Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info
Metabo Akku Ventilator AV 18 - 18 Volt
880 kr.
Mere info
Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt varesortiment, hvorimod nogle specialiserer sig i en specifik type af vare. Du skal vurdere om det er essentielt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, foruden bare ventilator 90 mm.
Der er variationer i salgspriserne på billige ventilator 90 mm hos de forskellige online byggemarkeder. En del satser på de bedste priser, og andre fokuserer på faglig sparring. Du skal tænke igennem hvad du vil prioritere.
Du bør vide hvilke regler der gør sig gældende når du handler online, så du slipper for problemer med fx returret. Du bør derfor tjekke butikkens handelsbetingelser.
For de fleste er byggeri forbundet med en stor portion spørgsmål. Derfor bør du shoppe hos en webshop, hvor du kan få sparring omkring ventilator 90 mm.
Det er absolut utrolig relevant at tjekke, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers må du kigge andetsteds.
Ifald du har brug for produkterne hurtigst muligt eller blot vil blive fri for fragten, så kan du overveje at køre byggematerialerne personligt. Det er i høj grad en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre samler produkter fra diverse producenter, med det formål at du så kan bestille fra et stort sortiment af ventilator 90 mm online.
De velkendte byggemarkeder finder du mange steder i landet, og takket være dette har mange tilbuddet om at bestille online og fragte produkterne på eget initiativ. Derved har du mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, og tilmed skaffe varerne lige nu.
De store byggekæder er udbredte og almenkendte forretninger, hvilket kan give øget troværdighed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede netbutikker er mindre firmaer, der tit er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte når du bestiller ventilator 90 mm online på deres webshop.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af de varer der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få en skarpere pris.
Majoriteten af specialiserede netbutikker har en dybdegående viden om deres produkter, da de har skarpt fokus på disse varer. Således vil du modtage ekstremt kyndig assistance fra nogle som er specialister i lige præcis ventilator 90 mm.
Danmarks største byggecentre
ventilator 90 mm silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 kollegaer i deres 41 byggecentre. Silvan tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 personer i kædens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

ventilator 90 mm bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

ventilator 90 mm harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag over 2.000 kollegaer i deres 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

ventilator 90 mm jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 mennesker i deres 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du har adgang til en verden af instruktioner og videoer online som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube faciliterer enormt meget gavnlig info, specielt hvis du benytter den engelske version.
2Muligvis kan det blive meningsfuldt at have de relevante bygningsmaterialer til rådighed i god tid før du iværksætter arbejdet. Du vil med fordel kunne forfatte en overskuelig oversigt hvoraf der fremgår hver eneste ting der er nødvendige, og bagefter granske listen, således at du føler dig sikker på at der ikke mangler noget.
3I mange tilfælde vil det være fornuftigt at nedskrive et regnskab for dit byggeri, så man har styr på omkostningerne. Det vil blive en god idé at nedskrive hver enkelt udgift, og så nedskrive beløbet for hver enkelt.
4I god tid inden at du går i gang med dit byggeprojekt kan det vise sig rimeligt meningsfuldt at sikre sig, at projektet er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor vil der vise sig begrænsende regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
5Glem ikke at du kan forsøge at få økonomisk støtte til ombygninger. Det ydes ifald ombygningen er klimavenligt. Støtten betinges altså af at ombygningen har en positiv indvirkning på miljøet.
6Det bør overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, specielt når det er store byggeopgaver. Omfattende projekter skal gerne udføres af flere personer. Samtidig må det blive mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
7Du skal aldrig undvære udstyr. Tit kan det vise sig smart at have værktøjet til rådighed idet du tager fat på dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at medtage disse udgiftsposter i økonomien.
8Det kan give mening at tænke over hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere skal fremskaffe hjælp fra en professionel til afslutningen af byggeriet. Når du får professionel hjælp er det fordelagtigt at hente tilbud fra forskellige firmaer.
9Der viser sig utvivlsomt ubelejlige udfordringer når det gælder krævende projekter, og på grund af det viser det sig betydningsfuldt at der er afsat god nok plads i kalenderen, som vil medvirke til at man kan føle sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
10Du må på ingen måde undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk beklædning som arbejdshjelm som beskytter dig mod eventuelle ulykker. Det er essentielt at du husker dit velbefindende i arbejdet, navnlig ifald du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
11For udendørs opgaver kan vejret få en vigtig rolle. Derfor bør du ofte tage notits af vejrudsigten i den tid der er op til byggeprocessen, så det ikke uden du havde set det komme går i gang med at regne når du lige er godt i gang med dit krævende projekt.
12Planlægning vil være kilden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du anbefales at have en strømlinet dagsorden, som fortæller hvilke gøremål du vil løse hvornår, samt en dertilhørende rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du laver din strategi.
De bedst vurderede byggecentre
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er enormt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med maksimum point, og bare 9 % har givet den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som klart er hamrende betryggende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er temmelig imponerende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor hele 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % giver bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er ultra beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig flot. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken form for fragt er smartest?

