Milwaukee Vaterpas Slim Box Level 100 cm
195 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redcast 60 cm
245 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim Box Level 40 cm
120 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 100 cm
420 kr.
Mere info
Hultafors Vaterpas HV 1800 mm
729 kr.
Mere info
Milwaukee Kompakt Torpedo Vaterpas 17cm
310 kr.
Mere info
Laserliner Digitalt vaterpas 60 cm
549 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 40 cm
265 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 120 cm
480 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim magnetisk 100cm
210 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone, Magnetisk 200cm
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim magnetisk 60cm
165 kr.
Mere info
Laserliner Laservaterpas DigiLevel-Laser G40
915 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redstickâ„¢ Backbone Vaterpas 120 cm
685 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone 40 cm
455 kr.
Mere info
Spear & Jackson Vaterpas 600mm(24)
219 kr.
Mere info
Hultafors vaterpas HV 600 mm
272 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Digitalt 120cm
2.780 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redstickâ„¢ Backbone Vaterpas 180 cm
845 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redstick Slim 200cm
330 kr.
Mere info
Hultafors Vaterpas HV 1000 mm
419 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 60 cm
315 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone 100 cm
610 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim Box Level 80 cm
175 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone, Magnetisk 180cm
1.070 kr.
Mere info
Hultafors Vaterpas PV 1200 mm
779 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt, Magnetisk 40cm
370 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim Box Level 120 cm
220 kr.
Mere info
Hultafors vaterpas HV 1200 mm
460 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim magnetisk 40cm
150 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redstick Slim 20cm
100 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim magnetisk 180cm
350 kr.
Mere info
Laserliner Digitalt vaterpas 40 cm
415 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone, Magnetisk 40cm
520 kr.
Mere info
Hultafors vaterpas HV 800 mm
298 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt, Magnetisk 180cm
750 kr.
Mere info
Vaterpas 40 cm
53 kr.
Mere info
Elektronisk vaterpas 600mm
720 kr.
Mere info
Digital vaterpas 230 mm/0,05° med +-laser- og LED lys
759 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du med fordel køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de store byggemarkeder.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige vaterpas med gradmåler hos de forskellige online byggecentre. Enkelte vil have billige priser, og andre giver faglig rådgivning. Du skal overveje hvad der for dig betyder mest.
Flere byggemarkeder har et stort vareudvalg, hvorimod øvrige specialiserer sig i en enkelt varetype. Du kan gennemtænke om det er afgørende for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot vaterpas med gradmåler.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med alverdens spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at købe fra et online byggemarked, hvor du får sparring og vejledning omkring vaterpas med gradmåler.
Det er naturligvis utrolig afgørende at se, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du skal kende de regler der gør sig gældende ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør man læse forretningens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre har butikker nær dig, og som følge af det har du valget om at købe online og transportere materialerne selv. Som følge af det har du valget om at spare fragten, og endda få fat i varerne med det samme.
De store byggekæder sælger varer fra forskellige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at vælge fra et stort sortiment af vaterpas med gradmåler online.
De store byggekæder er populære og landskendte firmaer, som kan bidrage til øget tryghed når man stopper online. Dette vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Majoriteten af små butikker styrer selv produktionen af produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online kan du muligvis få en lavere pris.
Majoriteten af niche netbutikker har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig får du formentlig super god hjælp fra ansatte der er eksperter i netop vaterpas med gradmåler.
Alverdens nicheforretninger på nettet er små familiefirmaer, der tit er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at bestille vaterpas med gradmåler online hos dem.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 personer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

vaterpas med gradmåler silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af omkring 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

vaterpas med gradmåler harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 ansatte i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

