Metabo Akku Ventilator AV 18 - 18 Volt
880 kr.
Mere info
Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre udbyder et bredt sortiment, imens øvrige fokuserer på en specifik varegruppe. Du skal gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot ventilator 50 mm.
Når du vil have varerne nu og her eller blot gerne vil slippe for fragtomkostningen, så kan du med fordel fragte byggematerialerne på eget initiativ. Det er først og fremmest en mulighed ved de udbredte byggecentre.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige ventilator 50 mm hos de forskellige online byggekæder. Nogle vil have gode tilbud, imens andre har fokus på en høj grad af service. Du må overveje hvad du foretrækker.
Det er absolut super afgørende at undersøge, om de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du finde et andet.
For en del er et byggeprojekt forbundet med en verden af spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at købe fra en online byggeshop, som kan give råd og vejledning til valg af ventilator 50 mm.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man undersøge netbutikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder forhandler produkter fra mange nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et stort sortiment af ventilator 50 mm online.
De store byggecentre er udbredte og velkendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når man stopper online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De gængse byggecentre findes i de større byer, og pga. det har man chancen for at bestille online og hente byggematerialerne personligt. Takket være dette er det muligt at slippe for fragtgebyret, og endda have varerne straks.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på internettet er producenter af de varer som du kan købe hos byggekæderne. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online bør du få en bedre pris.
Størstedelen af niche webshops er små virksomheder, der tit er dansk ejede, måske endda fra dit lokalområde. Dem bidrager du til når du handler ventilator 50 mm online fra deres webshop.
Mange specialiserede webshops har en enorm viden om det produktudvalg de har online, da de udelukkende sælger disse produkter. Altså vil du modtage endnu mere indsigtsfuld sparring fra nogle med ekspertviden i lige præcis ventilator 50 mm.
De største byggemarkeder i Danmark
ventilator 50 mm jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

ventilator 50 mm silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 kollegaer i kædens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for over 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i firmaets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

ventilator 50 mm bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 kollegaer i firmaets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af ca. 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

ventilator 50 mm harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 ansatte i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1I visse tilfælde kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det gives hvis renoveringen er CO2-besparende. Den økonomiske støtte beroer altså på at projektet har en positiv effekt på naturen.
2Ved projekter udendørs har vind og vejr en afgørende rolle. Af den grund skal du løbende tage notits af prognosen for vejret i dagene op til projektets begyndelse, så du undgår at det pludselig starter med at regne nøjagtig som du vil i gang med dit komplicerede projekt.
3Det kan vise sig nyttigt at søge assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt i tilfælde af vigtige byggeprojekter. Omfattende ombygninger skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Desuden bør det blive bedre og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
4Du finder stribevis af vejledninger og videoer via internettet som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube er formidler af ekstremt meget brugbar oplysning, specielt såfremt man søger på engelsk.
5Husk at tage til overvejelse om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du skal sikre dig hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af det. Forudsat at du køber hjælp fra en ekspert er det normalt at indhente forslag fra forskellige virksomheder.
6Man må ikke undvære værktøj. Ofte vil det vise sig vigtigt at have udstyret til disposition inden du begynder på arbejdet. I øvrigt må du huske at medregne udgifterne hertil i budgettet for byggeprojektet.
7Det kan blive meningsfuldt at du har samtlige byggematerialer indkøbt i god tid før du går til værks med byggeriet. Du bør lave en hurtig huskeliste hvorpå der noteres alle de ting der bliver brug for, og så eftergå hver eneste ting, så du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
8I god tid inden at du iværksætter byggeprocessen kan det blive vanvittigt vigtigt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være mange love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Der viser sig som regel utidige problemer i tilfælde med omfattende byggeprojekter, og som følge heraf vil det vise sig betydningsfuldt at der er afsat passende plads i planen, som vil medvirke til at man kan være overbevist om at nå det til den planlagte tid.
10Ofte vil det være betydningsfuldt at have et udgiftsbudget for projektet, så man har styr på den økonomiske del. Det er forstandigt at gennemgå alle omkostninger, hvorefter man kunne undersøge online tilbud på hver eneste af dem.
11Godt forarbejde bliver nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du bør sammensætte en strømlinet køreplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, og derudover en numerisk orden. Husk at være skarp idet du sammensætter din strategi.
12Du bør aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk beklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning der hjælper dig mod potentielle skader. Det er klogt at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke har hjælp fra en fagmand.
De mest folkekære byggekæder
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er utrolig beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % giver maksimum point, og blot 8 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som altså er absolut godt arbejde. Karakteren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er fantastisk flot. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som klart er absolut overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode er smartest?

En række internet forretninger udlover nu om dage et hav af forskellige billige former for fragt til ventilator 50 mm. En af dem der er mest populær er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine nye produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er jo super gnidningsløs, og ofte desuden den mest billige leveringsmåde.

