Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i priserne på billige ventilator 150 mm hos de forskellige online byggekæder. Nogle har billige priser, hvorimod øvrige giver kompetent rådgivning. Du må bestemme hvad der er vigtigst for dig.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med mange spørgsmål. Derved er det en fordel at vælge en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring ventilator 150 mm.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis returnering. Man bør derfor undersøge webshoppens regler.
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt udvalg af produkter, imens øvrige fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du bør tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, foruden blot ventilator 150 mm.
Hvis du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte varerne personligt. Dette er i særdeleshed muligt i de udbredte byggemarkeder.
Det er helt klart utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder udbyder produkter fra diverse specialbutikker, og af den grund kan du vælge fra et stort udvalg af ventilator 150 mm online.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede mange steder i landet, og derigennem har folk adgang til at handle online og transportere varerne personligt. På grund af det kan man blive fri for leveringsomkostningen, og tilmed skaffe produkterne lige nu.
De store byggekæder er etablerede og kendte forretninger, hvilket medvirker til ubekymrethed til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som sælger få produkter er iværksættervirksomheder, der oftest er danske, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Dem understøtter du idet du handler ventilator 150 mm online på deres hjemmeside.
Diverse niche netbutikker er producenter af produkterne som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter har en enorm viden om det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andet. Pga. dette formår de at yde super informativ service fra mennesker som er specialister i lige præcis ventilator 150 mm.
Danmarks største byggemarkeder
ventilator 150 mm silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 mennesker i deres 41 varehuse. Silvan har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 ansatte i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 kollegaer i firmaets 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

ventilator 150 mm bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

ventilator 150 mm jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af over 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

ventilator 150 mm harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 kollegaer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 mennesker i deres 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1Forberedelse vil være nøglen til at lykkes med arbejdet. Du skal lave en velovervejet agenda, som dikterer hvilke opgaver der løses hvornår, som også inkluderer en kronologisk orden. Husk at være konkret i sammensætningen af arbejdsplanen.
2Forud for at du opstarter byggeprojektet må det være ekstremt betydningsfuldt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl kan der vise sig mange regler for, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
3Potentielt kan det blive meningsfuldt at have de nødvendige materialer indkøbt på forhånd inden du igangsætter din byggeproces. Du kunne forfatte en hurtig huskeliste hvoraf der fremgår alle de ting der er nødvendige, og efterfølgende eftergå punkterne, med øje for at du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
4Der viser sig utvivlsomt ubelejlige vanskeligheder i tilfælde med krævende projekter, og herved er det meningsfuldt at man har afsat betragtelig plads i planen, som er vigtigt for at man kan føle sig afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
5Husk at du kan indhente et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det ydes hvis ombygningen bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af støtte beroer altså på at projektet forbedrer planeten.
6Man vil ikke på noget tidspunkt fattes arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være uundværligt at have værktøjet til rådighed når du iværksætter byggeprojektet. Glem ikke at indkalkulere de her udgifter i din økonomi.
7Du bør overveje hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal købe assistance fra en professionel til noget af det. Forudsat at du indhenter hjælp fra en ekspert kan det være fornuftigt at få tilbud fra diverse leverandører.
8For byggeprojekter udendørs har vejrsituationen en væsentlig rolle. På grund af dette skal du regelmæssigt holde øje med vejrforudsigelserne i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke pludselig starter med at stå ned i stænger netop som du er trukket i arbejdstøjet til det vigtige projekt.
9Det anbefales at få assistance til byggearbejdet, navnlig såfremt det er større ombygninger. Enkelte opgaver bør udføres af flere end en enkelt person. Derudover bør det blive hurtigere og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
10Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at udfærdige et budget for arbejdet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil være rationelt at kortlægge hver eneste udgift, og bagefter dokumentere billige priser på hver enkelt.
11Du må unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit eget helbred, så husk påklædning inklusiv sikkerhedshjelm som beskytter dig imod eventuelle ulykker. Det er essentielt at du har styr på dit eget ve og vel i arbejdet, navnlig ifald du ikke har assistance fra en fagmand.
12Der kan findes et stort udvalg af vejledninger og videoer via nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube er formidler af enorme mængder brugbar information, specielt hvis man benytter den engelske version.
De mest populære byggekæder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er utrolig imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er utrolig betryggende. Vurderingen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som selvsagt er hamrende beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er usædvanligt betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % har givet toprating, og kun 8 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ualmindeligt flot. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken fragtform er bedst?

Adskillige webshops i Danmark giver i vore dage diverse billige former for levering til ventilator 150 mm. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket pakkeshoppen, og så skal du blot gå forbi efter varerne når der er tid til det. Fragtformen er jo virkelig let, og typisk endda den mindst kostelige leveringsudgave.

