Metabo Akku Ventilator AV 18 - 18 Volt
880 kr.
Mere info
Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have varerne hurtigt eller bare gerne vil spare leveringsgebyret, så kan du tænke over at hente varerne personligt. Dette er specielt en mulighed i de kendte byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder fremviser et enormt udvalg af produkter, og øvrige har fokus på en specifik varetype. Du bør afveje om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden bare ventilator 230v.
Der er forskel på priserne på billige ventilator 230v hos de forskellige online byggekæder. Nogle har billige priser, og øvrige satser på faglig rådgivning. Du må bestemme hvad der er vigtigst for dig.
Du skal vide hvilke betingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du tjekke firmaets betingelser.
For nogle er byggeri ens betydende med stribevis af spørgsmål. Hermed kan du med fordel handle hos et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt rådgivning til valg af ventilator 230v.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at undersøge, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og landskendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget tryghed når man handler online. Det vil nogle se fordele ved.
De store byggecentre er tilgængelige i store dele af landet, og hermed har flertallet chancen for at købe online og transportere materialerne selv. Af den grund kan du vælge at slippe for leveringsomkostningen, og ovenikøbet få varerne lige nu.
De gængse byggecentre udbyder varer fra diverse nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et stort udvalg af ventilator 230v online.

Nichewebshop

Forskellige små butikker er opstartsfirmaer, der oftest er danske, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse støtter du idet du bestiller ventilator 230v online på deres hjemmeside.
Flertallet af webshops som sælger få produkter har en enorm viden om deres produkter, da de har skarpt fokus på disse produkter. Således kan du modtage en høj grad af brugbar assistance fra personale som er eksperter i lige præcis ventilator 230v.
Flertallet af specialiserede netbutikker producerer selv varerne som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online vil du få en lavere pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 mennesker i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

ventilator 230v harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 personer i firmaets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

ventilator 230v silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag over 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag over 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 kollegaer i kædens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 mennesker i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

ventilator 230v bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 personer i forretningens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

ventilator 230v jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag flere end 2.100 medarbejdere i deres 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der præsenterer sig utvivlsomt ubelejlige problemer når det kommer til store projekter, og ergo viser det sig vigtigt at man har afsat passende tid i arbejdsplanen, således at man føler sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
2Man må under ingen omstændigheder mangle arbejdsredskaber. Ofte kan det være erstatteligt at have grejet disponibelt forinden du begynder på byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at tage højde for disse omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
3Der kan findes en verden af vejledninger og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube er kilde til overvældende meget konstruktiv info, især såfremt du benytter den engelske version.
4Måske det viser sig at have noget at sige at have de nødvendige byggematerialer til disposition forinden du påbegynder arbejdet. Du kan sammensætte en overskuelig oversigt hvoraf der fremgår alle de ting du skal bruge, og som det næste efterse hvert enkelt punkt, så du kan føle dig sikker på at der ikke mangler noget.
5Typisk vil det være vigtigt at lave en budgetoversigt for renoveringen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør være en fordel at gennemgå hver eneste udgiftspost, og bagefter gennemgå prisen på dem enkeltvis.
6Man kan forsøge at få offentligt tilskud til ombygninger. Det kan man få når byggeprojektet er godt for miljøet. Af få støtte forudsætter dermed at byggeriet har betydning for planeten.
7Husk at tænke over hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du i stedet for skal købe hjælp fra en ekspert til områder af byggeprocessen. Såfremt du skal have hjælp fra en fagmand er det fordelagtigt at få en pris fra flere entreprenører.
8Det kan være til god gavn at sikre sig en hjælpende hånd til projektet, specielt i tilfælde af væsentlige byggeprojekter. Flere byggerier skal gerne udføres af mere end en person. Samtidig må det blive bedre og mere socialt at være flere om det.
9Du bør nødig undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej beklædning som sko og hjelm som hjælp imod mulige risici. Det er afgørende at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, specielt når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
10Forinden du opstarter byggeprocessen kan det vise sig ultra betydningsfuldt at sikre sig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvor du bor kan der være fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
11For projekter udenfor kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Af den grund kan du med jævne mellemrum kigge på vejrvarslen i dagene op til byggeprocessen, så det ikke uden varsel starter med at regne i samme sekund som du står midt i dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
12Godt forarbejde viser sig som nøglen til at lykkes med din byggeproces. Du bør overveje at liste en gennemarbejdet strategi, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke dage, inklusiv en rækkefølge. Vær realistisk når du laver tidsplanen.
De bedst vurderede byggecentre
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er ekstremt overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er absolut overlegent. Karakteren grundlægges af 23.161 ratings, hvor hele 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er hamrende betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er virkelig godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er ekstremt beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken type af levering skal du vælge?

