Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder har et enormt vareudvalg, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt varegruppe. Du bør overveje hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, foruden bare ventilator 70 cm.
Der er forskel på priserne på billige ventilator 70 cm hos de forskellige online byggemarkeder. En del satser på lave priser, imens nogle vil have kompetent rådgivning. Du bør overveje hvad der for dig er det vigtigste.
Hvis du skal bruge varerne med det samme eller blot har lyst til at slippe for fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte varerne på eget initiativ. Det er i høj grad et alternativ hos de udbredte byggemarkeder.
Du skal have fokus på hvilke regler butikken udsteder når du bestiller online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man kende webshoppens regningslinjer.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en lang række spørgsmål. På grund af det kan du med fordel shoppe hos en online byggeshop, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af ventilator 70 cm.
Det er naturligvis meget relevant at tjekke, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre er tilgængelige i hele landet, og hermed har kunderne chancen for at handle online og transportere materialerne personligt. Som følge af det har du chancen for at blive fri for leveringsgebyret, og ovenikøbet skaffe varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte forretninger, som kan medvirke til ubekymrethed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De kendte byggekæder tilbyder produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og dermed kan du vælge fra et bredt udvalg af ventilator 70 cm online.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops i små nicher er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktsortiment, da de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det kan du opleve endnu mere indsigtsfuld sparring fra folk der er specialister i lige præcis ventilator 70 cm.
De fleste nichefokuserede webshops producerer selv varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online kan du muligvis få en lavere pris.
Alverdens niche webshops er små familievirksomheder, som typisk er danske, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at handle ventilator 70 cm online fra deres webshop.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 mennesker i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

ventilator 70 cm harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af omtrent 2.000 personer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 personer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

ventilator 70 cm silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 mennesker i de 41 varehuse. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 mennesker i virksomhedens 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

ventilator 70 cm jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag over 100 medarbejdere i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

ventilator 70 cm bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i de 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1I god tid inden at du påbegynder byggeprocessen må det være rimeligt meningsfuldt at sikre sig, at det du vil bygge er lovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der være begrænsende retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
2Der præsenterer sig som regel uforudsete hovedpiner når det handler om store projekter, og af den grund kan det være meningsfuldt at der afsættes en god portion tid i planen, som bidrager til at man kan være afslappet omkring at man når det til siden.
3Man vil nødig gå ned på grej. I mange tilfælde kan det vise sig betydningsfuldt at have udstyret parat forinden du påbegynder dit byggeprojekt. Det er i øvrigt en fordel at medtage de her udgifter i dit budget.
4Forberedelse bliver nøglen til at komme i mål med arbejdet. Du skal have en strømlinet tidsplan, som fortæller hvilke opgaver der skal laves hvornår, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du sammensætter tidsplanen.
5Typisk vil det være fornuftigt at have et budget for dit byggeprojekt, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør blive fordelagtigt at notere hver enkelt omkostning, hvorefter man kan kortlægge ens købspris for dem én efter én.
6Det kan være til god gavn at indhente hjælp til byggearbejdet, specielt ved krævende byggeprojekter. Store ting kræver flere end en enkelt person. Endvidere vil det vise sig hurtigere og mere socialt når der er flere der bidrager.
7Du bør aldrig nedprioritere sikkerheden, så glem ej arbejdstøj som fx sikkerhedshjelm der beskytter dig med henblik på potentielle skader. Det er yderst relevant at have styr på dit velbefindende i arbejdet, hovedsageligt når du ikke fremskaffer professionel assistance.
8For udendørs opgaver kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Således kan du regelmæssigt tage notits af vejrvarslen i perioden for arbejdets start, så det forhåbentlig ikke ud af det blå starter med at regne når du lige vil påbegynde det vigtige byggeprojekt.
9Der findes alverdens hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Især YouTube kan hjælpe med meget nyttig information, i særlig grad forudsat at man leder på engelsk.
10Husk at tage til overvejelse om byggeriet er et du kan klare selv, eller du kan have fordel af at investere i assistance fra en fagperson til opstarten af projektet. Når du søger hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at lede efter tilbud fra diverse selskaber.
11Potentielt kan det vise sig meningsgivende at du har de presserende bygningsmaterialer indkøbt før du kaster dig over din byggeproces. Du får god gavn af at udarbejde en simpel liste med det der skal bruges, og bagefter granske hver eneste ting, med øje for at du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
12I nogle tilfælde kan man søge tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få i tilfælde af at byggeriet er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte betinges altså af at renoveringen har positiv indfyldelse på klimaet.
Danskernes foretrukne byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som altså er temmelig betryggende. Ratingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er usædvanligt godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er rigtig beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er meget godt arbejde. Karakteren er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er absolut overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % giver topkarakter, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken type af levering skal du vælge?