Du bør ydermere prøve at bestille levering til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Den bliver gennemsnitligt en kende mindre billig, men omvendt meget fleksibel med ventilator 150 mm online. Den mest billige løsning er unægtelig at hente produkterne selv, hvilket dog beroer på at du lever nærved netshoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på ventilator 150 mm er selvfølgelig særligt central om vi har behov for produktet øjeblikkeligt, og herved er det helt passende at vi checker leveringstiden for ventilator 150 mm. En stor portion internet shops – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – reklamerer med billig 1 hverdags levering på de fleste af deres varenumre online, som tager udgangspunkt i at ordren køres igennem tidligere end et bestemt klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få varen betjent inden lagerpersonalet holder fyraften.

Enkelte e-butikker sikrer portofri levering på ventilator 150 mm online, men undertiden afkræver det at du indkøber for et fastslået beløb. Derudover kunne man gribe den mindst kostelige slags levering, hvilket typisk vil blive at få kørt din ordre til et udleveringssted.

En række byggecentre foreslår klik-og-hent hvor man handler billig ventilator 150 mm online og selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og Silvan. Byggemarkederne tildeler fx afhentning af ventilator 150 mm i følgende byer:

Skanderborg, Silkeborg, Ballerup, Struer, Middelfart, Frederikshavn, Sønderborg, Frederikssund, Nykøbing Falster, Greve, Dragør, Allerød, Valby, Stenløse, Herning, Grenaa, Varde, Tilst, Lyngby, Kalundborg, Herlev, Virum, Risskov, Nakskov, Fredericia, Albertslund, Hedehusene, Hørsholm, Holstebro, Nærum, Frederiksberg, Odense, Farum, Haslev, Odder, Rønne, Brønshøj, Kokkedal, Rudersdal, Horsens, Brabrand, Slagelse, Randers, Vallensbæk, Holbæk, Ringsted, Aarhus, Esbjerg, Tårnby, Svendborg, Hjørring, Thisted, Roskilde, Taastrup, Næstved, København, Glostrup, Solrød Strand, Skive, Helsingør, Nyborg, Kolding, Haderslev, Køge, Nørresundby, Viborg, Vejle, Hillerød, Rødovre, Frederiksværk, Aabenraa, Gentofte, Åbyhøj, Vordingborg, Brønderslev, Brøndby, Birkerød, Ikast, Gladsaxe, Jyllinge, Korsør, Søborg, Hedensted, Vanløse, Ishøj, Hvidovre, Charlottenlund, Lillerød, Lystrup, Ølstykke, Værløse, Hobro, Højbjerg, og Aalborg, .

Click-and-collect for ventilator 150 mm er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn) og Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Amager, Vestsjælland).

Når vi ser på statistikkerne står det tydeligt, at netshoppere mange gange søger blandt andet ventilator 150 mm online og køb ventilator 150 mm. Derudover oplever man mange gange folk efterspørge bl.a. ventilator 150 mm tilbud, ventilator 150 mm priser samt billig ventilator 150 mm, plus de store byggecentre som Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

Tilbud på ventilator 150 mm

Det er særdeles fremkommeligt for internetbrugere at lave prissammenligning på billige ventilator 150 mm online på flere e-forretninger, og altså har massevis af webbutikker fundet det nødvendigt at sænke prisen på ventilator 150 mm helt i bund, og ydermere præstere gebyrfri levering.

Dog kan det alligevel være rentabelt at analysere nogle enkelte netshops efter tilbud på ventilator 150 mm online før du gennemfører dit køb, således at man er på den sikre side med at få den bedste pris. Se ikke blot hos de kendte byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 og Davidsen.

Man bør imidlertid være årvågen med, at hvis en forretning på nettet forhandler billige ventilator 150 mm online for en udsalgspris der anses for uendeligt overkommelig, så er det mange gange være et signal om en svindel internet virksomhed. Shopping med kort er heldigvis omfavnet af en regel, der forsvarer os overfor falske online webshops.

Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kan du udnytte en løsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du agter at betale regningen på ventilator 150 mm over et længere tidsrum. Dette foreslåes typisk i specialiserede netshops, men ikke de gængse byggecentre som fx Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4 og XL-Byg.

Når vi kigger i statistikkerne fremstår det markant, at netshoppere mange gange søger efter eksempelvis billig ventilator 150 mm og ventilator 150 mm tilbud. Man ser desuden ofte netshoppere lede efter fx ventilator 150 mm online, ventilator 150 mm priser og køb ventilator 150 mm.

