Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med for eksempel returnering. Derfor bør man læse byggeshoppens handelsbetingelser.
For mange er et byggeprojekt lig med en lang række spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at bestille ved et online byggecenter, hvor du får råd og vejledning til valg af ventilator 150mm.
Der kan være forskel på priserne på billige ventilator 150mm hos de forskellige online byggecentre. En del vil have lave priser, hvorimod nogle vil have et højt serviceniveau. Du bør bestemme hvad du helst vil have.
Det er naturligvis meget afgørende at tjekke, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Når du skal bruge varerne nu og her eller blot gerne vil spare fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere materialerne selv. Dette er hovedsageligt muligt i de velkendte byggecentre.
Nogle byggekæder udbyder et bredt vareudvalg, imens andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du kan tænke på om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varer at vælge i mellem, udover blot ventilator 150mm.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er tilgængelige mange steder i landet, og på grund af det har flertallet chancen for at bestille online og hente produkterne på eget initiativ. Derfor har man chancen for at undvære fragten, og ovenikøbet få fat i produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder køber produkter fra mange forskellige specialbutikker, hvorfor du så kan vælge fra et stort udvalg af ventilator 150mm online.
De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede butikker, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Det kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker på internettet er producenter af de varer som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online er det muligt at få en billigere pris.
Alverdens nichebutikker på internettet har ekstremt meget forstand på deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse varer. Pga. dette formår de at yde en høj grad af indsigtsfuld hjælp fra personale som er specialister i netop ventilator 150mm.
Størstedelen af niche netbutikker er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske sågar lokalt nær dig. Dem hjælper du ved at handle ventilator 150mm online på deres side.
De største byggecentre i Danmark
ventilator 150mm harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af omkring 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

ventilator 150mm bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 kollegaer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 ansatte i kædens 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

ventilator 150mm silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag omkring 1.000 ansatte i de 41 varehuse. Silvan satser på salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

ventilator 150mm jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 mennesker i forretningens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 mennesker i deres 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 mennesker i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag over 2.000 kollegaer i de 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig at være godt at spørge om assistance til byggeprocessen, især i tilfælde af omfattende byggeprojekter. Nogle byggeprojekter bør udføres af flere end en enkelt person. Ydermere er det mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
2Man kan forsøge at få støtte fra det offentlige til byggerier. Det fås i tilfælde af at byggeriet er godt for miljøet. Støtten beroer altså på at ombygningen har en positiv indvirkning på planeten.
3Du burde måske overveje hvorvidt projektet kan klares alene, eller du skal have hjælp fra en fagperson til delelementer af byggeriet. Hvis du indhenter professionel hjælp anbefales det at indhente tilbud fra en håndfuld entreprenører.
4Længe før du iværksætter arbejdet må det være ultra meningsfuldt at sikre sig, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype kan der gælde begrænsende retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Det kan vise sig at være essentielt at nedskrive en budgetoversigt for arbejdet, så man har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være en god idé at notere hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne finde frem til online tilbud på hver enkelt.
6Du må under ingen omstændigheder undvære arbejdsredskaber. Typisk kan det være yderst relevant at have værktøjet til disposition inden du påbegynder byggeprocessen. Derudover er det godt at tage højde for de her omkostninger i det økonomiske overblik.
7Ved opgaver udendørs har vejrsituationen en vigtig rolle. På grund af dette skal du løbende tage notits af vejrberetningerne i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uanmeldt begynder at vælte ned i samme sekund som du arbejder hårdt på dit vigtige byggeprojekt.
8Der viser sig stort set altid ubelejlige problematikker når det kommer til store opgaver, og som følge heraf vurderes det af stor betydning at man har afsat god nok plads i køreplanen, så man kan være tryg ved at nå det til den planlagte tid.
9Forberedelse vil være nøglen til succes med din byggeproces. Du skal udarbejde en gennemarbejdet køreplan, som fortæller hvilke gøremål du vil løse hvornår, og en tilhørende nummerorden. Husk at være konkret idet du nedskriver oversigten.
10Du må aldrig forsømme dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj som sko og hjelm der sikrer dig overfor potentielle skader. Det er afgørende at du husker dit eget helbred i byggeriet, hovedsageligt når du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
11Det er essentielt at du har de fornødne byggematerialer tilgængelige på forhånd inden du begynder dit arbejde. Du har fordel af at lave en overskuelig liste indeholdende alle de ting som er nødvendige, og dernæst efterse punkterne, med det formål at du føler dig sikker på at alt er klar.
12Du kan finde endeløse instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som kan vejlede dig. Navnligt YouTube supporterer dig med enorme mængder brugbar oplysning, i særlig grad hvis du søger på engelsk.
De højest ratede byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er enormt beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er enormt godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er absolut godt arbejde. Karakteren grundlægges af 28.109 meninger, hvor hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ualmindeligt imponerende. Evalueringen grundlægges af 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ret så overlegent. Karakteren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken fragtløsning er smartest?

