Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med stribevis af spørgsmål. Dermed kan det overvejes at købe fra et online byggecenter, hvor du tilbydes hjælp til valg af ventilator med filter.
Der vil være forskel på priserne på billige ventilator med filter alt efter hvor du handler online. Enkelte fokuserer på gode tilbud, hvorimod øvrige har et højt serviceniveau. Du må tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot gerne vil slippe for fragtomkostningen, så kan du med fordel transportere produkterne selv. Dette er først og fremmest et alternativ hos de store byggekæder.
Flere byggecentre har et bredt udvalg af produkter, imens nogle specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du skal beslutte om det er essentielt for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, udover blot ventilator med filter.
Det er absolut utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers bør du overveje at lede andre steder.
Du skal vide hvilke retningslinjer butikken udsteder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med fx returret. Af den grund bør du kende netbutikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder findes i det meste af landet, og takket være dette har flertallet valget om at handle online og fragte materialerne personligt. Som følge af det kan du overveje at slippe for fragtomkostningen, samt sågar skaffe produkterne nu og her.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede forretninger, som kan bidrage til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se en fordel i.
De store byggekæder tilbyder varer fra talrige nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af ventilator med filter online.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker på nettet er eksperter i det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på disse varer. På grund af det forventes det at du får endnu mere anvendelig assistance fra mennesker som er specialister i netop ventilator med filter.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker er små familievirksomheder, som typisk drives i Danmark, måske endda lokalt nær dig. Disse hjælper du idet du bestiller ventilator med filter online fra deres webshop.
Flertallet af nichefokuserede netbutikker producerer selv produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online vil du få et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggekæder

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 kollegaer i kædens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 personer i forretningens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag over 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag over 2.000 ansatte i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

ventilator med filter harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

ventilator med filter silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 personer i selskabets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

ventilator med filter bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 mennesker i kædens 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 kollegaer i kædens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

ventilator med filter jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 medarbejdere i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Inden du optager byggeprocessen kan det være ekstremt essentielt at være sikker på, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter hvorhenne du bor kan der være mange regler for, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
2Godt forarbejde vil altid være kilden til at lykkes med arbejdet. Du er nødt til at nedskrive en gennemarbejdet dagsorden, som fortæller hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilken dag, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Vær konkret i sammensætningen af agendaen.
3Det kan overvejes at sikre sig hjælp til dele af projektet, især når det kommer til større byggerier. Krævende byggeprojekter skal gerne udføres af flere mennesker. Ydermere må det blive mere produktivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
4Ved byggeprojekter udendørs har vejret stor betydning. Derfor bør du tit se udsigten ift. vejret i perioden for byggeriets begyndelse, så det ikke med et brag går i gang med at vælte ned absolut lige når du er ved at færdiggøre det vigtige projekt.
5Det kan vise sig at være af stor betydning at udfærdige et udgiftsbudget for optimeringen, så du har en økonomisk ramme. Det er behjælpeligt at nedskrive hver enkelt udgift, hvorefter man kunne dokumentere ens udgift ved dem hver især.
6Det er muligt at spørge om økonomisk støtte til byggeprojekter. Det bliver givet i tilfælde hvor renoveringen er positivt for miljøet. Af få støtte forudsætter dermed at projektet påvirker naturen.
7Du bør på ingen måde nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj som eksempelvis hjelm og sko som sikrer dig med henblik på mulige risici. Det er yderst relevant at have styr på dit velbefindende i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke får professionel assistance.
8Det er fundamentalt at have de nødvendige byggematerialer indkøbt i god tid før du igangsætter projektet. Du kan forfatte en overskuelig note hvor der bør fremgå de materialer du skal bruge, og som det næste gennemgå punkterne, med det formål at du bliver sikker på at du har husket det hele.
9Husk at overveje om du ønsker at klare det hele selv, eller du skal skaffe assistance fra en professionel til færdiggørelsen af byggeprocessen. Ifald du tager imod assistance fra en fagperson kan det godt betale sig at tage imod en pris fra forskellige håndværkere.
10Der præsenterer sig typisk overraskende vanskeligheder når det gælder større opgaver, og derfor vurderes det meningsfuldt at man afsætter god nok tid i tidsplanen, så man føler sig ubekymret om at nå i mål med projektet.
11Man vil under ingen omstændigheder undvære arbejdsredskaber. Tit kan det være fordelagtigt at du har værktøjet tilgængeligt idet du tager fat på dit byggeprojekt. Desuden er det afgørende at inkludere udgifterne hertil i dit udgiftsbudget.
12Der findes et bredt udvalg af vejledninger og videoer online som kan inspirere dig. Specielt YouTube tilbyder enormt meget konstruktiv info, især ifald man skriver søgeordene på engelsk.
De mest vellidte byggeshops
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ekstremt imponerende. Vurderingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er temmelig overlegent. Ratingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er ekstremt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er kolossalt godt arbejde. Vurderingen er baseret på 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver toprating, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er fantastisk beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken fragtform er smartest?