vaterpas med gradmåler jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

vaterpas med gradmåler bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i forretningens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1For byggeprojekter udenfor har vind og vejr en stor rolle. Derfor bør du med jævne mellemrum holde øje med femdøgnsprognosen i tiden op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uden du havde set det komme begynder at regne når du netop er godt i gang med dit omfattende byggeprojekt.
2Det kan vise sig at være vigtigt at nedskrive et budget for arbejdet, så man har styr på penge-delen af det. Det vil blive økonomisk at nedskrive hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne kortlægge udgiften ved dem hver især.
3Der ligger alle mulige former for artikler og videoer via nettet som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube giver rigelig almennyttig info, særligt såfremt man leder på engelsk.
4Det bør overvejes at indhente hjælp til ens byggeprojekt, i særdeleshed i tilfælde af store ombygninger. Flere opgaver stiller krav om mere end en person. Dertil vil det vise sig mere effektivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
5Forud for at du igangsætter byggeriet kan det blive ekstremt meningsfuldt med et tilsagn om, at dit projekt ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
6Planlægning vil altid være metoden til et godt forløb med byggeriet. Du må udarbejde en klar arbejdsplan, der beskriver hvilke opgaver der skal laves på hvilke dage, og som også indeholder en nummerorden. Forsøg at være skarp idet du nedskriver køreplanen.
7Du kan hente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet i tilfælde af at renoveringen er energi- og miljøvenligt. Det beroer altså på at byggeprojektet har en positiv betydning for planeten.
8Man må ikke mangle arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være yderst relevant at du har det disponibelt før du tager fat på arbejdet. Det er i øvrigt fordelagtigt at tillægge de her udgifter i byggeriets regnskab.
9Husk at regne på om det er optimalt at klare det hele selv, eller du må tilkøbe assistance fra en professionel til områder af projektet. Hvis du ønsker hjælp fra en ekspert vil det i nogle tilfælde være en god idé at hente en pris fra en håndfuld virksomheder.
10Det bliver af stor betydning at du har de nødvendige materialer klar til brug forud for at du kaster dig over eksekveringen. Du har fordel af at udfærdige en overskuelig note med alle de ting du skal bruge, og dernæst gennemløbe hvert eneste punkt, så du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
11Der viser sig altid uventede problematikker i forbindelse med omfattende projekter, og følgelig kan det vise sig vigtigt at der afsættes god nok plads i køreplanen, således at man kan føle sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
12Du bør aldrig forsømme din sikkerhed, så husk beskyttelse inklusiv hoved- og fodbeklædning som skåner dig imod potentielle skader. Det er af stor betydning med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke får hjælp fra en ekspert.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er temmelig flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er usædvanligt imponerende. Scoren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er temmelig beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er utrolig imponerende. Evalueringen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er ualmindeligt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

Størstedelen af online firmaer udlover nu om dage diverse forskellige billige løsninger til levering til vaterpas med gradmåler. Den mest almindelige er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, og så henter du bare dine nye varer når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er altså yderst fremkommelig, og typisk derudover den mest billige fragttype.

Du bør også forsøge at bestille pakken til levering hjem til din privatadresse eller til din arbejdsplads. Fragtformen viser sig en gang i mellem et hak mindre billig, men endvidere super bekvem for vaterpas med gradmåler online. Den mindst kostelige fragtform er utvivlsomt at hente produkterne selv, men den mulighed beroer på at du befinder dig nærved e-forretningens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på vaterpas med gradmåler er selvfølgelig virkelig essentiel når man står og skal bruge pakken inden for få dage, og af den grund er det fuldt ud passende at man ser nærmere på den estimerede leveringstid for vaterpas med gradmåler. En masse internet foretagender – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter online, som trods alt står og falder med at bestillingen placeres forud for et besluttet klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få varerne fikset før lagerpersonalet får fri.

Visse online outlets byder på gratis levering på vaterpas med gradmåler online, men tit er det kun gældende hvis man handler for et fastslået beløb. Ellers kan du tage den billigste slags levering, der i mange tilfælde vil blive at få bragt din bestilling til et udleveringssted.