Mange internet virksomheder yder i dag en række forskellige billige leveringsløsninger til ventilator 70 cm. En af de mest benyttede er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv afhenter pakken når der er tid til det. Metoden er jo meget ligetil, samt endda også den mest betalelige fragtmetode.

Du kunne på samme måde beslutte dig for at bestille pakken til levering til din private bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsformen er som regel en lille smule dyrere, men lige så vel virkelig smart ift. ventilator 70 cm online. Den billigste fragtmetode er unægtelig at hente pakken selv, som desværre kræver at du bor nær e-forretningens byggemarked, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på ventilator 70 cm kan i nogle tilfælde være ret så afgørende forudsat vi har brug for dine nye varer om et øjeblik, og i det øjemed er det rigtig centralt at man efterser den anslåede leveringstid på ventilator 70 cm. En del byggemarkeder – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – præsterer billig dag-til-dag levering på en lang række varer online, men det antager at der bestilles forud for et nøjagtigt klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få produktet klar inden pakkepersonalet tager hjem.

Enkelte internet webshops sikrer fri fragt på ventilator 70 cm online, men oftest er det påkrævet at der aftages for en bestemt sum. Som alternativ burde du tage den billigste leveringsløsning, der i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted.

Flere byggemarkeder tildeler klik-og-hent hvor man handler billig ventilator 70 cm på nettet men afhenter i byggemarkedet. Fx Silvan, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg. Byggecentrene yder fx click-and-collect på ventilator 70 cm i følgende områder:

Viborg, Struer, Vanløse, Nyborg, Odder, Silkeborg, Højbjerg, Rødovre, Brønshøj, Vordingborg, Lillerød, Hillerød, Nykøbing Falster, Sønderborg, Esbjerg, Skanderborg, Solrød Strand, Aalborg, Frederikssund, Aabenraa, Hedensted, Haslev, Frederikshavn, Åbyhøj, Ballerup, Ringsted, Birkerød, Brabrand, Brøndby, Herning, Ikast, Tilst, Taastrup, Middelfart, Kalundborg, Lyngby, Varde, Glostrup, Hjørring, Vejle, Hedehusene, Thisted, Nakskov, Frederiksberg, Nørresundby, Hvidovre, Odense, Fredericia, Haderslev, Roskilde, Grenaa, Søborg, Tårnby, København, Gladsaxe, Holstebro, Horsens, Virum, Holbæk, Rudersdal, Svendborg, Dragør, Aarhus, Køge, Lystrup, Nærum, Jyllinge, Hørsholm, Risskov, Farum, Hobro, Stenløse, Gentofte, Brønderslev, Randers, Skive, Korsør, Greve, Allerød, Ishøj, Charlottenlund, Herlev, Kolding, Ølstykke, Slagelse, Værløse, Helsingør, Rønne, Næstved, Valby, Albertslund, Kokkedal, Vallensbæk, og Frederiksværk, .

Click-and-collect ift. ventilator 70 cm er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Lolland, Falster) og Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland).

Ses der på statistikkerne fremstår det klart, at mennesker tit søger efter eksempelvis billig ventilator 70 cm og ventilator 70 cm online. Foruden dette oplever vi ofte netshoppere søge efter blandt andet køb ventilator 70 cm, ventilator 70 cm priser og ventilator 70 cm tilbud, plus de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma og Bauhaus.

Spar penge på ventilator 70 cm

Det er jo efterhånden ultra uproblematisk for internetbrugere at analysere tilbud på billige ventilator 70 cm online fra flere internet shops, og derfor har adskillige online shops fundet det nødvendigt at reducere salgspriserne på ventilator 70 cm helt i bund, og ovenikøbet byde på fragt uden gebyr.

Det kan til hver en tid være lukrativt at efterse et par forskellige internet selskaber efter tilbud og rabatter på ventilator 70 cm online forud for at du handler, sådan at man er usvigeligt sikker på at antage den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

Du skal alligevel huske på, at i tilfælde af at en internet shop frembyder billige ventilator 70 cm online for en tilbudspris som kan ses som uhørt billig, kan det undertiden være et symbol på en svindel e-forretning. Bestillinger med betalingskort er på den anden side omsluttet af en retningslinje, hvilket støtter køberen imod svindlende internet foretagender.

Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du benytte en billig afdragsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at finansiere regningen på ventilator 70 cm i flere bidder. Dette tilbydes som regel i nichebutikker, men dog sjældent de store byggemarkeder som fx Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Silvan.

Ses der på data er det tydeligt, at internetbrugere ofte søger fx ventilator 70 cm online og ventilator 70 cm tilbud. Derudover ser vi tit online shoppere lede efter blandt andet ventilator 70 cm priser, køb ventilator 70 cm samt billig ventilator 70 cm.

Analyser tidligere kunders meninger

Trustpilot byder på sådan set tiltalende muligheder for at gennemsøge flere tidligere konsumenters reflektioner og på grund af dette anbefales det, at du gransker online shoppens anmeldelser forud for at du placerer din ordre på billige ventilator 70 cm online.