De fleste internet selskaber tilbyder heldigvis et stort udvalg af billige fragtmuligheder til ventilator 90 mm. Det mest almindelige er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte varer når du har lyst. Muligheden er jo usædvanlig fremkommelig, samt typisk også den mest betalelige fragtmetode.

Du kunne ligeledes udse dig at bestille varerne til levering hjem til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Fragtformen viser sig for det meste en kende mere omkostningsfuld, men desuden rigtig bekvem ved køb af ventilator 90 mm online. Den mest prisbevidste leveringsmodel kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, som desværre beroer på at du er nær online webshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Antal dages levering på ventilator 90 mm er jo usædvanlig bestemmende om du mangler produkterne med det samme, så af den grund er det jo passende at man dobbelttjekker leveringstiden på ventilator 90 mm. En stor portion webshops – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – yder billig 1 dags fragt på utallige varenumre online, men det antager at ordren lægges før et fastsat klokkeslæt, så de har en chance for at nå at få produkterne klargjort før de lageransatte tager hjem.

En hel del forretninger på nettet byder på levering uden betaling på ventilator 90 mm online, men typisk påkræves det at der erhverves for en bestemt pris. Alternativt må du vælge den mest prisbevidste fragtløsning, hvilket ofte vil blive at få dem til at bringe ordren til en pakkeshop.

En stor portion netshops tilbyder click-and-collect hvor man bestiller billig ventilator 90 mm derhjemme men selv henter i butikken. Fx XL-Byg, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og Stark. Byggecentrene tilbyder bl.a. click-and-collect på ventilator 90 mm i disse byer:

Gladsaxe, Frederiksberg, Sønderborg, Odense, Kokkedal, Nakskov, Rødovre, Frederikssund, Greve, Ølstykke, Køge, Slagelse, Esbjerg, Tårnby, Aabenraa, Ishøj, Højbjerg, Kalundborg, Nørresundby, Fredericia, Valby, Lillerød, Aalborg, Viborg, Rudersdal, Ballerup, Grenaa, Næstved, Lystrup, Brøndby, Randers, Frederikshavn, Struer, Stenløse, Haderslev, Ringsted, Brabrand, Hillerød, Svendborg, Holstebro, Dragør, Middelfart, Virum, Lyngby, Birkerød, Roskilde, Tilst, Rønne, Værløse, Hjørring, Vordingborg, Skive, Albertslund, Varde, Brønshøj, Solrød Strand, Silkeborg, Herlev, Risskov, Skanderborg, Thisted, Charlottenlund, Horsens, Hørsholm, Frederiksværk, Herning, Vanløse, Hobro, Kolding, Farum, Søborg, Gentofte, Åbyhøj, Glostrup, Ikast, Holbæk, Korsør, Taastrup, Odder, København, Nyborg, Hedehusene, Jyllinge, Hvidovre, Nykøbing Falster, Allerød, Haslev, Hedensted, Aarhus, Brønderslev, Vejle, Helsingør, Nærum, og Vallensbæk, .

Afhentning af ventilator 90 mm er muligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland).

Når vi kigger i data bliver det klart, at internetbrugere tit kigger efter fx ventilator 90 mm tilbud og ventilator 90 mm priser. Foruden dette ser vi typisk online shoppere lede efter fx billig ventilator 90 mm, køb ventilator 90 mm og ventilator 90 mm online, foruden de gængse byggekæder som Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og XL-Byg.

Bedste tilbud på ventilator 90 mm

Det er i dag ekstremt smart for forbrugerne at sammenligne priser på billige ventilator 90 mm online på forskellige internet selskaber, og følgelig har massevis af internet virksomheder fundet det nødvendigt at nedsætte prisniveauet på ventilator 90 mm enormt, og endda præstere portofri fragt.

Men det kan stadigvæk vise sig lønnende at sammenholde nogle enkelte internet firmaer efter tilbud og rabatter på ventilator 90 mm online før du shopper, så du ikke er i tvivl om at skaffe sig den mindst kostelige pris. Kig ikke blot hos de kendte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg.

Man skal lige meget hvad ikke overse, at hvis en webbutik udlover billige ventilator 90 mm online til salg for en salgspris som kan virke ufattelig gunstig, bør det mange gange være et tegn på en uægte internet shop. Betalinger med kort er heldigvis omfattet af en forordning, som hjælper dig imod uærlige internet webshops.

Vi foreslår generelt handler med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du benytte en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du har til hensigt at honorere pengene til ventilator 90 mm over flere uger. Dette foreslåes ofte ved nichefokuserede netbutikker, men sjældent de kendte byggecentre som fx Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Bauhaus og 10-4.

Når man ser på tallene bliver det tydeligt, at netshoppere jævnligt leder efter eksempelvis billig ventilator 90 mm og ventilator 90 mm tilbud. Man ser derudover mange gange online shoppere kigge efter blandt andet ventilator 90 mm online, ventilator 90 mm priser samt køb ventilator 90 mm.

