Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder tilbyder et stort udvalg af produkter, og øvrige specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du skal tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare ventilator 400v.
Det er naturligvis meget afgørende at vide, om den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers må du vælge et andet.
For en del er gør-det-selv projekter lig med alverdens spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at handle hos en netbutik, som tilbyder information omkring ventilator 400v.
Hvis du skal have varerne hurtigt eller bare vil spare fragten, så kan du tænke over at hente byggematerialerne personligt. Dette er navnligt muligt ved de velkendte byggekæder.
Du vil finde variationer i priserne på billige ventilator 400v hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har fokus på de bedste priser, og øvrige tilbyder faglig sparring. Du må tænke over hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man undersøge webshoppens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder tilbyder produkter fra mange leverandører, og derigennem kan du vælge fra et stort udvalg af ventilator 400v online.
De store byggekæder er populære og bekendte butikker, hvilket kan give en tryghedsfølelse når man skal købe online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De velkendte byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og takket være dette har kunderne valget om at bestille online og hente varerne personligt. Derved er der mulighed for at slippe for leveringsgebyret, og sågar skaffe varerne nu og her.

Nichewebshop

Diverse specialiserede webshops er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem bidrager du til idet du bestiller ventilator 400v online på deres webshop.
Mange nichebutikker er producenter af varerne som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte hos niche netbutikkerne online bør du få lavere priser.
De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment har en enorm viden om deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse produkter. Derfor vil du få super erfaren hjælp fra nogle som er eksperter i netop ventilator 400v.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
ventilator 400v jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 personer i forretningens 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

ventilator 400v bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i de 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

ventilator 400v harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 ansatte i deres 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

ventilator 400v silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 kollegaer i deres 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 personer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Man vil for alt i verden ikke stå uden det nødvendige udstyr. Ofte vil det være essentielt at du har det disponibelt akkurat som du starter byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at medregne disse omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
2Muligvis vil det vise sig fundamentalt at have de påkrævede bygningsmaterialer tilgængelige på forhånd inden du går i krig med håndværket. Du bør nedskrive en simpel liste som samler alt det du har brug for, og efterfølgende gennemgå materialerne, med det formål at du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
3Du bør unden ingen omstændigheder forsømme dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj inklusiv sikkerhedshjelm som sikring med henblik på mulige uheld. Det er essentielt at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, især såfremt du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
4Forud for at du optager arbejdet kan det være ultra fundamentalt med en forsikring om, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din bopæl vil der vise sig diverse retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
5Du har mulighed for at indhente økonomisk støtte til byggerier. Det bliver givet i tilfælde hvor projektet er miljøvenligt. Støtten forudsætter altså at renoveringen har positiv betydning for klimaet.
6Det kan give mening at tænke over om projektet kan klares alene, eller du hellere bør få hjælp fra en fagperson til noget af det. Forudsat at du får hjælp fra en fagperson kan det være en god idé at få tilbud fra en håndfuld håndværkere.
7Det bør overvejes at søge hjælp til byggeprocessen, specielt ved omfattende arbejdsopgaver. Flere ombygninger stiller krav om flere folk. Dertil vil det vise sig bedre og sjovere når der er flere der bidrager.
8Der ligger alle mulige former for hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube yder assistance med overvældende meget udbytterig information, især hvis du leder på engelsk.
9For udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Af den årsag må du ofte se vejrvarslen når du nærmer dig starten på projektet, så det ikke ganske ubelejeligt starter med at vælte ned i samme sekund som du står midt i det omfattende projekt.
10Der viser sig uden tvivl ubelejlige problematikker når det handler om store byggeprojekter, og ergo kan det være væsentligt at man afsætter en god portion tid i køreplanen, således at man kan føle sig afslappet omkring at have tid nok til det.
11Det er fundamentalt at lave et budget for dit byggeprojekt, så man har styr på den økonomiske del. Det kan vise sig at være økonomisk at kortlægge hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne kortlægge omkostningen ved dem enkeltvis.
12Planlægning vil altid være kilden til succes med dit arbejde. Du bør liste en velovervejet køreplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Vær konkret idet du nedskriver din plan.
Danskernes foretrukne byggecentre
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er yderst betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % har givet toprating, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er temmelig betryggende. Karakteren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er usædvanligt overlegent. Ratingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ekstremt godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % har givet toprating, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

En lang række butikker på nettet tildeler nu om stunder mange forskellige billige leveringsmidler til ventilator 400v. En af de mest almindelige er i dag at få leveret til et afhentningssted, og så skal du blot gå forbi efter dine nye varer når der er tid til det. Fragtmuligheden er jo ekstremt ligetil, og typisk endda den mest prisbevidste leveringsversion.

