Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder for dit køb online, så du slipper for problemer med fx returnering. Derfor skal man tjekke butikkens handelsbetingelser.
Flere byggekæder udbyder et enormt produktsortiment, og nogle fokuserer på en enkelt varetype. Du bør afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, udover bare ventilator med klemme.
Du vil finde forskelle i priserne på billige ventilator med klemme fra byggekæde til byggekæde. Nogle tilbyder lave priser, hvorimod øvrige har fokus på et højt serviceniveau. Du skal forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
Hvis du skal have produkterne nu og her eller bare har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente materialerne personligt. Dette er i høj grad en mulighed i de udbredte byggekæder.
For mange er byggeri ens betydende med en verden af spørgsmål. På grund af det kan du med fordel købe fra et online byggecenter, som kan tilbyde hjælp til valg af ventilator med klemme.
Det er selvsagt meget relevant at se, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og almenkendte firmaer, som kan give en tryghedsfølelse når man stopper online. Det kan du se som fordelagtigt.
De udbredte byggemarkeder har butikker i hele landet, og af den grund har kunderne chancen for at bestille online og hente byggematerialerne selv. Takket være dette har man mulighed for at slippe for fragten, samt endda skaffe produkterne nu og her.
De velkendte byggecentre udbyder produkter fra talrige producenter, med det formål at du så kan bestille fra et stort sortiment af ventilator med klemme online.

Nichewebshop

Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche står selv for produktion af de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få en skarpere pris.
Størsteparten af niche netbutikker ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem vil du modtage endnu mere anvendelig assistance fra ansatte som er eksperter i lige præcis ventilator med klemme.
Diverse nichefokuserede webshops er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne endda lokalt nær dig. Dem bidrager du til idet du køber ventilator med klemme online på deres hjemmeside.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag cirka 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

ventilator med klemme harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 kollegaer i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 kollegaer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 ansatte i de 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

ventilator med klemme bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

ventilator med klemme jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

ventilator med klemme silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i selskabets 41 byggecentre. Silvan satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du skal nødig forsømme dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj som fod- og hovedbeklædning som sikrer dig med henblik på hændelige skader. Det er afgørende at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, i særdeleshed ifald du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
2Der kommer typisk overraskende problematikker når det handler om større projekter, og ergo viser det sig af stor betydning at man har afsat en del tid i arbejdsplanen, som gør at man er tryg ved at nå i mål med projektet.
3I mange tilfælde vil det være vigtigt at lave et udgiftsbudget for dit projekt, så du har et overblik over økonomien. Det kan være fordelagtigt at dokumentere alle udgiftsposter, hvorefter man kan finde frem til ens købspris for dem alle sammen.
4Det kan vurderes om byggeriet kan klares alene, eller du alternativt bør få assistance fra en professionel til noget af byggeriet. Hvis du søger assistance fra en fagmand vil det ofte være en god idé at lede efter priser fra forskellige virksomheder.
5Der findes utrolig mange hjælpeartikler og videoer via internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med rigelig konstruktiv oplysning, i særlig grad når du benytter den engelske version.
6Det bør overvejes at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, i særdeleshed i tilfælde af omfattende arbejdsopgaver. Store byggerier gør krav på flere mennesker. Dertil bør det blive mere produktivt og mere socialt at være flere om det.
7Man bør aldrig nogensinde gå ned på arbejdsredskaber. Typisk kan det være erstatteligt at du har værktøjet parat forinden du påbegynder byggeprocessen. Det er derudover fordelagtigt at påregne de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
8Længe før du påbegynder arbejdet kan det blive ekstremt essentielt at have styr på, at projektet er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde diverse love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
9For udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Således skal du løbende tage et kig på vejrvarslen i dagene op til projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag går i gang med at piske ned når du lige står midt i dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
10Nogle gange kan man hente et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det ydes i tilfælde af at projektet er CO2-besparende. Det forudsætter dermed at renoveringen har betydning for klimaet.
11Planlægning vil altid være vejen til at lykkes med byggeprocessen. Du bør overveje at forfatte en klar agenda, der viser hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret når du sammensætter arbejdsplanen.
12Det er aktuelt at du har de påkrævede bygningsmaterialer til disposition på forhånd inden du igangsætter byggeriet. Du kunne med fordel udfærdige en simpel huskeliste med det som er nødvendige, og bagefter efterse materialerne, hvormed du er overbevist om at alt er som det skal være.
De bedst vurderede byggekæder
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er utrolig imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ekstremt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er fantastisk beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er enormt beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % giver topkarakter, og kun 9 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som klart er kolossalt flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

En masse webshops i Danmark giver på nuværende tidspunkt flere billige former for fragt til ventilator med klemme. En af de mest benyttede er nu til dags pakkeshoppen, hvor du selv kan hente dine produkter når der er tid til det. Muligheden er nemlig usædvanlig ukompliceret, og mange gange tilmed den mest prisbevidste leveringsudgave.

