Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder har et enormt sortiment af varer, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik varegruppe. Du skal vide om det er essentielt for dig at have mange varegrupper at vælge fra, udover blot ventilator 9 cm.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige ventilator 9 cm fra netbutik til netbutik. En del fokuserer på de bedste priser, og nogle vil have kompetent rådgivning. Du må afveje hvad der for dig er det vigtigste.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers kan du tjekke de andre.
For mange er byggeprojekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Derved kan det være en god idé at bestille ved en online byggeshop, som tilbyder sparring og vejledning omkring ventilator 9 cm.
Hvis du skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare har lyst til at undgå fragten, så kan du overveje at transportere materialerne selv. Dette er specielt et alternativ ved de store byggekæder.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Man bør derfor kende virksomhedens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre har butikker i hele landet, og pga. det har folk tilbuddet om at handle online og køre varerne på eget initiativ. Dermed kan du vælge at undvære fragtgebyret, samt ovenikøbet have produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er udbredte og bekendte firmaer, som kan bidrage til øget troværdighed når man handler online. Det vil nogle se som positivt.
De kendte byggecentre udbyder varer fra forskellige leverandører, så du kan handle fra et stort udvalg af ventilator 9 cm online.

Nichewebshop

Mange nichespecifikke netbutikker er mindre firmaer, der oftest er danske, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Dem kan du støtte ved at bestille ventilator 9 cm online på deres side.
Alverdens webshops i små nicher har meget ekspertise i deres varer, idet de ikke sælger andre produkter. Herved kan du opleve endnu mere nyttig sparring fra nogle som er eksperter i lige præcis ventilator 9 cm.
Majoriteten af specialiserede webshops står selv for produktion af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online får du en billig pris.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

ventilator 9 cm jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 ansatte i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

ventilator 9 cm bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 kollegaer i firmaets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og lønner i dag over 500 personer i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af over 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 personer i selskabets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

ventilator 9 cm silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

ventilator 9 cm harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 ansatte i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 personer i kædens 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du bør for alt i verden ikke forsømme dit eget helbred, så husk påklædning såsom fod- og hovedbeklædning som sikring mod hændelige skader. Det er klogt at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, navnlig hvis du ikke skaffer assistance fra en professionel.
2Det kan være en god idé at få assistance til ens byggeprojekt, i særdeleshed når det er væsentlige byggerier. Enkelte ting stiller krav om flere end en enkelt person. Derudover må det være hurtigere og mere interessant når der er flere der bidrager.
3Typisk vil det vise sig vigtigt at udfærdige et regnskab for dit byggeri, så man har kontrol over omkostningerne. Det er en fordel at nedskrive alle poster, hvorefter man kan notere online tilbud på dem hver især.
4Der kan findes et bredt udvalg af instruktioner og videoer online som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube kan hjælpe med store mængder udbytterig information, især hvis du leder på engelsk.
5Inden du indleder byggeriet må det være ultra afgørende at være sikker på, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af hvor du bor vil der være mange love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
6Husk at du kan søge økonomisk støtte til renoveringer. Det tilbydes ifald projektet er klimavenligt. Af få støtte kræver dermed at renoveringen forbedrer klimaet.
7Planlægning viser sig som kilden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du anbefales at sammensætte en klar dagsorden, som beskriver hvilke opgaver der skal løses på hvilke dage, og som også indeholder en rækkefølge. Vær konkret når du sammensætter din arbejdsplan.
8For udendørs projekter har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Således kan du hyppigt tjekke prognosen for vejret når du nærmer dig projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du vil påbegynde det vigtige projekt.
9Der viser sig som regel uforudsete problemstillinger i forbindelse med omfattende opgaver, og af den grund er det meningsfuldt at man har afsat rimelig plads i kalenderen, som gør at man føler sig overbevist om at nå det til den planlagte tid.
10Du skal for alt i verden ikke gå ned på udstyr. Ofte kan det vise sig fundamentalt at du har værktøjet disponibelt når du tager fat på byggeriet. I øvrigt er det fordelagtigt at påregne de medfølgende omkostninger i dit økonomiske overblik.
11Husk at overveje hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du skal skaffe hjælp fra en professionel til områder af arbejdet. Når du anskaffer professionel hjælp kan det være fornuftigt at modtage forslag fra forskellige selskaber.
12Potentielt kan det blive afgørende at have samtlige materialer parat inden du indleder arbejdet. Du kan med fordel udfærdige en enkel oversigt hvor der bør fremgå de materialer du skal bruge, og som det næste gennemgå listen, med det formål at du er tryg ved at alt er klar.
De mest populære byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er absolut imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % giver topkarakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % giver maksimum point, og blot 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er yderst betryggende. Karakteren grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % giver den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ualmindeligt imponerende. Karakteren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken type af levering er bedst?

