Digital vaterpas 230 mm/0,05° med +-laser- og LED lys
759 kr.
Mere info
Digital vaterpas 150 mm/0,05° med +-laser- og LED lys
655 kr.
Mere info
Digital vaterpas 1200 mm/0,05° med +-laser- og LED lys
1.331 kr.
Mere info
Digital laser vaterpas 600 mm 0-360°. Aflæsning 0,1°
1.198 kr.
Mere info
Vaterpas 100 cm, kraftig magnet i bunden
168 kr.
Mere info
Elektronisk vaterpas Hultafors Digital
2.198 kr.
Mere info
Digitalt magnetvaterpas mini Moore & Wright
598 kr.
Mere info
Vaterpas 60 cm, kraftig magnet i bunden
111 kr.
Mere info
Vaterpas 80 cm, kraftig magnet i bunden
150 kr.
Mere info
Digital vaterpas 400 mm/0,05° med +- laser- og LED lys
836 kr.
Mere info
Vaterpas 150 cm, kraftig magnet i bunden
254 kr.
Mere info
Digital vaterpas 600 mm/0,05° med +-laser- og LED lys
930 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim Box Level 100 cm
195 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redcast 60 cm
245 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim Box Level 40 cm
120 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 100 cm
420 kr.
Mere info
Hultafors Vaterpas HV 1800 mm
729 kr.
Mere info
Milwaukee Kompakt Torpedo Vaterpas 17cm
310 kr.
Mere info
Laserliner Digitalt vaterpas 60 cm
549 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 40 cm
265 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 120 cm
480 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim magnetisk 100cm
210 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone, Magnetisk 200cm
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim magnetisk 60cm
165 kr.
Mere info
Laserliner Laservaterpas DigiLevel-Laser G40
915 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redstickâ„¢ Backbone Vaterpas 120 cm
685 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone 40 cm
455 kr.
Mere info
Spear & Jackson Vaterpas 600mm(24)
219 kr.
Mere info
Hultafors vaterpas HV 600 mm
272 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Digitalt 120cm
2.780 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redstickâ„¢ Backbone Vaterpas 180 cm
845 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redstick Slim 200cm
330 kr.
Mere info
Hultafors Vaterpas HV 1000 mm
419 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 60 cm
315 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone 100 cm
610 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim Box Level 80 cm
175 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone, Magnetisk 180cm
1.070 kr.
Mere info
Hultafors Vaterpas PV 1200 mm
779 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt, Magnetisk 40cm
370 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis utrolig afgørende at vide, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
For mange er gør-det-selv projekter lig med stribevis af spørgsmål. På grund af det kan du med fordel vælge en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring vaterpas med grader.
Flere byggemarkeder præsterer et bredt produktsortiment, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan beslutte om det er afgørende for dig at du har mange varer at vælge fra, udover blot vaterpas med grader.
Du bør vide hvilke betingelser butikken udsteder når du køber online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Derfor bør man læse firmaets handelsbetingelser.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige vaterpas med grader hos de forskellige online byggekæder. En del har fokus på billige priser, imens øvrige tilbyder en høj grad af service. Du skal tænke igennem hvad du helst vil have.
Hvis du har brug for produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du overveje at køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt muligt i de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder sælger varer fra mange leverandører, og takket være dette kan du shoppe fra et stort sortiment af vaterpas med grader online.
De store byggemarkeder er fysisk til stede mange steder i landet, og i kraft af det har folk mulighed for at handle online og transportere varerne på eget initiativ. Dermed kan du overveje at undvære fragtomkostningen, og sågar hente varerne hurtigere.
De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede forretninger, hvilket kan give øget tryghed til dig der skal købe online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede netbutikker er små firmaer, der typisk har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du støtte når du handler vaterpas med grader online på deres webshop.
En masse specialiserede netbutikker har en enorm viden om det produktsortiment de har online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Af den grund kan du modtage super begavet vejledning fra folk som er specialister i lige præcis vaterpas med grader.
Størstedelen af specialiserede netbutikker er producenter af de varer som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte fra nichebutikkerne online kan du få gode tilbud.
Danmarks største byggemarkeder
vaterpas med grader jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 kollegaer i de 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 medarbejdere i deres 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

