Varmepumper og klimaanlæg til erhverv og bolig 

Valg af varmepumpe afhænger af boligen eller lokalerne, alt efter målet for og kravet til energitilførslen. En varmepumpe er god at implementere på steder hvor der ikke er fjernvarme og naturgas som energikilde. En varmepumpe leverer billig varme året rundt, men er ikke en god investering hvis der skal leveres varme til store arealer i en bygning, her vil el-varme være en god investering. 

Luft til vand varmepumpe 

Luft til vand varmepumpen bruger energien fra udeluften til at udvikle varme i et lokale eller bolig. Denne varmepumpe opvarmer brugsvandet på en mere bæredygtig og miljøvenlig måde, og er en god økonomisk investering, hvis man ønsker at spare en masse ressourcer og energi på at få energi ud fra udeluften. 

Luft til vand varmepumpen kan opvarme brugsvandet på en mere miljøvenlig bæredygtig måde. Det er en økonomisk god løsning, hvor der spares en masse energi og ressourcer på at udvikle varme ud fra udeluften. Valg af varmepumpe afhænger af boligen eller lokalerne, alt efter målet for og kravet til energitilførslen. En varmepumpe er god at implementere på steder hvor der ikke er fjernvarme og naturgas som energikilde. 

Luft til luft varmepumpe 

En luft til luft varmepumpe har ikke egenskaberne til at opvarme vand, men distribuerer udelukkende varm luft ind i det givne lokale. Denne varmepumpe er delt i en udendørs og indendørs del, som sikrer den optimale varmeudvikling. En luft til luft varmepumpe kan ikke opvarme vand, men leverer udelukkende varm luft ind i et lokale eller en bolig. Varmepumpens anlæg har en inde- og udedel, for at give den optimale varmeudvikling. Der findes også luft til vand varmepumpe der anvender energien fra udeluften til at kreere varme gennem vand. 

Klimaanlæg sikre optimalt indeklima i boligen eller bygeriet 

Klimaanlæg kan tilføre og sikre et optimalt indeklima, der giver medarbejderne i virksomheden de absolut bedste betingelser. Ved et dårligt indeklima ses gener hos medarbejdere som træthed og hovedpine der kan ende i sygemeldinger. Normale klima- og arbejdsforhold ser gerne at temperaturen indendørs ikke overstiger 25°C. Lokaler der er udsat for sollys eller dårlig isolering i ydervæggene, kan beskadige medarbejderne, der opholder sig i lokalerne under arbejde. Temperaturen kan let overstige det normale og optimale niveau, hvis lokalerne ikke kan afgive den varme der tilføres.   

Aircondition skaber bedre arbejdsforhold

Aircondition klimaanlæg og klimaanlæg kan hjælpe typiske problemer, som opstår på arbejdspladser i det daglige. På arbejdspladser opstår der let i løbet af dagen rammes en temperatur på over 25 grader, hvilket ikke er godt for medarbejdernes effektivitet. Ved at implementere en driftssikker aircondition i form af en komfortkøling, så har man muligheden for at nedbringe rumtemperaturen fra +25°C til en bedre og mere optimal temperatur på eks. 20°C. 

En overordnet regulering på få °C kan være med hjælpe til det generelle arbejdsmiljø. Det kan bevirke et øget produktivitetsniveau. Klimaanlægget kan rense luften i rummet med et specialdesignet filter, som frasorterer negative partikler og skidt i miljøet. Implementér et klimaanlæg og opnå de bedste arbejdsbetingelser for dine medarbejdere.