Mange online selskaber yder nu en hel del forskellige billige leveringsmidler til ventilator 9 cm. Den mest anvendte er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine varer præcis når det passer dig. Metoden er jo vældig enkel, samt ofte ligeledes den mest prisbevidste løsning til levering.

Du kunne ligeledes vælge at få produkterne bragt til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Fragttypen bliver undertiden en tak mindre billig, men ligeledes særdeles gnidningsløs ift. ventilator 9 cm online. Den billigste fragtmulighed vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, som dog stiller krav om at du fysisk befinder dig nærved internet webshoppens butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på ventilator 9 cm er naturligvis vældig vital når vi har behov for varerne om et øjeblik, og i det øjemed er det i sandhed essentielt at vi studerer den anslåede leveringsdato på ventilator 9 cm. En masse internet varehuse – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varenumre online, men vær påpasselig da det er afhængig af at bestillingen placeres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt fikset inden logistikmedarbejderne har fyraften.

Nogle få butikker på nettet byder på fragt uden betaling på ventilator 9 cm online, men typisk er det forudsat at du shopper for en konkret sum. Alternativt skal man vælge den billigste leveringsform, der mange gange er at få fragtmanden til at køre dine produkter til en pakkeshop.

En stor portion byggemarkeder foreslår click-and-collect hvor du handler billig ventilator 9 cm online og afhenter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg. Byggemarkederne giver eksempelvis afhentning af ventilator 9 cm i disse områder:

Kokkedal, Køge, Struer, Brøndby, Middelfart, Frederiksværk, Kalundborg, København, Rønne, Allerød, Ishøj, Valby, Lystrup, Nørresundby, Haslev, Randers, Herlev, Thisted, Charlottenlund, Helsingør, Horsens, Søborg, Jyllinge, Holbæk, Ølstykke, Roskilde, Hvidovre, Skanderborg, Lyngby, Tilst, Dragør, Aabenraa, Slagelse, Aalborg, Svendborg, Herning, Solrød Strand, Viborg, Korsør, Frederiksberg, Nyborg, Esbjerg, Tårnby, Brønderslev, Silkeborg, Gladsaxe, Birkerød, Haderslev, Glostrup, Næstved, Værløse, Odder, Albertslund, Ikast, Vordingborg, Hjørring, Hedensted, Hobro, Sønderborg, Risskov, Stenløse, Taastrup, Lillerød, Rødovre, Rudersdal, Greve, Frederikshavn, Ringsted, Vanløse, Vallensbæk, Skive, Nykøbing Falster, Odense, Nakskov, Ballerup, Vejle, Aarhus, Hørsholm, Grenaa, Nærum, Varde, Hillerød, Farum, Hedehusene, Fredericia, Virum, Holstebro, Frederikssund, Gentofte, Brønshøj, Åbyhøj, Brabrand, Kolding, og Højbjerg, .

Klik-og-hent for ventilator 9 cm er muligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Amager, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland).

Når man kigger i statistikkerne fremstår det klart, at internet shoppere tit søger fx ventilator 9 cm tilbud og ventilator 9 cm online. Man ser desuden mange gange netshoppere kigge efter eksempelvis køb ventilator 9 cm, billig ventilator 9 cm samt ventilator 9 cm priser, plus de store byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bygma, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Davidsen.

Gode tilbud på ventilator 9 cm

Det er i dag yderst simpelt for forbrugerne at søge information om priser på billige ventilator 9 cm online fra flere e-handler, og herved har flere online selskaber fundet det nødvendigt at nedbringe udsalgspriserne på ventilator 9 cm voldsomt, og ovenikøbet sikre levering uden betaling.

Dog kan det trods alt blive tiden værd at tjekke et par forskellige outlets på nettet efter rabatter og tilbud på ventilator 9 cm online inden du færdiggør din shopping, sådan at du er garanteret at indhente den mest betalelige pris. Se ikke blot på de gængse byggecentre som Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus.

Du må dog være så påpasselig, at ifald en butik på nettet sælger billige ventilator 9 cm online til salg for en pris som er besynderligt beskeden, bør det tit være et fingerpeg om en uærlig internet forhandler. Handler med kort er imidlertid en del af en lov, som forsvarer os imod snydagtige online shops.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du vælge en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du har til hensigt at dække omkostningerne til ventilator 9 cm ude i fremtiden. Det tilbydes ofte ved nichebutikker, men sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus og Stark.

Ved indkig i søgedata bliver det tydeligt, at online shoppere som regel efterspørger fx køb ventilator 9 cm og ventilator 9 cm online. Man ser derudover mange gange netshoppere lede efter bl.a. ventilator 9 cm tilbud, ventilator 9 cm priser samt billig ventilator 9 cm.

