Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er gør-det-selv projekter lig med talrige spørgsmål. Dermed kan du overveje at vælge et online byggecenter, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af ventilator 30 cm.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Man bør derfor tjekke byggeshoppens regningslinjer.
Det er selvfølgelig meget relevant at se, om de produkter du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Nogle byggecentre tilbyder et enormt sortiment, og andre fokuserer på en specifik type af vare. Du bør tænke over om det er essentielt for dig at have adskillige produkter at vælge i mellem, udover blot ventilator 30 cm.
Når du har brug for dine byggematerialer nu og her eller bare vil slippe for fragtgebyret, så kan du tænke over at fragte produkterne på egen hånd. Dette er særligt et alternativ ved de velkendte byggemarkeder.
Der er variationer i prisniveauet på billige ventilator 30 cm hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte satser på gode tilbud, imens andre giver et højt serviceniveau. Du skal vurdere hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og derved har mange mulighed for at bestille online og køre varerne på eget initiativ. I kraft af det har man chancen for at slippe for fragtomkostningen, og endda hente varerne på kortere tid.
De store byggekæder er folkekære og bekendte butikker, som kan medvirke til øget tryghed til dig der shopper online. Dette kan du se fordele ved.
De store byggekæder tilbyder produkter fra adskillige nicheshops, og dermed kan du handle fra et stort sortiment af ventilator 30 cm online.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede netbutikker er opstartsvirksomheder, som typisk har danske ejere, gerne tilmed lokalt i dit område. Dem understøtter du når du bestiller ventilator 30 cm online på deres side.
Alverdens specialiserede netshops ved ekstremt meget om deres online produktkategori, da de ikke sælger andre produkter. Følgelig kan du få endnu mere kyndig service fra nogle med specialistviden i lige præcis ventilator 30 cm.
Forskellige små butikker producerer selv produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggecentre
ventilator 30 cm jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og lønner i dag cirka 500 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 personer i kædens 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

ventilator 30 cm bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 ansatte i deres 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag ca. 100 medarbejdere i firmaets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

ventilator 30 cm harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 personer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i de 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

ventilator 30 cm silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det bør overvejes at få assistance til arbejdet, navnlig hvis det er større byggeopgaver. Store ting behøver mere end en person. Ydermere må det være mere produktivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
2Godt forarbejde vil være kilden til succes med projektet. Du bør udarbejde en struktureret tidsplan, som beskriver hvilke gøremål der løses hvornår, inklusiv en numerisk orden. Husk at være skarp når du nedskriver din agenda.
3Du bør vurdere hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du må tilkøbe hjælp fra en ekspert til noget af det. Ifald du søger hjælp fra en fagperson kan det være optimalt at få priser fra diverse håndværkere.
4Du må aldrig gå ned på værktøj. Jævnligt kan det vise sig essentielt at have det parat idet du igangsætter byggeriet. Du bør i øvrigt huske at indregne de tilhørende omkostninger i byggeriets budget.
5Typisk vil det være vigtigt at nedskrive en budgetoversigt for optimeringen, så du har kontrol over udgifterne. Det må være fornuftigt at notere alle omkostninger, hvorefter man kan indsamle den billigste pris på dem slavisk.
6Nogle gange kan man hente økonomisk støtte til byggerier. Det gives i tilfælde hvor projektet er positivt for miljøet. At få tilskud forudsætter altså at byggeprojektet forbedrer klimaet.
7Der findes vældig mange vejledninger og videoer på internettet som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube yder assistance med temmelig meget almennyttig information, i særlig grad forudsat at du leder på engelsk.
8Måske det viser sig meningsgivende at have alle bygningsmaterialer klar til brug før du starter dit arbejde. Du har fordel af at sammenfatte en enkel oversigt hvorpå der noteres de materialer der skal bruges, og som det næste eftergå oversigten, med det formål at du bliver sikker på at der ikke mangler noget.
9For byggeprojekter udendørs har vejret meget at sige. Derfor kan du løbende holde øje med meldingerne om vejret i perioden for byggeriets begyndelse, så du slipper for at det med et brag begynder at regne absolut lige når du er gået i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
10Du bør ikke på noget tidspunkt se bort fra din sikkerhed, så husk beskyttelse som sikkerhedshjelm som hjælp overfor potentielle risici. Det er fundamentalt at du har styr på sikkerheden i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke har assistance fra en professionel.
11Der viser sig som regel ubelejlige bump på vejen når det kommer til omfattende byggeprojekter, og af den grund vurderes det af stor betydning at der afsættes god tid i tidsplanen, således at man kan føle sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
12Inden du iværksætter byggeprojektet er det temmelig betydningsfuldt at du sikrer dig, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype kan der være begrænsende retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
De mest vellidte byggekæder
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er temmelig overlegent. Vurderingen grundlægges af 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er yderst betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk overlegent. Karakteren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er absolut flot. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % giver toprating, og bare 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er temmelig godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % giver den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

En række internet virksomheder foreslår nu om dage en række forskellige billige leveringsmetoder til ventilator 30 cm. Den mest benyttede er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, som gør at du kan hente pakken når det passer ind i din kalender. Fragtformen er altså ultra bekvem, samt oftest også den billigste fragtmetode.

