Milwaukee Vaterpas Slim Box Level 100 cm
195 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redcast 60 cm
245 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim Box Level 40 cm
120 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 100 cm
420 kr.
Mere info
Hultafors Vaterpas HV 1800 mm
729 kr.
Mere info
Milwaukee Kompakt Torpedo Vaterpas 17cm
310 kr.
Mere info
Laserliner Digitalt vaterpas 60 cm
549 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 40 cm
265 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 120 cm
480 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim magnetisk 100cm
210 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone, Magnetisk 200cm
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim magnetisk 60cm
165 kr.
Mere info
Laserliner Laservaterpas DigiLevel-Laser G40
915 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redstickâ„¢ Backbone Vaterpas 120 cm
685 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone 40 cm
455 kr.
Mere info
Spear & Jackson Vaterpas 600mm(24)
219 kr.
Mere info
Hultafors vaterpas HV 600 mm
272 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Digitalt 120cm
2.780 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redstickâ„¢ Backbone Vaterpas 180 cm
845 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redstick Slim 200cm
330 kr.
Mere info
Hultafors Vaterpas HV 1000 mm
419 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 60 cm
315 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone 100 cm
610 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim Box Level 80 cm
175 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone, Magnetisk 180cm
1.070 kr.
Mere info
Hultafors Vaterpas PV 1200 mm
779 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt, Magnetisk 40cm
370 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim Box Level 120 cm
220 kr.
Mere info
Hultafors vaterpas HV 1200 mm
460 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim magnetisk 40cm
150 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redstick Slim 20cm
100 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim magnetisk 180cm
350 kr.
Mere info
Laserliner Digitalt vaterpas 40 cm
415 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone, Magnetisk 40cm
520 kr.
Mere info
Hultafors vaterpas HV 800 mm
298 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt, Magnetisk 180cm
750 kr.
Mere info
Vaterpas 40 cm
53 kr.
Mere info
Elektronisk vaterpas 600mm
720 kr.
Mere info
Digital vaterpas 230 mm/0,05° med +-laser- og LED lys
759 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige vaterpas med stativ fra byggekæde til byggekæde. Nogle har fokus på lave priser, imens andre har service. Du skal vurdere hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggekæder sælger et stort sortiment, imens øvrige har fokus på en specifik varegruppe. Du bør afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, udover blot vaterpas med stativ.
Du skal have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør man tjekke firmaets handelsbetingelser.
Hvis du skal have dine byggematerialer med det samme eller blot vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere produkterne på eget initiativ. Det er hovedsageligt et alternativ i de store byggemarkeder.
Det er absolut super vigtigt at se, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt må du lede andre steder.
For en del er et byggeprojekt forbundet med diverse spørgsmål. Dermed bør du vælge en online byggeshop, som tilbyder rådgivning til valg af vaterpas med stativ.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder findes mange steder i landet, og pga. det har de fleste valget om at bestille online og hente byggematerialerne selv. Som følge af det har man mulighed for at undgå leveringsomkostningen, samt sågar få varerne hurtigere.
De gængse byggekæder forhandler produkter fra talrige producenter, og derigennem kan du bestille fra et bredt sortiment af vaterpas med stativ online.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte forretninger, som bidrager til øget sikkerhed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker er producenter af varerne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online kan du forvente at få en bedre pris.
Forskellige nichefokuserede webshops er opstartsfirmaer, der typisk er dansk ejede, måske tilmed lokalt nær dig. Disse understøtter du ved at bestille vaterpas med stativ online hos dem.
Forskellige niche webshops har en enorm viden om de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Altså kan du få endnu mere nyttig sparring fra mennesker med specialistviden i lige præcis vaterpas med stativ.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

vaterpas med stativ jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 kollegaer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i deres 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

vaterpas med stativ bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 personer i de 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

vaterpas med stativ silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 mennesker i deres 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

