Makita Varmluftpistol 2000 W incl. Dysser
1.290 kr.
Mere info
Proxxon Micro Varmluftpistol MH 550
305 kr.
Mere info
Makita VARMLUFTPISTOL INCL. DYSER
605 kr.
Mere info
Steinel varmluftpistol HL 1620 S
365 kr.
Mere info
AEG Varmluftpistol HG 560
515 kr.
Mere info
Metabo Varmluftpistol H 16-500 1600 Watt
580 kr.
Mere info
Metabo Varmluftpistol HE 20-600 2000 Watt
980 kr.
Mere info
Steinel varmluftpistol HG 2320 E
1.249 kr.
Mere info
Steinel varmluftpistol HL 1620 S
375 kr.
Mere info
Rapid Varmluftpistol Accelerator 2000
595 kr.
Mere info
Milwaukee Varmluftpistol M18 BHG-0
1.115 kr.
Mere info
Steinel varmluftpistol HL 1920 E
590 kr.
Mere info
Metabo Varmluftpistol HE23-650 Control 2300 Watt
1.285 kr.
Mere info
Makita Varmluftpistol 1800 W Incl. Dyser
920 kr.
Mere info
RAPID Varmluftspistol digital lcd dis2000w
988 kr.
Mere info
AEG varmluftpistol 1400w HG 560D
348 kr.
Mere info
RAPID varmluftspistol Regulator 2000w
786 kr.
Mere info
EXPRESS gas varmluftpistol m/piezo KIT EX4500
1.198 kr.
Mere info
RAPID varmluftspistol Accelerator 2000w
607 kr.
Mere info
RAPID varmluftspistol Thermal 1600w
308 kr.
Mere info
AEG varmluftpistol 2000w HG 600VK
648 kr.
Mere info
Sievert Varmluftpistol DW3000 2000W
3.495 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige varmluftpistol alt efter hvor du handler online. Nogle satser på lave priser, og nogle giver en høj grad af service. Du skal tænke på hvad der betyder mest for dig.
For mange er byggeprojekter lig med alverdens spørgsmål. Af den grund kan du med fordel bestille ved et online byggemarked, som kan give information omkring varmluftpistol.
Nogle byggecentre præsterer et bredt udvalg, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt type af vare. Du skal reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varer at vælge fra, foruden bare varmluftpistol.
Du skal kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du undersøge forretningens regler.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at lede andre steder.
Såfremt du vil have dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du overveje at køre materialerne personligt. Dette er specielt en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og landskendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De kendte byggecentre finder du nær dig, og herigennem har kunderne valget om at købe online og fragte varerne selv. Af den grund er der mulighed for at spare leveringsomkostningen, og ovenikøbet få fat i varerne med det samme.
De kendte byggemarkeder tilbyder produkter fra mange nicheshops, og takket være dette kan du vælge fra et bredt sortiment af varmluftpistol online.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på internettet har ekstra meget forstand på det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Af den grund forventes det at du får ekstremt gavnlig vejledning fra personale der er eksperter i lige præcis varmluftpistol.
Størsteparten af specialiserede netshops producerer selv varerne som byggermarkederne forhandler. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online vil du få en billig pris.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche er små firmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse kan du støtte idet du køber varmluftpistol online hos dem.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 ansatte i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

varmluftpistol bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

varmluftpistol jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

varmluftpistol silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag over 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 mennesker i de 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 personer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

