Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare gerne vil undvære fragten, så kan du tænke over at køre varerne selv. Dette er i særdeleshed et alternativ i de store byggekæder.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige ventilator 50 cm fra byggemarked til byggemarked. En del giver de bedste tilbud, imens andre vil have et højt serviceniveau. Du bør tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Det er naturligvis meget afgørende at se, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
For en del er et byggeprojekt lig med talrige spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at købe fra en netbutik, hvor du tilbydes rådgivning til valg af ventilator 50 cm.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Af den grund bør man kende butikkens handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort sortiment, og øvrige er specialiserede i en bestemt varetype. Du kan tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot ventilator 50 cm.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og anerkendte butikker, som kan bidrage til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se fordele ved.
De store byggemarkeder tilbyder varer fra talrige leverandører, og pga. det kan du vælge fra et bredt udvalg af ventilator 50 cm online.
De store byggemarkeder har butikker nær dig, og dermed har kunderne mulighed for at købe online og fragte produkterne personligt. Derved har du mulighed for at spare leveringsomkostningen, samt sågar hente produkterne hurtigere.

Nichewebshop

En masse nichebutikker er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Derfor vil du modtage ekstra nyttig rådgivning fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis ventilator 50 cm.
Forskellige små butikker er små familievirksomheder, som oftest har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du køber ventilator 50 cm online på deres side.
Diverse niche netbutikker står selv for produktion af de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online bør du få skarpere priser.
Danmarks største byggemarkeder
ventilator 50 cm harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 ansatte i forretningens 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

ventilator 50 cm bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag over 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

ventilator 50 cm silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i deres 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i firmaets 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

ventilator 50 cm jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du bør på ingen måde gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke påklædning som eksempelvis arbejdssko der beskytter dig mod potentielle ulykker. Det er fundamentalt at have styr på dit eget helbred i arbejdet, specielt hvis du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
2Der er et bredt udvalg af artikler og videoer via internettet hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube supporterer dig med en masse almennyttig information, især såfremt du leder på engelsk.
3Man skal aldrig fattes arbejdsredskaber. Tit kan det være klogt at have værktøjet disponibelt når du iværksætter arbejdet. Husk også at tage højde for de medfølgende omkostninger i byggeriets budget.
4For opgaver udenfor kan vind og vejr få en væsentlig rolle. Derfor bør du ofte kigge på udsigten ift. vejret i den tid der er op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at stå ned i stænger netop som du er midt i det omfattende byggeprojekt.
5Det kan overvejes at sikre sig hjælp til dele af projektet, ikke mindst når det kommer til større projekter. Krævende ting skal gerne udføres af flere folk. Dertil må det blive mere produktivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
6Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du med fordel kan tilkøbe hjælp fra en professionel til noget af projektet. Såfremt du vil benytte assistance fra en fagperson kan det være fordelagtigt at indhente priser fra diverse firmaer.
7Der præsenterer sig som regel uventede problemstillinger når det kommer til avancerede byggeprojekter, og herved viser det sig essentielt at man afsætter rimelig tid i handlingsplanen, som er vigtigt for at man føler sig ubekymret om at nå i mål med projektet.
8Planlægning vil være nøglen til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du kunne overveje at forfatte en velovervejet handlingsplan, der beskriver hvilke gøremål der skal løses på hvilke dage, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være skarp idet du sammensætter din handlingsplan.
9Potentielt kan det vise sig essentielt at have samtlige materialer indkøbt inden du kaster dig over din byggeproces. Du får god gavn af at lave en punktforms indkøbsseddel indeholdende hver eneste ting der skal bruges, og som det næste eftergå listen, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har det hele.
10I visse tilfælde kan man spørge om tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få ifald renoveringen gør en forskel for klimaet. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at byggeriet har en positiv betydning for planeten.
11Før du påbegynder dit byggeprojekt må det være ekstremt fornuftigt at sikre sig, at dit projekt overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl kan der være begrænsende regler omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
12Typisk vil det være betydningsfuldt at have lavet et udgiftsbudget for optimeringen, så man har styr på omkostningerne. Det kan blive rationelt at nedfærdige hver enkelt udgift, og dernæst notere ens købspris for dem en ad gangen.
De højest ratede byggeshops
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ualmindeligt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er utrolig flot. Karakteren er baseret på 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er absolut imponerende. Evalueringen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som naturligvis er meget overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er ultra beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken form for levering er smartest?

En række internet butikker frembyder nu om dage flere billige metoder til levering til ventilator 50 cm. Den mest benyttede er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv afhenter varerne når det passer ind i din hverdag. Muligheden er jo ekstremt fremkommelig, og i mange tilfælde også den prisbilligste form for fragt.

