Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder præsterer et stort sortiment af varer, imens andre er specialiserede i en specifik varegruppe. Du bør afveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, udover blot ventilator 220v.
Det er selvfølgelig super relevant at undersøge, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at finde et andet.
For de fleste er byggeri forbundet med alverdens spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne bestille ved en netbutik, som giver råd og vejledning til valg af ventilator 220v.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man kende byggemarkedets handelsbetingelser.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige ventilator 220v alt efter hvor du handler online. Enkelte satser på gode priser, imens nogle fokuserer på faglig sparring. Du skal tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Hvis du har brug for produkterne med det samme eller blot vil spare fragten, så kunne du overveje at køre varerne selv. Det er hovedsageligt muligt ved de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder er tilgængelige nær dig, og i kraft af det har folk tilbuddet om at bestille online og transportere byggematerialerne selv. Dermed kan man undvære leveringsomkostningen, og tilmed skaffe varerne på kortere tid.
De kendte byggekæder tilbyder produkter fra diverse nichebutikker, hvorfor du så kan vælge fra et bredt udvalg af ventilator 220v online.
De store byggecentre er etablerede og landskendte forretninger, som bidrager til øget tryghed til dig som køber online. Dette vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche har en dyb forståelse for deres produkter, idet de har skarpt fokus på disse varer. Således vil du opleve ekstra informativ sparring fra medarbejdere der er specialister i netop ventilator 220v.
Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis endda lokalt i dit område. Dem hjælper du ved at handle ventilator 220v online på deres webshop.
Flertallet af nichefokuserede netbutikker er producenter af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online bør du få en billigere pris.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af over 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

ventilator 220v jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 mennesker i deres 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

ventilator 220v harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

ventilator 220v bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

ventilator 220v silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i deres 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der viser sig utvivlsomt uforudsete bump på vejen ved store opgaver, og herved vurderes det meningsfuldt at man har afsat god plads i handlingsplanen, således at man kan føle sig ubekymret om at man når det til siden.
2Der ligger stribevis af vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube bringer dig enormt meget nyttig oplysning, navnligt når du kigger i hele verden.
3Du bør ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning som fx arbejdshjelm som sikrer dig med henblik på potentielle uheld. Det er afgørende at have styr på sikkerheden i arbejdet, specielt ifald du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
4Godt forarbejde vil altid være vejen til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du må have en velovervejet køreplan, der fortæller hvilke gøremål du vil lave på hvilke dage, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk i udarbejdelsen af din tidsplan.
5Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen meget at sige. Af den grund skal du jævnligt lægge mærke til udsigten ift. vejret i dagene før byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning begynder at regne nøjagtig som du står midt i dit komplekse byggeprojekt.
6Typisk vil det være af stor betydning at have et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du giver sig selv et overblik. Det vil blive fornuftigt at kortlægge hver eneste udgift, og herefter dokumentere prisen på dem hver især.
7Du kunne tænke over om du bør stå med det hele selv, eller du skal få professionel hjælp til afslutningen af det. Forudsat at du køber hjælp fra en ekspert kan du spare penge ved at at lede efter tilbud fra en håndfuld firmaer.
8Glem ikke at du kan få et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få ifald projektet bidrager positivt til klimaet. Støtten kræver dermed at byggeriet har en positiv effekt på klimaet.
9Det kan vise sig nyttigt at indhente hjælp til byggeprojektet, navnlig i tilfælde af større ombygninger. Store opgaver stiller krav om flere mennesker. Desuden vil det blive mere effektivt og mere minderigt når der er flere der bidrager.
10Potentielt kan det blive afgørende at du har de påkrævede materialer handlet ind før du indleder byggeriet. Du kan med fordel udarbejde en hurtig huskeliste med hver eneste ting som er nødvendige, og bagefter tjekke hvert eneste punkt, med det formål at du er overbevist om at du ikke har glemt noget.
11Forinden du går i gang med dit byggeprojekt er det ubeskriveligt betydningsfuldt at sikre sig, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter din boligtype vil der gælde gældende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
12Du må ikke gå ned på arbejdsredskaber. Ofte kan det være betydningsfuldt at have værktøjet ved hånden inden du går løs med dit byggeprojekt. Glem ikke at indregne disse udgiftsposter i din økonomiske plan.
De højest ratede byggekæder
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er usædvanligt beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % giver den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er usædvanligt imponerende. Evalueringen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er ret så imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % har givet toprating, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er temmelig overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor hele 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er absolut godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

En del firmaer på nettet giver nu til dags en hel del forskellige billige fragtmuligheder til ventilator 220v. En af de mest moderne er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, som gør at du kan hente bestillingen den dag der passer dig. Denne er altså ualmindeligt let, og mange gange også den mest letkøbte fragtmetode.