vaterpas med stativ harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 medarbejdere i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af over 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du har adgang til utrolig mange vejledninger og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube tilbyder dig vældig meget brugbar viden, specielt når du kigger i hele verden.
2Du bør ikke mangle grej. Jævnligt kan det vise sig afgørende at du har udstyret klar til brug akkurat som du påbegynder byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at inkludere de medfølgende omkostninger i økonomien.
3I mange tilfælde vil det være vigtigt at nedskrive et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man giver sig selv et overblik. Det bør blive fordelagtigt at nedskrive hver enkelt udgiftspost, og bagefter nedfælde den billigste pris på dem alle sammen.
4Der viser sig typisk overraskende vanskeligheder når det handler om svære opgaver, og følgelig vil det være værdifuldt at man har afsat en god portion tid i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
5Husk at vurdere om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du burde hente professionel assistance til dele af projektet. Forudsat at du sikrer dig professionel hjælp vil det i nogle tilfælde være en god idé at søge priser fra flere firmaer.
6Godt forarbejde bliver nøglen til at komme i mål med dit arbejde. Du må nedskrive en effektiv arbejdsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, og derudover en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du nedskriver din agenda.
7Du skal aldrig undlade at tage højde for sikkerheden, så husk beskyttelse som fx arbejdssko som hjælper dig imod hændelige risici. Det er afgørende at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, ikke mindst såfremt du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
8Nogle gange kan man få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde af at ombygningen er godt for miljøet. Støtten forudsætter dermed at byggeriet har en positiv effekt på planeten.
9Muligvis vil det vise sig af stor betydning at du har de nødvendige bygningsmaterialer til rådighed i god tid før du iværksætter byggeriet. Du får god gavn af at notere en hurtig indkøbsliste indeholdende de materialer der skal bruges, og derefter gennemgå listen, med øje for at du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
10For projekter udenfor kan vejret få en essentiel rolle. Således skal du hyppigt tjekke vejrforudsigelserne i tiden op til byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt starter med at piske ned i samme sekund som du er startet på det avancerede projekt.
11Forinden du påbegynder byggeprocessen kan det være rimeligt afgørende at have styr på, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype kan der være gældende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
12Det kan være nyttigt at søge hjælp til projektet, hovedsageligt såfremt det er krævende byggerier. Nogle ting kræver mere end en person. Ydermere vil det vise sig mere produktivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
De bedst vurderede byggeshops
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ultra overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er enormt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er virkelig flot. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er rigtig imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % giver den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er fantastisk flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor hele 76 % giver maksimum point, og bare 4 % giver den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

En masse internet handler tildeler i dag en række forskellige billige fragtløsninger til vaterpas med stativ. Den mest almindelige er i dag at få leveret til et afhentningssted, så du selv kan hente de bestilte produkter når det passer ind i din hverdag. Metoden er jo temmelig praktisk, samt desuden tillige den billigste leveringsmanér.

Du bør på samme måde planlægge at få pakken leveret til din hjemmeadresse eller til adressen på dit arbejde. Fragtformen er sædvanligvis en lille smule mere bekostelig, men omvendt meget overkommelig for vaterpas med stativ online. Den mest betalelige slags levering vil dog altid være at du selv henter varerne, hvilket dog beroer på at du har bopæl i nærheden af online virksomhedens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på vaterpas med stativ kan i nogle tilfælde være vældig relevant hvis man absolut skal bruge pakken inden for få dage, så herved er det forholdsvis relevant at vi finder den forventede leveringsdato på vaterpas med stativ. Adskillige internet webshops – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – annoncerer billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende varer online, men vær påpasselig da det tager udgangspunkt i at du når at bestille tidligere end et besluttet tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få ordren pakket forinden lagermedarbejderne har fyraften.

Nogle få internet forretninger tilbyder fragt uden betaling på vaterpas med stativ online, men i mange tilfælde kun når der handles for en fastsat sum. I øvrigt skal man snuppe den billigste metode til levering, der ofte vil være at få fragtmanden til at bringe varerne til et udleveringssted.

