Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal have produkterne nu og her eller blot vil spare fragtgebyret, så kunne du med fordel køre produkterne på eget initiativ. Dette er især en mulighed i de gængse byggecentre.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige ventilator 40 cm fra netbutik til netbutik. En del fokuserer på billige priser, imens nogle har en høj grad af service. Du skal forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
Det er absolut utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers bør du overveje at kigge andetsteds.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du shopper online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor læse byggeshoppens regningslinjer.
Nogle byggecentre udbyder et bredt udvalg, hvorimod andre har fokus på en enkelt varegruppe. Du kan tænke på om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, udover bare ventilator 40 cm.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med stribevis af spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at shoppe hos en webshop, hvor du kan modtage rådgivning til valg af ventilator 40 cm.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder køber produkter fra alle mulige nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af ventilator 40 cm online.
De velkendte byggemarkeder findes i hele landet, og i kraft af det har de fleste adgang til at handle online og køre varerne på eget initiativ. Derved har du chancen for at slippe for fragten, og ovenikøbet have varerne nu og her.
De store byggekæder er etablerede og landskendte butikker, som kan give øget tryghed når du shopper online. Dette kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke webshops er små firmaer, som oftest er dansk ejede, givetvis endda fra dit lokalområde. Disse kan du støtte ved at købe ventilator 40 cm online på deres webshop.
Alverdens nichefokuserede webshops er producenter af produkterne som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online vil du få billigere priser.
Størsteparten af nichespecifikke webshops har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Af den grund får du formentlig ekstremt indsigtsfuld sparring fra mennesker der er eksperter i lige præcis ventilator 40 cm.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 mennesker i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af ca. 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 personer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

ventilator 40 cm silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 personer i firmaets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 medarbejdere i de 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

ventilator 40 cm bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag over 1.000 mennesker i deres 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 medarbejdere i firmaets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

ventilator 40 cm jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 mennesker i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

ventilator 40 cm harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Ved projekter udenfor har vejret en væsentlig rolle. Af den årsag kan du med jævne mellemrum tjekke vejrudsigten i de dage der er op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt starter med at vælte ned bedst som du er ved at færdiggøre det vigtige byggeprojekt.
2Ofte vil det være vigtigt at udarbejde et regnskab for arbejdet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det må være fordelagtigt at gennemgå samtlige udgifter, hvorefter man kunne indsamle ens udgift ved dem én efter én.
3Der præsenterer sig altid uforudsete problemer når det gælder svære byggeprojekter, og derfor viser det sig værdifuldt at der afsættes betragtelig plads i køreplanen, således at man føler sig selvsikker på at man når det til siden.
4Det er betydningsfuldt at du har alle bygningsmaterialer til disposition forud for at du går til værks med arbejdet. Du kunne nedskrive en hurtig liste med alle de ting som er nødvendige, og derefter tjekke punkterne, med det formål at du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
5Man bør ikke på noget tidspunkt mangle værktøj. I mange tilfælde vil det være afgørende at have det til disposition idet du går løs med byggeprocessen. Det er derudover afgørende at medtage disse udgiftsposter i din økonomi.
6Det kan være til god gavn at indhente hjælp til arbejdet, ikke mindst ved vigtige ombygninger. Flere projekter stiller krav om flere folk. I øvrigt viser det sig mere effektivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
7Du skal nødig negligere dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning som arbejdshjelm som skåner dig overfor hændelige skader. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke får assistance fra en fagmand.
8Der findes alverdens artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube supporterer dig med rigelig anvendelig information, ikke mindst hvis du kigger i hele verden.
9Godt forarbejde vil altid være vejen til succes med dit arbejde. Du må sammensætte en effektiv dagsorden, der fortæller hvilke gøremål der laves hvornår, og derudover en kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk idet du sammensætter planen.
10Husk at reflektere over hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere burde investere i professionel assistance til opstarten af projektet. Ifald du køber professionel assistance er det normalt at søge en pris fra flere foretagender.
11I god tid inden at du går i gang med byggeprocessen må det være aldeles essentielt med en forsikring om, at dit projekt ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig begrænsende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
12Det er muligt at forsøge at få offentlig støtte til byggeprojekter. Det kan man få ifald ombygningen er miljøvenligt. Modtagelsen af støtte betinges altså af at byggeriet har positiv indfyldelse på miljøet.
De højest bedømte byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er absolut betryggende. Scoren er baseret på 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % giver 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er ret så godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er ultra beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er absolut imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som jo er absolut flot. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

Masser af e-firmaer udlover i dag flere billige leveringsformer til ventilator 40 cm. En favorit iblandt mange er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, og så kan du bare gå forbi efter de bestilte varer den dag der passer dig. Fragtløsningen er altså usædvanlig hensigtsmæssig, samt oftest endvidere den billigste leveringsform.