Du burde ydermere udse dig at få ordren leveret hjem til dig privat eller til dit arbejdes adresse. Fragtformen viser sig typisk en tak mere omkostningsfuld, men endvidere temmelig overkommelig for ventilator 400v online. Den mindst kostelige leveringsløsning er utvivlsomt at du selv henter produkterne, men det nødvendiggør at du er nærved online forhandlerens butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Fragtperioden på ventilator 400v kan være særdeles essentiel om du står og skal bruge pakken inden for kort tid, så i det øjemed er det naturligvis relevant at man finder det forventede leveringstidspunkt på ventilator 400v. En lang række internet outlets – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – frembyder billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende produkter online, men vær vagtsom da det står og falder med at du når at bestille tidligere end et fast klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få de nye varer betjent inden pakkepersonalet tager hjem.

Nogle enkelte byggeforretninger byder på levering uden betaling på ventilator 400v online, men for det meste er det så nødvendigt at der bestilles for et konkret beløb. Derudover burde man vælge den billigste form for fragt, hvilket i de fleste tilfælde er at få dem til at køre din bestilling til et afhentningssted.

Store netshops frembyder klik-og-hent hvor du bestiller billig ventilator 400v online og selv henter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og Stark. Byggecentrene tildeler for eksempel afhentning af ventilator 400v i følgende byer:

Jyllinge, Valby, Fredericia, Tårnby, Rødovre, Gladsaxe, Esbjerg, Haderslev, Aabenraa, Vordingborg, Viborg, Aarhus, Haslev, Solrød Strand, Albertslund, Åbyhøj, København, Holbæk, Næstved, Vejle, Ølstykke, Vanløse, Nørresundby, Charlottenlund, Højbjerg, Herning, Lystrup, Dragør, Ikast, Gentofte, Rudersdal, Frederiksberg, Aalborg, Farum, Middelfart, Korsør, Sønderborg, Værløse, Hjørring, Skanderborg, Brabrand, Ringsted, Varde, Slagelse, Taastrup, Nyborg, Thisted, Silkeborg, Risskov, Nakskov, Hvidovre, Skive, Birkerød, Greve, Hørsholm, Tilst, Ishøj, Hedensted, Struer, Søborg, Stenløse, Frederikssund, Brøndby, Kolding, Glostrup, Frederiksværk, Ballerup, Frederikshavn, Svendborg, Brønshøj, Nykøbing Falster, Allerød, Horsens, Roskilde, Randers, Lillerød, Herlev, Køge, Virum, Hobro, Kokkedal, Grenaa, Odense, Helsingør, Kalundborg, Vallensbæk, Hillerød, Lyngby, Hedehusene, Nærum, Holstebro, Rønne, Odder, og Brønderslev, .

Afhentning ift. ventilator 400v er muligt i alle dele af landet: Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland).

Når der ses på søgedata bliver det klart, at netshoppere tit leder efter fx billig ventilator 400v og ventilator 400v tilbud. Foruden dette oplever man jævnligt online shoppere kigge efter for eksempel ventilator 400v online, ventilator 400v priser samt køb ventilator 400v, plus de velkendte byggemarkeder som Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4 og Bauhaus.

Spar penge på ventilator 400v

Det er i dag yderst problemfrit for alle og enhver at finde information om priser på billige ventilator 400v online på flere e-butikker, og til gengæld har masser af shops på nettet været nødt til at mindske udsalgspriserne på ventilator 400v betragteligt, og derudover frembyde billig levering.

Trods dette kan det immervæk vise sig udbytterigt at eftergå visse netshops efter tilbud og udsalg på ventilator 400v online inden du gennemfører din bestilling, så du er sikret at indhente den mest betalelige pris. Se ikke kun på de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix.

Man må alligevel ikke glemme, at når en online butik forhandler billige ventilator 400v online for en udsalgspris der virker overordentlig fordelagtig, kan det tit være et bevis på en falsk internet forhandler. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald omsluttet af et lovbud, som forsvarer dig som kunde overfor fup shops på nettet.

Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du vælge en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, forudsat du foretrækker at afdrage beløbet til ventilator 400v senere. Det tilbydes ofte ved nichefokuserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

Når der ses på tallene står det klart, at mennesker jævnligt søger efter blandt andet ventilator 400v online og ventilator 400v tilbud. Foruden dette oplever vi typisk mennesker søge efter eksempelvis ventilator 400v priser, køb ventilator 400v og billig ventilator 400v.