Du kan alternativt planlægge at bestille levering til din bopæl eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen er jævnligt en tand dyrere, men ligeledes ret så praktisk ved køb af ventilator med klemme online. Den mest letkøbte type af levering vil dog altid være at du selv henter ordren, hvilket dog forudsætter at du lever med kort afstand til internet firmaets byggecenter, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på ventilator med klemme er super væsentlig forudsat vi har behov for produktet øjeblikkeligt, så af den grund er det sandelig centralt at man tjekker leveringstiden for ventilator med klemme. Størstedelen af online shops – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – annoncerer billig 1 dags levering på deres favorit varer online, men det kræver at orden realiseres inden et fast tidspunkt, så de garanteret kan nå at få varen afsted inden pakkemedarbejderne drager hjemad.

Nogle enkelte internet foretagender sikrer levering uden betaling på ventilator med klemme online, men ofte under forudsætning af at der shoppes for et præcist beløb. Alternativt kan du udvælge den billigste fragtform, hvilket gerne vil blive at få dem til at bringe dine varer til et afhentningssted.

En hel del byggemarkedskæder foreslår klik-og-hent hvor du bestiller billig ventilator med klemme online og afhenter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Stark og Davidsen. Byggemarkederne frembyder fx click-and-collect på ventilator med klemme i disse byer:

Odder, Kokkedal, Fredericia, Sønderborg, Middelfart, Taastrup, Brabrand, Randers, Kalundborg, Ishøj, Nyborg, Korsør, Ølstykke, Struer, Rønne, Vejle, Vallensbæk, Ikast, Søborg, Hillerød, Farum, Greve, Birkerød, Glostrup, Silkeborg, Horsens, Frederiksberg, Roskilde, Skanderborg, Tårnby, Jyllinge, Hedehusene, Haslev, Herlev, Allerød, Varde, Grenaa, Lyngby, Virum, Frederiksværk, Viborg, Rudersdal, Lystrup, Haderslev, Solrød Strand, Valby, Holbæk, Næstved, Frederikssund, Thisted, Vanløse, Esbjerg, Ballerup, Stenløse, Nakskov, Nærum, Højbjerg, Rødovre, Værløse, Slagelse, Ringsted, Aabenraa, Nykøbing Falster, Aarhus, Hjørring, Skive, Brønderslev, Vordingborg, Åbyhøj, Brøndby, Odense, Gladsaxe, Kolding, Gentofte, Hobro, Albertslund, Aalborg, Køge, Tilst, Dragør, Lillerød, Hedensted, Nørresundby, Hvidovre, Frederikshavn, Holstebro, Risskov, København, Brønshøj, Charlottenlund, Svendborg, Hørsholm, Helsingør, og Herning, .

Click-and-collect ift. ventilator med klemme er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Amager), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland).

Når man ser på søgedata fremstår det markant, at folk tit efterspørger eksempelvis billig ventilator med klemme og ventilator med klemme tilbud. Foruden dette oplever vi som regel netshoppere lede efter fx ventilator med klemme online, ventilator med klemme priser samt køb ventilator med klemme, plus de gængse byggemarkeder som 10-4, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og Stark.

Spar penge på ventilator med klemme

Det er efterhånden usædvanlig ligetil for enhver at sammenligne tilbud på billige ventilator med klemme online på diverse internet outlets, og følgelig har flere internet butikker set sig nødsaget til at reducere udsalgspriserne på ventilator med klemme betragteligt, og ydermere love gebyrfri levering.

Dog kan det trods alt være gunstigt at inspicere nogle forskellige webbutikker efter tilbud og udsalg på ventilator med klemme online forud for at du gennemfører din bestilling, så du ikke er i tvivl om at antage den laveste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix.

Man skal lige meget hvad huske på, at ifald en internet handler udbyder billige ventilator med klemme online til en udsalgspris som kan ses som uendeligt billig, så burde det undertiden være et karakteristika der viser en uærlig webshop. Kortkøb er på den anden side en del af en lovbestemmelse, der assisterer dig som kunde overfor uærlige online outlets.

Vi tilråder shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du bruge et tilbud som f.eks. ViaBill, ifald du vil dække regningen på ventilator med klemme over en længere periode. Det foreslåes typisk ved nicheforhandlere, men sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg.

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det markant, at mennesker mange gange søger for eksempel billig ventilator med klemme og ventilator med klemme tilbud. Derudover oplever vi tit folk efterspørge fx køb ventilator med klemme, ventilator med klemme online og ventilator med klemme priser.