varmluftpistol harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan vise sig at være godt at søge en hjælpende hånd til dele af projektet, især når det kommer til krævende byggeprojekter. Krævende ting kræver flere end en enkelt person. Ydermere bør det blive bedre og mere interessant at dele arbejdet med andre.
2Det kan blive afgørende at have alle bygningsmaterialer til disposition på forhånd inden du påbegynder dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne lave en hurtig note hvor der bør fremgå det som er nødvendige, og derefter gennemgå hver eneste ting, hvormed du kan føle dig overbevist om at alt er på sin plads.
3Man skal ikke gå ned på arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig en fordel at du har grejet klar til brug forinden du påbegynder arbejdet. I øvrigt må du ikke glemme at tage højde for disse udgiftsposter i byggeriets regnskab.
4Husk at gennemtænke hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du må købe professionel hjælp til områder af projektet. Såfremt du får hjælp fra en fagmand er det en god idé at indhente tilbud fra en håndfuld firmaer.
5Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få meget at sige. Derfor skal du tit lægge mærke til vejrudsigten i dagene før projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at regne nøjagtig som du er gået i gang med det svære projekt.
6Du må ikke glemme dit eget helbred, så glem ej beklædning såsom arbejdssko som hjælper dig overfor hændelige ulykker. Det er smart med fokus på din sikkerhed i byggeprocessen, specielt hvis du ikke investerer i professionel assistance.
7I mange tilfælde vil det være essentielt at nedskrive et udgiftsbudget for renoveringen, så man har kontrol over udgifterne. Det vil være forstandigt at dokumentere hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan indsamle eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
8Der er et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer via nettet som kan vejlede dig. Navnligt YouTube er formidler af ekstremt meget konstruktiv oplysning, specielt når du benytter engelske søgeord.
9Forinden du opstarter dit byggeprojekt er det yderst meningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være begrænsende love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
10Planlægning vil altid være metoden til at komme i mål med dit arbejde. Du skal liste en strømlinet strategi, der fortæller hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, og derudover en nummerorden. Det anbefales at være realistisk i udarbejdelsen af din agenda.
11Der kommer stort set altid uventede vanskeligheder når det handler om omfattende projekter, og derfor kan det være væsentligt at der afsættes god nok plads i handlingsplanen, som gør at man føler sig afslappet omkring at komme i mål.
12Glem ikke at du kan få offentlig støtte til byggeprojekter. Det gives i tilfælde af at byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. At få tilskud forudsætter altså at byggeriet har en positiv betydning for naturen.
De mest populære byggecentre
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er yderst beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % giver bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er absolut betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet toprating, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ultra flot. Vurderingen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er yderst overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype skal du vælge?

Adskillige internet forhandlere frembyder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige løsninger til levering til varmluftpistol. En af de mest moderne er lige nu pakkeshoppen, og så henter du bare produkterne den dag der passer dig. Fragtmuligheden er nemlig i høj grad let gængelig, og ofte endvidere den mest letkøbte fragtmetode.

Du kan også vælge at vælge udbringning til din hjemmeadresse eller til når du er på job. Muligheden bliver oftest en tak mere bekostelig, men tillige ualmindeligt smertefri ift. varmluftpistol online. Den prisbilligste form for fragt kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, hvilket forudsætter at du befinder dig lige ved internet shoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på varmluftpistol er selvfølgelig temmelig vital forudsat du har behov for varen øjeblikkeligt, så herved er det rimelig aktuelt at man studerer det forventede leveringstidspunkt for varmluftpistol. De fleste online firmaer – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på en række varenumre online, men vær påpasselig da det beroer på at bestillingen realiseres tidligere end et konkret tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få varen klargjort forinden personalet drager hjemad.

Nogle enkelte internet selskaber frembyder fragtfri levering på varmluftpistol online, men typisk kræver det at man aftager for et bestemt beløb. I øvrigt bør du udvælge den billigste fragtmetode, som gerne vil blive at få leveret din bestilling til et udleveringssted.

