever man mange gange internet shoppere kigge efter fx ventilator med køling priser, ventilator med køling tilbud og køb ventilator med køling.

Læs andre menneskers oplevelser

Trustpilot frembyder altid gavnlige løsninger til at iagttage en stor portion eksisterende forbrugeres anmeldelser og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du beser internet butikkens omtaler forud for at du bestiller billige ventilator med køling online.

Facebook præsterer lignende tilpas gode chancer for at få indtryk af internet forretningens popularitet. Tilmed møder vi mange online forhandlere hvor du kan udforme en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket desuden burde drages fordel af til vurdering af kundernes tilfredshed.

Forud for at folk bestiller billige ventilator med køling online på en e-handler kan de sådan set betragte webbutikkens handelsbetingelser, det er dog gerne ikke specielt ophidsende, specielt med de store byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Davidsen.

Alternativet kan derfor være at se om online virksomheden er medlem af e-mærket, da det er en erklæring om at online firmaet adlyder gældende dansk lovgivning, og at virksomheden nu og da efterses af fagmænd som er inde i lovene på området.

Dette er en god genvej til support, ifald du bliver udsat for besvær ved din ordre på ventilator med køling. Foruden dette er det godt at køber er klar over de elementære reglementer der kan have betydning for købet af ventilator med køling online, eksempelvis den ombytningspolitik internet webshoppen lover.

I den relation er det ligeledes essesentielt, at man når som helst opbevarer sin e-mail kvittering, således man til enhver tid vil kunne vidne om bestillingen af ventilator med køling, uafhængig af om man shopper fra Bygma, Stark, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen eller Jem og Fix.

Jørgen S gav 5 stjerner

Hurtig

Jesper N gav 4 stjerner

Hurtig levering

Jette G gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Jens gav 5 stjerner

Helt i orden.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Forinden folk køber billige ventilator med køling hos en shop kan de i reglen bese virksomhedens handelsvilkår, dog er det naturligvis ikke super spændende. Ligeså tilråder vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de fundamentale retningslinjer der kan have betydning for shopping af billige ventilator med køling online, for eksempel den ombytningsrettighed webshoppen tilbyder.
2Indtil flere e-butikker byder på fragt uden beregning på ventilator med køling, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis der aftages for en bestemt sum. Alternativt kunne man udse dig den mest betalelige leveringsløsning, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få dem til at bringe dine varer til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig til tider lige så vel ualmindeligt hensigtsmæssig. Den billigste fragtmetode vil dog til enhver tid være selv at hente ordren.
3Trustpilot tilbyder immervæk fortræffelige genveje til at kigge på mange tidligere køberes betragtninger og derved slår vi et slag for, at du verificerer e-shoppens anmeldelser forinden du shopper billige ventilator med køling online. Facebook tilbyder dig tillige temmelig anstændige chancer for at få indsigt i internet virksomhedens troværdighed.
4En del internet virksomheder udlover i dag en hel del forskellige billige leveringstyper til ventilator med køling. En der er meget almindelig er i dag levering til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine nye varer når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er altså vældig uproblematisk, og tit også den mindst kostelige leveringsudgave.
5Vi tilråder at granske om internet firmaet er tilsluttet e-mærket, da det typisk er en indikator for at online forhandleren føjer de danske retningslinjer, foruden at internet webshoppen af og til overværes af specialister der er meget bekendte med vedtægterne på området. Forud for at folk handler billige ventilator med køling på en netbutik bør de egentlig studere webshoppens handelsvilkår.
6Den billigste leveringstype kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, som desværre står og falder med at du opholder dig med kort afstand til internet selskabets adresse. Den leveringsform er naturligvis meget relevant hvis du skal bruge ventilator med køling om kort tid. Alternativt så tilbyder en række internet selskaber fragt uden betaling, men i reglen er det under betingelse af at der shoppes for en bestemt pris.
7Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er en del af Indsigelsesordningen, hvilket bistår kunden overfor bedrageriske forhandlere på nettet. Som alternativ kunne du overveje et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du har i sinde at afbetale omkostningerne senere.
8Leveringsdygtigheden er selvfølgelig usædvanlig central om du skal bruge varerne med det samme, så med det formål er det nemlig essentielt at du studerer den estimerede leveringstid for ventilator med køling. En masse firmaer på nettet frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på flere varenumre, men vær påpasselig da det nødvendiggør at du når at bestille forud for et bestemt tidspunkt.
9Det er jo særdeles praktisk for os alle at finde de bedste priser online på billige ventilator med køling i blandt flere internet forhandlere i Danmark, og herved frembyder flertallet af online varehuse billig levering. Det kan imidlertid vise sig rentabelt at se nærmere på nogle få online forretninger efter tilbud forud for at du køber, så du er skudsikker på at få den billigste pris.