Milwaukee Vaterpas Redcast 60 cm
245 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim Box Level 40 cm
120 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 100 cm
420 kr.
Mere info
Hultafors Vaterpas HV 1800 mm
729 kr.
Mere info
Milwaukee Kompakt Torpedo Vaterpas 17cm
310 kr.
Mere info
Laserliner Digitalt vaterpas 60 cm
549 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 40 cm
265 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 120 cm
480 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim magnetisk 100cm
210 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone, Magnetisk 200cm
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim magnetisk 60cm
165 kr.
Mere info
Laserliner Laservaterpas DigiLevel-Laser G40
915 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redstickâ„¢ Backbone Vaterpas 120 cm
685 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone 40 cm
455 kr.
Mere info
Spear & Jackson Vaterpas 600mm(24)
219 kr.
Mere info
Hultafors vaterpas HV 600 mm
272 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Digitalt 120cm
2.780 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redstickâ„¢ Backbone Vaterpas 180 cm
845 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redstick Slim 200cm
330 kr.
Mere info
Hultafors Vaterpas HV 1000 mm
419 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 60 cm
315 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone 100 cm
610 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim Box Level 80 cm
175 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone, Magnetisk 180cm
1.070 kr.
Mere info
Hultafors Vaterpas PV 1200 mm
779 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt, Magnetisk 40cm
370 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim Box Level 120 cm
220 kr.
Mere info
Hultafors vaterpas HV 1200 mm
460 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim magnetisk 40cm
150 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redstick Slim 20cm
100 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim magnetisk 180cm
350 kr.
Mere info
Laserliner Digitalt vaterpas 40 cm
415 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone, Magnetisk 40cm
520 kr.
Mere info
Hultafors vaterpas HV 800 mm
298 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt, Magnetisk 180cm
750 kr.
Mere info
Vaterpas 40 cm
53 kr.
Mere info
Elektronisk vaterpas 600mm
720 kr.
Mere info
Digital vaterpas 230 mm/0,05° med +-laser- og LED lys
759 kr.
Mere info
Digital vaterpas 150 mm/0,05° med +-laser- og LED lys
655 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig super afgørende at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Flere byggekæder præsterer et enormt udvalg af produkter, imens nogle er specialiserede i en bestemt varetype. Du kan beslutte om det er essentielt for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, foruden blot vaterpas til iPhone.
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man læse virksomhedens regningslinjer.
Hvis du har brug for varerne med det samme eller blot vil spare leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte produkterne selv. Det er navnligt en mulighed hos de kendte byggecentre.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med diverse spørgsmål. På grund af det bør du handle hos en netbutik, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af vaterpas til iPhone.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige vaterpas til iPhone hos de forskellige online byggecentre. Nogle fokuserer på gode priser, og andre satser på faglig rådgivning. Du må gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og bekendte firmaer, hvilket medvirker til øget tryghed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De gængse byggekæder tilbyder varer fra flere producenter, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et bredt udvalg af vaterpas til iPhone online.
De gængse byggekæder har butikker i det meste af landet, og af den grund har de fleste tilbuddet om at købe online og fragte varerne personligt. Hermed har du valget om at slippe for fragtomkostningen, samt tilmed have produkterne lige nu.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede webshops er små virksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis sågar lokalt fra dit område. Disse understøtter du ved at bestille vaterpas til iPhone online på deres webshop.
Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche har en enorm viden om det produktsortiment de har online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund vil du opleve en høj grad af erfaren rådgivning fra ansatte der er specialister i lige præcis vaterpas til iPhone.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter styrer selv produktionen af varerne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online bør du få skarpere priser.
De største byggemarkeder i Danmark
vaterpas til iPhone silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af omkring 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 ansatte i kædens 9 varehuse. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

vaterpas til iPhone harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af omkring 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

vaterpas til iPhone bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i kædens 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