Du kunne tillige udse dig at vælge udbringning til din bopæl eller til din arbejdsplads. Metoden er som regel et hak mere pebret, men endvidere ualmindeligt let med ventilator 50 cm online. Den mest betalelige fragtmulighed vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, som desværre beroer på at du bor nærved online forretningens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på ventilator 50 cm kan vise sig at være temmelig væsentlig forudsat vi har brug for din pakke inden for kort tid, og herved er det temmelig afgørende at du kigger nærmere på leveringstiden på ventilator 50 cm. En masse online virksomheder – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – reklamerer med billig dag-til-dag fragt på en række af deres varenumre online, som dog stiller krav om at bestillingen indsendes forud for et fast tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få pakken skippet afsted inden personalet har fri.

Nogle enkelte online webshops tilbyder fragt uden omkostninger på ventilator 50 cm online, men i reglen under forudsætning af at man bestiller for et fastslået beløb. I øvrigt burde du udse dig den mest billige leveringsmanér, som ofte er at få dem til at bringe varerne til et udleveringssted.

Størstedelen af byggecentre tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig ventilator 50 cm hjemmefra og selv henter i butikken. Eksempelvis 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan. Byggekæderne frembyder blandt andet afhentning af ventilator 50 cm i følgende områder:

Aarhus, Korsør, Tårnby, Tilst, Skive, Frederiksværk, Odder, Vordingborg, Nakskov, Helsingør, Viborg, Dragør, Albertslund, Nykøbing Falster, Greve, Frederikssund, Hjørring, Frederiksberg, Kolding, Søborg, Fredericia, Vejle, Jyllinge, Risskov, Middelfart, Taastrup, Lyngby, Hillerød, Haderslev, Ballerup, Lillerød, Gladsaxe, Frederikshavn, Brønderslev, København, Rødovre, Stenløse, Farum, Hedensted, Brabrand, Gentofte, Åbyhøj, Holbæk, Aabenraa, Aalborg, Rudersdal, Roskilde, Ringsted, Odense, Nyborg, Esbjerg, Virum, Brønshøj, Ikast, Ølstykke, Silkeborg, Charlottenlund, Højbjerg, Thisted, Holstebro, Kokkedal, Skanderborg, Herning, Glostrup, Lystrup, Hørsholm, Vanløse, Kalundborg, Hedehusene, Haslev, Ishøj, Svendborg, Sønderborg, Birkerød, Solrød Strand, Slagelse, Næstved, Struer, Køge, Brøndby, Vallensbæk, Nørresundby, Allerød, Valby, Hobro, Randers, Grenaa, Nærum, Værløse, Herlev, Hvidovre, Varde, Horsens, og Rønne, .

Click-and-collect ift. ventilator 50 cm er en mulighed i samtlige dele af landet: Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager).

Ses der på data fremstår det klart, at internetbrugere tit søger blandt andet ventilator 50 cm tilbud og ventilator 50 cm priser. Derudover oplever vi typisk online shoppere søge efter fx køb ventilator 50 cm, ventilator 50 cm online samt billig ventilator 50 cm, foruden de store byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Harald Nyborg og Stark.

Gode tilbud på ventilator 50 cm

Det er usædvanlig fleksibelt for forbrugerne at finde frem til tilbud på billige ventilator 50 cm online fra forskellige internet foretagender, og så har flertallet af internet shops været nødt til at reducere prisen på ventilator 50 cm eftertrykkeligt, og i øvrigt garantere gratis fragt.

Derfor kan det stadigvæk blive profitabelt at besigtige nogle enkelte internet firmaer efter billige priser på ventilator 50 cm online før du færdiggør din shopping, så man er skråsikker på at få den mest attraktive pris. Kig ikke blot på de store byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4.

Man bør alligevel ikke undervurdere, at når en online virksomhed reklamerer billige ventilator 50 cm online til en pris der kan virke kolossalt gunstig, så bør det undertiden være et kendetegn på en falsk netbutik. Køb med gængse betalingskort er heldigvis dækket ind under et reglement, der begunstiger køber overfor falske internet selskaber.

Generelt foreslår vi kortkøb eller MobilePay. Som et alternativ kunne du anvende et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, når du tilstræber at dække pengene til ventilator 50 cm senere. Det tilbydes som regel i nicheforhandlere, men sjældent de store byggekæder som fx Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan og XL-Byg.

Ved kig i søgedata er det klart, at netshoppere som regel kigger efter bl.a. ventilator 50 cm online og køb ventilator 50 cm. Foruden dette oplever vi som regel mennesker efterspørge eksempelvis ventilator 50 cm priser, billig ventilator 50 cm samt ventilator 50 cm tilbud.