Du bør ydermere tænke over at bestille produkterne til levering til din hjemmeadresse eller ud på dit arbejde. Fragtmetoden er i mange tilfælde en tak mere omkostningsfuld, men samtidig særdeles fleksibel med ventilator 220v online. Den mest billige løsning til levering er unægtelig selv at hente pakken, men det nødvendiggør at du opholder dig tæt på e-shoppens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på ventilator 220v er selvfølgelig virkelig udslagsgivende hvis vi behøver varen om et øjeblik, og af den grund er det sandelig klogt at man finder den forventede leveringsdato for ventilator 220v. Masser af internet webshops – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – tilsiger billig dag-til-dag levering på flere varer online, men vær vagtsom da det er underforstået at ordren laves før et aftalt klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få bestillingen distribueret forud for at medarbejderne får fri.

Visse forhandlere på nettet garanterer fragt uden betaling på ventilator 220v online, men typisk kun hvis du køber for et konkret beløb. Desuden skulle man udvælge den prisbilligste mulighed for fragt, der gerne vil være at få leveret pakken til et udleveringssted.

En masse webshops giver click-and-collect hvor du køber billig ventilator 220v derhjemme og afhenter i byggemarkedet. Fx Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Jem og Fix. Byggekæderne giver bl.a. click-and-collect på ventilator 220v i disse områder:

Holbæk, Frederikssund, Gentofte, Nærum, Lillerød, Roskilde, Søborg, Vanløse, Albertslund, Hjørring, Randers, Greve, Vallensbæk, Hedensted, Lyngby, Ikast, Hørsholm, Nakskov, Kalundborg, Vordingborg, Hedehusene, Hvidovre, Aabenraa, Tårnby, Korsør, Thisted, Hillerød, Lystrup, Herning, Svendborg, Hobro, Grenaa, Rudersdal, Stenløse, Birkerød, Allerød, Sønderborg, Esbjerg, Varde, Brabrand, Aalborg, Aarhus, Nørresundby, Struer, Odder, Valby, Brøndby, Slagelse, Haderslev, Risskov, Åbyhøj, Taastrup, Brønderslev, Ringsted, Odense, Kolding, Horsens, Ølstykke, Middelfart, Rønne, Værløse, Fredericia, Holstebro, Frederikshavn, Nykøbing Falster, København, Næstved, Dragør, Nyborg, Haslev, Viborg, Farum, Jyllinge, Brønshøj, Virum, Køge, Kokkedal, Solrød Strand, Skanderborg, Herlev, Ishøj, Tilst, Rødovre, Glostrup, Frederiksværk, Gladsaxe, Silkeborg, Helsingør, Charlottenlund, Højbjerg, Skive, Frederiksberg, Ballerup, og Vejle, .

Click-and-collect af ventilator 220v er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Jylland (Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland), Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Lolland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Når man ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at folk typisk søger bl.a. ventilator 220v online og ventilator 220v priser. Man ser desuden jævnligt netshoppere lede efter fx billig ventilator 220v, køb ventilator 220v samt ventilator 220v tilbud, foruden de velkendte byggecentre som Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og Bauhaus.

Gode priser på ventilator 220v

Det har vist sig at være meget hensigtsmæssigt for forbrugerne at finde frem til tilbud på billige ventilator 220v online i blandt flere firmaer på nettet, og så har de fleste online virksomheder fundet det uundgåeligt at nedsætte priserne på ventilator 220v markant, og derudover garantere portofri fragt.

Trods dette kan det alligevel være gunstigt at sammenholde forskellige internet firmaer efter tilbud på ventilator 220v online før du handler, således at man er sikret at indhente den mest billige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix.

Man må alligevel være så påvagt, at når en internet forhandler afsætter billige ventilator 220v online på tilbud til en pris der anses for utopisk lav, så kunne det mange gange være en indikation på en fup internet handler. Kortbetalinger er heldigvis dækket ind under en lov, der bistår os imod snydagtige internet selskaber.

Vi anbefaler generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil godtgøre omkostningerne til ventilator 220v over tid. Dette tilbydes ofte hos specialiserede netbutikker, men dog sjældent de store byggemarkeder som fx Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

Når man kigger i statistikkerne fremstår det markant, at mennesker tit søger efter eksempelvis ventilator 220v tilbud og billig ventilator 220v. Derudover ser vi som regel netshoppere lede efter for eksempel ventilator 220v priser, ventilator 220v online og køb ventilator 220v.