vaterpas til iPhone jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 personer i de 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 ansatte i firmaets 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det bør overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, specielt når det er væsentlige byggeprocesser. Flere opgaver gør krav på flere folk. Samtidig må det blive mere effektivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
2Måske det viser sig vigtigt at du har de fornødne bygningsmaterialer klar til brug forud for at du igangsætter håndværket. Du kunne nedskrive en punktforms liste hvor der bør fremgå alt der bliver brug for, og som det næste gennemløbe hver enkelt ting, hvormed du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
3I mange tilfælde vil det være af stor betydning at lave et regnskab for byggeriet, så man har et økonomisk overblik. Det kan vise sig at være en fordel at notere samtlige poster, hvorefter man bør finde frem til udgiften ved dem hver især.
4Der kommer uden tvivl pludselige udfordringer når det kommer til omfangsrige byggeprojekter, og pga. dette er det afgørende at man afsætter god nok tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man føler sig ubekymret om at nå i mål.
5Du kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det gives i tilfælde af at renoveringen gør en forskel for miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter altså at ombygningen har en positiv indvirkning på planeten.
6Du har adgang til endeløse vejledninger og videoer via nettet hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube bringer dig meget nyttig viden, specielt ifald man benytter engelske søgeord.
7Man må under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige udstyr. Det er af stor betydning at du har udstyret tilgængeligt inden du iværksætter byggeprocessen. Desuden er det afgørende at medregne udgifterne hertil i din økonomi.
8Længe før du påbegynder arbejdet må det være højst afgørende at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl vil der gælde mange regler omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
9For udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. På grund af dette bør du med jævne mellemrum se meldingerne om vejret i dagene før byggeriets start, så det ikke uventet går i gang med at regne når du netop er i fuld gang med dit komplekse projekt.
10Du må på ingen måde se bort fra dit eget helbred, så glem ej påklædning som eksempelvis hjelm og sko som sikrer dig overfor mulige risici. Det er smart at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, især når du ikke køber hjælp fra en fagmand.
11Husk at regne på hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du alternativt bør fremskaffe professionel assistance til delelementer af det. Forudsat at du indhenter assistance fra en fagmand kan det være optimalt at notere uforpligtende tilbud fra en håndfuld virksomheder.
12Forberedelse vil altid være kilden til succes med byggeriet. Du er nødt til at forfatte en klar handlingsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, og derudover en kronologisk orden. Forsøg at være skarp når du sammensætter planen.
De højest bedømte byggecentre
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ultra flot. Karakteren er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er rigtig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ret så flot. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er ultra flot. Karakteren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som naturligvis er ultra godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor hele 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmetode er smartest?

Flere e-forretninger yder til alt held en lang række forskellige billige leveringsmidler til vaterpas til iPhone. En af de populære er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din ordre når du har mulighed for det. Leveringsformen er altså yderst nem, samt tit tilmed den prisbilligste form for levering.

Du bør på samme måde tænke over at få produkterne sendt til dit hus eller ud til din arbejdsplads. Leveringsmetoden er uheldigvis en lille smule mere pebret, men endvidere meget ligetil for vaterpas til iPhone online. Den mest prisbevidste fragtform er utvivlsomt at du selv henter pakken, hvilket dog nødvendiggør at du bor i kort afstand af e-forhandlerens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Antal dages levering på vaterpas til iPhone er selvfølgelig super betydningsfuld ifald du står og skal bruge varen om et øjeblik, og af den grund er det virkelig passende at vi gransker leveringstidspunktet ved vaterpas til iPhone. En hel del internet butikker – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige produkter online, som dog regnes ud fra at handlen gemmenføres tidligere end et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få de nye varer ekspederet inden de pakkeansatte har fri.

Nogle få internet shops frembyder gratis levering på vaterpas til iPhone online, men ofte under forudsætning af at der indkøbes for et præcist beløb. Derudover kan du tage den mest billige fragtmetode, der oftest er at få leveret ordren til et udleveringssted.