Du burde alternativt tænke over at få varerne bragt til din bolig eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig sædvanligvis en anelse mere pebret, men endda usædvanlig hensigtsmæssig for ventilator 50 mm online. Den mest billige leveringsløsning er unægtelig at hente ordren selv, hvilket dog forudsætter at du befinder dig i kort afstand af internet forhandlerens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på ventilator 50 mm kan i nogle tilfælde være særdeles bestemmende når man har behov for dine nye varer øjeblikkeligt, så derfor er det altså relevant at du besigtiger den estimerede leveringstid på ventilator 50 mm. En lang række internet foretagender – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på en række varenumre online, men som trods alt er regnet ud fra at du bestiller inden et angivent klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få ordren klargjort forinden de lageransatte drager hjemad.

En række internet butikker yder portofri fragt på ventilator 50 mm online, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis der erhverves for en bestemt pris. Desuden kan du foretrække den mest betalelige leveringsmodel, som i de fleste tilfælde vil blive at få leveret bestillingen til et afhentningssted.

Størstedelen af webbutikker tildeler afhentning hvor du handler billig ventilator 50 mm hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus. Byggecentrene udlover blandt andet click-and-collect på ventilator 50 mm i følgende byer:

Horsens, Brønshøj, Odder, Kalundborg, Hedehusene, Aalborg, Rønne, Gentofte, Vordingborg, Esbjerg, København, Aarhus, Værløse, Rødovre, Glostrup, Nyborg, Valby, Aabenraa, Frederikssund, Holbæk, Thisted, Varde, Stenløse, Albertslund, Vallensbæk, Holstebro, Odense, Helsingør, Hvidovre, Fredericia, Højbjerg, Gladsaxe, Kolding, Jyllinge, Kokkedal, Grenaa, Tilst, Næstved, Taastrup, Solrød Strand, Herlev, Nærum, Hobro, Nykøbing Falster, Slagelse, Skive, Lillerød, Silkeborg, Åbyhøj, Brønderslev, Ishøj, Birkerød, Ringsted, Herning, Hjørring, Roskilde, Risskov, Nakskov, Dragør, Ølstykke, Lystrup, Rudersdal, Haderslev, Haslev, Frederikshavn, Vejle, Søborg, Frederiksværk, Charlottenlund, Viborg, Greve, Nørresundby, Brøndby, Ballerup, Lyngby, Hørsholm, Randers, Vanløse, Køge, Hedensted, Hillerød, Farum, Middelfart, Skanderborg, Ikast, Svendborg, Tårnby, Allerød, Struer, Korsør, Virum, Sønderborg, Brabrand, og Frederiksberg, .

Click-and-collect af ventilator 50 mm er muligt i de fleste områder af landet: Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Falster, Bornholm, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager, Sydsjælland).

Ved kig i tallene fremstår det markant, at mennesker som regel efterspørger bl.a. køb ventilator 50 mm og ventilator 50 mm online. Vi ser desuden tit netshoppere søge efter blandt andet ventilator 50 mm tilbud, billig ventilator 50 mm og ventilator 50 mm priser, foruden de velkendte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg.

Få rabat på ventilator 50 mm

Det er jo meget hensigtsmæssigt for enhver at prissammenligne på billige ventilator 50 mm online hos flere e-butikker, og på grund af dette har utallige webbutikker været tvunget til at reducere salgspriserne på ventilator 50 mm en hel del, og ydermere præstere fragtfri levering.

Derfor kan det imidlertid vise sig gunstigt at kontrollere visse internet butikker efter tilbud og udsalg på ventilator 50 mm online før du gennemfører din handel, sådan at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den billigste pris. Se ikke kun hos de gængse byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Silvan og Stark.

Du må bare være opmærksom på, at når en internet butik udlover billige ventilator 50 mm online for en pris der kan virke overordentlig fremragende, så kunne det tit være et fingerpeg om en bedragerisk e-shop. Køb med betalingskort er imidlertid omsluttet af et regelsæt, der skærmer dig som kunde overfor bedrageriske netbutikker.

Generelt tilråder vi shopping med kort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du drage fordel af et tilbud som fx ViaBill, for så vidt du foretrækker at dække regningen på ventilator 50 mm af flere omgange. Det fås typisk hos niche netbutikker, men sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og 10-4.

Når man ser på statistikkerne står det markant, at mennesker jævnligt kigger efter fx ventilator 50 mm tilbud og køb ventilator 50 mm. Derudover oplever vi som regel online shoppere søge blandt andet ventilator 50 mm online, billig ventilator 50 mm samt ventilator 50 mm priser.