vaterpas med grader harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

vaterpas med grader silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af over 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i deres 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

vaterpas med grader bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 medarbejdere i de 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du kan finde alle mulige former for vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube kan hjælpe med utrolig meget almennyttig oplysning, i særlig grad såfremt du benytter den engelske version.
2Der viser sig uden tvivl uforudsigelige bump på vejen ved omfangsrige byggeprojekter, og på grund af det vil det være essentielt at der er afsat rimelig plads i arbejdsplanen, således at man er tryg ved at man når det til siden.
3Du må ikke undlade at tage højde for dit velbefindende, så husk beskyttelse som sko og hjelm som beskytter dig mod potentielle skader. Det er fundamentalt at du husker sikkerheden i byggeriet, i særdeleshed når du ikke får eksperthjælp.
4I god tid inden at du påbegynder arbejdet må det være usandsynligt fundamentalt at være sikker på, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være begrænsende love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
5Forberedelse bliver nøglen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du bør forfatte en velovervejet arbejdsplan, der beskriver hvilke opgaver der skal laves hvornår, inklusiv en numerisk orden. Husk at være skarp når du sammensætter køreplanen.
6Glem ikke at du kan indhente offentligt tilskud til renoveringer. Det tilbydes ifald ombygningen hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte betinger at ombygningen forbedrer planeten.
7Du burde måske tænke over hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan tilkøbe hjælp fra en professionel til opstarten af arbejdet. Når du søger assistance fra en professionel vil det oftest være en god idé at lede efter en pris fra forskellige foretagender.
8Ofte vil det vise sig fundamentalt at nedskrive en budgetoversigt for byggeprojektet, så man har styr på omkostningerne. Det kan være økonomisk at kortlægge samtlige omkostninger, hvorefter man kunne nedskrive ens købspris for dem en ad gangen.
9Man skal aldrig nogensinde mangle arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være meningsfuldt at du har grejet klar forinden du påbegynder arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at indregne de her udgifter i budgettet for byggeprojektet.
10Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, ikke mindst når det kommer til store arbejdsopgaver. Krævende ting bør udføres af mere end en person. Desuden er det hurtigere og mere socialt når man er flere om at bidrage.
11For projekter udenfor har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Af den årsag må du jævnligt tjekke meldingerne om vejret i forbindelse med byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme begynder at stå ned i stænger når du lige er gået i gang med dit svære projekt.
12Det kan vise sig værdifuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer klar før du går i krig med dit byggeprojekt. Du kunne med fordel sammenfatte en simpel indkøbsliste indeholdende alt som er nødvendige, og dernæst granske hvert eneste punkt, således at du føler dig overbevist om at du har husket alt.
Danskernes favorit byggecentre
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er usædvanligt godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket altså er meget godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er ekstremt imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er utrolig imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt betryggende. Scoren er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken type af levering er smartest?

Størstedelen af internet webshops udlover nu til dags en række forskellige billige leveringsformer til vaterpas med grader. En af dem der er mest anvendt er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig særdeles ukompliceret, og typisk desuden den mest betalelige slags levering.

Du kunne ydermere forsøge at få varerne bragt til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Løsningen viser sig beklageligvis en anelse mere pebret, men ligeledes rigtig praktisk ift. vaterpas med grader online. Den billigste slags levering er uden tvivl at du selv henter varerne, hvilket kræver at du fysisk befinder dig i nærheden af online forhandlerens butikker, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på vaterpas med grader er yderst relevant om du behøver produktet omgående, så af den grund er det skam vigtigt at du kontrollerer det forventede leveringstidspunkt ved vaterpas med grader. Temmelig mange internet forhandlere – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – reklamerer med billig 1 hverdags levering på mange af deres produkter online, men vær vagtsom da det antager at transaktionen realiseres forud for et givent klokkeslæt, så at de kan nå at få dit nye produkt hen til fragtfirmaet inden logistikpersonalet drager hjemad.

Nogle outlets på nettet sikrer gebyrfri levering på vaterpas med grader online, men i mange tilfælde kun ifald du handler for en konkret pris. I øvrigt skulle man foretrække den mest betalelige leveringsform, hvilket gerne vil være at få bragt dine varer til en pakkeshop.