Læs folks vurderinger

Trustpilot medfører i højeste grad ønskværdige genveje til at finde ud af en stor portion eksisterende konsumenters synspunkter og derved støtter vi, at du gransker online forhandlerens kritik inden du handler billige ventilator 9 cm online.

Facebook giver dig derudover nogle gode løsninger til at få indtryk af internet shoppens popularitet. Tilmed er der en række internet firmaer som giver folk mulighed for at notere en vurdering af deres købsoplevelse, som desuden må anvendes til afvejning af kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen bestiller billige ventilator 9 cm online hos en internet handler kunne man altid tyde dens betingelser, men det er naturligvis en tidskrævende opgave, i særdeleshed på de kendte byggekæder som Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix.

Et andet forslag kunne derfor være at se hvorvidt internet forhandleren er tilsluttet e-mærket, eftersom det almindeligvis er en påvisning af at internet shoppen opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, udover at internet forhandleren hyppigt kontrolleres af jurister der kender til bestemmelserne på området.

Derudover giver det dig mulighed for at få assistance, ifald du får problemer i processen med din ordre på ventilator 9 cm. I øvrigt støtter vi at kunden er på vagt for de grundlæggende vedtægter der gælder for købet af ventilator 9 cm online, til eksempel hvilken ombytningspolitik internet firmaet har.

I relation til det er det desuden relevant, at man til enhver tid sikrer ens købsbekræftelse, så man når som helst vil kunne bevidne sin bestilling af ventilator 9 cm, uagtet om man har handlet fra Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan eller Jem og Fix.

Jørgen Johansen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Christian Larsen gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Anders B gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Louise gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

9 tips til internetshopping
1Den mest prisbevidste leveringsmanér er uden tvivl at du selv henter varerne, hvilket afhænger af at du lever med kort afstand til online forhandlerens adresse. Den fragtmulighed er ret så betydningsfuld hvis du skal bruge ventilator 9 cm med det samme. Alternativt så frembyder en hel del e-butikker fri fragt, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at der aftages for en fastsat pris.
2Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Kortkøb er en del af en bestemmelse, som forsvarer kunden imod bedrageriske webshops. Som en alternativ mulighed burde du vælge en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du vil godtgøre betalingen over en periode.
3Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være yderst afgørende når du skal bruge ordren straks, og derfor er det rigtig passende at man ser den estimerede leveringsdato på ventilator 9 cm. En hel del netshops i Danmark lover billig 1 dags fragt på en hel del varenumre, men vær opmærksom på at det regnes ud fra at ordren lægges inden et angivent tidspunkt.
4En hel del internet handler præsterer fri fragt på ventilator 9 cm, men oftest kun hvis du køber for en bestemt sum. Derudover kunne man udvælge den mindst kostelige fragtmetode, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere ordren til et afhentningssted. Leveringsformen viser sig som oftest desuden ret så bekvem. Den mest letkøbte fragtmulighed vil dog altid være selv at hente pakken.
5Trustpilot yder fuldt ud tiltalende genveje til at besigtige ret mange øvrige køberes kritik og herved tilråder vi, at du evaluerer internet shoppens vurderinger forud for at du køber billige ventilator 9 cm online. Facebook giver dig ligeledes nogenlunde gunstige genveje til at få en idé om online forhandlerens pålidelighed.
6Det er efterhånden super fremkommeligt for internetbrugere at finde de laveste priser online på billige ventilator 9 cm i blandt forskellige online varehuse, og på grund af dette garanterer massevis af outlets på nettet levering uden gebyr. Det kan dog ikke desto mindre være lønsomt at eftergå nogle få internet forhandlere efter tilbud og udsalg før du placerer ordren, sådan at man er på den sikre side med at få den laveste pris.
7Generelt anbefaler vi at kigge hvorvidt internet firmaet er godkendt af e-mærket, siden det bør være en garanti for at online forhandleren opfylder den officielle danske lovgivning, foruden at virksomheden af og til monitoreres af specialister der er meget fortrolige bestemmelserne på området. Før folk køber billige ventilator 9 cm på en online webshop burde man til hver en tid overveje butikkens forretningsvilkår.
8En række netbutikker i Danmark foreslår i dag diverse billige fragtløsninger til ventilator 9 cm. Førstevalget hos mange er for øjeblikket udleveringssteder, så du selv kan hente produkterne når det passer dig bedst. Den er jo virkelig let gængelig, samt typisk desuden den mest prisbevidste fragtløsning.
9Forud for at folk handler billige ventilator 9 cm på en shop på nettet kunne man på en vis måde bese dens handelsvilkår, dog er det almindeligvis ikke særlig morsomt. For øvrigt rekommanderer vi at køber er opmærksom på de mest centrale vilkår der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige ventilator 9 cm online, for eksempel den byttepolitik netshoppen lover.