En del e-forhandlere foreslår på nuværende tidspunkt diverse billige fragtformer til ventilator 150mm. Den mest almindelige er for nærværende levering til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er altså i høj grad gnidningsløs, samt tit ydermere den mest billige mulighed for levering.

Du kunne tillige påtænke at vælge at få sendt hjem til dig privat eller til dit arbejdes adresse. Fragtformen er til tider en lille smule mere pebret, men lige så vel ret bekvem med ventilator 150mm online. Den mest billige leveringsmulighed er dog at du selv henter varerne, men det nødvendiggør at du opholder dig nær online forretningens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på ventilator 150mm kan vise sig at være særdeles aktuel forudsat vi har brug for ordren om et øjeblik, så med det formål er det ret meningsfuldt at man ser leveringstiden på ventilator 150mm. En hel del online forhandlere – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – yder billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende varenumre online, der dog er betinget af at bestillingen realiseres forud for et angivent klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få varen på posthuset forud for at lagerpersonalet tager hjem.

Nogle få internet webshops yder fragtfri levering på ventilator 150mm online, men ofte er det forudsat at du køber for en bestemt sum. Ellers bør du overveje den mest betalelige slags levering, der gerne er at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et udleveringssted.

Temmelig mange byggemarkeder yder klik-og-hent hvor man bestiller billig ventilator 150mm hjemmefra og selv henter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og Stark. Byggemarkederne tilbyder blandt andet klik-og-hent på ventilator 150mm i disse områder:

Risskov, Kokkedal, Brabrand, Højbjerg, Virum, Skive, Thisted, Aalborg, Frederiksberg, Gentofte, Roskilde, Ikast, Frederikssund, Frederikshavn, Næstved, Horsens, Korsør, Helsingør, Hvidovre, Brønderslev, Nykøbing Falster, Søborg, Rudersdal, Lillerød, Rødovre, Birkerød, Ringsted, Haslev, Tårnby, Charlottenlund, Nakskov, Hedensted, Vordingborg, Rønne, Taastrup, Odense, Esbjerg, Jyllinge, Nærum, Herning, Åbyhøj, Lyngby, Sønderborg, Gladsaxe, Dragør, Vallensbæk, Køge, Nyborg, Brøndby, Herlev, Lystrup, Stenløse, Haderslev, Aabenraa, Ølstykke, Hedehusene, Albertslund, Grenaa, Ballerup, Varde, Brønshøj, Kolding, Struer, Værløse, Tilst, Holstebro, Hillerød, Glostrup, Solrød Strand, Viborg, Hobro, Aarhus, Vejle, Hørsholm, Odder, København, Greve, Vanløse, Farum, Frederiksværk, Holbæk, Silkeborg, Allerød, Fredericia, Svendborg, Valby, Randers, Hjørring, Nørresundby, Ishøj, Kalundborg, Slagelse, Skanderborg, og Middelfart, .

Afhentning af ventilator 150mm er en mulighed i de fleste områder af landet: Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland), Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når der ses på tendenserne bliver det tydeligt, at internetbrugere mange gange søger efter blandt andet billig ventilator 150mm og ventilator 150mm priser. Derudover ser vi ofte mennesker søge efter for eksempel ventilator 150mm tilbud, køb ventilator 150mm samt ventilator 150mm online, plus de gængse byggekæder som Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

Den bedste pris på ventilator 150mm

Det er jo efterhånden yderst overkommeligt for enhver at søge sig frem til tilbud på billige ventilator 150mm online i blandt diverse shops på nettet, og til gengæld har en lang række online butikker set sig nødsaget til at sænke udsalgspriserne på ventilator 150mm drastisk, og ovenikøbet sikre fragt uden beregning.

Dog kan det stadigvæk være profitabelt at eftergå visse forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud på ventilator 150mm online før du gennemfører din bestilling, sådan at man ikke er i tvivl om at antage den bedste pris. Se ikke bare på de gængse byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg og Jem og Fix.

Du må dog ikke glemme, at i tilfælde af at en internet webshop frembyder billige ventilator 150mm online til en tilbudspris som er besynderligt attraktiv, så er det tit være et fingerpeg om en svindel shop. Bestillinger med kort er imidlertid inkluderet i en bestemmelse, som redder dig som køber overfor snydagtige online forretninger.

Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du overveje et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du har til hensigt at finansiere pengene til ventilator 150mm over en periode. Det foreslåes som regel ved niche netbutikker, men dog sjældent de store byggekæder som fx Davidsen, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

Når vi kigger i søgedata fremstår det klart, at folk som regel leder efter for eksempel ventilator 150mm tilbud og køb ventilator 150mm. Foruden dette oplever man ofte internet shoppere lede efter fx ventilator 150mm online, billig ventilator 150mm samt ventilator 150mm priser.