En hel del forhandlere på nettet frembyder nu alverdens billige fragtmuligheder til ventilator 230v. En af de mest anvendte er p.t. levering til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Denne er altså i høj grad ukompliceret, og typisk derudover den billigste fragtmetode.

Du kunne tillige tænke over at vælge udbringning til din bolig eller ud på dit arbejde. Denne er for det meste en sjat mindre billig, men samtidig vældig nem med ventilator 230v online. Den billigste fragttype er dog at hente pakken selv, men dette beroer på at du befinder dig lige ved online virksomhedens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på ventilator 230v er selvfølgelig temmelig central ifald man står og skal bruge pakken omgående, så herved er det altså klogt at du undersøger leveringstidspunktet på ventilator 230v. Flere internet selskaber – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – lover billig 1 hverdags levering på en lang række af deres varer online, hvilket dog beroer på at orden realiseres inden et fast klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få produktet ekspederet inden de lageransatte har fri.

En række e-shops i Danmark yder fri fragt på ventilator 230v online, men typisk kun ifald du aftager for et fastsat beløb. Alternativt burde man foretrække den billigste mulighed for fragt, der mange gange er at få dem til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

En række webbutikker tildeler klik-og-hent hvor du handler billig ventilator 230v derhjemme og afhenter i butikken. For eksempel XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg. Byggemarkederne frembyder for eksempel afhentning af ventilator 230v i disse områder:

Aarhus, Lillerød, Solrød Strand, Odder, Slagelse, Grenaa, Holstebro, Birkerød, Greve, Haslev, Nakskov, Glostrup, Frederiksberg, Højbjerg, Vordingborg, Sønderborg, Stenløse, Ishøj, Brønshøj, Hørsholm, Rønne, Frederikshavn, Hedehusene, Randers, Jyllinge, Nærum, Middelfart, Værløse, Gentofte, Dragør, Vejle, Hvidovre, Valby, Tårnby, Gladsaxe, Herning, Nørresundby, Brabrand, Nyborg, Søborg, Ikast, Struer, Aabenraa, Allerød, Nykøbing Falster, Lyngby, Brøndby, Brønderslev, Silkeborg, Kolding, Charlottenlund, Ballerup, København, Kalundborg, Holbæk, Varde, Rudersdal, Frederiksværk, Tilst, Hjørring, Korsør, Roskilde, Herlev, Helsingør, Viborg, Hedensted, Thisted, Køge, Esbjerg, Farum, Ringsted, Ølstykke, Fredericia, Rødovre, Næstved, Skanderborg, Svendborg, Aalborg, Virum, Horsens, Haderslev, Vallensbæk, Hobro, Taastrup, Albertslund, Risskov, Vanløse, Skive, Odense, Kokkedal, Hillerød, Åbyhøj, Frederikssund, og Lystrup, .

Click-and-collect af ventilator 230v er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Falster, Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Sydsjælland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn) og Jylland (Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland).

Når vi ser på data fremstår det klart, at internet shoppere jævnligt leder efter for eksempel ventilator 230v tilbud og ventilator 230v online. Man ser derudover som regel netshoppere søge efter eksempelvis køb ventilator 230v, billig ventilator 230v samt ventilator 230v priser, foruden de kendte byggekæder som Bygma, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan.

Bedste tilbud på ventilator 230v

Det er meget uproblematisk for alle og enhver at finde frem til tilbud på billige ventilator 230v online i blandt diverse internet virksomheder, og for det har langt de fleste online outlets set sig nødsaget til at nedsætte prisniveauet på ventilator 230v drastisk, og endda sikre billig fragt.

Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig fordelagtigt at checke en række forretninger på nettet efter udsalg og tilbud på ventilator 230v online forud for at du køber, sådan at du er tryg ved at få fat i den prisbilligste pris. Se ikke kun hos de kendte byggecentre som Silvan, Davidsen, Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Bauhaus.

Man skal dog være årvågen med, at såfremt en shop markedsfører billige ventilator 230v online på tilbud til en salgspris som er besynderligt letkøbt, kunne det mange gange være et signal om en falsk internet handler. Handler med kort er på den anden side en del af en lovbestemmelse, hvilket hjælper folk overfor fup internet selskaber.

Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du vælge en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du gerne vil finansiere regningen på ventilator 230v ude i fremtiden. Det foreslåes typisk i online nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som for eksempel 10-4, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og Davidsen.

Når vi ser på tallene er det markant, at internet shoppere mange gange leder efter for eksempel billig ventilator 230v og ventilator 230v priser. Derudover oplever vi ofte netshoppere søge efter fx ventilator 230v online, køb ventilator 230v og ventilator 230v tilbud.