Store byggemarkedskæder tildeler klik-og-hent hvor du bestiller billig vaterpas med gradmåler online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bygma. Byggemarkederne giver eksempelvis click-and-collect på vaterpas med gradmåler i følgende områder:

Nykøbing Falster, Frederiksberg, Valby, Slagelse, Vordingborg, Frederikssund, Herlev, Brønderslev, Nyborg, Helsingør, Åbyhøj, Hvidovre, Vejle, Aarhus, Herning, Holbæk, Frederiksværk, Virum, Værløse, Brøndby, Risskov, Randers, Albertslund, Stenløse, Ringsted, Svendborg, Nakskov, Dragør, Søborg, Vanløse, Rønne, Hillerød, Ballerup, Hjørring, Kalundborg, Charlottenlund, København, Ishøj, Glostrup, Taastrup, Tårnby, Solrød Strand, Struer, Lyngby, Brabrand, Rudersdal, Farum, Odense, Vallensbæk, Ølstykke, Gentofte, Hørsholm, Kolding, Roskilde, Tilst, Skive, Rødovre, Middelfart, Frederikshavn, Esbjerg, Nærum, Sønderborg, Hedehusene, Odder, Skanderborg, Næstved, Aabenraa, Silkeborg, Gladsaxe, Kokkedal, Horsens, Højbjerg, Aalborg, Haderslev, Allerød, Varde, Hobro, Jyllinge, Hedensted, Grenaa, Haslev, Viborg, Korsør, Birkerød, Fredericia, Lillerød, Holstebro, Greve, Køge, Brønshøj, Thisted, Ikast, Nørresundby, og Lystrup, .

Click-and-collect ift. vaterpas med gradmåler er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn), Jylland (Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland) og Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Amager, Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland).

Når der ses på tendenserne står det tydeligt, at internetbrugere ofte søger fx billig vaterpas med gradmåler og vaterpas med gradmåler priser. Vi ser derudover som regel internet shoppere efterspørge blandt andet vaterpas med gradmåler tilbud, vaterpas med gradmåler online samt køb vaterpas med gradmåler, plus de store byggekæder som Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg og 10-4.

Bedste tilbud på vaterpas med gradmåler

Det har vist sig at være ultra nemt for alle og enhver at søge sig frem til tilbud på billige vaterpas med gradmåler online hos forskellige outlets på nettet, og ergo har massevis af forhandlere på nettet set sig tvunget til at nedsætte prisniveauet på vaterpas med gradmåler en hel del, og endda yde fragtfri levering.

Det kan dog immervæk være smart at granske indtil flere internet selskaber efter tilbud og rabatter på vaterpas med gradmåler online forud for at du gennemfører din handel, således at du ikke er i tvivl om at få fat i den billigste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggecentre som Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og Silvan.

Man skal ikke desto mindre ikke glemme, at såfremt en e-forretning tilbyder billige vaterpas med gradmåler online på tilbud til en salgspris der virker overordentlig overkommelig, bør det mange gange være en indikator for en falsk webbutik. Handler med kort er i hvert fald omsluttet af en ordning, der forsvarer os imod snydagtige online varehuse.

Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du drage fordel af en løsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du tilstræber at godtgøre beløbet til vaterpas med gradmåler over et længere tidsrum. Dette foreslåes normalt ved niche netbutikker, men dog sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen.

Når der ses på søgedata står det markant, at netshoppere som regel søger for eksempel køb vaterpas med gradmåler og vaterpas med gradmåler online. Man ser derudover ofte internet shoppere søge for eksempel billig vaterpas med gradmåler, vaterpas med gradmåler tilbud samt vaterpas med gradmåler priser.

Se nærmere på tidligere køberes ratings

Trustpilot forærer dig fuldkommen gode løsninger til at vurdere en lang række aktuelle køberes omtaler og derved slår vi et slag for, at du ser nærmere på webbutikkens anmeldelser før du færdiggør din shopping med billige vaterpas med gradmåler online.

Facebook yder derudover absolut stabile genveje til at få en idé om e-handlens kundetilfredshed. Foruden det ses nogle netshops hvor folk kan afgive en vurdering af virksomhedens service, som tillige kan drages fordel af til afvejning af kundernes tilfredshed.

Forud for at folk shopper billige vaterpas med gradmåler online i en netbutik kan man i og for sig tage stilling til virksomhedens handelsvilkår, men det er gerne en omfattende opgave, især på de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan.

