Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at undvære fragtgebyret, så kan du overveje at fragte produkterne på egen hånd. Dette er navnligt muligt hos de velkendte byggecentre.
Du bør have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Du bør derfor undersøge firmaets betingelser.
Flere byggemarkeder sælger et bredt udvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du skal vurdere om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varer at vælge fra, udover blot ventilator 125 mm.
Du vil finde ulighed i prisen på billige ventilator 125 mm hos de forskellige online byggecentre. Enkelte satser på lave priser, imens andre tilbyder faglig rådgivning. Du skal bestemme hvad der for dig er det vigtigste.
For de fleste er et byggeprojekt lig med adskillige spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at købe fra et online byggecenter, hvor du får information omkring ventilator 125 mm.
Det er absolut meget relevant at vide, om de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og velkendte forretninger, hvilket kan give en tryghedsfølelse når man skal handle online. Det vil nogle se som positivt.
De store byggemarkeder samler produkter fra mange nicheshops, og så kan du bestille fra et stort sortiment af ventilator 125 mm online.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i de større byer, og i kraft af det har man mulighed for at bestille online og transportere produkterne personligt. I kraft af det har man chancen for at undgå fragten, og ovenikøbet have varerne straks.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker på nettet står selv for produktion af de varer der forhandles i de store byggecentre. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få gode tilbud.
Majoriteten af nicheforhandlere er specialister i deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derfor bør du forvente mere brugbar assistance fra personale med ekspertviden i lige præcis ventilator 125 mm.
Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små virksomheder, som oftest er danske, måske sågar fra dit lokalområde. Dem hjælper du ved at købe ventilator 125 mm online fra deres webshop.
Danmarks største byggecentre

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag cirka 500 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

ventilator 125 mm bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

ventilator 125 mm harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

ventilator 125 mm jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 kollegaer i kædens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

ventilator 125 mm silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du kunne tænke over hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du skal hente assistance fra en fagmand til dele af projektet. Hvis du tager imod professionel hjælp vil det i nogle tilfælde være en god idé at tage imod forslag fra flere håndværkere.
2Det kan vise sig nødvendigt at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed ved store arbejdsopgaver. Omfattende byggerier skal gerne udføres af flere personer. Derudover er det mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
3Det viser sig vigtigt at have de relevante bygningsmaterialer handlet ind før du indleder byggeriet. Du har fordel af at sammensætte en enkel indkøbsseddel som indeholder alle de ting du skal bruge, og derefter granske hver enkelt ting, med det formål at du er overbevist om at der ikke mangler noget.
4Du har adgang til mange forskellige instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde inspiration i. Ikke mindst YouTube tilbyder dig overvældende meget konstruktiv information, især ifald man benytter engelske ord i din søgning.
5Ved udendørs opgaver har vind og vejr en fundamental rolle. Derfor skal du med jævne mellemrum tjekke femdøgnsprognosen i tiden op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uden varsel går i gang med at stå ned i stænger når du lige er trukket i arbejdstøjet til det store byggeprojekt.
6Forinden du igangsætter dit byggeprojekt er det vildt vigtigt at sikre sig, at projektet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig gældende regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
7Planlægning viser sig som metoden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du må forfatte en velovervejet dagsorden, der beskriver hvilke gøremål der skal løses på hvilke dage, med en dertilhørende prioriteringsliste. Husk at være realistisk når du laver din arbejdsplan.
8Typisk vil det vise sig af stor betydning at have et udgiftsbudget for byggeriet, så du har styr på penge-delen af det. Det bør blive økonomisk at notere hver enkelt udgift, og bagefter gennemgå ens købspris for dem én og én.
9Der kommer jævnligt pludselige hovedpiner når det kommer til svære projekter, og herved er det afgørende at der afsættes tilstrækkelig plads i agendaen, som bidrager til at man kan være overbevist om at man når det til siden.
10Du bør aldrig nogensinde forsømme dit velbefindende, så glem ej beklædning såsom hjelm og sko som sikring imod eventuelle uheld. Det er af stor betydning at have styr på dit eget helbred i arbejdet, ikke mindst såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
11Du vil aldrig nogensinde mangle værktøj. Ofte vil det være smart at have udstyret disponibelt idet du starter byggeprocessen. Det er desuden en fordel at tillægge de tilhørende udgifter i budgettet for byggeriet.
12Det er muligt at få tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det ydes i tilfælde af at byggeprojektet gør en forskel for klimaet. At få tilskud kræver dermed at byggeriet har en positiv effekt på planeten.
De højest bedømte byggecentre
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er usædvanligt overlegent. Vurderingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som altså er kolossalt imponerende. Karakteren er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er virkelig imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er absolut flot. Evalueringen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er virkelig beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

En række e-forhandlere foreslår på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til ventilator 125 mm. En af de mest benyttede er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente varerne når du har lyst. Metoden er nemlig virkelig let gængelig, og ofte desuden den mest billige fragttype.