En stor portion webshops tildeler afhentning hvor du handler billig varmluftpistol på nettet og selv henter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark, 10-4, Bygma og Bauhaus. Byggekæderne tilbyder fx klik-og-hent på varmluftpistol i disse områder:

Vejle, Hedensted, Ringsted, Brønderslev, Dragør, Ikast, Odder, Fredericia, Ølstykke, Farum, Lyngby, Brabrand, Herning, Greve, Tårnby, Roskilde, Helsingør, Varde, Ballerup, Holstebro, Randers, København, Gladsaxe, Brøndby, Hobro, Højbjerg, Hvidovre, Solrød Strand, Risskov, Odense, Haslev, Hillerød, Kolding, Aabenraa, Nærum, Åbyhøj, Haderslev, Korsør, Holbæk, Thisted, Svendborg, Nørresundby, Skive, Aalborg, Nyborg, Middelfart, Nykøbing Falster, Rudersdal, Søborg, Silkeborg, Kalundborg, Albertslund, Valby, Jyllinge, Hørsholm, Vallensbæk, Frederikssund, Tilst, Hedehusene, Aarhus, Ishøj, Værløse, Charlottenlund, Gentofte, Skanderborg, Kokkedal, Grenaa, Virum, Frederiksberg, Birkerød, Rønne, Vanløse, Allerød, Slagelse, Taastrup, Vordingborg, Viborg, Køge, Glostrup, Herlev, Stenløse, Lillerød, Frederiksværk, Frederikshavn, Hjørring, Rødovre, Esbjerg, Næstved, Sønderborg, Brønshøj, Horsens, Struer, Lystrup, og Nakskov, .

Afhentning af varmluftpistol er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland).

Ved kig i tallene står det klart, at netshoppere typisk søger bl.a. varmluftpistol tilbud og varmluftpistol priser. Derudover oplever man typisk mennesker efterspørge for eksempel varmluftpistol online, køb varmluftpistol og billig varmluftpistol, foruden de store byggemarkeder som Stark, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og Silvan.

Rabat på varmluftpistol

Det har vist sig at være ultra hensigtsmæssigt for os alle at finde tilbud på billige varmluftpistol online på flere e-butikker, og med det motiv har massevis af online webshops fundet det uundgåeligt at reducere udsalgspriserne på varmluftpistol voldsomt, og derudover yde billig levering.

Trods dette kan det imidlertid være udbytterigt at sammenligne nogle forretninger på nettet efter billige priser på varmluftpistol online forinden du shopper, sådan at du er sikker på at modtage den mest betalelige pris. Se ikke blot på de store byggecentre som Davidsen, Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma.

Man må trods alt være årvågen med, at når en webbutik tilbyder billige varmluftpistol online til salg for en pris der er umådelig beskeden, kunne det undertiden være en varsel om en uoprigtig online butik. Kortbestillinger er dog omfavnet af en retningslinje, hvilket beskytter en imod snydagtige e-firmaer.

Vi tilråder kortbetalinger eller mobilbetaling. Alternativt kan du drage fordel af en billig afdragsløsning som fx ViaBill, hvis du ser en fordel i at klare omkostningerne til varmluftpistol af flere omgange. Det tilbydes ofte i niche webshops, men sjældent de velkendte byggecentre som fx 10-4, Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

Når der ses på tendenserne bliver det klart, at online shoppere tit leder efter blandt andet varmluftpistol priser og billig varmluftpistol. Vi ser desuden typisk online shoppere lede efter fx varmluftpistol online, køb varmluftpistol og varmluftpistol tilbud.

Gennemsøg folks synspunkter

Trustpilot byder på stort set pæne chancer for at granske ret mange øvrige konsumenters oplevelser og herved foreslåes det, at du ser nærmere på online virksomhedens ratings inden du handler billige varmluftpistol online.

Facebook medfører derudover stort set gunstige metoder til at få kendskab til e-shoppens kundetilfredshed. Desuden møder vi faktisk outlets på nettet hvor du kan publicere en vurdering af deres købsoplevelse, som lige så vel må anvendes til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Forud for at folk handler billige varmluftpistol online i en internet virksomhed burde de uden tvivl se på e-shoppens handelsbetingelser, men det er almindeligvis en omfattende opgave, især på de udbredte byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus og Bygma.