Facebook forærer dig tilsvarende nogle stabile genveje til at få indtryk af e-forhandlerens kundetilfredshed. Tilmed ses nogle online forhandlere som gør det muligt at meddele en evaluering af købsoplevelsen, hvilket også kan anvendes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Før folk køber billige ventilator 70 cm online på en webshop kunne man når alt kommer til alt få overblik over e-butikkens forretningsaftale, det er dog naturligvis et tidskrævende projekt, særligt ved de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

Et andet forslag kunne måske være at finde ud af hvorvidt e-shoppen er e-mærke tilsluttet, hvilket bør være et sympol på at e-butikken respekterer de danske love, udover at internet firmaet ofte kigges til af sagkyndige der har megen viden om lovene på området.

Desuden giver det dig genvej til en hjælpende hånd, såfremt du oplever problemer i forbindelse med din shopping med ventilator 70 cm. Endvidere støtter vi at køber er vaks omkring de elementære vilkår der har indvirkning på købet af ventilator 70 cm online, for eksempel hvilken ombytningspolitik internet virksomheden anvender.

På grund af dette er det ligeledes essesentielt, at man stadig bevarer sin kvitteringsmail, så man senere kan vidne om købet af ventilator 70 cm, ligegyldig om man handler ved Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen eller Bygma.

Anna Pedersen gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Per gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Morten Christensen gav 5 stjerner

Quick expedit

Hans B gav 5 stjerner

Det var godt !

9 gode råd til køb på nettet
1Leveringsdygtigheden er naturligvis ekstremt central såfremt du absolut skal bruge varen inden for kort tid, og i det øjemed er det rimelig på sin plads at man undersøger den estimerede leveringstid ved ventilator 70 cm. En lang række shops på nettet annoncerer billig dag-til-dag levering på utallige produkter, som afhænger af at ordren gennemføres tidligere end et konkret klokkeslæt.
2Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Shopping med kort er en del af et reglement, hvilket sikrer dig som køber imod uægte netshops. Som alternativ kunne du benytte et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at klare regningen over tid.
3Trustpilot fører til en række habile muligheder for at undersøge mange forhenværende forbrugeres meninger og af den grund tilrådes det, at du beser internet forretningens bedømmelser inden du shopper billige ventilator 70 cm online. Facebook bringer dig lige så vel nogle fine løsninger til at få et kig ind i webshoppens pålidelighed.
4Adskillige webbutikker i Danmark frembyder nu om stunder et stort udvalg af billige leveringsmåder til ventilator 70 cm. En af de mest almindelige er nu om stunder pakkeshops, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente ordren den dag der passer dig. Den er nemlig ultra let gængelig, og desuden også den prisbilligste type af levering.
5Forinden folk køber billige ventilator 70 cm på en e-forretning bør de i princippet tage stilling til butikkens forretningsvilkår, dog er det i mange tilfælde ikke videre interessant. Derudover er det klogt at man er vaks omkring de mest essentielle retningslinjer der spiller ind i forbindelse med handlen med billige ventilator 70 cm online, til eksempel den returneringsret online forhandleren anvender.
6Vi slår generelt et slag for at bemærke om netbutikken er e-mærke tilsluttet, siden det ofte er en sikkerhed for at online shoppen efterfølger de gældende danske regler, foruden at webshoppen regelmæssigt besigtiges af fagmænd som har ekspertise inden for lovgivningen. Før nogen handler billige ventilator 70 cm i en webbutik burde de helt sikkert tyde webbutikkens handelsvilkår.
7Den mest betalelige leveringsløsning er utvivlsomt at du selv henter varerne, men det beroer på at du opholder dig i nærheden af e-forhandlerens arbejdslager. Den fragtløsning kan vise sig at være usædvanlig relevant i tilfælde af at man mangler ventilator 70 cm nu og her. Alternativt så præsterer en række e-firmaer portofri levering, men typisk er det betinget af at der bestilles for et fastsat beløb.
8Nogle online varehuse præsterer gratis fragt på ventilator 70 cm, men tit påkræves det at der indkøbes for et præcist beløb. I øvrigt burde du udvælge den mest letkøbte fragtmetode, hvilket tit vil være at få fragtmanden til at bringe pakken til et udleveringssted. Fragtformen viser sig jævnligt også i høj grad uproblematisk. Den billigste mulighed for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken.
9Det er jo efterhånden temmelig let for almindelige mennesker at finde de bedste priser online på billige ventilator 70 cm fra forskellige e-forhandlere, og for det frembyder masser af e-handler fri fragt. Til gengæld kan det til hver en tid blive nyttigt at granske indtil flere internet forhandlere efter tilbud og udsalg forinden du shopper, således at du er sikker på at indhente den laveste pris.