Metabo Akku Ventilator AV 18 - 18 Volt
880 kr.
Mere info
Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på egen hånd. Dette er i høj grad muligt hos de kendte byggemarkeder.
Du skal vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Man bør derfor læse netbutikkens handelsbetingelser.
Flere byggemarkeder fremviser et bredt vareudvalg, hvorimod andre har fokus på en specifik type af vare. Du kan tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover blot ventilator 400 mm.
Det er helt klart utrolig afgørende at se, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt må du kigge andetsteds.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med diverse spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at shoppe hos et online byggecenter, som tilbyder sparring omkring ventilator 400 mm.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige ventilator 400 mm hos de forskellige online byggecentre. En del vil have lave priser, og øvrige har fokus på kompetent sparring. Du må reflektere over hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder finder du i store dele af landet, og som følge af det har mange mulighed for at handle online og køre byggematerialerne på egen hånd. Takket være dette kan du vælge at undvære fragtgebyret, og endda hente varerne med det samme.
De store byggecentre sælger varer fra mange forskellige producenter, hvorfor du så kan handle fra et stort udvalg af ventilator 400 mm online.
De store byggecentre er udbredte og bekendte firmaer, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Det kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede webshops er små firmaer, der typisk drives i Danmark, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse bidrager du til idet du køber ventilator 400 mm online på deres hjemmeside.
Flertallet af nicheforretninger på nettet producerer selv de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få en billig pris.
En masse nichebutikker på nettet har en dyb forståelse for deres varer, idet de udelukkende sælger disse varer. Altså formår de at yde endnu mere gavnlig rådgivning fra ansatte som er specialister i lige præcis ventilator 400 mm.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 ansatte i firmaets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af mere end 100 kollegaer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

ventilator 400 mm bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 mennesker i kædens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 kollegaer i de 9 byggecentre. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 personer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

ventilator 400 mm silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 ansatte i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

ventilator 400 mm harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

ventilator 400 mm jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Typisk vil det være essentielt at have en budgetoversigt for projektet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det må være behjælpeligt at nedfærdige alle udgiftsposter, og efterfølgende undersøge beløbet for dem én efter én.
2Der viser sig uden tvivl utidige problemer i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og altså vil det være af stor betydning at man afsætter rigeligt med plads i handlingsplanen, som vil medvirke til at man er afslappet omkring at have tid nok til det.
3Før du optager arbejdet kan det blive ufatteligt værdifuldt med en forsikring om, at projektet ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl kan der vise sig mange retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
4Måske burde det overvejes hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du skal investere i eksperthjælp til delelementer af arbejdet. Forudsat at du søger hjælp fra en ekspert er det en god idé at få prisoverslag fra forskellige firmaer.
5I visse tilfælde kan man spørge om tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet ifald byggeriet er positivt for miljøet. Tilskudet forudsætter dermed at renoveringen gør en positiv forskel for naturen.
6Det anbefales at få en hjælpende hånd til arbejdet, ikke mindst når det kommer til væsentlige byggerier. Enkelte ombygninger bør udføres af flere personer. Samtidig bør det være mere produktivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
7For udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en fundamental rolle. Således må du løbende tjekke femdøgnsprognosen i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så det ikke ud af det blå går i gang med at piske ned absolut lige når du er godt i gang med dit svære byggeprojekt.
8Muligvis vil det vise sig vigtigt at have de presserende bygningsmaterialer til disposition på forhånd inden du indleder håndværket. Du bør lave en overskuelig oversigt med de materialer du skal bruge, og derefter efterse hver enkelt ting, så du er sikker på at du ikke har glemt noget.
9Der findes alle mulige former for instruktioner og videoer via internettet som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube yder assistance med meget anvendelig information, især ifald du benytter engelske søgeord.
10Du skal for alt i verden ikke undvære arbejdsredskaber. Det er af stor betydning at have værktøjet til disposition akkurat som du igangsætter byggeprocessen. Det er derudover fordelagtigt at medtage de her udgifter i din økonomi.
11Forberedelse vil altid være kilden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du bør overveje at nedskrive en effektiv arbejdsplan, som viser hvilke opgaver der skal løses hvornår, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret idet du laver strategien.
12Du skal nødig se bort fra dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning som fx arbejdssko der skåner dig med henblik på mulige risici. Det er afgørende at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst såfremt du ikke skaffer professionel assistance.
De højest bedømte byggekæder
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ualmindeligt godt arbejde. Evalueringen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er utrolig beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % har givet toprating, og bare 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er ultra godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er usædvanligt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ualmindeligt imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

Adskillige online shops giver nu om dage et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til ventilator 400 mm. En af favoritterne er for øjeblikket pakkeshoppen, hvor du selv henter de købte varer når det passer ind i din hverdag. Muligheden er altså meget smertefri, samt tit derudover den mindst kostelige leveringsform.