Mange netbutikker tilbyder click-and-collect hvor man bestiller billig vaterpas med stativ på nettet men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg. De foreslår bl.a. afhentning af vaterpas med stativ i disse områder:

Lillerød, Solrød Strand, Allerød, Slagelse, Ølstykke, Grenaa, Virum, Brabrand, Vordingborg, Greve, Skanderborg, Højbjerg, København, Kalundborg, Middelfart, Hedensted, Rønne, Roskilde, Sønderborg, Albertslund, Herning, Esbjerg, Herlev, Charlottenlund, Odense, Ikast, Vejle, Helsingør, Birkerød, Kolding, Vanløse, Viborg, Lyngby, Skive, Lystrup, Ballerup, Holstebro, Nærum, Farum, Nakskov, Horsens, Gentofte, Næstved, Åbyhøj, Stenløse, Struer, Rudersdal, Korsør, Frederikshavn, Valby, Hedehusene, Fredericia, Aabenraa, Silkeborg, Frederiksberg, Aarhus, Taastrup, Værløse, Jyllinge, Søborg, Varde, Hobro, Brønshøj, Thisted, Gladsaxe, Køge, Kokkedal, Brønderslev, Svendborg, Randers, Glostrup, Ringsted, Ishøj, Haderslev, Vallensbæk, Risskov, Hørsholm, Haslev, Nyborg, Nørresundby, Hillerød, Brøndby, Hvidovre, Nykøbing Falster, Odder, Tilst, Dragør, Rødovre, Frederikssund, Holbæk, Tårnby, Aalborg, Frederiksværk, og Hjørring, .

Click-and-collect af vaterpas med stativ er tilgængeligt i alle områder af landet: Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland), Sjælland (Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Lolland, Amager) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Ses der på søgedata fremstår det tydeligt, at folk tit kigger efter eksempelvis køb vaterpas med stativ og billig vaterpas med stativ. Man ser desuden mange gange mennesker kigge efter bl.a. vaterpas med stativ priser, vaterpas med stativ tilbud samt vaterpas med stativ online, plus de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark og 10-4.

Bedste tilbud på vaterpas med stativ

Det har vist sig at være vældig let for almindelige dødelige at finde de laveste priser på billige vaterpas med stativ online hos diverse e-firmaer, og ergo har flere internet forhandlere været tvunget til at stampe udsalgspriserne på vaterpas med stativ drastisk, og derudover garantere gratis fragt.

Det kan dog alligevel blive indbringende at sammenligne forskellige internet varehuse i Danmark efter tilbud på vaterpas med stativ online før du gennemfører din bestilling, så man ikke er i tvivl om at få fat i den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de velkendte byggekæder som Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Du må trods alt være omhyggelig med, at når en internet forhandler sælger billige vaterpas med stativ online til salg for en pris der er helt ekstremt beskeden, så kan det undertiden være et signal om en uægte netshop. Kortbestillinger er dog inkluderet i en regel, som passer på folk overfor snydagtige forhandlere på nettet.

Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du vælge en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du tilstræber at betale omkostningerne til vaterpas med stativ over et længere tidsrum. Det tilbydes som regel ved niche webshops, men ikke de velkendte byggekæder som fx XL-Byg, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus og Davidsen.

Ved kig i tallene bliver det markant, at online shoppere som regel efterspørger for eksempel vaterpas med stativ priser og billig vaterpas med stativ. Foruden dette ser man jævnligt folk lede efter for eksempel vaterpas med stativ tilbud, køb vaterpas med stativ og vaterpas med stativ online.

Undersøg tidligere køberes betragtninger

Trustpilot byder på tilpas gode løsninger til at dechifrere en lang række forhenværende konsumenters reflektioner og af den grund tilråder vi, at du ser nærmere på online butikkens omtaler forud for at du lægger din bestilling på billige vaterpas med stativ online.

Facebook fører til for øvrigt adskillige tiltalende løsninger til at få indsigt i e-forretningens troværdighed. Desuden er der en række online forhandlere som gør det muligt at registrere en vurdering af ordreforløbet, som på samme måde kan tages i brug til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen bestiller billige vaterpas med stativ online i en e-forretning kunne man egentlig se på shoppens forretningsbetingelser, det er dog typisk ikke særlig interessant, i særdeleshed ved de kendte byggekæder som Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus og 10-4.