De fleste butikker på nettet tilbyder på nuværende tidspunkt diverse billige leveringsmuligheder til ventilator med filter. En yndling er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente de nyindkøbte produkter når du har tid. Leveringstypen er altså super bekvem, og oftest tilmed den billigste leveringsudgave.

Du kunne lige så vel udse dig at vælge afsending til din adresse eller ud på din arbejdsplads. Leveringsmetoden bliver af og til en tand mindre billig, men ydermere super smart ift. ventilator med filter online. Den mest billige leveringsmodel vil dog altid være at hente pakken selv, men den mulighed nødvendiggør at du er lige ved online forretningens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på ventilator med filter er særdeles udslagsgivende om man behøver produkterne fluks, så derfor er det rigtig klogt at vi undersøger det anslåede leveringstidspunkt ved ventilator med filter. Adskillige internet forretninger – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – annoncerer billig dag-til-dag fragt på en række af deres varenumre online, som trods alt påkræver at ordren laves tidligere end et givent klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt fikset inden pakkepersonalet tager hjem.

En hel del internet webshops frembyder fragtfri levering på ventilator med filter online, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at man indkøber for en fastsat sum. Derudover må man beslutte sig for den mest letkøbte leveringsversion, som i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre ordren til et afhentningssted.

Masser af kæder tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig ventilator med filter online men afhenter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggekæderne tildeler eksempelvis click-and-collect på ventilator med filter i disse byer:

Jyllinge, Grenaa, Køge, Nærum, Herlev, Hedehusene, Taastrup, Herning, Rødovre, Brønshøj, Aabenraa, Nakskov, Rudersdal, Varde, Greve, Ballerup, Horsens, Korsør, Albertslund, Frederiksberg, Roskilde, Brønderslev, Gentofte, Holstebro, Brabrand, Nykøbing Falster, Helsingør, København, Søborg, Højbjerg, Nørresundby, Odense, Hedensted, Hjørring, Solrød Strand, Næstved, Frederikshavn, Randers, Åbyhøj, Svendborg, Ikast, Risskov, Slagelse, Hillerød, Middelfart, Frederiksværk, Tilst, Værløse, Silkeborg, Gladsaxe, Aalborg, Kolding, Lystrup, Glostrup, Dragør, Birkerød, Vordingborg, Stenløse, Aarhus, Hobro, Charlottenlund, Ølstykke, Odder, Allerød, Fredericia, Ringsted, Struer, Nyborg, Vanløse, Lyngby, Kalundborg, Vallensbæk, Lillerød, Hvidovre, Haslev, Kokkedal, Valby, Sønderborg, Tårnby, Viborg, Rønne, Ishøj, Esbjerg, Farum, Virum, Brøndby, Holbæk, Frederikssund, Thisted, Hørsholm, Haderslev, Skive, Vejle, og Skanderborg, .

Click-and-collect for ventilator med filter er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland), Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Amager, Falster) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når man ser på tendenserne er det klart, at online shoppere som regel leder efter bl.a. ventilator med filter priser og billig ventilator med filter. Derudover oplever man ofte internet shoppere søge fx ventilator med filter online, køb ventilator med filter og ventilator med filter tilbud, foruden de gængse byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark og Silvan.

Bedste tilbud på ventilator med filter

Det er efterhånden temmelig let for enhver at finde information om priser på billige ventilator med filter online hos diverse e-forhandlere, og så har adskillige internet varehuse ikke kunne slippe for at formindske priserne på ventilator med filter voldsomt, og ovenikøbet garantere fragtfri levering.

Trods dette kan det alligevel blive gavnligt at se nærmere på enkelte internet foretagender efter tilbud på ventilator med filter online forinden du gennemfører din handel, således at man er tryg ved at antage den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de gængse byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

Du bør ikke desto mindre huske på, at hvis en shop på nettet annoncerer billige ventilator med filter online til salg for en udsalgspris som kan ses som ufattelig gunstig, kan det i nogle tilfælde være et faresignal om en svindel online shop. Betalinger med kort er på den anden side en del af en regel, der værner dig som kunde imod snydagtige online webshops.

Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du drage fordel af en billig afdragsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at honorere betalingen af ventilator med filter ude i fremtiden. Det fås typisk i nichebutikker, men ikke de udbredte byggecentre som for eksempel Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og XL-Byg.

Når vi kigger i tallene står det markant, at internet shoppere som regel kigger efter for eksempel ventilator med filter online og køb ventilator med filter. Derudover oplever man mange gange online shoppere søge efter for eksempel billig ventilator med filter, ventilator med filter priser samt ventilator med filter tilbud.