Masser af kæder tildeler afhentning hvor man handler billig vaterpas til iPhone online og afhenter i byggecenteret. Fx Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Bauhaus. Byggemarkederne udlover fx click-and-collect på vaterpas til iPhone i disse områder:

Hvidovre, Odense, Stenløse, Tårnby, Allerød, Grenaa, Glostrup, Brabrand, Horsens, Silkeborg, Værløse, Ballerup, Hobro, Frederikshavn, Vallensbæk, Vordingborg, Herlev, Charlottenlund, Haslev, Næstved, København, Rudersdal, Kokkedal, Odder, Brønshøj, Rødovre, Hillerød, Hjørring, Nykøbing Falster, Roskilde, Fredericia, Esbjerg, Søborg, Skive, Lyngby, Struer, Solrød Strand, Brøndby, Randers, Frederiksværk, Rønne, Frederiksberg, Hedehusene, Nærum, Svendborg, Herning, Virum, Nyborg, Birkerød, Skanderborg, Køge, Greve, Sønderborg, Taastrup, Ishøj, Ringsted, Nørresundby, Risskov, Aarhus, Frederikssund, Kolding, Hedensted, Lillerød, Jyllinge, Tilst, Lystrup, Gentofte, Haderslev, Varde, Thisted, Albertslund, Hørsholm, Slagelse, Helsingør, Korsør, Vanløse, Højbjerg, Aalborg, Aabenraa, Brønderslev, Viborg, Gladsaxe, Vejle, Nakskov, Farum, Holbæk, Valby, Ikast, Dragør, Ølstykke, Åbyhøj, Middelfart, Holstebro, og Kalundborg, .

Klik-og-hent ift. vaterpas til iPhone er muligt i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Amager).

Ses der på statistikkerne bliver det klart, at internet shoppere jævnligt kigger efter for eksempel vaterpas til iPhone tilbud og køb vaterpas til iPhone. Foruden dette oplever vi typisk internet shoppere efterspørge bl.a. billig vaterpas til iPhone, vaterpas til iPhone online og vaterpas til iPhone priser, foruden de kendte byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Bygma, Silvan, Davidsen og XL-Byg.

Find den bedste pris på vaterpas til iPhone

Det er virkelig bekvemt for forbrugerne at finde de bedste priser på billige vaterpas til iPhone online på flere shops på nettet, og herved har en hel del e-butikker ikke kunne lade være med at stampe prisen på vaterpas til iPhone kolossalt, og ydermere sikre portofri fragt.

Til gengæld kan det immervæk vise sig fordelagtigt at prøve enkelte netbutikker efter rabatter og tilbud på vaterpas til iPhone online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du er usvigeligt sikker på at opnå den prisbilligste pris. Se ikke bare på de kendte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

Man bør imidlertid være obs på, at når en butik på nettet afsætter billige vaterpas til iPhone online til en udsalgspris som er urealistisk beskeden, kunne det undertiden være et bevis på en snydagtig online butik. Køb med gængse betalingskort er heldigvis indbefattet af et regulativ, der støtter køber overfor uoprigtige outlets på nettet.

Vi tilråder handler med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du benytte en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du tilstræber at honorere beløbet til vaterpas til iPhone over et længere tidsrum. Dette fås typisk ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de store byggekæder som fx Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen og Stark.

Når der ses på tallene er det markant, at folk tit efterspørger bl.a. vaterpas til iPhone priser og vaterpas til iPhone online. Derudover ser vi jævnligt internet shoppere lede efter for eksempel billig vaterpas til iPhone, vaterpas til iPhone tilbud samt køb vaterpas til iPhone.

Læs nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot bringer dig altid stabile genveje til at analysere ret mange forhenværende køberes vurderinger og derved foreslåes det, at du eksaminerer online forhandlerens omtaler forinden du bestiller billige vaterpas til iPhone online.

Facebook tilbyder endvidere en lang række ønskværdige chancer for at få kendskab til online firmaets pålidelighed. Desuden er der endda online forretninger hvor kunder kan frembringe en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket tilmed kan benyttes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen handler billige vaterpas til iPhone online hos en butik behøver de i reglen studere netbutikkens forretningsvilkår, det er dog undertiden ikke videre spændende, specielt på de udbredte byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg.