Du bør på samme måde prøve at få pakken leveret til din lejlighed eller hus eller ud til din arbejdsplads. Fragttypen viser sig i mange tilfælde et hak dyrere, men samtidig ret så bekvem for ventilator 40 cm online. Den prisbilligste fragtløsning vil dog altid være at hente ordren selv, som dog nødvendiggør at du har bopæl tæt på e-firmaets byggemarked, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på ventilator 40 cm er jo særligt vital i tilfælde af at vi har brug for varerne fluks, så derfor er det tydeligvis essentielt at vi dobbelttjekker den anslåede leveringsdato på ventilator 40 cm. Flere internet butikker – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – lover billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære varenumre online, som trods alt er afhængig af at bestillingen fuldbyrdes før et konkret tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få pakken afsendt forinden pakkemedarbejderne holder fyraften.

En række forretninger på nettet lover portofri fragt på ventilator 40 cm online, men oftest kræves det at der aftages for et fastslået beløb. Derudover kunne man snuppe den billigste fragtløsning, hvilket mange gange vil blive at få fragtmanden til at levere varerne til et afhentningssted.

De fleste byggemarkeder frembyder afhentning hvor du køber billig ventilator 40 cm online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma og Stark. De foreslår blandt andet klik-og-hent på ventilator 40 cm i følgende områder:

Værløse, Søborg, Hørsholm, Middelfart, København, Svendborg, Tilst, Gladsaxe, Vordingborg, Lillerød, Lyngby, Aalborg, Risskov, Ishøj, Kokkedal, Vallensbæk, Rudersdal, Allerød, Solrød Strand, Dragør, Herning, Nykøbing Falster, Nyborg, Haslev, Taastrup, Horsens, Nærum, Varde, Randers, Brøndby, Hedehusene, Esbjerg, Aabenraa, Rødovre, Ballerup, Skanderborg, Nørresundby, Ikast, Vanløse, Hjørring, Holstebro, Roskilde, Hillerød, Åbyhøj, Kalundborg, Brønshøj, Virum, Højbjerg, Farum, Herlev, Haderslev, Ølstykke, Hvidovre, Stenløse, Lystrup, Kolding, Køge, Frederiksværk, Holbæk, Thisted, Aarhus, Fredericia, Glostrup, Skive, Struer, Sønderborg, Rønne, Frederikshavn, Greve, Charlottenlund, Ringsted, Helsingør, Jyllinge, Nakskov, Viborg, Vejle, Korsør, Albertslund, Hobro, Slagelse, Tårnby, Grenaa, Silkeborg, Gentofte, Birkerød, Brønderslev, Frederiksberg, Odder, Odense, Frederikssund, Valby, Brabrand, Næstved, og Hedensted, .

Click-and-collect for ventilator 40 cm er muligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Amager, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Bornholm, Vestsjælland), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Ved indkig i søgedata står det tydeligt, at internet shoppere mange gange søger efter for eksempel billig ventilator 40 cm og ventilator 40 cm priser. Derudover ser vi ofte folk søge fx ventilator 40 cm online, køb ventilator 40 cm og ventilator 40 cm tilbud, foruden de udbredte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg.

Spar penge på ventilator 40 cm

Det er jo efterhånden rigtig let for enhver at finde frem til tilbud på billige ventilator 40 cm online på diverse outlets på nettet, og af den grund har flere internet virksomheder ikke kunne slippe for at nedsætte prisniveauet på ventilator 40 cm betydeligt, og ovenikøbet sikre levering uden gebyr.

Til gengæld kan det imidlertid blive nyttigt at granske nogle e-shops efter tilbud og udsalg på ventilator 40 cm online forud for at du placerer ordren, sådan at du er velinformeret til at få den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de kendte byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen.

Du bør imidlertid være obs på, at hvis en e-handler afhænder billige ventilator 40 cm online til en pris som virker ubegribelig attraktiv, kunne det ofte være et faresignal om en falsk webshop. Kortbetalinger er i hvert fald omsluttet af en forordning, der forsvarer folk overfor uoprigtige internet forretninger.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du udnytte en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du gerne vil finansiere omkostningerne til ventilator 40 cm i flere bidder. Det fås normalt i niche webshops, men ikke de kendte byggemarkeder som fx Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

Når man kigger i tallene står det tydeligt, at netshoppere typisk efterspørger bl.a. billig ventilator 40 cm og ventilator 40 cm priser. Derudover oplever man jævnligt folk søge efter bl.a. køb ventilator 40 cm, ventilator 40 cm online samt ventilator 40 cm tilbud.