Analyser tidligere kunders synspunkter

Trustpilot fører til egentlig passende genveje til at gennemrode adskillige nuværende forbrugeres tanker og af den grund foreslår vi, at du betragter e-handlens vurderinger forud for at du placerer din ordre på billige ventilator 150 mm online.

Facebook frembringer endvidere flere gavnlige løsninger til at få indblik i internet webshoppens kundetilfredshed. Tilmed ses en række online forretninger hvor kunder kan forfatte en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket ydermere kan benyttes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Før folk køber billige ventilator 150 mm online hos en internet handler kan man i reglen bese e-shoppens regler, dog er det ofte ikke videre interessant, især på de gængse byggecentre som XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Et nemmere alternativ er at bemærke hvorvidt online shoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket skulle være en forsikring om at netbutikken imødekommer de officielle regler, og at virksomheden løbende føres tilsyn med af eksperter som forstår reglerne på området.

Derudover giver det dig anledning til støtte, hvis du bliver udsat for dilemmaer med din shopping med ventilator 150 mm. Endvidere tilrådes det at køberen er hensynstagende til de primære reglementer der har betydning for købet af ventilator 150 mm online, som eksempelvis den byttepolitik butikken benytter.

Derfor er det ydermere relevant, at man stadig bevarer ens ordrekvittering, så man fremadrettet vil kunne bekræfte sin bestilling af ventilator 150 mm, uafhængig af om man bestiller fra Davidsen, Bygma, 10-4, Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Kirsten gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Thomas Christiansen gav 4 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Lone gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Poul K gav 4 stjerner

Rigtig god service

9 gode råd til online indkøb
1Adskillige e-handler udlover nu til dags diverse forskellige billige leveringsmodeller til ventilator 150 mm. Det mest almindelige er lige nu afhentningssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente de bestilte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er jo virkelig gnidningsløs, og i mange tilfælde ligeledes den mest prisbevidste type af levering.
2Før folk handler billige ventilator 150 mm i en butik på nettet kan man på en vis måde sætte sig ind i shoppens handelsvilkår, men det er i mange tilfælde ikke videre spændende. Tillige rekommanderer vi at kunden er hensynstagende til de elementære betingelser der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige ventilator 150 mm online, som for eksempel den ombytningsrettighed online forhandleren benytter.
3Fragtperioden kan i nogle tilfælde være super relevant såfremt du skal bruge ordren fluks, så herved er det nemlig vigtigt at man ser den estimerede leveringstid på ventilator 150 mm. Masser af internet forhandlere frembyder billig dag-til-dag fragt på deres favorit produkter, hvilket betinges af at bestillingen realiseres før et fastsat klokkeslæt.
4Den billigste leveringsmanér vil utvivlsomt være selv at hente pakken, men den mulighed afhænger af at du befinder dig med kort afstand til online forretningens lager. Den slags levering er selvfølgelig temmelig afgørende om man står og skal bruge ventilator 150 mm inden for få dage. Alternativt så sikrer en hel del internet forhandlere fragtfri levering, men i reglen er det så nødvendigt at der bestilles for en fastsat sum.
5Vi anbefaler kortkøb eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er en del af et reglement, der hjælper køber imod falske firmaer på nettet. Som en anden løsning burde du anvende et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, ifald du tilstræber at honorere betalingen over et længere tidsrum.
6Det er usædvanlig let gængeligt for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige ventilator 150 mm hos diverse e-handler, og på grund af dette yder utallige internet butikker portofri fragt. Derfor kan det alligevel vise sig profitabelt at efterprøve nogle online firmaer efter tilbud forinden du færdiggør din shopping, således at du er skudsikker på at antage den skarpeste pris.
7Trustpilot medfører temmelig uafhængige løsninger til at tolke forskellige nuværende køberes vurderinger og af den grund anbefaler vi, at du undersøger netshoppens vurderinger forinden du bestiller billige ventilator 150 mm online. Facebook frembringer på samme måde evigt fornemme genveje til at få et kig ind i netshoppens pålidelighed.
8Nogle netshops garanterer gebyrfri levering på ventilator 150 mm, men ofte er det under forudsætning af at du handler for en bestemt sum. Derudover skulle du snuppe den mest letkøbte fragtmulighed, der ofte vil blive at få fragtmanden til at køre dine produkter til et udleveringssted. Leveringsformen er typisk endda usædvanlig nem. Den prisbilligste leveringsmodel er utvivlsomt selv at hente varerne.
9Vi går generelt ind for at efterse om online forretningen er e-mærket, eftersom det skulle være en tryghed om at e-forretningen efterkommer dansk lovgivning, tillige med at internet selskabet ofte ses til af eksperter der er inde i de gældende love. Før nogen køber billige ventilator 150 mm på en e-shop kunne man i reglen studere e-butikkens forretningsvilkår.