Festool Vendeplatter Wepla Set D 16 2+2
350 kr.
Mere info
Festool Vendeplatter HW-WP 30x12x1,5 (4x)
500 kr.
Mere info
Festool Vendeplatter tilbehør HW-WP 7,6x12x1,5 (4x)
335 kr.
Mere info
Festool Vendeplatte HW-WP R1 D28 KL12,7OFK
575 kr.
Mere info
Festool Vendeplatter tilbehør HW-WP 20x4,1x1,1 (4x)
370 kr.
Mere info
Festool Vendeplatte HW-WP R2 D28 KL12,7OFK
575 kr.
Mere info
Festool Vendeplatter Wepla Set D 24 2+2
360 kr.
Mere info
Festool Vendeplatter tilbehør HW-WP 30x5,5x1,1 (4x)
410 kr.
Mere info
Festool Vendeplatter HW-WP 12x12x1,5 (4x)
310 kr.
Mere info
Festool Vendeplatter Wepla Set D 20 2+2
385 kr.
Mere info
Festool Vendeplatter tilbehør HW-WP 25x5,5x1,1 (4x)
390 kr.
Mere info
Festool Vendeplatte for fræser HW-WP 20x12x1,5 (4x)
310 kr.
Mere info
Festool Vendeplatte HW-WP R1,5 D28 KL12,7OFK
575 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre udbyder et bredt produktudvalg, imens andre specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du kan bestemme om det er essentielt for dig at have mange grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot vendeplatte.
Hvis du skal have produkterne nu og her eller bare ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at køre materialerne selv. Det er først og fremmest en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Dermed kan det overvejes at vælge en online byggeshop, hvor du tilbydes information omkring vendeplatte.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gælder når du handler online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund skal man undersøge netbutikkens betingelser.
Det er absolut meget relevant at undersøge, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at vælge et andet.
Du vil finde variationer i priserne på billige vendeplatte hos de forskellige online byggekæder. Enkelte fokuserer på billige priser, imens øvrige giver et højt serviceniveau. Du må gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og derigennem har flertallet tilbuddet om at bestille online og fragte materialerne på egen hånd. Derved har man valget om at undgå fragtomkostningen, og sågar skaffe produkterne hurtigere.
De store byggekæder er populære og landskendte forretninger, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når man stopper online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De velkendte byggekæder tilbyder produkter fra mange leverandører, og derigennem kan du købe fra et bredt udvalg af vendeplatte online.

Nichewebshop

En masse nichebutikker har meget ekspertise i de varer de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Altså kan du modtage endnu mere indsigtsfuld sparring fra personale der er eksperter i lige præcis vendeplatte.
De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche er mindre firmaer, som tit er danske, gerne sågar fra dit lokalområde. Disse bidrager du til når du bestiller vendeplatte online på deres hjemmeside.
De fleste online nichebutikker er producenter af produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Idet du køber direkte igennem nicheforretningerne online kan du forvente at få billigere priser.
De største byggemarkeder i Danmark
vendeplatte harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 mennesker i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

vendeplatte jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 mennesker i forretningens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

vendeplatte bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus satser på salg til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af ca. 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

vendeplatte silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 medarbejdere i firmaets 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Forinden du opstarter dit byggeprojekt kan det være yderst fundamentalt med et tilsagn om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig diverse retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
2Godt forarbejde bliver metoden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør sammensætte en velovervejet tidsplan, som fortæller hvilke opgaver der skal laves hvornår, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær skarp når du nedskriver din strategi.
3Der kommer ofte uforudsigelige hovedpiner når det kommer til krævende projekter, og følgelig vil det være afgørende at der er afsat en del tid i tidsplanen, således at man er overbevist om at man når det til siden.
4Du har adgang til en verden af vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde hjælp i. Særligt YouTube er anvendeligt med en masse brugbar oplysning, specielt forudsat at man kigger i hele verden.
5Det er oplagt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig når der er tale om vigtige byggerier. Større byggeprojekter stiller krav om mere end en person. Samtidig bliver det bedre og mere minderigt når man er flere om det.
6Nogle gange kan man indhente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet såfremt byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Tilskudet forudsætter dermed at projektet har betydning for klimaet.
7Det bliver meningsgivende at have de fornødne materialer til disposition i god tid før du indleder byggeriet. Du får god gavn af at sammensætte en hurtig indkøbsliste indeholdende alt der skal bruges, og efterfølgende eftergå oversigten, hvormed du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
8For projekter udendørs har eventuelt regnvejr meget at sige. Således bør du løbende undersøge meldingerne om vejret når du nærmer dig byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at vælte ned nøjagtig som du står midt i dit avancerede projekt.
9Måske det burdes overvejes hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal skaffe eksperthjælp til delelementer af byggeprocessen. Såfremt du anskaffer hjælp fra en professionel er det fordelagtigt at lede efter forslag fra forskellige selskaber.
10Du bør ikke undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ikke påklædning herunder sko og hjelm der hjælper dig imod eventuelle skader. Det er klogt med fokus på sikkerheden i byggeriet, hovedsageligt hvis du ikke køber hjælp fra en professionel.
11Du vil ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk vil det være afgørende at du har udstyret disponibelt forinden du går løs med dit byggeprojekt. Husk også at indregne de medfølgende udgifter i dit økonomiske overblik.
12Typisk vil det være meningsfuldt at udfærdige et budget for istandsættelsen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan vise sig at være forstandigt at nedskrive alle udgifter, hvorefter man kunne gennemgå ens udgift ved hver enkelt.
Danskernes favorit byggeshops
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er absolut beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % giver toprating, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % giver topkarakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er enormt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % har givet bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er absolut overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er meget imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