Alternativet er at finde ud af hvorvidt internet webshoppen er tilsluttet e-mærket, som almindeligvis er et tegn på at online virksomheden imødekommer den officielle danske lovgivning, og at online shoppen lejlighedsvis kontrolleres af fagmænd der forstår lovene på området.

Dette er en god genvej til at få hjælp, såfremt du oplever dilemmaer ved din ordre på vaterpas til iPhone. Endvidere rekommanderer vi at køber er opmærksom på de mest essentielle bestemmelser der spiller ind i forbindelse med bestillingen af vaterpas til iPhone online, som fx hvilken ombytningsret forretningen lover.

På grund af dette er det på samme måde essesentielt, at man altid opbevarer ens ordremail, så man senere vil kunne bekræfte bestillingen af vaterpas til iPhone, uanset om man bestiller hos XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark, Silvan eller Bauhaus.

Ole A gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Jette gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Poul B gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Mads I gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

9 gode råd til når du køber online
1Enkelte webshops sikrer portofri levering på vaterpas til iPhone, men tit kun ifald du handler for en konkret pris. I øvrigt må man beslutte sig for den prisbilligste leveringsmodel, der tit vil blive at få fragtmanden til at køre pakken til en pakkeshop. Denne er som oftest omvendt yderst fremkommelig. Den mest billige fragtløsning vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv.
2Forud for at nogen køber billige vaterpas til iPhone i en online webshop kunne man utvivlsomt kigge på butikkens handelsvilkår, dog er det normalt ikke videre spændende. Ydermere foreslår vi at man er sat ind i de elementære vedtægter der kan influere på shopping af billige vaterpas til iPhone online, som for eksempel hvilken returpolitik e-butikken garanterer.
3Det er jo ret så simpelt for alle at vurdere prisniveauet online på billige vaterpas til iPhone på flere e-firmaer, og på grund af dette præsterer adskillige e-firmaer portofri levering. Det kan imidlertid være lønsomt at kigge forbi en række netshops efter tilbud før du bestiller, sådan at du er tryg ved at skaffe sig den laveste pris.
4Mange internet selskaber giver i dag et stort udvalg af billige leveringstyper til vaterpas til iPhone. En af de mest populære er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente bestillingen præcis når det passer dig. Den er altså ultra enkel, samt i mange tilfælde endda den mest prisbevidste type af levering.
5Generelt tilråder vi at finde ud af hvorvidt internet webshoppen er e-mærket medlem, fordi det kan være et kendetegn for at internet selskabet efterfølger de gældende danske regler, samt at online webshoppen fra tid til anden kontrolleres af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om vilkårene på området. Forinden folk bestiller billige vaterpas til iPhone på en online webshop burde man sådan set læse dens handelsaftale.
6Trustpilot indebærer helt hensigtsmæssige løsninger til at kigge nærmere på adskillige andre forbrugeres opfattelser og derved stiller vi forslag om, at du studerer internet virksomhedens vurderinger forinden du bestiller billige vaterpas til iPhone online. Facebook yder for øvrigt nogenlunde nyttige chancer for at få et kig ind i internet selskabets kundetilfredshed.
7Leveringstidspunktet kan være ultra bestemmende forudsat man har behov for produkterne lige om lidt, så herved er det ret så fornuftigt at man dobbelttjekker den anslåede leveringsdato ved vaterpas til iPhone. Temmelig mange e-butikker i Danmark frembyder billig dag-til-dag levering på en hel del varenumre, men vær på vagt da det er betinget af at ordren aflægges før et fast klokkeslæt.
8Den mest letkøbte type af levering vil altid være selv at hente varerne, men den mulighed beroer på at du lever nær e-handlens adresse. Den fragtmetode kan i nogle tilfælde være usædvanlig afgørende i tilfælde af at man har brug for vaterpas til iPhone fluks. Alternativt så tilbyder nogle enkelte online shops levering uden betaling, men ofte forudsætter det at du handler for en bestemt sum.
9Vi tilråder generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er dækket ind under en regel, hvilket garanterer kunden overfor uoprigtige online shops. Som et alternativ bør du vælge en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, forudsat du ser en fordel i at godtgøre betalingen over en periode.