Undersøg folks bedømmelser

Trustpilot præsterer uden sammenligning tiltalende muligheder for at efterse ganske mange nuværende kunders iagttagelser og herved er det fornuftigt, at du eksaminerer internet forretningens bedømmelser inden du lægger din bestilling på billige ventilator med klemme online.

Facebook frembringer endvidere faktisk anstændige chancer for at få indsigt i online forretningens troværdighed. Desuden ser vi en del internet webshops som giver folk mulighed for at levere en vurdering af købsoplevelsen, som desuden kan udnyttes til at afveje kundetilfredsheden.

Inden folk køber billige ventilator med klemme online hos en shop kunne man når alt kommer til alt granske deres handelsaftale, men det er uden tvivl en tidskrævende opgave, særligt ved de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

En anden løsning kunne være at se om e-forretningen er tilsluttet e-mærket, som ofte er en tryghed om at online firmaet accepterer de danske regler, foruden at online webshoppen jævnligt revurderes af jurister der behersker reglerne på området.

Dette er desuden en god mulighed for at blive assisteret, for så vidt du skulle få besvær med din bestilling af ventilator med klemme. Desuden slår vi et slag for at køber er på vagt for de mest basale vilkår der har betydning for bestillingen af ventilator med klemme online, for eksempel den ombytningsrettighed shoppen kører med.

I den forbindelse er det tillige relevant, at man stadig bevarer ens kvittering på e-mail, så man til enhver tid vil kunne vidne om købet af ventilator med klemme, uanset om man har handlet ved XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen eller Bauhaus.

Kirsten gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Morten K gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Anne Poulsen gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Kirsten gav 5 stjerner

God pris og alt ok

9 gode råd til din online shopping
1Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omsluttet af Indsigelsesordningen, hvilket beskytter dig som køber overfor bedrageriske internet firmaer. Alternativt burde du benytte en løsning fra fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at honorere pengene af flere omgange.
2Vi slår generelt et slag for at kontrollere om internet forhandleren er godkendt af e-mærket, som bør være en tilkendegivelse af at online shoppen opererer i overensstemmelse med de danske regler, tillige med at forretningen ofte kontrolleres af jurister som er meget fortrolige de gældende bestemmelser. Forud for at nogen køber billige ventilator med klemme hos en e-forhandler kan man når alt kommer til alt betragte forhandlerens handelsvilkår.
3En række e-forhandlere byder på fragtfri levering på ventilator med klemme, men tit kun hvis du indkøber for et præcist beløb. Derudover burde du snuppe den mindst kostelige fragttype, der i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at levere produkterne til et udleveringssted. Fragttypen er gennemsnitligt endda rigtig problemfri. Den billigste type af levering er dog at du selv henter ordren.
4Det er jo efterhånden ret smertefrit for købere at tjekke tilbud online på billige ventilator med klemme i blandt diverse internet webshops, og for det frembyder flere e-forhandlere fri fragt. Trods dette kan det alligevel blive lukrativt at efterse diverse online selskaber efter tilbud og udsalg før du handler, så du er sikker på at få den billigste pris.
5Leveringstidspunktet kan vise sig at være ualmindeligt relevant om man har brug for din pakke om få sekunder, så herved er det ret essentielt at vi efterser den forventede leveringstid ved ventilator med klemme. De fleste e-shops udlover billig levering på næste hverdag på de fleste produkter, som alligevel forudsætter at ordren placeres forinden et nøjagtigt klokkeslæt.
6Trustpilot fører til stort set passende chancer for at sondere forskellige øvrige brugeres opfattelser og derved kan det anbefales, at du gennemgår online butikkens anmeldelser forinden du bestiller billige ventilator med klemme online. Facebook indebærer tilsvarende relativt fortræffelige metoder til at få et kig ind i internet shoppens kundetilfredshed.
7Flere online virksomheder tildeler på nuværende tidspunkt diverse billige fragtmuligheder til ventilator med klemme. En af dem der er mest anvendt er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, som gør det muligt at hente bestillingen den dag der passer dig. Leveringstypen er nemlig ret uproblematisk, og oftest endda den billigste mulighed for fragt.
8Den mindst kostelige metode til levering kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, men det betinges af at du har bopæl i nærheden af netbutikkens bopæl. Den mulighed for levering er selvfølgelig særdeles afgørende om vi absolut skal bruge ventilator med klemme med det samme. Alternativt så tilbyder en hel del online shops portofri levering, men for det meste under forudsætning af at du handler for en præcis sum.
9Inden folk shopper billige ventilator med klemme hos en netshop kunne de for at være sikker se på netbutikkens forretningsaftale, men det er i mange tilfælde ikke specielt ophidsende. Foruden dette kan det være til hjælp at du er vaks omkring de væsentligste bestemmelser der gælder for handlen med billige ventilator med klemme online, fx den returrettighed online virksomheden benytter.