En lang række webshops giver afhentning hvor du handler billig vaterpas med grader på nettet men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Davidsen og Bygma. Byggekæderne yder bl.a. klik-og-hent på vaterpas med grader i følgende områder:

Herlev, Hillerød, Frederiksværk, Varde, Herning, Lystrup, Nyborg, Korsør, Gentofte, Hedensted, Vallensbæk, Ishøj, Aarhus, Tilst, Ringsted, Hjørring, Køge, Viborg, Risskov, Nørresundby, Skive, Aalborg, Ølstykke, Aabenraa, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Søborg, Nærum, Næstved, Virum, Taastrup, Middelfart, Vordingborg, Odder, Ikast, Stenløse, Rudersdal, Rødovre, Haderslev, Allerød, Esbjerg, Dragør, Holbæk, Jyllinge, Skanderborg, Hobro, Albertslund, Åbyhøj, Vejle, Silkeborg, Birkerød, Brønshøj, Vanløse, Lillerød, Horsens, Tårnby, Gladsaxe, Lyngby, Hvidovre, Farum, Slagelse, Haslev, Brabrand, Rønne, Højbjerg, Hedehusene, Kalundborg, Brøndby, Roskilde, Valby, Kolding, Holstebro, Randers, Svendborg, Brønderslev, Thisted, Hørsholm, Frederikshavn, Glostrup, Ballerup, Frederikssund, Grenaa, Værløse, Charlottenlund, Kokkedal, Fredericia, Nakskov, Sønderborg, Helsingør, Struer, København, Odense, og Greve, .

Afhentning for vaterpas med grader er en mulighed i alle områder af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Midtsjælland, Amager, Falster, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland).

Når vi kigger i søgedata står det klart, at online shoppere jævnligt kigger efter fx køb vaterpas med grader og vaterpas med grader tilbud. Foruden dette ser man som regel online shoppere søge efter eksempelvis vaterpas med grader online, vaterpas med grader priser og billig vaterpas med grader, plus de udbredte byggecentre som Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

Rabat på vaterpas med grader

Det er i dag særligt gnidningsløst for enhver at vurdere prisniveauet på billige vaterpas med grader online i blandt flere internet firmaer i Danmark, og derved har de fleste internet forretninger i Danmark ikke kunne lade være med at mindske prisen på vaterpas med grader en hel del, og i øvrigt love gebyrfri levering.

Det kan dog trods alt være profitabelt at eftergå enkelte webbutikker efter tilbud og udsalg på vaterpas med grader online før du shopper, sådan at du er tryg ved at opnå den laveste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggekæder som Silvan, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus.

Du må imidlertid huske på, at når en netbutik afsætter billige vaterpas med grader online til en pris der virker grænseløst billig, burde det mange gange være et bevis på en uægte internet handler. Handler med kort er ikke desto mindre dækket ind under en lovbestemmelse, hvilket dækker en overfor snydagtige butikker på nettet.

Vi slår generelt et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du bruge en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du har til hensigt at afbetale prisen på vaterpas med grader over et længere tidsrum. Det tilbydes normalt ved nichefokuserede webshops, men ikke de velkendte byggecentre som for eksempel Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

Når vi kigger i søgedata er det klart, at internet shoppere mange gange leder efter fx køb vaterpas med grader og vaterpas med grader tilbud. Foruden dette ser man ofte folk kigge efter fx billig vaterpas med grader, vaterpas med grader priser samt vaterpas med grader online.

Udforsk andre menneskers anmeldelser

Trustpilot forærer dig tilpas passelige muligheder for at udforske en stor gruppe øvrige konsumenters iagttagelser og derved er det anbefalelsesværdigt, at du vurderer online butikkens kritik inden du placerer din ordre på billige vaterpas med grader online.

Facebook resulterer i tilsvarende immervæk passende chancer for at få indblik i e-firmaets kundefokus. Herinde ses nogle online butikker som giver folk mulighed for at levere en anmeldelse af købsoplevelsen, som ydermere burde udnyttes til vurdering af kundernes tilfredshed.

Forud for at folk shopper billige vaterpas med grader online hos en webshop bør de de facto gennemgå webbutikkens handelsvilkår, men det er normalt ikke videre interessant, særligt hos de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark, Jem og Fix og 10-4.

