Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i priserne på billige ventilator 5 kw alt efter hvor du handler online. En del fokuserer på lave priser, hvorimod andre vil have kompetent sparring. Du skal gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
Såfremt du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot vil blive fri for fragten, så kan du overveje at transportere materialerne på egen hånd. Dette er især en mulighed i de velkendte byggemarkeder.
Du bør vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Man bør derfor læse byggeshoppens regler.
Flere byggekæder sælger et bredt produktudvalg, hvorimod øvrige har fokus på en specifik varegruppe. Du kan tænke på om det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, udover bare ventilator 5 kw.
For mange er byggeri forbundet med en stor portion spørgsmål. Derfor kan du shoppe hos en online byggeshop, som kan give sparring og vejledning omkring ventilator 5 kw.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder forhandler varer fra forskellige nicheshops, og hermed kan du bestille fra et bredt sortiment af ventilator 5 kw online.
De store byggekæder er folkekære og landskendte firmaer, som kan give ubekymrethed til dig der skal købe online. Det vil nogle se fordele i.
De gængse byggekæder findes i det meste af landet, og takket være dette har de fleste valget om at bestille online og køre byggematerialerne personligt. På grund af det har man mulighed for at undgå leveringsomkostningen, samt samtidig have produkterne lige nu.

Nichewebshop

De fleste specialiserede webshops er specialister i deres online produktudvalg, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor forventes det at du får ekstremt god vejledning fra ansatte som er specialister i netop ventilator 5 kw.
En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsvirksomheder, som tit har danske ejere, måske sågar lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du bestiller ventilator 5 kw online på deres webshop.
Alverdens nicheforhandlere er producenter af de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online er det muligt at få billigere priser.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

ventilator 5 kw silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i forretningens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 personer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 medarbejdere i selskabets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

ventilator 5 kw harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 ansatte i deres 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

ventilator 5 kw jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i de 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

ventilator 5 kw bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Typisk vil det vise sig essentielt at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man har kontrol over omkostningerne. Det vil være sundt at gennemgå samtlige poster, og bagefter dokumentere den billigste pris på dem alle sammen.
2For opgaver udenfor kan vind og vejr få en væsentlig rolle. På grund af dette kan du regelmæssigt tage et kig på meldingerne om vejret i tiden op til byggeprocessen, så du undgår at det pludselig begynder at stå ned i stænger når du lige er midt i dit omfattende byggeprojekt.
3I god tid inden at du går i gang med byggeprocessen kan det blive ekstremt fornuftigt at man sikrer sig, at projektet overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig en række retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Du finder en hel række vejledninger og videoer via nettet som kan hjælpe dig. Særligt YouTube er kilde til temmelig meget udbytterig viden, i særlig grad ifald man leder på engelsk.
5Det viser sig betydningsfuldt at du har samtlige materialer disponible før du kaster dig over din byggeproces. Du vil med fordel kunne lave en enkel oversigt hvor der bør fremgå alt hvad der skal bruges, og efterfølgende granske listen, så du kan føle dig tryg ved at alt er klar.
6Du skal nødig fattes værktøj. Det kan vise sig at være vigtigt at du har udstyret disponibelt forinden du igangsætter dit byggeprojekt. Det er desuden godt at medregne de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeriet.
7Forberedelse vil være nøglen til succes med byggeriet. Du skal udarbejde en velovervejet strategi, der fortæller hvilke opgaver du vil løse hvornår, og en tilhørende rækkefølge. Vær realistisk når du laver din dagsorden.
8I visse tilfælde kan man få offentligt tilskud til ombygninger. Det ydes hvis byggeriet er CO2-besparende. Bidraget beroer altså på at byggeriet har en positiv indvirkning på miljøet.
9Det kan være en god idé at indhente en hjælpende hånd til byggeprojektet, især ved omfangsrige arbejdsopgaver. Store ombygninger gør krav på flere mennesker. Samtidig bør det være bedre og sjovere når man er flere om at bidrage.
10Du burde måske overveje hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du hellere burde sikre dig hjælp fra en professionel til dele af arbejdet. Hvis du henter hjælp fra en fagmand vil det normalt være en god idé at lede efter forslag fra flere entreprenører.
11Der præsenterer sig utvivlsomt overraskende hovedpiner når det gælder omfattende projekter, og derfor kan det vise sig afgørende at man afsætter god plads i tidsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
12Du skal aldrig nogensinde se bort fra din sikkerhed, så glem ikke beklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning der sikrer dig mod potentielle ulykker. Det er yderst relevant at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, i særdeleshed hvis du ikke har hjælp fra en fagperson.
De højest bedømte byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er hamrende overlegent. Karakteren er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er meget godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ekstremt godt arbejde. Vurderingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er yderst beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er enormt beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform er smartest?