En stor portion internet forhandlere tildeler nu om dage et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til vendeplatte. Et hit er for nærværende pakkeshops, som gør at du kan hente de købte produkter når du har tid. Løsningen er jo særdeles gnidningsløs, og typisk også den billigste leveringstype.

Du kunne alternativt prøve at vælge udbringning til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Fragttypen er almindeligvis en tand mindre billig, men til gengæld usædvanlig let gængelig for vendeplatte online. Den billigste fragtløsning er unægtelig at du selv henter varerne, hvilket dog stiller krav om at du har bopæl nær e-forretningens byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på vendeplatte kan vise sig at være super væsentlig såfremt man har brug for dine nye produkter med det samme, og herved er det fuldkommen vigtigt at man finder den forventede leveringsdato ved vendeplatte. En række internet shops – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – præsterer billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres varer online, som alligevel nødvendiggør at ordren indsendes tidligere end et givent tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få produkterne afsendt inden logistikmedarbejderne tager hjem.

Nogle få e-forhandlere byder på fragt uden betaling på vendeplatte online, men typisk er det så nødvendigt at der aftages for en konkret pris. Som alternativ skal du tage den prisbilligste type af levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få leveret dine produkter til et udleveringssted.

En hel del byggemarkedskæder udlover click-and-collect hvor man bestiller billig vendeplatte på nettet og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark og Silvan. Byggekæderne giver fx click-and-collect på vendeplatte i disse områder:

Middelfart, Vallensbæk, Nakskov, Herning, Silkeborg, Charlottenlund, Søborg, Frederikshavn, Gentofte, Brønshøj, Viborg, Hørsholm, Kokkedal, Vanløse, Stenløse, Aarhus, Risskov, Åbyhøj, Aalborg, Glostrup, Hobro, Vordingborg, Roskilde, Dragør, Skive, Taastrup, Nørresundby, Nykøbing Falster, Lillerød, Korsør, Farum, Herlev, Kolding, Virum, Sønderborg, Hedensted, Holbæk, Hvidovre, Ishøj, Rønne, Rudersdal, Helsingør, Ølstykke, Kalundborg, Struer, Højbjerg, Skanderborg, Haderslev, Fredericia, Nærum, Hillerød, Thisted, Haslev, Brøndby, Aabenraa, Horsens, Svendborg, Greve, Grenaa, Solrød Strand, København, Slagelse, Brønderslev, Odense, Hjørring, Esbjerg, Tårnby, Hedehusene, Vejle, Næstved, Albertslund, Valby, Jyllinge, Lystrup, Tilst, Birkerød, Randers, Nyborg, Holstebro, Rødovre, Varde, Køge, Værløse, Frederikssund, Ikast, Ballerup, Lyngby, Odder, Frederiksberg, Ringsted, Allerød, Frederiksværk, Brabrand, og Gladsaxe, .

Click-and-collect for vendeplatte er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Amager, Bornholm, Vestsjælland) og Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland).

Når man kigger i statistikkerne er det markant, at mennesker tit søger bl.a. vendeplatte tilbud og køb vendeplatte. Derudover ser vi mange gange folk søge eksempelvis vendeplatte priser, billig vendeplatte samt vendeplatte online, foruden de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen og Silvan.

Priser på vendeplatte

Det er i dag særdeles overkommeligt for alle og enhver at prissammenligne på billige vendeplatte online i blandt diverse internet handler, og herved har en lang række internet shops fundet det nødvendigt at nedbringe prisniveauet på vendeplatte betragteligt, og derudover love fragtfri levering.

Det kan ikke desto mindre vise sig fordelagtigt at se nærmere på flere internet forhandlere efter billige priser på vendeplatte online forinden du køber, så du er sikker på at opnå den mest betalelige pris. Se ikke bare på de kendte byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan.

Du bør lige meget hvad være så påpasselig, at når en forretning på nettet frembyder billige vendeplatte online for en pris der anses for ufattelig billig, så kan det i nogle tilfælde være en indikation på en uægte online butik. Shopping med kort er heldigvis omfavnet af en foranstaltning, der forsvarer kunden imod bedrageriske internet shops.

Vi foreslår generelt betalinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ burde du vælge et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du tilstræber at betale beløbet til vendeplatte i flere bidder. Dette fås typisk ved niche netbutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som for eksempel Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan og Harald Nyborg.