Tjek folks bedømmelser

Trustpilot giver dig nogenlunde værdifulde løsninger til at studere en længere række nuværende køberes vurderinger og på grund af dette er det en hjælp, at du tjekker webshoppens vurderinger forinden du bestiller billige ventilator 230v online.

Facebook yder endvidere regulære fine genveje til at få et kig ind i internet firmaets kundetilfredshed. Desuden ses nogle online shops i Danmark som giver folk mulighed for at levere en vurdering af virksomhedens service, hvilket lige så vel kan anvendes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Før folk handler billige ventilator 230v online hos en internet butik bør man på en vis måde tyde dens handelsaftale, det er dog normalt ikke særlig interessant, især ved de udbredte byggecentre som Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg.

En nemmere løsning kan derfor være at tjekke om online webshoppen er e-mærket, fordi det kan være en indikation om at online webshoppen overholder de danske regler, tillige med at internet webshoppen en gang i mellem revideres af eksperter som er indført i reglerne.

Desuden får du chance for en hjælpende hånd, for så vidt du oplever problemer med din handel med ventilator 230v. Yderligere er det en hjælp at kunden er vidende om de mest basale vilkår der har indvirkning på købet af ventilator 230v online, f.eks. hvilken ombytningspolitik online shoppen har.

Derfor er det tillige relevant, at man permanent opbevarer ens kvittering, således man til enhver tid kan bekræfte sit køb af ventilator 230v, uagtet om man bestiller fra Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix, 10-4 eller Harald Nyborg.

Tina F gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Erik Christensen gav 4 stjerner

Perfekt køb

Louise U gav 5 stjerner

I gør det super godt

Bente Møller gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

9 tips til køb på nettet
1Vi tilråder generelt kortkøb eller mobilbetaling. Kortbestillinger er indbefattet af en bestemmelse, hvilket sikrer os imod uoprigtige online forretninger. Som en anden løsning bør du vælge et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, forudsat du hellere vil klare omkostningerne senere.
2Fragttiden kan vise sig at være særligt essentiel forudsat man har behov for dine nye produkter inden for få dage, og i det øjemed er det helt centralt at du ser nærmere på den estimerede leveringstid på ventilator 230v. Størstedelen af forhandlere på nettet frembyder billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende produkter, men vær påpasselig da det tager udgangspunkt i at bestillingen køres igennem forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
3Forinden nogen handler billige ventilator 230v hos en internet handler burde de de facto granske webbutikkens handelsbetingelser, dog er det gerne ikke særlig spændende. Tillige kan det anbefales at køberen er klar over de fundamentale reglementer der har indvirkning på bestillingen af billige ventilator 230v online, som fx hvilken bytteret e-handlen bruger.
4Det er i dag meget simpelt for alle at vurdere tilbud online på billige ventilator 230v i blandt diverse internet butikker i Danmark, og på grund af dette præsterer mange e-handler fri fragt. Det kan dog ikke desto mindre være smart at studere diverse internet handler efter tilbud og udsalg forinden du færdiggør din shopping, så man ikke er i tvivl om at indhente den bedste pris.
5Den mest prisbevidste leveringsmanér vil altid vise sig at være selv at hente ordren, hvilket afhænger af at du lever tæt på internet webshoppens bopæl. Den leveringsmodel er naturligvis særdeles vigtig hvis man absolut skal bruge ventilator 230v lige om lidt. Alternativt så frembyder nogle firmaer på nettet fri fragt, men typisk kun hvis du handler for en bestemt pris.
6Enkelte online virksomheder frembyder levering uden gebyr på ventilator 230v, men undertiden er det så præmissen at du bestiller for et konkret beløb. Derudover bør man foretrække den prisbilligste leveringsform, der ofte er at få leveret bestillingen til et afhentningssted. Den er i regelen på den anden side ekstremt fleksibel. Den billigste løsning vil dog altid være at du selv henter produkterne.
7Vi tilråder at tjekke hvorvidt webshoppen er støttet af e-mærket, eftersom det er en antydning af at internet shoppen forstår de officielle regler, og at internet forretningen ofte overværes af specialister som har indsigt i reglementet på området. Forud for at nogen shopper billige ventilator 230v i en online virksomhed kan de faktisk granske shoppens handelsbetingelser.
8Trustpilot fører til absolut gode muligheder for at se nærmere på en længere række øvrige køberes vurderinger og derfor er det fornuftigt, at du undersøger online virksomhedens anmeldelser inden du handler billige ventilator 230v online. Facebook genererer endvidere rigtig pålidelige chancer for at få indsigt i webshoppens troværdighed.
9Flere internet outlets frembyder nu til dags et stort udvalg af billige leveringsløsninger til ventilator 230v. En der er meget almindelig er i dag levering til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de købte produkter præcis når det passer dig. Løsningen er altså super uproblematisk, og ofte tillige den billigste slags levering.