Et andet forslag kan være at kontrollere om internet butikken er tilsluttet e-mærket, som kan være en tryghed om at online shoppen forstår de opstillede regler, tillige med at e-butikken undertiden efterses af eksperter der har meget erfaring med vilkårene.

Dette er desuden en god genvej til opbakning, når du får problemstillinger som følge af din handel med vaterpas med grader. Herudover er det prisværdigt at du er vidende om de mest basale forhold der kan spille ind i forbindelse med købet af vaterpas med grader online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed internet webshoppen tilsikrer.

I relation til det er det tillige relevant, at man stadigvæk beholder sin e-mail kvittering, så man når som helst vil kunne påvise bestillingen af vaterpas med grader, uanset om man køber ved XL-Byg, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix eller 10-4.

Susanne K gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Charlotte P gav 4 stjerner

Udmærket

Rasmus gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Marianne P gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

9 gode råd til når du køber online
1Vi slår generelt et slag for at kigge hvorvidt e-forhandleren er e-mærket medlem, grundet at det længe har været en antydning af at e-forhandleren forstår de danske regler, foruden at e-forhandleren løbende kigges til af eksperter som kender lovgivningen. Før folk køber billige vaterpas med grader i en forretning på nettet kan man i reglen kigge på butikkens regler.
2Forinden folk køber billige vaterpas med grader på en e-handler kan man principielt læse e-butikkens forretningsaftale, det er dog oftest et omfattende arbejde. Yderligere går vi ind for at man er sat ind i de mest betydningsfulde reglementer der kan have indflydelse på bestillingen af billige vaterpas med grader online, fx den returret e-butikken tilsikrer.
3Antal dages levering kan være ret så bestemmende såfremt du har brug for produktet med det samme, og med det formål er det naturligvis essentielt at du checker den estimerede leveringsdato ved vaterpas med grader. En lang række internet handler stiller garanti om billig levering på næste hverdag på de fleste af deres produkter, men som ikke desto mindre påkræver at bestillingen placeres før et konkret klokkeslæt.
4Det er jo efterhånden virkelig overkommeligt for os alle at finde tilbud online på billige vaterpas med grader på tværs af internet varehuse, og til gengæld præsterer de fleste butikker på nettet fragtfri levering. Trods dette kan det ikke desto mindre være nyttigt at kontrollere nogle online varehuse efter tilbud og rabat forud for at du køber, så man er sikker på at skaffe sig den mest betalelige pris.
5Trustpilot leverer fuldstændig gavnlige chancer for at læse en stor gruppe øvrige køberes kritik og derved tilråder vi, at du kigger nærmere på internet webshoppens vurderinger forinden du bestiller billige vaterpas med grader online. Facebook resulterer i derudover absolut ærlige metoder til at få indsigt i netshoppens pålidelighed.
6En række online shops foreslår heldigvis en lang række forskellige billige former for fragt til vaterpas med grader. En af de mest almindelige er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer lige når det passer dig. Fragtmuligheden er altså temmelig fleksibel, samt oftest endvidere den prisbilligste leveringsløsning.
7Generelt slår vi et slag for handler med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfattet af en ordning, der begunstiger køberen imod uoprigtige internet firmaer. Som en anden løsning kunne du vælge et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, hvis du har til hensigt at betale beløbet over et længere tidsrum.
8En række firmaer på nettet præsterer billig levering på vaterpas med grader, men ofte er det betinget af at der erhverves for en bestemt pris. I øvrigt skulle du overveje den mindst kostelige fragtmetode, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et udleveringssted. Fragtmetoden er ofte tillige vældig smertefri. Den mest billige fragtform kan ikke benægtes at være at hente ordren selv.
9Den billigste fragtmulighed er dog selv at hente varerne, som dog stiller krav om at du lever i nærheden af e-shoppens tilholdssted. Den mulighed for fragt er meget essentiel når man absolut skal bruge vaterpas med grader inden for kort tid. Alternativt så sikrer nogle enkelte e-handler i Danmark levering uden omkostninger, men undertiden er det under forudsætning af at du indkøber for en fastsat pris.