Gennemsøg eksisterende kunders erfaringer

Trustpilot yder flere gode chancer for at efterse ganske mange tidligere kunders evalueringer og på grund af dette støtter vi, at du evaluerer online firmaets omtaler før du køber billige ventilator 150mm online.

Facebook medfører for øvrigt tilpas gavnlige løsninger til at få en idé om online forhandlerens kundefokus. Herinde møder vi endda internet virksomheder hvor du kan udfærdige en vurdering af købsoplevelsen, hvilket på samme måde bør anvendes til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk bestiller billige ventilator 150mm online på en e-forretning kunne man på en vis måde gennemse forhandlerens handelsbetingelser, det er dog naturligvis ikke videre spændende, især ved de gængse byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og Silvan.

En nemmere løsning kunne måske være at efterse om internet forhandleren er godkendt af e-mærket, eftersom det ofte er en påvisning af at internet forhandleren overholder de danske love, udover at virksomheden rutinemæssigt overvåges af fagfolk der forstår de gældende regler.

Det giver dig mulighed for en hjælpende hånd, ifald du oplever problemer ved dit indkøb af ventilator 150mm. Derudover er det klogt at køberen er vidende om de mest basale forhold der kan influere på bestillingen af ventilator 150mm online, som eksempelvis den ombytningsrettighed netshoppen anvender.

I den forbindelse er det samtidig vigtigt, at man stadigvæk opbevarer sin købsbekræftelse, således man altid vil kunne bevidne købet af ventilator 150mm, uafhængig af om man handler ved 10-4, Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Stark eller Bauhaus.

Mette Hansen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Charlotte gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Camilla gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Peter gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

9 tips til når du køber online
1Fragtperioden er selvfølgelig virkelig relevant når du mangler din pakke omgående, og af den grund er det altså væsentligt at vi efterser den estimerede leveringstid på ventilator 150mm. En lang række online butikker præsterer billig 1 dags levering på de fleste af deres produkter, men vær opmærksom på at det kræver at ordren laves forinden et aftalt tidspunkt.
2Forinden nogen handler billige ventilator 150mm på en webshop kunne man for at være på den sikre side få overblik over webshoppens regler, men det er bare ikke super spændende. Derudover anbefales det at kunden er klar over de mest centrale betingelser der spiller ind i forbindelse med handlen med billige ventilator 150mm online, som eksempelvis den ombytningsret shoppen anvender.
3Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfattet af Indsigelsesordningen, der dækker os imod svindlende online butikker. Som et alternativ bør du benytte et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at betale pengene over en periode.
4Trustpilot præsterer i højeste grad stabile chancer for at efterse en stor gruppe andre køberes oplevelser og derfor tilrådes det, at du gennemsøger e-forhandlerens omtaler forinden du bestiller billige ventilator 150mm online. Facebook forærer dig lignende en del belejlige chancer for at få indblik i e-butikkens kundefokus.
5Vi tilråder at kigge om webshoppen er e-mærket medlem, hvilket almindeligvis er et fingerpeg om at internet forretningen anerkender de gældende danske regler, udover at online shoppen nu og da føres tilsyn med af eksperter som kender til lovgivningen. Før nogen bestiller billige ventilator 150mm i en webshop kan de i princippet betragte deres regler.
6Det er temmelig smertefrit for os alle at sammenligne priser online på billige ventilator 150mm på forskellige e-firmaer, og med det motiv garanterer adskillige internet webshops levering uden betaling. Det kan til hver en tid være lønsomt at undersøge forskellige e-firmaer efter billige priser før du handler, sådan at man er på den sikre side med at opnå den mest attraktive pris.
7Visse online forhandlere tilbyder gebyrfri levering på ventilator 150mm, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at man shopper for en fastsat pris. Desuden burde man gribe den prisbilligste slags levering, som oftest vil være at få dem til at bringe din bestilling til en pakkeshop. Fragtformen viser sig i regelen ydermere temmelig uproblematisk. Den mindst kostelige mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken.
8Temmelig mange internet foretagender frembyder til alt held en lang række forskellige billige leveringsformer til ventilator 150mm. En af de mest benyttede er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, som gør det muligt at hente de nyindkøbte varer når du har mulighed for det. Den er jo vældig simpel, samt typisk derudover den mest prisbevidste leveringsmanér.
9Den mest betalelige leveringsmanér vil altid være selv at hente produkterne, men det er betinget af at du har bopæl med kort afstand til e-handlens lager. Den mulighed for fragt kan i nogle tilfælde være temmelig essentiel ifald vi behøver ventilator 150mm med det samme. Alternativt så yder nogle få netbutikker fragt uden gebyr, men tit er det under forudsætning af at du aftager for en fastsat sum.