Læs tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot leverer helt nyttige genveje til at dechifrere ganske mange tidligere køberes meninger og derved kan det være til hjælp, at du verificerer e-firmaets anmeldelser inden du bestiller billige ventilator 90 mm online.

Facebook bringer dig tilsvarende visse uafhængige chancer for at få indsigt i e-handlens kundefokus. Foruden det ser vi en del forhandlere på nettet hvor kunder kan notere en omtale af virksomhedens service, som desuden burde bruges til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen handler billige ventilator 90 mm online på en internet virksomhed burde de i og for sig have øje for shoppens betingelser, det er dog i reglen ikke særlig interessant, specielt ved de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg og Stark.

Et andet alternativ kan derfor være at kontrollere hvorvidt online virksomheden er tilsluttet e-mærket, eftersom det er en garanti for at webbutikken efterkommer dansk lovgivning, samt at online forretningen regelmæssigt kontrolleres af fagfolk der kender til de gældende regulativer.

Desuden tilbydes du lejlighed til en hjælpende hånd, for så vidt du skulle få problemer ved din handel med ventilator 90 mm. Derudover foreslåes det at kunden er vidende om de mest relevante vilkår der har betydning for købet af ventilator 90 mm online, f.eks. hvilken returneringsret e-butikken benytter.

Derfor er det virkelig essesentielt, at man altid bevarer sin købsbekræftelse, således man fremadrettet kan eftervise bestillingen af ventilator 90 mm, uagtet om man handler fra Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller 10-4.

Niels Jørgensen gav 5 stjerner

Hurtig levering

Camilla K gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Louise E gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Else M gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

9 tips til din online shopping
1Det er jo temmelig ukompliceret for os alle at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige ventilator 90 mm på forskellige online outlets, og følgelig præsterer masser af webbutikker billig levering. Dog kan det til hver en tid være udbytterigt at kontrollere en række forretninger på nettet efter udsalg og tilbud forud for at du handler, sådan at du er garanteret at skaffe sig den billigste pris.
2Trustpilot yder de facto anstændige genveje til at blive klogere på en række tidligere forbrugeres observationer og derfor slår vi et slag for, at du eftergår online firmaets vurderinger forud for at du køber billige ventilator 90 mm online. Facebook yder lignende forholdsvis relevante muligheder for at få en idé om e-shoppens kundetilfredshed.
3Enkelte internet virksomheder lover fri fragt på ventilator 90 mm, men undertiden er det påkrævet at du shopper for en konkret sum. I øvrigt skal du overveje den mest prisbevidste mulighed for levering, hvilket typisk er at få bragt din bestilling til en pakkeshop. Leveringsformen er godt nok til gengæld særdeles overkommelig. Den mest billige fragttype er uden tvivl at hente pakken selv.
4Antal dages levering kan vise sig at være rigtig væsentlig hvis vi skal bruge varen med det samme, så herved er det helt meningsfuldt at man ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt for ventilator 90 mm. Adskillige online webshops giver billig dag-til-dag fragt på masser af produkter, men vær vagtsom da det er påkrævet at orden realiseres tidligere end et fastslået klokkeslæt.
5Den prisbilligste fragtmetode er dog at du selv henter produkterne, men det er betinget af at du lever i nærheden af internet shoppens adresse. Den leveringstype kan i nogle tilfælde være ret så udslagsgivende hvis du har behov for ventilator 90 mm om et øjeblik. Alternativt så garanterer enkelte online selskaber levering uden gebyr, men tit gælder det kun hvis der indkøbes for en bestemt sum.
6En lang række online outlets tildeler nu om dage en række forskellige billige muligheder for levering til ventilator 90 mm. Et hit er for øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente varerne når du har mulighed for det. Fragtmetoden er altså yderst uproblematisk, og desuden desuden den prisbilligste leveringsmulighed.
7Generelt går vi ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfattet af en anordning, som støtter kunden imod falske online webshops. Som alternativ kan du drage nytte af en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, når du har i sinde at honorere prisen over en længere periode.
8Inden folk køber billige ventilator 90 mm hos en e-shop kunne de egentlig sætte sig ind i dens handelsaftale, men det er almindeligvis en omfattende opgave. Dertil går vi ind for at køber er hensynstagende til de primære vedtægter der har betydning for handlen med billige ventilator 90 mm online, fx den returneringsret e-shoppen lover.
9Generelt går vi ind for at se nærmere på hvorvidt netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det ofte er et tegn på at webshoppen retter sig efter de officielle danske regler, udover at internet shoppen en gang i mellem kontrolleres af fagfolk der har megen viden om reglementet på området. Forinden folk handler billige ventilator 90 mm i en e-shop burde de de facto gøre sig bekendt med indholdet af dens forretningsaftale.