Kig på andre menneskers anmeldelser

Trustpilot frembringer immervæk fornemme løsninger til at gennemrode diverse forhenværende brugeres observationer og derfor tilråder vi, at du gennemgår online forretningens kritik inden du køber billige ventilator 50 mm online.

Facebook fører til lige så vel nogle gode løsninger til at få indtryk af internet forretningens troværdighed. Desuden møder vi endda netshops hvor folk kan udforme en kritik af ordreforløbet, som på samme måde kan anvendes til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Før folk bestiller billige ventilator 50 mm online på en internet virksomhed burde man til hver en tid gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens handelsvilkår, dog er det normalt et tidskrævende projekt, specielt med de velkendte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og Stark.

En nem løsning kan derfor være at bemærke om internet firmaet er medlem af e-mærke ordningen, fordi det almindeligvis er en sikring om at online webshoppen tilslutter sig de officielle regler, og at internet butikken regelmæssigt revideres af eksperter som har den nødvendige knowhow om de gældende regler.

Dette er desuden en god genvej til at blive assisteret, når du udsættes for problemstillinger i processen med din bestilling af ventilator 50 mm. Ligeså stiller vi forslag om at du er opmærksom på de elementære forhold der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af ventilator 50 mm online, f.eks. den returrettighed online webshoppen benytter.

I den sammenhæng er det tillige vigtigt, at man altid sikrer ens kvittering, så man altid vil kunne bevidne bestillingen af ventilator 50 mm, uafhængig af om man har købt fra Bygma, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus eller 10-4.

Søren gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Kirsten O gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Inge O gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Erik M gav 4 stjerner

Det virker bare.

9 gode råd til køb på nettet
1En række firmaer på nettet yder billig fragt på ventilator 50 mm, men tit forudsætter det at du handler for et fastslået beløb. Desuden bør du tage den mest betalelige løsning til levering, hvilket ofte vil blive at få dem til at køre din pakke til en pakkeshop. Leveringsformen bliver ofte på den anden side meget gnidningsløs. Den billigste løsning til levering er dog selv at hente varerne.
2Vi slår generelt et slag for at tjekke hvorvidt online forretningen er e-mærke tilsluttet, grundet at det generelt er et sympol på at webshoppen overholder de officielle danske regler, samt at hjemmesiden hyppigt overvåges af jurister der er meget fortrolige de gældende regulativer. Forinden nogen shopper billige ventilator 50 mm på en internet forhandler kunne de helt sikkert betragte webbutikkens forretningsaftale.
3Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Handler med kort er omfattet af et regelsæt, der begunstiger folk imod bedrageriske online firmaer. Som et alternativ bør du overveje en løsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du gerne vil finansiere pengene over et længere tidsrum.
4Fragttiden kan i nogle tilfælde være yderst væsentlig såfremt vi absolut skal bruge din pakke inden for få dage, så derfor er det nemlig på sin plads at du undersøger den forventede leveringstid for ventilator 50 mm. Masser af e-butikker i Danmark garanterer billig dag-til-dag levering på adskillige varenumre, som imidlertid beroer på at bestillingen indsendes forinden et angivent tidspunkt.
5Trustpilot præsterer helt strålende chancer for at iagttage adskillige andre kunders tanker og derfor tilrådes det, at du kigger nærmere på internet webshoppens kritik forud for at du handler billige ventilator 50 mm online. Facebook leverer på samme måde en lang række gavnlige chancer for at få indsigt i online forhandlerens pålidelighed.
6Den prisbilligste leveringsmulighed vil til enhver tid være at hente pakken selv, men den løsning nødvendiggør at du befinder dig i kort afstand af netshoppens tilholdssted. Den mulighed for fragt er særligt aktuel såfremt vi har behov for ventilator 50 mm straks. Alternativt så tilbyder en række internet selskaber gebyrfri levering, men i mange tilfælde kun ifald du shopper for en bestemt sum.
7Forud for at folk bestiller billige ventilator 50 mm i en internet webshop burde de sådan set gennemlæse e-shoppens forretningsaftale, dog er det normalt ikke særlig interessant. Yderligere er det klogt at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende reglementer i forbindelse med handlen med billige ventilator 50 mm online, fx den ombytningspolitik netshoppen tilbyder.
8Det er yderst fleksibelt for alle og enhver at sammenligne priser online på billige ventilator 50 mm på flere internet forretninger, og så garanterer utallige e-forhandlere fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det alligevel være lønnende at sammenholde forskellige e-shops efter tilbud og udsalg før du køber, således at du ikke er i tvivl om at få den mindst kostelige pris.
9En stor portion online varehuse yder efterhånden et stort udvalg af billige leveringsløsninger til ventilator 50 mm. Den mest benyttede er efterhånden afhentningssteder, hvor du kan afhente pakken når der er mulighed for det. Metoden er nemlig særligt fremkommelig, og tit også den billigste mulighed for fragt.