En nemmere løsning kunne derfor være at se nærmere på om online shoppen er medlem af e-mærket, hvilket skulle være en erklæring om at internet webshoppen føjer de gældende danske regler, foruden at e-handlen løbende besigtiges af sagkyndige der forstår bestemmelserne på området.

Dette er desuden en god anledning til at få bistand, når du oplever vanskeligheder som følge af din shopping med varmluftpistol. Desuden er det klogt at du er obs på de mest centrale regler der kan have indflydelse på købet af varmluftpistol online, som fx hvilken bytteret netshoppen tilsikrer.

I den forbindelse er det ligeledes essesentielt, at man permanent bibeholder ens ordrekvittering, således man fremadrettet vil kunne bevise købet af varmluftpistol, hvad end man har købt ved Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen eller Harald Nyborg.

Hans Petersen gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Mads gav 4 stjerner

Det virker bare.

Erik S gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Jette gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

9 gode råd til indkøb via nettet
1Leveringstidspunktet kan være særdeles vigtig i tilfælde af at du skal bruge produkterne om kort tid, så herved er det bestemt meningsfuldt at du undersøger det estimerede leveringstidspunkt for varmluftpistol. En lang række internet varehuse giver løfte om billig dag-til-dag levering på adskillige varer, som trods alt beroer på at ordren aflægges forinden et besluttet tidspunkt.
2Trustpilot forærer dig faktisk habile muligheder for at fortolke ret mange eksisterende kunders ratings og af den grund går vi ind for, at du vurderer internet firmaets bedømmelser før du bestiller billige varmluftpistol online. Facebook medfører tillige ultra værdifulde løsninger til at få indblik i webshoppens kundefokus.
3Flere webshops i Danmark tilbyder efterhånden diverse forskellige billige løsninger til levering til varmluftpistol. Den mest populære er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente de bestilte produkter når der er mulighed for det. Leveringsformen er altså ultra nem, og typisk endvidere den billigste leveringsmetode.
4Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af en forordning, hvilket begunstiger dig som kunde overfor uærlige online outlets. Som en alternativ mulighed bør du benytte en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du efterspørger at afdrage omkostningerne i flere bidder.
5Den mindst kostelige type af levering er utvivlsomt at hente produkterne selv, hvilket betinges af at du har bopæl i nærheden af online virksomhedens adresse. Den fragtløsning kan i nogle tilfælde være usædvanlig essentiel forudsat man behøver varmluftpistol om kort tid. Alternativt så yder nogle få forhandlere på nettet billig levering, men ofte under forudsætning af at der aftages for en konkret pris.
6Visse webshops lover gebyrfri levering på varmluftpistol, men typisk gælder det kun hvis du indkøber for en fastsat sum. Som alternativ kan du udvælge den billigste leveringsmodel, som typisk vil blive at få fragtfirmaet til at køre varerne til et udleveringssted. Den bliver godt nok på den anden side ekstremt praktisk. Den mest betalelige leveringsmanér vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.
7Inden nogen handler billige varmluftpistol på en e-handler bør man reelt kigge på e-shoppens vilkår, det er dog typisk ikke særlig sjovt. Endvidere er det smart at man er oppe på mærkerne omkring de mest centrale regler der har indvirkning på shopping af billige varmluftpistol online, for eksempel den returneringsret online forhandleren kører med.
8Det har vist sig at være yderst overkommeligt for folk at finde de laveste priser online på billige varmluftpistol fra flere firmaer på nettet, og til gengæld præsterer masser af internet outlets fri fragt. Trods dette kan det ikke desto mindre være fordelagtigt at studere flere forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud før du gennemfører dit køb, sådan at man er tryg ved at indhente den bedste pris.
9Generelt tilråder vi at se hvorvidt netshoppen er medlem af e-mærket, hvilket almindeligvis er en indikator for at online forretningen anerkender de danske love, samt at virksomheden en gang i mellem besøges af fagfolk der forstår reglerne. Før folk køber billige varmluftpistol hos en online virksomhed behøver man når alt kommer til alt studere forhandlerens vilkår.