Alternativet kan derfor være at undersøge om online butikken er støttet af e-mærket, da det burde være et fingerpeg om at internet forretningen accepterer de gældende danske regler, foruden at internet firmaet nu og da ses til af fagmænd der forstår reglerne på området.

Desuden tilbydes du genvej til støtte, hvis du får dilemmaer i forbindelse med dit køb af vaterpas med gradmåler. Derudover går vi ind for at køberen er omhyggelig omkring de fundamentale vedtægter der indvirker på købet af vaterpas med gradmåler online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik virksomheden bruger.

I den sammenhæng er det desuden afgørende, at man stadigvæk opbevarer ens kvitteringsmail, således man til enhver tid kan påvise sin bestilling af vaterpas med gradmåler, ligegyldig om man shopper hos Davidsen, Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma eller Harald Nyborg.

Anne gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Anne K gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Maria gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Bente gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

9 gode råd til når du køber online
1Enkelte internet firmaer sikrer fragt uden gebyr på vaterpas med gradmåler, men undertiden kun når du aftager for et bestemt beløb. Alternativt kunne man tage den mest betalelige leveringstype, hvilket gerne er at få fragtfirmaet til at levere varerne til et afhentningssted. Den er typisk ydermere ualmindeligt praktisk. Den mest letkøbte leveringsmåde er unægtelig at du selv henter varerne.
2Trustpilot forærer dig ultra fantastiske muligheder for at besigtige en lang række andre konsumenters synspunkter og af den grund går vi ind for, at du gennemgår netshoppens anmeldelser før du bestiller billige vaterpas med gradmåler online. Facebook tilbyder endvidere ret så belejlige genveje til at få indsigt i netshoppens kundetilfredshed.
3Leveringstiden er ret aktuel i tilfælde af at vi behøver din pakke med det samme, og med det formål er det selvfølgelig væsentligt at man ser nærmere på den forventede leveringsdato ved vaterpas med gradmåler. Mange online webshops præsterer billig 1 hverdags levering på de fleste af deres varer, der dog betinges af at ordren gennemføres før et konkret tidspunkt.
4Masser af internet forhandlere tildeler nu om dage alverdens billige fragtmuligheder til vaterpas med gradmåler. En af de mest anvendte er for nærværende afhentningssteder, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer når der er mulighed for det. Denne er nemlig ret gnidningsløs, og mange gange endvidere den billigste fragtløsning.
5Det er i dag rigtig problemfrit for købere at finde information om priser online på billige vaterpas med gradmåler fra diverse online forhandlere, og følgelig garanterer mange online virksomheder fragt uden gebyr. Derfor kan det til hver en tid vise sig profitabelt at kontrollere en række online virksomheder efter rabat og tilbud inden du shopper, sådan at du er garanteret at indhente den mest attraktive pris.
6Før folk bestiller billige vaterpas med gradmåler hos en forretning på nettet behøver de altid se på netbutikkens vilkår, dog er det for det meste en omfattende opgave. Foruden dette stiller vi forslag om at køber er påpasselig med de mest vedkommende retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige vaterpas med gradmåler online, fx hvilken returpolitik e-forretningen bruger.
7Vi tilråder at finde ud af om internet forretningen er verificeret af e-mærket, siden det burde være et signal om at internet webshoppen opretholder de danske regler, og at e-forhandleren tit ses til af eksperter som forstår reglementet på området. Før nogen køber billige vaterpas med gradmåler i en shop kan de i reglen granske e-butikkens betingelser.
8Vi foreslår generelt kortkøb eller mobilbetaling. Kortbetalinger er inkluderet i en foranstaltning, hvilket passer på køber imod falske internet forhandlere. Som en alternativ mulighed bør du overveje en løsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at godtgøre beløbet ude i fremtiden.
9Den mest prisbevidste leveringstype er dog at hente varerne selv, men det forudsætter at du bor tæt på internet forretningens hjemsted. Den metode til levering kan i nogle tilfælde være rigtig bestemmende om du har behov for vaterpas med gradmåler nu og her. Alternativt så sikrer indtil flere shops på nettet billig fragt, men ofte kun når der aftages for et bestemt beløb.