Analyser eksisterende kunders ratings

Trustpilot fører til relativt fantastiske løsninger til at gennemstøve en længere række aktuelle køberes betragtninger og herved er det anbefalelsesværdigt, at du udforsker online butikkens bedømmelser forinden du køber billige ventilator 50 cm online.

Facebook tilbyder endvidere stort set pæne chancer for at få kendskab til internet virksomhedens popularitet. Tilmed er der faktisk webbutikker hvor du kan meddele en kritik af købsoplevelsen, hvilket tilmed bør bruges til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen handler billige ventilator 50 cm online hos en e-forretning burde man principielt betragte webshoppens regler, men det er undertiden en omfattende opgave, især med de udbredte byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Silvan og Jem og Fix.

Et nemmere alternativ kunne måske være at finde ud af om internet firmaet er godkendt af e-mærket, hvilket ofte er et tegn på at e-butikken forsvarer gældende dansk lovgivning, udover at den jævnligt føres tilsyn med af specialister der har meget erfaring med de gældende regulativer.

Desuden får du chance for at blive assisteret, såfremt du møder vanskeligheder som følge af din shopping med ventilator 50 cm. Tillige går vi ind for at kunden er på vagt for de grundlæggende vilkår der har indflydelse på bestillingen af ventilator 50 cm online, fx den returret online forretningen anvender.

I relation til det er det ligeledes relevant, at man stadig beholder sin ordrekvittering, så man en anden gang kan dokumentere købet af ventilator 50 cm, uafhængig af om man handler fra 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma eller Jem og Fix.

Lars D gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Rasmus Jensen gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Michael Thomsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Karen Olsen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

9 gode råd til køb på nettet
1Mange firmaer på nettet foreslår på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige leveringsformer til ventilator 50 cm. En af de mest benyttede er lige nu pakkeshoppen, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente varerne lige når det passer dig. Denne er altså rigtig gnidningsløs, samt endda også den mest letkøbte fragtløsning.
2Indtil flere online shops yder gratis fragt på ventilator 50 cm, men oftest forudsætter det at der handles for en fastsat pris. Som alternativ kan man foretrække den prisbilligste fragtform, som i mange tilfælde er at få kørt dine produkter til en pakkeshop. Den viser sig almindeligvis ligeledes yderst fleksibel. Den prisbilligste fragtløsning vil dog til enhver tid være selv at hente varerne.
3Forud for at nogen bestiller billige ventilator 50 cm hos en e-handler bør man altid læse netshoppens forretningsbetingelser, det er dog naturligvis ikke særlig morsomt. Ligeså er det en hjælp at man er vidende om de væsentligste vedtægter der kan have indvirkning på shopping af billige ventilator 50 cm online, for eksempel den returneringsret internet forhandleren lover.
4Fragtperioden kan i nogle tilfælde være ekstremt betydningsfuld såfremt man mangler din pakke om et øjeblik, så af den grund er det fuldt ud fornuftigt at du checker den estimerede leveringstid på ventilator 50 cm. Adskillige internet handler præsterer billig 1 dags levering på mange af butikkens varenumre, men glem ikke at det kræver at ordren laves forud for et konkret klokkeslæt.
5Trustpilot resulterer i fuldkommen fine løsninger til at gennemrode flere nuværende kunders omtaler og på grund af dette kan det anbefales, at du gransker e-handlens kritik inden du køber billige ventilator 50 cm online. Facebook medfører ydermere temmelig nyttige metoder til at få et kig ind i internet webshoppens popularitet.
6Det er jo virkelig let gængeligt for almindelige mennesker at søge sig frem til priser online på billige ventilator 50 cm hos diverse internet varehuse, og for det præsterer flere internet foretagender fragt uden betaling. Men det kan alligevel vise sig tiden værd at se nærmere på forskellige online selskaber efter billige priser før du gennemfører din handel, sådan at man er velinformeret til at skaffe sig den mest attraktive pris.
7Generelt anbefaler vi at se hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærket, eftersom det burde være en forsikring om at webbutikken lever op til de officielle regler, udover at netbutikken regelmæssigt tilses af fagmænd som er indført i vedtægterne på området. Før nogen køber billige ventilator 50 cm på en e-shop bør man de facto gennemlæse forhandlerens betingelser.
8Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er indbefattet af en lov, der passer på os imod uoprigtige internet foretagender. Alternativt burde du drage nytte af en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, hvis du efterspørger at honorere omkostningerne over flere uger.
9Den mest betalelige leveringsmodel vil altid være at hente pakken selv, som dog står og falder med at du fysisk befinder dig tæt på e-butikkens lager. Den metode til levering er jo ultra relevant når du skal bruge ventilator 50 cm om få sekunder. Alternativt så præsterer enkelte e-firmaer fragt uden gebyr, men tit er det påkrævet at der shoppes for en konkret sum.