Du kan lige så vel afveje for og imod at bestille pakken til levering til dit hus eller til adressen på dit arbejde. Fragtmetoden bliver jævnligt en lille smule mindre billig, men også super praktisk ved køb af ventilator 30 cm online. Den mest prisbevidste type af levering kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, hvilket dog forudsætter at du bor i kort afstand af internet forretningens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på ventilator 30 cm er jo ultra betydningsfuld når du har behov for ordren inden for få dage, så af den grund er det forholdsvis klogt at vi undersøger det estimerede leveringstidspunkt ved ventilator 30 cm. En del netshops i Danmark – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilbyder billig 1 dags fragt på de fleste af deres produkter online, som trods alt betinges af at handlen laves tidligere end et fast tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne klargjort forud for at lagermedarbejderne har fyraften.

Indtil flere internet shops byder på gratis levering på ventilator 30 cm online, men undertiden forudsætter det at der shoppes for en fastsat pris. Som alternativ kan man tage den mest betalelige leveringsmodel, der mange gange er at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et afhentningssted.

Mange byggecentre tildeler afhentning hvor du handler billig ventilator 30 cm online men selv henter i butikken. Eksempelvis Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og Stark. Byggekæderne foreslår eksempelvis klik-og-hent på ventilator 30 cm i følgende områder:

Helsingør, Korsør, Aabenraa, Haslev, Kokkedal, Herlev, Solrød Strand, Vordingborg, Greve, Valby, Roskilde, Hillerød, Fredericia, Glostrup, Holstebro, Jyllinge, Allerød, Slagelse, Frederikssund, Odense, Hjørring, Brønderslev, Frederikshavn, Nakskov, Herning, Gentofte, Ringsted, Ishøj, Ballerup, Rudersdal, Albertslund, Brabrand, Tårnby, Dragør, Nyborg, Varde, Stenløse, Ikast, Brøndby, Højbjerg, Taastrup, Viborg, Esbjerg, Hobro, Nærum, Lyngby, Hedensted, Lystrup, Aalborg, Ølstykke, Struer, Birkerød, Gladsaxe, Aarhus, Kalundborg, Virum, København, Hvidovre, Silkeborg, Vejle, Sønderborg, Vanløse, Svendborg, Horsens, Skive, Køge, Frederiksberg, Værløse, Hørsholm, Nykøbing Falster, Skanderborg, Åbyhøj, Vallensbæk, Rønne, Thisted, Brønshøj, Frederiksværk, Holbæk, Middelfart, Næstved, Lillerød, Tilst, Grenaa, Kolding, Rødovre, Søborg, Hedehusene, Nørresundby, Farum, Charlottenlund, Odder, Risskov, Haderslev, og Randers, .

Click-and-collect for ventilator 30 cm er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland, Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Falster), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland).

Ses der på tendenserne er det tydeligt, at online shoppere tit søger efter fx ventilator 30 cm tilbud og billig ventilator 30 cm. Foruden dette oplever man tit folk lede efter bl.a. ventilator 30 cm online, ventilator 30 cm priser og køb ventilator 30 cm, foruden de gængse byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus.

Den bedste pris på ventilator 30 cm

Det har vist sig at være meget smart for enhver at finde information om priser på billige ventilator 30 cm online på diverse e-forhandlere, og for det har en lang række internet outlets fundet det uundgåeligt at stampe prisniveauet på ventilator 30 cm en hel del, og i øvrigt frembyde portofri fragt.

Det kan trods alt være rentabelt at prøve en række internet foretagender efter tilbud og rabatter på ventilator 30 cm online forinden du gennemfører din bestilling, så man er velinformeret til at indhente den bedste pris. Se ikke bare hos de gængse byggekæder som Bauhaus, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og Stark.

Du skal blot være omhyggelig med, at i tilfælde af at en internet webshop forhandler billige ventilator 30 cm online på tilbud til en pris der anses for hamrende god, så kan det tit være et kendetegn på en uoprigtig e-forhandler. Kortbetalinger er trods alt en del af et regelsæt, som skærmer en imod uærlige internet foretagender.

Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, når du higer efter at godtgøre omkostningerne til ventilator 30 cm senere. Dette tilbydes som regel i niche webshops, men sjældent de kendte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Stark.

Når man ser på tallene står det markant, at internet shoppere typisk leder efter bl.a. billig ventilator 30 cm og ventilator 30 cm online. Man ser desuden typisk internet shoppere søge efter fx ventilator 30 cm tilbud, ventilator 30 cm priser samt køb ventilator 30 cm.