Masser af online webshops frembyder nu om dage en række forskellige billige muligheder for levering til ventilator 5 kw. En der er meget anvendt er i dag udleveringssteder, og så afhenter du blot din ordre når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er altså temmelig problemfri, og mange gange endvidere den billigste fragtløsning.

Du kunne derudover prøve at få pakken bragt til din hjemmeadresse eller ud til din arbejdsplads. Leveringstypen bliver en gang i mellem lidt mere bekostelig, men tillige i høj grad uproblematisk for ventilator 5 kw online. Den mest betalelige form for fragt kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, som desværre er betinget af at du fysisk befinder dig i nærheden af online forretningens butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragttiden på ventilator 5 kw er naturligvis virkelig væsentlig i tilfælde af at vi har behov for din pakke med det samme, og derfor er det faktisk essentielt at man ser den forventede leveringsdato ved ventilator 5 kw. En del webshops – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres produkter online, men vær opmærksom på at det påkræver at handlen gemmenføres forinden et fastslået klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få varerne afsendt før pakkepersonalet får fri.

En hel del webbutikker yder fragt uden omkostninger på ventilator 5 kw online, men ofte er det under forudsætning af at der indkøbes for en konkret sum. I øvrigt kunne man udse dig den mest betalelige mulighed for levering, hvilket typisk er at få kørt dine produkter til en pakkeshop.

En del webshops tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig ventilator 5 kw online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og Davidsen. Byggecentrene frembyder for eksempel klik-og-hent på ventilator 5 kw i følgende områder:

Haderslev, Frederiksberg, Slagelse, Silkeborg, Albertslund, Rudersdal, Lystrup, Nærum, Svendborg, Stenløse, Tårnby, Hvidovre, Rødovre, Kolding, København, Herlev, Vanløse, Thisted, Holbæk, Skive, Frederikssund, Ballerup, Frederikshavn, Charlottenlund, Skanderborg, Korsør, Gladsaxe, Jyllinge, Vejle, Hedehusene, Glostrup, Viborg, Søborg, Holstebro, Frederiksværk, Hillerød, Middelfart, Kokkedal, Højbjerg, Hedensted, Tilst, Næstved, Åbyhøj, Hjørring, Brabrand, Varde, Aarhus, Horsens, Vallensbæk, Værløse, Virum, Allerød, Brøndby, Birkerød, Ikast, Randers, Køge, Ringsted, Aalborg, Dragør, Fredericia, Ishøj, Hørsholm, Odense, Nyborg, Greve, Gentofte, Herning, Rønne, Lillerød, Solrød Strand, Vordingborg, Hobro, Brønderslev, Farum, Taastrup, Nakskov, Nørresundby, Struer, Ølstykke, Brønshøj, Valby, Roskilde, Odder, Sønderborg, Haslev, Nykøbing Falster, Helsingør, Kalundborg, Lyngby, Risskov, Grenaa, Esbjerg, og Aabenraa, .

Afhentning for ventilator 5 kw er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn), Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Falster, Midtsjælland) og Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland).

Når man kigger i statistikkerne er det tydeligt, at online shoppere tit søger for eksempel ventilator 5 kw online og køb ventilator 5 kw. Foruden dette oplever vi mange gange online shoppere kigge efter fx billig ventilator 5 kw, ventilator 5 kw priser og ventilator 5 kw tilbud, foruden de gængse byggekæder som Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Silvan.

Gode tilbud på ventilator 5 kw

Det er efterhånden usædvanlig gnidningsløst for folk at sammenligne tilbud på billige ventilator 5 kw online fra forskellige webshops, og på grund af dette har mange internet varehuse fundet det nødvendigt at trykke udsalgspriserne på ventilator 5 kw eftertrykkeligt, og endda frembyde levering uden betaling.

Trods dette kan det alligevel vise sig lukrativt at kontrollere indtil flere outlets på nettet efter billige priser på ventilator 5 kw online forinden du bestiller, så man er skråsikker på at modtage den mest billige pris. Se ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Davidsen og XL-Byg.

Du bør dog ikke glemme, at i tilfælde af at en online webshop afsætter billige ventilator 5 kw online for en pris som anses for umådelig gunstig, så bør det for det meste være et bevis på en bedragerisk butik. Køb med betalingskort er ikke desto mindre indbefattet af en retningslinje, som passer på køber overfor svindlende internet forhandlere.

Vi tilråder køb med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du drage nytte af en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, hvis du higer efter at dække omkostningerne til ventilator 5 kw ude i fremtiden. Det fås typisk ved online nichebutikker, men sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg og Stark.

Ved indkig i søgedata bliver det tydeligt, at folk jævnligt søger efter blandt andet billig ventilator 5 kw og ventilator 5 kw online. Vi ser derudover mange gange online shoppere kigge efter for eksempel ventilator 5 kw priser, ventilator 5 kw tilbud samt køb ventilator 5 kw.