Du burde omvendt foretrække at vælge udbringning til din bolig eller til når du er på job. Leveringsformen er i mange tilfælde en smule mere pebret, men omvendt ret så problemfri ved køb af ventilator 125 mm online. Den billigste fragttype kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, som dog beroer på at du befinder dig i kort afstand af internet virksomhedens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på ventilator 125 mm er naturligvis temmelig afgørende såfremt vi har brug for varerne med det samme, så derfor er det særdeles passende at vi undersøger den forventede leveringstid for ventilator 125 mm. En stor portion internet firmaer – herunder Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – tilbyder billig 1 dags fragt på flere produkter online, som imidlertid nødvendiggør at orden realiseres forinden et konkret klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få pakken distribueret forud for at de lageransatte drager hjemad.

Nogle enkelte online virksomheder tilbyder levering uden betaling på ventilator 125 mm online, men typisk kræver det at der bestilles for en fastsat pris. Desuden skulle man tage den mindst kostelige leveringstype, som i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et afhentningssted.

En del netbutikker tilbyder klik-og-hent hvor man køber billig ventilator 125 mm online og afhenter i butikken. For eksempel Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma. Byggekæderne frembyder for eksempel click-and-collect på ventilator 125 mm i følgende byer:

Helsingør, Farum, Kalundborg, Haslev, Lystrup, Nørresundby, Haderslev, Aabenraa, Svendborg, Albertslund, Thisted, Glostrup, Silkeborg, Hørsholm, Frederikshavn, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Ikast, Jyllinge, Charlottenlund, Vordingborg, Solrød Strand, Kokkedal, Ølstykke, Vejle, Grenaa, Allerød, Herlev, Struer, Fredericia, Hjørring, Hedehusene, Randers, Middelfart, Brønderslev, Søborg, Rønne, Korsør, Brønshøj, Slagelse, Odense, Gladsaxe, Lyngby, Ballerup, Frederiksberg, Nakskov, Rødovre, Brabrand, Birkerød, Viborg, Esbjerg, Åbyhøj, Greve, Tårnby, Hedensted, Hvidovre, Nærum, Dragør, Højbjerg, Varde, Horsens, Skive, Sønderborg, Vallensbæk, Odder, Tilst, Kolding, Virum, Værløse, Lillerød, Roskilde, Risskov, Frederikssund, Aarhus, Rudersdal, Brøndby, Herning, Hobro, Ringsted, Næstved, Taastrup, Stenløse, Holstebro, Vanløse, Skanderborg, Hillerød, Valby, Nyborg, København, Holbæk, Aalborg, Gentofte, Ishøj, og Køge, .

Afhentning for ventilator 125 mm er en mulighed i alle dele af landet: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Lolland, Bornholm, Falster, Sydsjælland).

Når vi ser på data bliver det markant, at internet shoppere typisk efterspørger blandt andet ventilator 125 mm priser og billig ventilator 125 mm. Man ser desuden som regel online shoppere kigge efter for eksempel ventilator 125 mm tilbud, ventilator 125 mm online og køb ventilator 125 mm, plus de gængse byggecentre som Bauhaus, Bygma, 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

Få rabat på ventilator 125 mm

Det er i dag vældig fremkommeligt for købere at finde de laveste priser på billige ventilator 125 mm online på diverse internet webshops, og med det motiv har mange online forretninger været nødt til at formindske prisen på ventilator 125 mm voldsomt, og endda sikre fragt uden betaling.

Derfor kan det stadigvæk være lønnende at analysere flere internet firmaer efter tilbud og udsalg på ventilator 125 mm online forud for at du gennemfører din handel, så man ikke er i tvivl om at antage den laveste pris. Kig ikke bare på de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og Bygma.

Man skal bare ikke glemme, at ifald en internet shop udlover billige ventilator 125 mm online på tilbud til en udsalgspris som kan ses som enormt beskeden, kan det i nogle tilfælde være en indikator for en uærlig e-shop. Kortbestillinger er heldigvis en del af en lovbestemmelse, der værner os imod uægte online selskaber.

Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du udnytte en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du ønsker at finansiere prisen på ventilator 125 mm i flere bidder. Dette tilbydes som regel ved nicheforhandlere, i modsætning til de udbredte byggecentre som eksempelvis Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan og Jem og Fix.

Når man ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at netshoppere typisk efterspørger eksempelvis ventilator 125 mm online og billig ventilator 125 mm. Foruden dette oplever man typisk folk søge efter for eksempel ventilator 125 mm priser, køb ventilator 125 mm og ventilator 125 mm tilbud.