Gennemsøg tidligere kunders ratings

Trustpilot leverer fuldkommen pæne chancer for at evaluere forskellige nuværende køberes erfaringer og på grund af dette støtter vi, at du iagttager internet forretningens bedømmelser inden du bestiller billige ventilator 30 cm online.

Facebook indebærer endvidere de facto fine løsninger til at få en idé om online virksomhedens pålidelighed. I øvrigt ser vi faktisk internet outlets hvor det er muligt at tilkendegive en kritik af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel må bruges til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Før folk køber billige ventilator 30 cm online i en internet handler burde man reelt læse webbutikkens forretningsaftale, dog er det i reglen et omfattende projekt, særligt med de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix.

Et nemt alternativ kunne derfor være at se om online forretningen er godkendt af e-mærket, siden det ofte er et tegn på at online forretningen overholder de opstillede regler, foruden at internet shoppen af og til ses til af fagfolk som har nøje kendskab til de gældende bestemmelser.

Derudover tilbydes du genvej til bistand, hvis du får besvær ved din handel med ventilator 30 cm. Udover dette er det prisværdigt at køberen er vidende om de mest essentielle forhold der er gældende for købet af ventilator 30 cm online, til eksempel hvilken bytteret webshoppen anvender.

På grund af dette er det ydermere essesentielt, at man altid beholder sin kvitteringsmail, således man når som helst kan bevidne sin bestilling af ventilator 30 cm, uanset om man har handlet ved Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg eller Bauhaus.

Poul C gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Morten Thomsen gav 4 stjerner

Fremragende service.

Per Christensen gav 5 stjerner

Har handlet der før

Camilla gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

9 gode råd til online indkøb
1Nogle få webbutikker tilbyder fragt uden beregning på ventilator 30 cm, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der købes for en bestemt pris. I øvrigt kunne man udvælge den mest billige form for levering, som typisk vil blive at få dem til at levere dine produkter til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig gerne tillige super problemfri. Den billigste leveringsudgave vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne.
2Fragtperioden er selvfølgelig yderst vigtig i tilfælde af at du absolut skal bruge din ordre omgående, og derfor er det relativt vigtigt at man ser den estimerede leveringstid på ventilator 30 cm. Adskillige internet handler tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på masser af varenumre, men glem ikke at det nødvendiggør at du når at bestille inden et angivent klokkeslæt.
3En hel del internet forretninger yder i dag et stort udvalg af billige leveringsmuligheder til ventilator 30 cm. En af favoritterne er lige nu levering til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Leveringsformen er nemlig temmelig nem, samt tit tillige den mest letkøbte form for fragt.
4Det er jo efterhånden vældig gnidningsløst for købere at sammenligne tilbud online på billige ventilator 30 cm fra flere online butikker, og til gengæld yder de fleste e-handler fragt uden omkostninger. Dog kan det ikke desto mindre blive lønsomt at efterse enkelte online webshops efter tilbud og udsalg før du shopper, således at man er tryg ved at få den skarpeste pris.
5Inden folk køber billige ventilator 30 cm hos en e-forhandler burde de sådan set kigge på e-butikkens vilkår, men det er tit et tidskrævende arbejde. Ydermere er det godt at du er obs på de grundlæggende forhold der indvirker på handlen med billige ventilator 30 cm online, for eksempel den ombytningsret internet forhandleren tilsikrer.
6Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Kortkøb er indbefattet af et lovbud, som garanterer dig overfor snydagtige internet foretagender. Som et alternativ kan du benytte en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du efterspørger at godtgøre omkostningerne i flere bidder.
7Trustpilot tilbyder dig absolut sikre genveje til at inspicere mange forhenværende forbrugeres kritik og herved rekommanderer vi, at du ser nærmere på netbutikkens anmeldelser inden du handler billige ventilator 30 cm online. Facebook leverer lige så vel flere nyttige muligheder for at få indtryk af online forretningens troværdighed.
8Vi tilråder generelt at undersøge om internet webshoppen er e-mærket, grundet at det kan være en tilkendegivelse af at online virksomheden følger dansk lovgivning, udover at shoppen hyppigt kigges til af specialister der har den nødvendige knowhow om lovgivningen. Før folk køber billige ventilator 30 cm på en online butik behøver de principielt skimme webbutikkens regler.
9Den billigste leveringsform vil til enhver tid være at hente varerne selv, som desværre betinges af at du er nærved e-shoppens adresse. Den leveringsmanér er selvfølgelig særdeles vital forudsat man har behov for ventilator 30 cm om få sekunder. Alternativt så yder nogle firmaer på nettet levering uden omkostninger, men i mange tilfælde er det forudsat at du køber for et bestemt beløb.