Du kan også overveje at få det leveret hjem til hvor du bor eller til dit arbejde. Leveringsformen viser sig i regelen en tak mere pebret, men ydermere ret så overkommelig ift. ventilator 400 mm online. Den prisbilligste fragtform vil dog altid være selv at hente produkterne, men det kræver at du fysisk befinder dig med kort afstand til online forretningens byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på ventilator 400 mm kan være ultra væsentlig hvis vi behøver varerne fluks, og derfor er det altså vigtigt at man checker den estimerede leveringsdato for ventilator 400 mm. En lang række byggemarkeder – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – garanterer billig dag-til-dag fragt på en lang række varenumre online, som trods alt antager at bestillingen køres igennem forud for et konkret klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer afsendt forud for at pakkemedarbejderne har fyraften.

Visse internet butikker garanterer levering uden gebyr på ventilator 400 mm online, men i de fleste tilfælde kun hvis du handler for en fastsat sum. Ellers må du overveje den mest betalelige fragttype, der oftest er at få fragtmanden til at bringe produkterne til et udleveringssted.

Mange byggemarkedskæder giver click-and-collect hvor man handler billig ventilator 400 mm på nettet men afhenter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, 10-4 og Silvan. De giver blandt andet afhentning af ventilator 400 mm i følgende byer:

Holstebro, Kokkedal, Gladsaxe, Frederikshavn, Glostrup, Nakskov, Skanderborg, Nærum, Hedensted, Jyllinge, Dragør, Odense, Randers, Ølstykke, Frederiksværk, Greve, Lyngby, Tårnby, Fredericia, Helsingør, Middelfart, Aarhus, Herlev, Næstved, Frederikssund, Slagelse, Ringsted, Haslev, Tilst, Nyborg, Aabenraa, Værløse, Thisted, Sønderborg, Rudersdal, Farum, Nørresundby, Horsens, Brabrand, Stenløse, Virum, Vallensbæk, Ikast, Esbjerg, Rønne, Solrød Strand, Varde, Aalborg, Brønderslev, Birkerød, Herning, Hillerød, Silkeborg, Lillerød, Allerød, Hjørring, Lystrup, Roskilde, Hedehusene, Kolding, Hobro, Struer, Rødovre, Køge, Kalundborg, Hørsholm, Holbæk, Vordingborg, Charlottenlund, Risskov, Brøndby, Haderslev, Odder, Højbjerg, Viborg, Hvidovre, Grenaa, Søborg, Ishøj, Korsør, København, Albertslund, Svendborg, Vanløse, Nykøbing Falster, Skive, Ballerup, Valby, Gentofte, Åbyhøj, Brønshøj, Frederiksberg, Vejle, og Taastrup, .

Afhentning af ventilator 400 mm er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark), Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Falster, Bornholm, Østsjælland, Amager, Midtsjælland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Når vi ser på data er det markant, at folk ofte kigger efter fx ventilator 400 mm tilbud og billig ventilator 400 mm. Vi ser derudover ofte mennesker lede efter bl.a. ventilator 400 mm priser, ventilator 400 mm online og køb ventilator 400 mm, foruden de udbredte byggekæder som Bygma, Stark, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

Gode tilbud på ventilator 400 mm

Det er jo ret så smertefrit for almindelige mennesker at sammenligne priser på billige ventilator 400 mm online fra flere e-shops, og altså har flere online forhandlere fundet det uundgåeligt at nedskære prisniveauet på ventilator 400 mm en hel del, og derudover yde portofri levering.

Til gengæld kan det ikke desto mindre blive rentabelt at efterprøve et par forskellige internet butikker efter tilbud og udsalg på ventilator 400 mm online forud for at du bestiller, sådan at du er velinformeret til at opnå den skarpeste pris. Se ikke blot på de gængse byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4 og Silvan.

Man må alligevel være obs på, at når en netshop afhænder billige ventilator 400 mm online til en udsalgspris der kan virke usædvanlig fremragende, så kunne det undertiden være en indikation på en falsk webshop. Bestillinger med kort er imidlertid inkluderet i en lov, der værner en overfor snydagtige online butikker.

Vi tilråder køb med betalingskort eller MobilePay. Alternativt burde du vælge en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, når du har til hensigt at finansiere pengene til ventilator 400 mm ude i fremtiden. Det fås typisk hos nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

Ved kig i søgedata bliver det markant, at folk typisk efterspørger for eksempel ventilator 400 mm tilbud og ventilator 400 mm priser. Foruden dette ser man jævnligt internet shoppere søge efter for eksempel billig ventilator 400 mm, ventilator 400 mm online og køb ventilator 400 mm.