Læs folks erfaringer

Trustpilot fører til evigt anstændige løsninger til at kigge nærmere på adskillige nuværende brugeres evalueringer og herved er det at foretrække, at du gennemgår e-handlens anmeldelser inden du køber billige ventilator 400v online.

Facebook leverer ligeledes uden sammenligning uafhængige chancer for at få kendskab til netshoppens troværdighed. Her ser vi faktisk shops på nettet som tilbyder kunderne at tilkendegive en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket også kan anvendes til at vurdere kundetilfredsheden.

Forinden folk handler billige ventilator 400v online hos en internet butik kan de faktisk gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens handelsbetingelser, men det er tit et tidskrævende arbejde, i særdeleshed på de store byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

En anden valgmulighed kan derfor være at efterse hvorvidt e-butikken er verificeret af e-mærket, hvilket burde være en antydning af at e-forhandleren forstår de opstillede regler, samt at virksomheden af og til evalueres af jurister der forstår reglementet på området.

Dette er en god lejlighed til hjælpende service, såfremt du møder problemer i forbindelse med din bestilling af ventilator 400v. Foruden dette er det en hjælp at du er vaks omkring de primære vilkår der indvirker på bestillingen af ventilator 400v online, som fx den ombytningsret online butikken anvender.

Derfor er det virkelig vigtigt, at man stadigvæk sikrer ens faktura, så man en anden gang vil kunne bevidne sit køb af ventilator 400v, uanset om man har bestilt hos Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen eller 10-4.

Christian S gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Birthe Olsen gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Martin gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Mette gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

9 tips til internetshopping
1Før folk køber billige ventilator 400v i en butik burde man for at være på den sikre side tage stilling til forhandlerens vilkår, dog er det ofte en omfattende opgave. For øvrigt er det godt at kunden er sat ind i de fundamentale vedtægter der kan have indflydelse på shopping af billige ventilator 400v online, til eksempel den ombytningsret internet shoppen garanterer.
2Vi går generelt ind for at se nærmere på hvorvidt internet shoppen er verificeret af e-mærket, siden det skulle være en tryghed om at internet virksomheden opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, foruden at internet webshoppen lejlighedsvis overværes af fagfolk der har den nødvendige knowhow om lovgivningen. Inden nogen handler billige ventilator 400v i en butik kan man i princippet tyde dens vilkår.
3Det er jo meget problemfrit for folk at vurdere tilbud online på billige ventilator 400v i blandt forskellige e-forretninger, og altså præsterer flertallet af online webshops billig levering. Det kan dog alligevel vise sig lukrativt at se nærmere på forskellige online forretninger efter billige priser forinden du handler, så man er garanteret at indhente den laveste pris.
4Den prisbilligste form for fragt vil i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, som desværre står og falder med at du befinder dig tæt på netbutikkens lager. Den leveringsløsning er naturligvis temmelig afgørende når vi står og skal bruge ventilator 400v straks. Alternativt så præsterer flere internet selskaber fragtfri levering, men undertiden er det så præmissen at man shopper for et fastsat beløb.
5Leveringstiden er jo ret så vital såfremt du har behov for varen om et øjeblik, og herved er det aldeles væsentligt at man studerer det forventede leveringstidspunkt ved ventilator 400v. Størstedelen af online forhandlere garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varenumre, men vær obs på at det er påkrævet at ordren køres igennem inden et nøjagtigt tidspunkt.
6Indtil flere e-forhandlere yder fragt uden beregning på ventilator 400v, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at du shopper for et præcist beløb. I øvrigt kunne du foretrække den mest letkøbte fragttype, hvilket typisk vil være at få bragt ordren til et udleveringssted. Metoden viser sig uheldigvis ydermere vældig let. Den billigste leveringstype er unægtelig at hente varerne selv.
7Trustpilot leverer en lang række stabile genveje til at eftergå en række tidligere brugeres ratings og på grund af dette rekommanderer vi, at du studerer e-butikkens vurderinger inden du køber billige ventilator 400v online. Facebook fører til lignende evigt habile chancer for at få indblik i online webshoppens pålidelighed.
8Temmelig mange webbutikker i Danmark tilbyder efterhånden flere billige former for fragt til ventilator 400v. En favorit er lige nu at få leveret til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente produkterne på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er altså virkelig smertefri, samt mange gange desuden den mest betalelige leveringsløsning.
9Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er dækket ind under en ordning, som sikrer dig som køber imod falske internet foretagender. Som en alternativ mulighed bør du bruge en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du vil afdrage pengene senere.