Undersøg tidligere kunders vurderinger

Trustpilot indebærer nogle udmærkede muligheder for at læse en stor gruppe andre brugeres evalueringer og derfor støtter vi, at du beser internet forhandlerens omtaler forud for at du bestiller billige ventilator 125 mm online.

Facebook resulterer i lignende de facto habile chancer for at få indtryk af internet butikkens troværdighed. Foruden det er der en del online webshops hvor du kan frembringe en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket lige så vel må bruges til at bedømme kundetilfredsheden.

Før nogen bestiller billige ventilator 125 mm online hos en e-butik kan man principielt gennemse shoppens betingelser, men det er ofte et omfattende arbejde, i særdeleshed hos de velkendte byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Jem og Fix.

En anden valgmulighed kunne derfor være at bemærke om webshoppen er e-mærke godkendt, fordi det burde være et signal om at internet forretningen overholder de danske love, foruden at e-forhandleren fra tid til anden monitoreres af fagmænd som har nøje kendskab til de gældende vilkår.

Det er en rigtig god anledning til hjælpende service, ifald du udsættes for udfordringer i forbindelse med dit indkøb af ventilator 125 mm. Udover dette kan det anbefales at man er vidende om de væsentligste retningslinjer der har betydning for købet af ventilator 125 mm online, fx hvilken returret online firmaet kører med.

I relation til det er det tilmed vigtigt, at man til enhver tid bibeholder sin kvittering på e-mail, så man til enhver tid vil kunne bevidne købet af ventilator 125 mm, uagtet om man køber fra Stark, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan eller XL-Byg.

Lene B gav 5 stjerner

I gør det super godt

Morten Larsen gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

Susanne Christiansen gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Anna gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

9 tips til køb på nettet
1Trustpilot præsterer ret uafhængige chancer for at eftergå forskellige nuværende brugeres observationer og herved stiller vi forslag om, at du gennemgår internet firmaets bedømmelser forinden du handler billige ventilator 125 mm online. Facebook frembyder også ret pålidelige muligheder for at få indblik i e-handlens kundefokus.
2Før folk køber billige ventilator 125 mm i en internet butik kan de de facto tyde webbutikkens handelsbetingelser, det er dog oftest en tidskrævende opgave. Endvidere anbefaler vi at du er obs på de elementære vilkår der influerer på købet af billige ventilator 125 mm online, som fx hvilken returret internet forhandleren garanterer.
3Fragtperioden kan være usædvanlig vital om man behøver dine nye produkter lige om lidt, og med det formål er det særdeles relevant at du tjekker den anslåede leveringstid på ventilator 125 mm. Temmelig mange internet shops præsterer billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende varer, som dog forudsætter at der bestilles forud for et givent klokkeslæt.
4Vi anbefaler generelt at undersøge hvorvidt e-shoppen er e-mærket medlem, grundet at det kan være en tryghed om at online shoppen adlyder dansk lovgivning, tillige med at online shoppen lejlighedsvis monitoreres af fagmænd der er meget bekendte med lovgivningen. Forud for at folk shopper billige ventilator 125 mm i en forretning på nettet kan man i virkeligheden tyde netshoppens forretningsbetingelser.
5Det er særdeles enkelt for internetbrugere at tjekke tilbud online på billige ventilator 125 mm hos flere internet webshops, og altså lover masser af webbutikker billig fragt. Til gengæld kan det alligevel vise sig smart at efterse enkelte internet handler efter tilbud forinden du shopper, således at man er velinformeret til at indhente den bedste pris.
6Generelt foreslår vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omsluttet af en forordning, som passer på dig som køber overfor fup online firmaer. Som en anden løsning kunne du bruge en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, når du ser en fordel i at betale pengene over en længere periode.
7En række internet outlets tilbyder billig levering på ventilator 125 mm, men typisk kræver det at der bestilles for en konkret pris. Alternativt burde man udvælge den mest billige mulighed for fragt, der gerne vil være at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et afhentningssted. Fragtmetoden er desværre desuden vældig let. Den mindst kostelige fragttype kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv.
8Den mest letkøbte leveringsmetode vil altid være at hente produkterne selv, som desværre står og falder med at du fysisk befinder dig nærved webshoppens lager. Den metode til levering er selvfølgelig usædvanlig udslagsgivende hvis du har brug for ventilator 125 mm om et øjeblik. Alternativt så garanterer nogle enkelte e-firmaer levering uden betaling, men i mange tilfælde er det forudsat at man indkøber for et fastsat beløb.
9En del internet forhandlere tildeler nu diverse billige fragtmetoder til ventilator 125 mm. En sikker vinder er efterhånden levering til et afhentningssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine nye produkter præcis når det passer dig. Den er jo i høj grad problemfri, og typisk desuden den billigste mulighed for levering.