Kig på folks anbefalinger

Trustpilot leverer egentlig sikre genveje til at se nærmere på ganske mange forhenværende kunders ratings og derved foreslår vi, at du betragter internet virksomhedens vurderinger forud for at du lægger din bestilling på billige ventilator 40 cm online.

Facebook yder derudover tilpas ærlige muligheder for at få indblik i online butikkens popularitet. Desuden er der endda netbutikker som tilbyder kunderne at registrere en anmeldelse af købsoplevelsen, som på samme måde må drages fordel af til vurdering af kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen bestiller billige ventilator 40 cm online på en netshop bør man i reglen studere deres vilkår, men det er mange gange ikke videre spændende, særligt med de udbredte byggemarkeder som Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at finde ud af hvorvidt online webshoppen er e-mærket medlem, hvilket bør være en sikring om at internet forhandleren respekterer de opstillede regler, udover at e-shoppen nu og da monitoreres af sagkyndige som kender reglerne på området.

Derudover tilbydes du chance for opbakning, for så vidt du får vanskeligheder som følge af din ordre på ventilator 40 cm. Desuden foreslår vi at man er vaks omkring de elementære vedtægter der indvirker på bestillingen af ventilator 40 cm online, som for eksempel den returpolitik online firmaet tilbyder.

På grund af dette er det ydermere relevant, at man permanent beholder ens faktura, således man en anden gang kan eftervise købet af ventilator 40 cm, uanset om man har købt fra Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus eller Davidsen.

Hanne Olsen gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Henrik gav 4 stjerner

God pris og alt ok

Morten gav 5 stjerner

Helt i orden.

Niels Thomsen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

9 gode råd til når du køber online
1Trustpilot frembringer fuldt ud solide muligheder for at efterse flere nuværende forbrugeres synspunkter og derfor tilråder vi, at du undersøger internet forretningens vurderinger forinden du køber billige ventilator 40 cm online. Facebook resulterer i ligeledes stort set habile metoder til at få indtryk af e-shoppens kundetilfredshed.
2Generelt tilråder vi at undersøge om e-forretningen er medlem af e-mærket, som generelt er et billede på at internet forhandleren respekterer de danske love, og at e-handlen af og til revideres af fagfolk som har nøje kendskab til bestemmelserne på området. Forinden nogen køber billige ventilator 40 cm på en e-butik kan de reelt gennemlæse e-shoppens handelsaftale.
3Den prisbilligste leveringsform er uden tvivl at du selv henter varerne, men den mulighed forudsætter at du har bopæl i kort afstand af internet forhandlerens tilholdssted. Den leveringsmetode kan være ret betydningsfuld når man absolut skal bruge ventilator 40 cm om kort tid. Alternativt så garanterer indtil flere internet forretninger fragtfri levering, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at du shopper for en bestemt sum.
4Før nogen køber billige ventilator 40 cm hos en e-forhandler bør de uden tvivl gennemse butikkens handelsaftale, men det er naturligvis ikke videre interessant. Endvidere er det smart at køber er opmærksom på de vigtigste vilkår der kan influere på købet af billige ventilator 40 cm online, som eksempelvis den ombytningsrettighed internet firmaet garanterer.
5Det har vist sig at være virkelig enkelt for almindelige dødelige at prissammenligne online på billige ventilator 40 cm fra flere internet outlets, og derved frembyder masser af internet foretagender fragtfri levering. Det kan dog til hver en tid blive indbringende at inspicere diverse internet firmaer efter billige priser før du shopper, således at du er sikker på at få fat i den mest betalelige pris.
6Fragttiden kan være særdeles relevant i tilfælde af at du absolut skal bruge dine nye varer nu og her, og af den grund er det altså på sin plads at du kontrollerer den forventede leveringstid for ventilator 40 cm. Flere online virksomheder stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på utallige produkter, der dog tager udgangspunkt i at ordren placeres forud for et angivent tidspunkt.
7Flere e-handler i Danmark frembyder fragt uden beregning på ventilator 40 cm, men undertiden kun når du aftager for en bestemt pris. I øvrigt kan du udvælge den billigste fragtløsning, som oftest vil være at få dem til at bringe produkterne til et afhentningssted. Fragtformen viser sig ofte samtidig ret gnidningsløs. Den billigste fragtmetode vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne.
8Vi går generelt ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Handler med kort er inkluderet i et regulativ, hvilket begunstiger dig som kunde imod uoprigtige internet selskaber. Alternativt bør du overveje et afdragstilbud som fx ViaBill, hvis du vil betale omkostningerne over en længere periode.
9En lang række butikker på nettet yder i dag diverse billige leveringsudgaver til ventilator 40 cm. Den mest almindelige er i øjeblikket pakkeshoppen, og så henter du bare de købte produkter lige når det passer dig. Fragtløsningen er altså særdeles enkel, og ofte derudover den prisbilligste leveringsudgave.