Et alternativt forslag kan derfor være at kontrollere hvorvidt internet forretningen er e-mærke tilsluttet, eftersom det ofte er en sikring om at internet virksomheden føjer de gældende danske regler, tillige med at hjemmesiden af og til vurderes af fagfolk der har indsigt i lovene på området.

Dette er en god chance for at få assistance, når du skulle få vanskeligheder ved dit køb af vaterpas med stativ. I øvrigt er det klogt at køber er vidende om de mest relevante retningslinjer der kan have indvirkning på købet af vaterpas med stativ online, som for eksempel hvilken byttepolitik online webshoppen tilbyder.

Derfor er det ligeledes essesentielt, at man permanent bibeholder ens kvittering på e-mail, således man når som helst kan eftervise bestillingen af vaterpas med stativ, uafhængig af om man bestiller hos Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Stark, Davidsen eller Silvan.

Niels gav 5 stjerner

Perfekt køb

Jette gav 4 stjerner

God til prisen

Maria H gav 5 stjerner

Det virker bare.

Jette Jørgensen gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

9 tips til internetshopping
1Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være ret væsentlig såfremt man har brug for dine nye produkter fluks, så i det øjemed er det skam væsentligt at vi ser nærmere på den estimerede leveringstid ved vaterpas med stativ. En masse e-butikker i Danmark giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varer, som dog tager udgangspunkt i at bestillingen anbringes forinden et fastslået tidspunkt.
2Forud for at nogen køber billige vaterpas med stativ på en shop på nettet bør man ideelt set læse e-butikkens forretningsaftale, dog er det uden tvivl ikke særlig sjovt. Endvidere er det anbefalelsesværdigt at man er på vagt for de mest aktuelle bestemmelser der kan have indflydelse på handlen med billige vaterpas med stativ online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik internet virksomheden tilbyder.
3Visse e-forretninger i Danmark garanterer portofri fragt på vaterpas med stativ, men typisk gælder det kun hvis du aftager for en præcis sum. Ellers skal du beslutte sig for den prisbilligste leveringsmåde, hvilket typisk vil blive at få bragt din pakke til et udleveringssted. Fragttypen bliver beklageligvis ligeledes meget enkel. Den mest prisbevidste løsning til levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.
4Det har vist sig at være yderst uproblematisk for internetbrugere at undersøge tilbud online på billige vaterpas med stativ på forskellige e-forhandlere, og til tak tilbyder massevis af online varehuse billig fragt. Dog kan det trods alt være gunstigt at sammenligne nogle få internet handler efter rabat og tilbud forud for at du placerer ordren, således at du er skudsikker på at opnå den billigste pris.
5En del internet selskaber yder i øjeblikket diverse billige fragtmetoder til vaterpas med stativ. En af de mest anvendte er nu om stunder pakkeshoppen, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din ordre når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er jo ret problemfri, og mange gange også den mest letkøbte form for levering.
6Den billigste leveringsform vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, hvilket dog afhænger af at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet butikkens bopæl. Den metode til levering er jo super vital såfremt man har behov for vaterpas med stativ nu og her. Alternativt så garanterer indtil flere internet webshops levering uden gebyr, men ofte kun når der erhverves for et bestemt beløb.
7Vi anbefaler shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er indbefattet af en foranstaltning, der redder køber imod uoprigtige internet selskaber. Som alternativ kan du udnytte en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du agter at afdrage omkostningerne af flere omgange.
8Trustpilot tilbyder dig immervæk tiltalende muligheder for at gennemstøve forskellige nuværende forbrugeres opfattelser og herved foreslåes det, at du ser nærmere på internet virksomhedens vurderinger forud for at du shopper billige vaterpas med stativ online. Facebook tilbyder dig også nogenlunde ærlige chancer for at få en idé om e-shoppens kundetilfredshed.
9Vi tilråder generelt at undersøge hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærket, eftersom det længe har været et bevis på at online virksomheden accepterer dansk lovgivning, tillige med at e-forhandleren ofte vurderes af specialister der har indsigt i de gældende vilkår. Forud for at folk bestiller billige vaterpas med stativ i en online shop behøver man for at være på den sikre side betragte forhandlerens betingelser.