Kig på tidligere køberes anmeldelser

Trustpilot yder nogle gode løsninger til at gennemgå en længere række forhenværende køberes oplevelser og på grund af dette er det prisværdigt, at du studerer internet forhandlerens ratings inden du lægger din bestilling på billige ventilator 400 mm online.

Facebook forærer dig desuden egentlig fantastiske løsninger til at få indblik i internet firmaets troværdighed. Tilmed er der faktisk internet outlets hvor det er muligt at registrere en bedømmelse af deres købsoplevelse, som ydermere burde drages fordel af til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Før folk handler billige ventilator 400 mm online i en internet handler kunne man i og for sig tage stilling til netbutikkens betingelser, dog er det ofte ikke specielt ophidsende, specielt hos de velkendte byggecentre som Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og XL-Byg.

En nem løsning er at undersøge hvorvidt online virksomheden er støttet af e-mærket, grundet at det generelt er et tegn på at e-firmaet tilslutter sig de opstillede regler, udover at internet virksomheden ofte ses til af eksperter der har den nødvendige knowhow om de gældende love.

Det er en rigtig god mulighed for at få bistand, for så vidt du møder vanskeligheder i forbindelse med dit indkøb af ventilator 400 mm. I øvrigt er det en hjælp at man er sat ind i de primære vilkår der er gældende for købet af ventilator 400 mm online, som eksempelvis hvilken bytteret online forretningen garanterer.

Derfor er det ydermere essesentielt, at man når som helst bevarer ens ordremail, således man altid kan eftervise sit køb af ventilator 400 mm, uanset om man køber ved Bauhaus, Silvan, Bygma, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg eller Davidsen.

Susanne gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Camilla gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Martin E gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Per gav 4 stjerner

Perfekt køb

9 tips til køb på nettet
1Nogle enkelte online webshops garanterer levering uden betaling på ventilator 400 mm, men tit er det forudsat at du shopper for en præcis sum. Alternativt skal du udse dig den mest betalelige form for levering, hvilket typisk er at få fragtmanden til at levere ordren til et afhentningssted. Leveringstypen er sædvanligvis ydermere super smart. Den billigste løsning vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv.
2Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er indbefattet af en forordning, hvilket begunstiger en overfor uægte internet virksomheder. Som et alternativ bør du drage nytte af en billig afdragsløsning som fx ViaBill, for så vidt du hellere vil dække prisen senere.
3Den billigste form for levering er uden tvivl at du selv henter pakken, som dog kræver at du lever med kort afstand til netshoppens arbejdslager. Den form for levering er naturligvis særligt aktuel hvis du har brug for ventilator 400 mm nu og her. Alternativt så præsterer nogle enkelte e-forretninger i Danmark levering uden omkostninger, men oftest gælder det kun hvis du shopper for en præcis sum.
4Forinden folk handler billige ventilator 400 mm hos en internet shop kan man helt sikkert gennemløbe butikkens forretningsaftale, det er dog bare ikke super spændende. Foruden dette er det klogt at køber er vaks omkring de mest relevante betingelser i forbindelse med handlen med billige ventilator 400 mm online, eksempelvis hvilken returneringsret internet shoppen benytter.
5Det er i dag yderst praktisk for folk at søge sig frem til priser online på billige ventilator 400 mm i blandt diverse internet butikker i Danmark, og følgelig tilbyder mange internet forretninger i Danmark gratis levering. Dog kan det immervæk vise sig gunstigt at efterse indtil flere internet selskaber efter udsalg og tilbud før du bestiller, så man er usvigeligt sikker på at antage den skarpeste pris.
6Antal dages levering er ualmindeligt central såfremt vi behøver pakken nu og her, og herved er det altså relevant at vi checker den anslåede leveringsdato ved ventilator 400 mm. En del outlets på nettet yder billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende varenumre, men vær påpasselig da det antager at ordren placeres forinden et fast klokkeslæt.
7Temmelig mange internet shops tildeler nu om stunder diverse billige fragtmetoder til ventilator 400 mm. En der er meget almindelig er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du blot hente din bestilling når du har mulighed for det. Muligheden er jo temmelig smart, samt i mange tilfælde ligeledes den billigste fragtform.
8Trustpilot byder på ultra strålende muligheder for at betragte en hel del tidligere kunders meninger og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du gennemsøger e-butikkens bedømmelser forud for at du handler billige ventilator 400 mm online. Facebook bringer dig ligeledes ret fremragende metoder til at få indsigt i internet shoppens popularitet.
9Vi slår generelt et slag for at granske hvorvidt online shoppen er støttet af e-mærket, fordi det typisk er en antydning af at internet virksomheden efterfølger de danske regler, udover at online webshoppen ofte gennemses af fagmænd der er inde i de gældende love. Inden folk handler billige ventilator 400 mm hos en internet butik burde man reelt tyde shoppens forretningsbetingelser.