Analyser tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot resulterer i en del hensigtsmæssige chancer for at studere en længere række eksisterende forbrugeres omtaler og derfor er det en hjælp, at du analyserer internet selskabets vurderinger forud for at du shopper billige ventilator med filter online.

Facebook genererer for øvrigt nogenlunde fantastiske metoder til at få indblik i e-firmaets popularitet. Herinde ses endda shops på nettet som gør det muligt at give en anmeldelse af deres købsoplevelse, som på samme måde kan tages i brug til at afveje hvor glade kunderne er.

Inden folk shopper billige ventilator med filter online på en netbutik kan de faktisk kigge på netbutikkens forretningsvilkår, men det er normalt ikke særlig morsomt, specielt på de kendte byggecentre som Bygma, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4.

Et nemt alternativ kunne være at granske om online butikken er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det bør være en sikring om at internet butikken forsvarer dansk lovgivning, udover at shoppen regelmæssigt besigtiges af sagkyndige som kender til retningslinjerne.

Desuden får du mulighed for assistance, for så vidt du skulle få vanskeligheder med dit indkøb af ventilator med filter. Ydermere anbefaler vi at du er vaks omkring de mest relevante regler der gør sig gældende i forbindelse med købet af ventilator med filter online, f.eks. hvilken returpolitik online forretningen bruger.

I relation til det er det virkelig afgørende, at man permanent opbevarer ens kvittering på e-mail, så man til enhver tid vil kunne bevidne købet af ventilator med filter, ligegyldig om man har handlet fra Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan eller Stark.

Bente E gav 5 stjerner

Hurtig levering

Helle Olsen gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Louise J gav 5 stjerner

Intet at klage over

Morten Jensen gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

9 tips til din online shopping
1Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omfavnet af en vedtægt, som begunstiger dig som køber overfor fup internet forhandlere. Som en alternativ mulighed burde du overveje en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, hvis du foretrækker at honorere pengene over flere uger.
2Vi går generelt ind for at kontrollere om online firmaet er godkendt af e-mærket, fordi det længe har været et fingerpeg om at internet forhandleren accepterer den officielle danske lovgivning, tillige med at webbutikken fra tid til anden besøges af jurister der kender til de gældende love. Forinden folk handler billige ventilator med filter hos en shop på nettet bør man i virkeligheden løbe igennem deres regler.
3Det er temmelig ligetil for forbrugerne at sammenligne priser online på billige ventilator med filter fra forskellige online varehuse, og på grund af dette yder langt de fleste internet forretninger i Danmark gebyrfri levering. Til gengæld kan det alligevel blive profitabelt at undersøge nogle få internet forhandlere efter billige priser forinden du handler, så du er sikret at antage den billigste pris.
4De fleste internet forretninger giver nu om dage et bredt udvalg af billige leveringsmåder til ventilator med filter. En der er meget almindelig er p.t. udleveringssteder, og så skal du blot gå forbi efter de købte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er jo virkelig ukompliceret, og oftest også den billigste fragtform.
5Visse e-forretninger i Danmark byder på billig levering på ventilator med filter, men tit er det under forudsætning af at du indkøber for en fastsat pris. I øvrigt skal du vælge den mest letkøbte leveringsmulighed, som typisk vil blive at få dem til at bringe ordren til en pakkeshop. Leveringstypen er beklageligvis desuden ekstremt enkel. Den mest billige leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne.
6Fragtperioden er naturligvis ekstremt betydningsfuld om man står og skal bruge produktet omgående, så i det øjemed er det i sandhed væsentligt at vi finder leveringstidspunktet for ventilator med filter. Flere webbutikker lover billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære varenumre, men glem ikke at det er regnet ud fra at ordren køres igennem forinden et angivent tidspunkt.
7Inden nogen handler billige ventilator med filter på en online forretning kunne man faktisk betragte virksomhedens betingelser, dog er det i mange tilfælde ikke særlig sjovt. Desuden går vi ind for at du er oppe på mærkerne omkring de væsentligste betingelser der kan have indvirkning på shopping af billige ventilator med filter online, fx den bytteret online forhandleren lover.
8Trustpilot bringer dig fuldstændig gode muligheder for at eftersøge en stor portion øvrige konsumenters vurderinger og derved er det klogt, at du gennemsøger online virksomhedens anmeldelser før du handler billige ventilator med filter online. Facebook præsterer derudover egentlig passelige chancer for at få kendskab til internet forretningens kundefokus.
9Den billigste leveringsversion kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, som dog forudsætter at du fysisk befinder dig i nærheden af online virksomhedens hjemsted. Den form for levering er jo super central hvis vi skal bruge ventilator med filter om et øjeblik. Alternativt så tilbyder en række online webshops fri fragt, men tit kun hvis der købes for en konkret sum.