Analyser nuværende kunders oplevelser

Trustpilot tilbyder dig sådan set stabile muligheder for at kontrollere en række eksisterende forbrugeres observationer og herved anbefaler vi, at du sonderer netshoppens vurderinger forinden du færdiggør din shopping med billige ventilator 220v online.

Facebook genererer på samme måde en række hæderlige chancer for at få kendskab til netshoppens kundefokus. Tilmed er der en del e-butikker hvor kunder kan aflevere en omtale af deres køb, som tilmed må tages i brug til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen køber billige ventilator 220v online på en butik bør de i reglen gennemlæse deres handelsaftale, men det er tit en omfattende opgave, specielt hos de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bauhaus, Bygma og Silvan.

En nem løsning kunne være at tjekke hvorvidt internet forretningen er e-mærke godkendt, da det generelt er et kendetegn for at online firmaet understøtter den officielle danske lovgivning, udover at internet forretningen nu og da revideres af jurister der er indført i bestemmelserne på området.

Det er en rigtig god genvej til at blive assisteret, ifald du oplever problemer i processen med dit køb af ventilator 220v. Yderligere kan det anbefales at kunden er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde forhold der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af ventilator 220v online, f.eks. den returneringsret online forretningen tilsikrer.

I relation til det er det tilmed relevant, at man når som helst gemmer sin købsbekræftelse, så man en anden gang vil kunne eftervise sit køb af ventilator 220v, uanset om man bestiller fra 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark eller Davidsen.

Martin Andersen gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Marianne Christiansen gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Bente gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Mette M gav 4 stjerner

god service

9 tips til når du køber online
1Visse firmaer på nettet yder billig fragt på ventilator 220v, men oftest under forudsætning af at der handles for en bestemt sum. Som alternativ må man snuppe den prisbilligste leveringsmetode, der oftest er at få fragtfirmaet til at levere varerne til en pakkeshop. Fragtformen er i regelen lige så vel ultra gnidningsløs. Den mest prisbevidste leveringsudgave er unægtelig selv at hente produkterne.
2Generelt slår vi et slag for at finde ud af om online butikken er godkendt af e-mærket, hvilket kan være en erklæring om at online forretningen tilslutter sig de officielle danske regler, tillige med at butikken hyppigt gennemses af specialister der behersker reglementet på området. Før folk bestiller billige ventilator 220v hos en shop på nettet kan de når alt kommer til alt studere webbutikkens forretningsaftale.
3En masse online firmaer yder nu diverse billige muligheder for levering til ventilator 220v. Den mest anvendte er i vore dage pakkeshoppen, som giver dig mulighed for at hente din bestilling når det passer dig bedst. Leveringsformen er nemlig vældig nem, og desuden ydermere den mest betalelige leveringsmanér.
4Leveringshastigheden er selvfølgelig ret så relevant hvis du har behov for varen lige om lidt, og med det formål er det rigtig passende at vi kigger nærmere på tidshorisonten for levering på ventilator 220v. Størstedelen af online varehuse lover billig dag-til-dag fragt på en række varenumre, men som imidlertid er påkrævet at bestillingen indsendes inden et givent tidspunkt.
5Trustpilot resulterer i helt stabile genveje til at besigtige en længere række andre konsumenters omtaler og derfor er det godt, at du beser internet shoppens kritik før du køber billige ventilator 220v online. Facebook præsterer lige så vel adskillige passelige løsninger til at få en idé om internet selskabets pålidelighed.
6Før nogen handler billige ventilator 220v i en butik på nettet bør man til hver en tid skimme webshoppens forretningsvilkår, det er dog gerne ikke særlig morsomt. Udover dette er det fornuftigt at køber er på vagt for de mest essentielle bestemmelser der har betydning for handlen med billige ventilator 220v online, som for eksempel den returrettighed shoppen kører med.
7Den mest prisbevidste metode til levering kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, men det beroer på at du opholder dig i kort afstand af internet selskabets hjemsted. Den løsning til levering er jo ualmindeligt udslagsgivende når man absolut skal bruge ventilator 220v nu og her. Alternativt så frembyder nogle forhandlere på nettet fragtfri levering, men i reglen er det forudsat at man bestiller for en bestemt pris.
8Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med kort er omfavnet af en ordning, der forsvarer en overfor falske webshops. Alternativt burde du drage fordel af en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du tilstræber at godtgøre pengene over en længere periode.
9Det er temmelig problemfrit for almindelige mennesker at sammenholde priser online på billige ventilator 220v i blandt forskellige online forretninger, og følgelig præsterer mange internet foretagender levering uden betaling. Til gengæld kan det immervæk være gavnligt at se nærmere på et par forskellige internet foretagender efter tilbud og rabat før du placerer ordren, så du ikke er i tvivl om at indhente den mest betalelige pris.