Læs eksisterende kunders meninger

Trustpilot fører til de facto strålende genveje til at iagttage flere øvrige konsumenters betragtninger og af den grund anbefales det, at du undersøger internet firmaets bedømmelser inden du shopper billige ventilator 5 kw online.

Facebook leverer desuden adskillige fine metoder til at få indblik i internet forhandlerens popularitet. I øvrigt er der nogle firmaer på nettet som giver folk mulighed for at frembringe en omtale af virksomhedens service, som desuden burde drages fordel af til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen køber billige ventilator 5 kw online hos en internet forhandler kunne de i princippet gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens regler, men det er naturligvis et omfattende arbejde, særligt på de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

Et nemmere alternativ kan være at granske hvorvidt e-firmaet er e-mærket, eftersom det bør være en angivelse af at webbutikken retter sig efter den officielle danske lovgivning, foruden at webbutikken løbende undersøges af specialister som er inde i reglerne.

Dette er en god mulighed for at blive assisteret, for så vidt du forvoldes dilemmaer i forbindelse med dit køb af ventilator 5 kw. Yderligere er det godt at køberen er hensynstagende til de mest betydningsfulde reglementer gældende for bestillingen af ventilator 5 kw online, som eksempelvis den returrettighed online shoppen kører med.

Her er det samtidig relevant, at man når som helst sikrer sin kvitteringsmail, så man en anden gang vil kunne bevise sit køb af ventilator 5 kw, uafhængig af om man har handlet hos Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan eller 10-4.

Camilla gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Helle J gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Camilla H gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Niels Pedersen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

9 gode råd til online shopping
1Det er vældig problemfrit for folk at vurdere prisniveauet online på billige ventilator 5 kw fra forskellige e-forhandlere, og derfor tilbyder langt de fleste netbutikker levering uden beregning. Det kan dog ikke desto mindre være smart at studere visse online shops efter tilbud forud for at du køber, således at man er på den sikre side med at indhente den mindst kostelige pris.
2Generelt foreslår vi at granske hvorvidt online webshoppen er e-mærke tilsluttet, grundet at det kan være en indikator for at internet webshoppen forstår de danske retningslinjer, tillige med at online forretningen fra tid til anden besøges af eksperter der er indført i reglerne på området. Før nogen bestiller billige ventilator 5 kw på en internet butik kunne man for at være sikker bese netbutikkens forretningsvilkår.
3En hel del e-forretninger frembyder nu om dage en lang række forskellige billige muligheder for fragt til ventilator 5 kw. En der er meget anvendt er lige nu udleveringssteder, og så skal du blot gå forbi efter produkterne når der er mulighed for det. Fragtformen er altså ekstremt gnidningsløs, samt mange gange derudover den mest prisbevidste fragtløsning.
4Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er en del af en lov, hvilket begunstiger køber imod falske internet varehuse. Som alternativ burde du overveje en afdragsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du agter at afbetale omkostningerne over tid.
5Leveringshastigheden er naturligvis virkelig aktuel såfremt man har brug for din pakke om få sekunder, og af den grund er det virkelig relevant at vi gransker den forventede leveringsdato for ventilator 5 kw. Masser af firmaer på nettet byder på billig dag-til-dag levering på mange af shoppens produkter, men husk at det er påkrævet at bestillingen anbringes tidligere end et givent tidspunkt.
6Inden folk bestiller billige ventilator 5 kw hos en e-shop bør de i princippet løbe igennem deres betingelser, men det er gerne ikke specielt ophidsende. For øvrigt anbefales det at man er omhyggelig omkring de mest aktuelle bestemmelser der kan have indvirkning på shopping af billige ventilator 5 kw online, for eksempel den ombytningspolitik online forhandleren anvender.
7Den mest letkøbte løsning vil altid vise sig at være selv at hente varerne, som desværre stiller krav om at du opholder dig i nærheden af online webshoppens arbejdslager. Den løsning til levering kan i nogle tilfælde være virkelig vital når vi behøver ventilator 5 kw øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder nogle online varehuse fragt uden betaling, men i reglen er det forbeholdt når man indkøber for et fastslået beløb.
8Trustpilot fremskaffer en række passelige muligheder for at se nærmere på diverse tidligere forbrugeres observationer og derfor foreslår vi, at du gennemsøger netbutikkens anmeldelser inden du handler billige ventilator 5 kw online. Facebook tilbyder lige så vel sådan set fine metoder til at få kendskab til online forretningens popularitet.
9Nogle få online forhandlere frembyder levering uden gebyr på ventilator 5 kw, men ofte afkræver det at man køber for et fastslået beløb. Som alternativ må man gribe den mest prisbevidste fragtløsning, der i de fleste tilfælde er at få dem til at levere ordren til et udleveringssted. Metoden viser sig jævnligt på den anden side vældig let. Den mest letkøbte leveringsmulighed er dog selv at hente pakken.