Når der ses på tallene fremstår det markant, at internet shoppere jævnligt søger efter eksempelvis vendeplatte priser og vendeplatte online. Foruden dette ser man ofte folk efterspørge eksempelvis billig vendeplatte, vendeplatte tilbud og køb vendeplatte.

Undersøg andre menneskers synspunkter

Trustpilot genererer tilpas gunstige muligheder for at gennemsøge ret mange tidligere forbrugeres vurderinger og herved er det klogt, at du eftersøger webbutikkens kritik inden du shopper billige vendeplatte online.

Facebook leverer også nogenlunde gunstige løsninger til at få indsigt i internet forretningens troværdighed. I øvrigt er der faktisk forretninger på nettet hvor folk kan offentliggøre en evaluering af ordreforløbet, som også må benyttes til at fornemme kundernes tilfredshed.

Inden folk handler billige vendeplatte online i en e-handler behøver de ideelt set studere e-butikkens forretningsbetingelser, det er dog mange gange ikke særlig spændende, specielt ved de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

Et alternativ kunne måske være at undersøge om online forhandleren er verificeret af e-mærket, siden det længe har været en tilkendegivelse af at online forhandleren forsvarer dansk lovgivning, foruden at e-forhandleren regelmæssigt evalueres af sagkyndige som er inde i vilkårene på området.

Dette er desuden din genvej til bistand, hvis du skulle få dilemmaer med dit indkøb af vendeplatte. Endvidere støtter vi at kunden er påpasselig med de mest basale retningslinjer gældende for købet af vendeplatte online, til eksempel den byttepolitik e-firmaet har.

I den forbindelse er det i øvrigt vigtigt, at man når som helst bevarer ens kvittering, således man i fremtiden kan bevidne sit køb af vendeplatte, ligegyldig om man shopper fra Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix eller Silvan.

Camilla Nielsen gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Jesper Poulsen gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

Anna gav 5 stjerner

Det var godt !

Søren Poulsen gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

9 gode råd til internetshopping
1Inden nogen køber billige vendeplatte på en online butik kan de på en vis måde løbe igennem webbutikkens regler, det er dog ofte et omfattende arbejde. For øvrigt anbefaler vi at køber er vaks omkring de primære forhold der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige vendeplatte online, fx den ombytningspolitik e-butikken tilsikrer.
2Generelt tilråder vi at se hvorvidt online forretningen er e-mærket, fordi det skulle være en sikkerhed for at internet firmaet opretholder de officielle regler, og at internet firmaet ofte undersøges af eksperter der behersker reglementet på området. Forinden nogen handler billige vendeplatte hos en netshop bør man for at være på den sikre side læse dens vilkår.
3Den billigste metode til levering er utvivlsomt selv at hente varerne, som dog nødvendiggør at du bor nær webshoppens hjemsted. Den type af levering er vældig essentiel såfremt man behøver vendeplatte øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder enkelte e-handler i Danmark levering uden beregning, men typisk er det betinget af at man aftager for et fastsat beløb.
4Visse internet selskaber præsterer fragt uden beregning på vendeplatte, men i mange tilfælde kun såfremt der indkøbes for et konkret beløb. Alternativt burde man overveje den mindst kostelige fragtmetode, der i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre din bestilling til et udleveringssted. Fragtmuligheden viser sig desværre endvidere virkelig gnidningsløs. Den prisbilligste løsning til levering vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne.
5Leveringstidspunktet er selvfølgelig vældig udslagsgivende hvis vi har behov for varerne om få sekunder, så derfor er det sandelig fornuftigt at du efterser det estimerede leveringstidspunkt på vendeplatte. En række internet webshops tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres produkter, som alligevel beroer på at handlen gemmenføres forud for et aftalt tidspunkt.
6En masse internet handler giver i dag en række forskellige billige metoder til levering til vendeplatte. Førstevalget hos mange er lige nu levering til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente produkterne når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er nemlig temmelig uproblematisk, samt desuden endvidere den mest prisbevidste metode til levering.
7Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er inkluderet i en lov, som redder køberen imod svindlende firmaer på nettet. Som et alternativ kunne du overveje en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, hvis du agter at afdrage beløbet senere.
8Det er jo ualmindeligt overkommeligt for alle og enhver at sammenligne priser online på billige vendeplatte hos forskellige e-handler, og ergo lover en hel del internet shops fragtfri levering. Derfor kan det til hver en tid blive gunstigt at sammenligne et par forskellige shops på nettet efter udsalg og tilbud forud for at du køber, sådan at man er tryg ved at få den mindst kostelige pris.
9Trustpilot byder på sådan set værdifulde muligheder for at undersøge en række eksisterende brugeres anmeldelser og af den grund foreslår vi, at du eftergår webbutikkens anmeldelser inden du bestiller billige vendeplatte online. Facebook tilbyder dig ydermere faktisk anstændige genveje til at få kendskab til e-handlens kundefokus.